2014 Kasım Anneleri

Çocuğunda bir şey mi var kocanda bir şey mi var yok.ne ızdırap ediyon kendine. fatihasını oku mevlütünü yap tamam.insan illaki üzülür fakat kendini de parçalayacak kadar değil
Kusura bakma arkadaşım ama çok tuhaf bi yaklaşım. İnsanın kedisi kuşu öldüğünde bile içi sızlıyo r kaldı ki bir akrabası büyüğü bu insan. Her şeyden önce bir can. Tabiki uzulecek kadincagiz. Yasını paylasmıs uzakta ne yapsın.

Sağolun canlarım... Zaten ölüm hep ağzındaydı bir senedir bazı insanlar için doğru ölüm kurtuluş ama ne olursa olsun yakıştıramıyor insan.. Onların evdeki varlığı nefesi bile yetiyor insana... Öğlen arası yine aradım dedim ben duramıyorum gitmek istiyorum.. Çok ağladım duramıyorum... O da saydı döktü yine.. Sınavları olduğu için kendi gelemiyor çocukla nasıl gideceksin vs vs kimse sana darılmaz bir sürü şey saydı.. Sonra gitmiş aramış nerde inecen diyor sayıp döküp alma o bileti dedim iki üç kere sordu nerde inecen alma diye bağırdım sen bilirsin dedi kapattık.. Çok kötüyümm çok of içim orda kaldı..

Teşekkür ederim canım amin... Allah razı olsun..

Allah razı olsun.. Ne güzel Rabbim nasip etmiş bulunabilmişsin yanında... Mekanı cennet olsun.. Uçak bile direk gitmiyor ki gideyim.. Öyle bir yer ne uzak ne yakın deli olucam... Uzak olmak çok zor nasıl bir dertmiş bu gurbet yıllar geçtikçe daha çok koyuyor inan..

Başınız sağolsun rabbim geride klanlara hayırlı uzun ömür versin

Amin Allah razı olsun

perikanadi canım basın sağolsun. Allah kalanlarina sabır versin.

Sağol canım

başınız sağolsun canım Allah kalanlara sabır versin Allah rahmet eylesin

başınız saolsun canım mekanı cennet olsun Rabbim geride kalanlara sabır versin
başın sagolsun rabbim mekenını cennet etsin insallah bende 8 ay önce annemi ve kardeşimi trafik kazasında kaybettim ölüm acısını iliklerime kadar yaşadım ama ALLAH bi şekilde sabrını ve tesellisini veriyor.Yeter ki şükretmesini bilelim ALLAH ölümün bile hayırlısını versin benim annem 48 yaşındaydı kardeşimde 25 yaşındaydı.geride kalanlara rabbim uzun ve hayırlı ömürler versin insallah

Acıların büyüklerinden birini yaşamışsın canım Allah rahmet eylesin..
Sağol...
Ölümün adı soğuk...
Kim olsa yakışmıyor işte...

bencede cnm gitme kimse kırılamaz sana
senn bebeğin var yakın da değil yani.daha çok üzülürsün
orda belki

başın sağolsunn acıların en büyüğünü yaşamışsın sen
rabbim sana sabır versinn geride kalnları sana ve sevdiklerinize
bağışlasın çok acı valla.aynen rabbim hayırlı ölümler versin inş.
ölüm deyince insanın içi acıo hiç birimiz istemezyiz ama rabbimin takdri
bu hepimiz birgün yaşıycaz bunu yaşlı da olsa kimseye yakıştıramıoz ama.

Rabbim rahmet eylesin canım cennet mekanları olsun sana ve geride kalanlarada sabır versin Allahım

bencede cnm gitme kimse kırılamaz sana
senn bebeğin var yakın da değil yani.daha çok üzülürsün
orda belki

Gidemiyorum zaten...
Ama bunu böyle bırakmicam gerçekten çok zoruma gitti eşim de bnun acısını çeksin

ölümün adı gerçekten soguk bir yakınımızı kaybetmeden ölümü hatırlamıyoruz malesef ama her an ölecekmiş gibi yaşamalıyız

Öyle evet.. Çok zor..

Gidemiyorum zaten...
Ama bunu böyle bırakmicam gerçekten çok zoruma gitti eşim de bnun acısını çeksin

Öyle evet.. Çok zor..

deme öle cnm ya boşver laf mı sölediki
yoksa seni teselli ederek mi gitme dedi
yani bizim dediğimiz gibimi onlar öle bencil ller
çoğu şeyde kendi başlarına gelse hiç durmazlar bize
sorma gereği bile duymazlar ama işte napıcan.

Başın sağolsun çok üzüldm. Aile insanın başında olmadı mı senin yarın gitmiş demektr,allah sabır versin gerçktn çok zor. Mekanları cennet olsun. Çok etkilendim..

P plannera , perikanadi . Başınız sağolsun, birisinin öldğne inanmak çok zor gerçekten bnde yakınlarımı kaybettim çok sevdğm dedemi değer verdğim anneannemi. (6 yıl önce).Bana yol gösrerirlerdi sürekli doğru yoldan şaşmadm sayelernde. İnsan olmak hayatta en çok önemsedkkeri şeydi. Çok baktm dualarını aldm. Allah a çok şükür içimde yaşıyorlar. Çünkü bn hiçbir zaman darda kalmadm. Allah ım gençlerden uzak götr ölümü yarabbim.

canım gerçekten çocukla çok zor olur çocukta helak olur yollarda
ben olsam gidemezdim

ölümün adı gerçekten soguk bir yakınımızı kaybetmeden ölümü hatırlamıyoruz malesef ama her an ölecekmiş gibi yaşamalıyız
Başın sağolsun çok üzüldm. Aile insanın başında olmadı mı senin yarın gitmiş demektr,allah sabır versin gerçktn çok zor. Mekanları cennet olsun. Çok etkilendim..
teşekkür ederim aile bir insanın en büyük hediyesi aynen rabbim sizinkilere uzun ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…