Başınız sağolsun rabbim geride klanlara hayırlı uzun ömür versinAllah razı olsun teşekkür ederim..
Kusura bakma arkadaşım ama çok tuhaf bi yaklaşım. İnsanın kedisi kuşu öldüğünde bile içi sızlıyo r kaldı ki bir akrabası büyüğü bu insan. Her şeyden önce bir can. Tabiki uzulecek kadincagiz. Yasını paylasmıs uzakta ne yapsın.Çocuğunda bir şey mi var kocanda bir şey mi var yok.ne ızdırap ediyon kendine. fatihasını oku mevlütünü yap tamam.insan illaki üzülür fakat kendini de parçalayacak kadar değil
Canim basın sağolsun öncelikle. Allah sizlere sabır versin.
Bence cenazeye gitme. Bebeğin için. Hem yolculuk zor olur diyorsun hem bebeğin öyle bir ortamda kötü etkilenebilir. Nacizane önerim uzakta olmak zordur biliyorum kendimden ama bebeğin için gitme. Yorma o minnak bedenini...
belkide kurtulmuştur cnm onu düşün kendini
rahatlar hastalık çok kötüdür belki ağrısı falan vardı.
sen uzaktasın yanlarında olamıyorum diye bu kadar
üzülüosun anlıorum ama bebeğini düşün havalar soğuk
boşver cnm gitmek için kendini zorlama cenaze tamm ama
napıcan...
başın sağolsun canım. mekanı cennet olsun. Allah sizlere uzun ömür versin. Ölüm hak kaçış yok. Rabbim sıralı ölüm versin insallah. Biz ailecek öyle cok ölüm acısı yaşadıkki ben bu duanın ne kadar yerinde oldugunu anlıyorum bu yüzden. eğer yaşlıysa ve hastaysa çektikleri kefaret olsun ona inşallah.
Canm başınız sağolsun nurlar içinde yatsın inşallah. Ben de 1 ay once kaybettim babaannemi 91 yaşındaydı hiç bir hastalığı yoktu. Benim de ailem 600 km uzaktalar. Hava guzeldi o zaman cenazeye gıdebildim 1 gece kaldık ama o ıkı gunde bile cocuklar sefil oldu. Ben aplamaktan helak oldum eşim kal dedi ama ilçede babaanemin evi sobalı orada kalıyorlsrdı kalabalık ev cocuklara duzgun bakamam diye ağlaya ağlaya geri döndüm
İnan seni cok iyi anlıyorum cok zor kabullenmek herkes oradayken yanlarında olamamak ama gurbette olmsk boyle. Yavruna sarıl dua et bolbol babaanneciğine canım. Mekanı cennet olsun inşallah.
Başınız sağolsun rabbim geride klanlara hayırlı uzun ömür versin
perikanadi canım basın sağolsun. Allah kalanlarina sabır versin.
başınız sağolsun canım Allah kalanlara sabır versin Allah rahmet eylesinGünaydın arkadaşlar...
Moralim o kadar kötü kendimi o kadar kötü hissediyorum ki...
Dün akşam 8.30 gibi babannemin vefat ettiğini öğrendim...
Ağlamaktan gözlerim balon gibi.. Çünkü çok gitmek istiyordum bir türlü çıkar yol bulamadım kendi kendimi yedim..
Eşimin sınavları bugün başlıyor tam bir hafta..
Gitsek onların hiçbirine giremeyecek ve geçen seneki gibi bir dönem yine boşa gidecek...
Ben tek gitsem dedim Umut Aras la çok korktum 8 saat yol zapdedemem diye..
Ağladım mı susturmak hele insanların için onları rahatsız etmek.. Göze alamadım...
İyi mi yaptım bilmiyorum ama içim içimi yiyor..
Aksine dün şarjh aletim de bozuldu telefonum kapalı deli olucam..
Gitsem de cenazeye yetişemeyecektim ama olsun akşam orda olacaktım en azından babamın yanında olurdum...
Sürekli ağlayasım geliyor..
Bu kadar uzak olduğum için isyan edesim geliyor..
Moralim çok bozukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
başınız sağolsun canım Allah kalanlara sabır versin Allah rahmet eylesin
başın sagolsun rabbim mekenını cennet etsin insallah bende 8 ay önce annemi ve kardeşimi trafik kazasında kaybettim ölüm acısını iliklerime kadar yaşadım ama ALLAH bi şekilde sabrını ve tesellisini veriyor.Yeter ki şükretmesini bilelim ALLAH ölümün bile hayırlısını versin benim annem 48 yaşındaydı kardeşimde 25 yaşındaydı.geride kalanlara rabbim uzun ve hayırlı ömürler versin insallahbaşınız saolsun canım mekanı cennet olsun Rabbim geride kalanlara sabır versin
başın sagolsun rabbim mekenını cennet etsin insallah bende 8 ay önce annemi ve kardeşimi trafik kazasında kaybettim ölüm acısını iliklerime kadar yaşadım ama ALLAH bi şekilde sabrını ve tesellisini veriyor.Yeter ki şükretmesini bilelim ALLAH ölümün bile hayırlısını versin benim annem 48 yaşındaydı kardeşimde 25 yaşındaydı.geride kalanlara rabbim uzun ve hayırlı ömürler versin insallah
Sağolun canlarım... Zaten ölüm hep ağzındaydı bir senedir bazı insanlar için doğru ölüm kurtuluş ama ne olursa olsun yakıştıramıyor insan.. Onların evdeki varlığı nefesi bile yetiyor insana... Öğlen arası yine aradım dedim ben duramıyorum gitmek istiyorum.. Çok ağladım duramıyorum... O da saydı döktü yine.. Sınavları olduğu için kendi gelemiyor çocukla nasıl gideceksin vs vs kimse sana darılmaz bir sürü şey saydı.. Sonra gitmiş aramış nerde inecen diyor sayıp döküp alma o bileti dedim iki üç kere sordu nerde inecen alma diye bağırdım sen bilirsin dedi kapattık.. Çok kötüyümm çok of içim orda kaldı..
Teşekkür ederim canım amin... Allah razı olsun..
Allah razı olsun.. Ne güzel Rabbim nasip etmiş bulunabilmişsin yanında... Mekanı cennet olsun.. Uçak bile direk gitmiyor ki gideyim.. Öyle bir yer ne uzak ne yakın deli olucam... Uzak olmak çok zor nasıl bir dertmiş bu gurbet yıllar geçtikçe daha çok koyuyor inan..
Amin Allah razı olsun
Sağol canım
ölümün adı gerçekten soguk bir yakınımızı kaybetmeden ölümü hatırlamıyoruz malesef ama her an ölecekmiş gibi yaşamalıyızAcıların büyüklerinden birini yaşamışsın canım Allah rahmet eylesin..
Sağol...
Ölümün adı soğuk...
Kim olsa yakışmıyor işte...
başın sagolsun rabbim mekenını cennet etsin insallah bende 8 ay önce annemi ve kardeşimi trafik kazasında kaybettim ölüm acısını iliklerime kadar yaşadım ama ALLAH bi şekilde sabrını ve tesellisini veriyor.Yeter ki şükretmesini bilelim ALLAH ölümün bile hayırlısını versin benim annem 48 yaşındaydı kardeşimde 25 yaşındaydı.geride kalanlara rabbim uzun ve hayırlı ömürler versin insallah
Rabbim rahmet eylesin canım cennet mekanları olsun sana ve geride kalanlarada sabır versin Allahımbaşın sagolsun rabbim mekenını cennet etsin insallah bende 8 ay önce annemi ve kardeşimi trafik kazasında kaybettim ölüm acısını iliklerime kadar yaşadım ama ALLAH bi şekilde sabrını ve tesellisini veriyor.Yeter ki şükretmesini bilelim ALLAH ölümün bile hayırlısını versin benim annem 48 yaşındaydı kardeşimde 25 yaşındaydı.geride kalanlara rabbim uzun ve hayırlı ömürler versin insallah
bencede cnm gitme kimse kırılamaz sana
senn bebeğin var yakın da değil yani.daha çok üzülürsün
orda belki
ölümün adı gerçekten soguk bir yakınımızı kaybetmeden ölümü hatırlamıyoruz malesef ama her an ölecekmiş gibi yaşamalıyız
Çocuklarmz aynı gün doğmuş. Benm ki sabah 7 50 de. Senin?Eskiden oku oku bitiremezdim geçmiş sayfalari şimdi cift dikiş geçiyorum doyamiyorum okumalarabugünlerde bir duygusalliktir uzerimde şimdi bide geçmise gittim
Gidemiyorum zaten...
Ama bunu böyle bırakmicam gerçekten çok zoruma gitti eşim de bnun acısını çeksin
Öyle evet.. Çok zor..
Başın sağolsun çok üzüldm. Aile insanın başında olmadı mı senin yarın gitmiş demektr,allah sabır versin gerçktn çok zor. Mekanları cennet olsun. Çok etkilendim..başın sagolsun rabbim mekenını cennet etsin insallah bende 8 ay önce annemi ve kardeşimi trafik kazasında kaybettim ölüm acısını iliklerime kadar yaşadım ama ALLAH bi şekilde sabrını ve tesellisini veriyor.Yeter ki şükretmesini bilelim ALLAH ölümün bile hayırlısını versin benim annem 48 yaşındaydı kardeşimde 25 yaşındaydı.geride kalanlara rabbim uzun ve hayırlı ömürler versin insallah
Allah sabırlar versinÇok teşekkür ederim...
Ruh gibiyim...
Sürekli içim doluyor doluyor atamıyorum..
canım gerçekten çocukla çok zor olur çocukta helak olur yollardaSağolun canlarım... Zaten ölüm hep ağzındaydı bir senedir bazı insanlar için doğru ölüm kurtuluş ama ne olursa olsun yakıştıramıyor insan.. Onların evdeki varlığı nefesi bile yetiyor insana... Öğlen arası yine aradım dedim ben duramıyorum gitmek istiyorum.. Çok ağladım duramıyorum... O da saydı döktü yine.. Sınavları olduğu için kendi gelemiyor çocukla nasıl gideceksin vs vs kimse sana darılmaz bir sürü şey saydı.. Sonra gitmiş aramış nerde inecen diyor sayıp döküp alma o bileti dedim iki üç kere sordu nerde inecen alma diye bağırdım sen bilirsin dedi kapattık.. Çok kötüyümm çok of içim orda kaldı..
Teşekkür ederim canım amin... Allah razı olsun..
Allah razı olsun.. Ne güzel Rabbim nasip etmiş bulunabilmişsin yanında... Mekanı cennet olsun.. Uçak bile direk gitmiyor ki gideyim.. Öyle bir yer ne uzak ne yakın deli olucam... Uzak olmak çok zor nasıl bir dertmiş bu gurbet yıllar geçtikçe daha çok koyuyor inan..
Amin Allah razı olsun
Sağol canım
ölümün adı gerçekten soguk bir yakınımızı kaybetmeden ölümü hatırlamıyoruz malesef ama her an ölecekmiş gibi yaşamalıyız
teşekkür ederim aile bir insanın en büyük hediyesi aynen rabbim sizinkilere uzun ömürler versinBaşın sağolsun çok üzüldm. Aile insanın başında olmadı mı senin yarın gitmiş demektr,allah sabır versin gerçktn çok zor. Mekanları cennet olsun. Çok etkilendim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?