- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
canım 20 adım kadar atmaya başladık ama genelde emekliyor. babası bir tarafa ben bir tarafa geçiyorum aramızda yürüyor. bizde alkışla çalarak sarılarak gaza getiriyoruz.Kızlar çocuğu yürümeye başlayan var mı? Benmki ellerini bırakıyor tuttuğu yerden adım atmadan düşüyor yıne. Ama daha erken tabi snçta gec kalmadı :)
Çocuğunda bir şey mi var kocanda bir şey mi var yok.ne ızdırap ediyon kendine. fatihasını oku mevlütünü yap tamam.insan illaki üzülür fakat kendini de parçalayacak kadar değilGünaydın arkadaşlar...
Moralim o kadar kötü kendimi o kadar kötü hissediyorum ki...
Dün akşam 8.30 gibi babannemin vefat ettiğini öğrendim...
Ağlamaktan gözlerim balon gibi.. Çünkü çok gitmek istiyordum bir türlü çıkar yol bulamadım kendi kendimi yedim..
Eşimin sınavları bugün başlıyor tam bir hafta..
Gitsek onların hiçbirine giremeyecek ve geçen seneki gibi bir dönem yine boşa gidecek...
Ben tek gitsem dedim Umut Aras la çok korktum 8 saat yol zapdedemem diye..
Ağladım mı susturmak hele insanların için onları rahatsız etmek.. Göze alamadım...
İyi mi yaptım bilmiyorum ama içim içimi yiyor..
Aksine dün şarjh aletim de bozuldu telefonum kapalı deli olucam..
Gitsem de cenazeye yetişemeyecektim ama olsun akşam orda olacaktım en azından babamın yanında olurdum...
Sürekli ağlayasım geliyor..
Bu kadar uzak olduğum için isyan edesim geliyor..
Moralim çok bozukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Çocuğunda bir şey mi var kocanda bir şey mi var yok.ne ızdırap ediyon kendine. fatihasını oku mevlütünü yap tamam.insan illaki üzülür fakat kendini de parçalayacak kadar değil
Günaydın arkadaşlar...
Ağlamaktan gözlerim balon gibi.. Çünkü çok gitmek istiyordum bir türlü çıkar yol bulamadım kendi kendimi yedim..
Gitsek onların hiçbirine giremeyecek ve geçen seneki gibi bir dönem yine boşa gidecek...
Ağladım mı susturmak hele insanların için onları rahatsız etmek.. Göze alamadım...
Gitsem de cenazeye yetişemeyecektim ama olsun akşam orda olacaktım en azından babamın yanında olurdum...
Başın sağolsun arkadaşım
Allah rahmet eylesin
başınız saolsun canım mekanı cennet olsun Rabbim geride kalanlara sabır versinGünaydın arkadaşlar...
arkadaşım bu nasıl bi tesellidir ben anlamadım insanın iç yangını fena bişeydir heleki ölüm yakınına geldimi çok zor kaç yaşında olursa olsun insan konduramıyor çok zor rabbim genç ölüm vermesin elbette ama çınarlarımızın vefatıda beni çok etkiler, arkadaşta gurbette olmanın ailesiyle bu acıyı paylaşamamanın üzüntüsünü daha çok yaşıyorÇocuğunda bir şey mi var kocanda bir şey mi var yok.ne ızdırap ediyon kendine. fatihasını oku mevlütünü yap tamam.insan illaki üzülür fakat kendini de parçalayacak kadar değil
başınız saolsun canım mekanı cennet olsun Rabbim geride kalanlara sabır versin
mekanı cennet olsun İnşallah canım zor bi durum ölümm ama ne zaman nasıl. Geleceği belli olmuyor işte en güzeli şu dünyada kimseyi kırmadan birilerine faydalı olabilecek sekilde yaşayıp güzel hatırlanmakSağolasın çok teşekkür ederim...
Gurbet insanın acısını katmerliyor gerçekten..
mekanı cennet olsun İnşallah canım zor bi durum ölümm ama ne zaman nasıl. Geleceği belli olmuyor işte en güzeli şu dünyada kimseyi kırmadan birilerine faydalı olabilecek sekilde yaşayıp güzel hatırlanmak
Kızlar çocuğu yürümeye başlayan var mı? Benmki ellerini bırakıyor tuttuğu yerden adım atmadan düşüyor yıne. Ama daha erken tabi snçta gec kalmadı :)
Günaydın arkadaşlar...
Çocuğunda bir şey mi var kocanda bir şey mi var yok.ne ızdırap ediyon kendine. fatihasını oku mevlütünü yap tamam.insan illaki üzülür fakat kendini de parçalayacak kadar değil
34ist: 43697927 .!.:naıl yani birtek çocuğumuza kocamıza birşey olduğundamı
kendimizi parçalıcaz allah korusun evlat acısı çok kötüdür de
büyüklerimiz sevdiklerimizde aynıdır yani.önce bi başın sağolsun
üzülme bu kadar rabbim yanındakilerin acısını göstermesin falan die birşeyler
deseydin anlardım da bu hiç olmamış kusura bakma ama...
benimki 10 aylıktı yürüdü doğru düzgün emeklemedi
bile direk kalktı diyebilirim ve hiç yürüte. falan kullanmdık aldık
ama sevmedi yürür merak etme yürüyen çocuk da çok zor valla..
ay başın sağolsun cnm benim
uzak olunca böle oluo malesef çok yaşlımıydı
bebeğin var olsun napıcan gitsen iyi olurdu tabi ama
oku ordan bende gidemedim hiç birinin cenazesine bide
orda daha kötü olursun babanın falan görünce ben mesela
babamın sesi hala kulağımda babanneni kaybettik kızım deyip ağlaması
yanındayken daha kötü olur rabbim mekanının cennet mekanı yapsın.
rabbim geride kalanlara uzun ömürler versinn.ölüm yaşlı olsun genç olsun
hepsi çok zor rabbim sabır versinn..
perikanadi canim basin sağolsun , allah uzaklardayken sevdiklerimizin aci haberlerini ulastirmasin..hic ulastirmasin dicem ama kacinilmaz yasiycaz Rabbim sabir versin
Canim basın sağolsun öncelikle. Allah sizlere sabır versin.Sağol canım benim..
Yaşlıydı evet... Rahatsızdı.. Yazın gittiğimde bir insanın nasıl küçülebileceğini görmüştüm zaten içim erimişti..
Tekerlekli sandalyede kuş kadar kalmıştı o heybetli dağ gibi babannem...
Umut Aras a güvenseydim giderdim hala daha içimde gitme duygusu var..
Burda da lanet olsun en erken 12,30 daydı o zaman bile yetişemiyorum cenazesine ama akşama karar verirsem gitmek istiyorum korkuyorum bebeğim yolda insanları çok rahatsız eder ağlar durmaz diye..
Sağol canım.. Gerçekten böyle haberi uzaktayken almak ve gitmek için çırpınıp gidememek sevdiklerimle aynı acıyı orda paylaşamamak çok zoruma gidiyor şu an..
Ve ara ara gözlerim doluyor kendime engel olamıyorum böyle iş yerinde de kimseye söyleyemedim doluyorum
Sağol canım benim..
Yaşlıydı evet... Rahatsızdı.. Yazın gittiğimde bir insanın nasıl küçülebileceğini görmüştüm zaten içim erimişti..
Tekerlekli sandalyede kuş kadar kalmıştı o heybetli dağ gibi babannem...
Umut Aras a güvenseydim giderdim hala daha içimde gitme duygusu var..
Burda da lanet olsun en erken 12,30 daydı o zaman bile yetişemiyorum cenazesine ama akşama karar verirsem gitmek istiyorum korkuyorum bebeğim yolda insanları çok rahatsız eder ağlar durmaz diye..
Sağol canım.. Gerçekten böyle haberi uzaktayken almak ve gitmek için çırpınıp gidememek sevdiklerimle aynı acıyı orda paylaşamamak çok zoruma gidiyor şu an..
Ve ara ara gözlerim doluyor kendime engel olamıyorum böyle iş yerinde de kimseye söyleyemedim doluyorum
başın sağolsun canım. mekanı cennet olsun. Allah sizlere uzun ömür versin. Ölüm hak kaçış yok. Rabbim sıralı ölüm versin insallah. Biz ailecek öyle cok ölüm acısı yaşadıkki ben bu duanın ne kadar yerinde oldugunu anlıyorum bu yüzden. eğer yaşlıysa ve hastaysa çektikleri kefaret olsun ona inşallah.Günaydın arkadaşlar...
Canm başınız sağolsun nurlar içinde yatsın inşallah. Ben de 1 ay once kaybettim babaannemi 91 yaşındaydı hiç bir hastalığı yoktu. Benim de ailem 600 km uzaktalar. Hava guzeldi o zaman cenazeye gıdebildim 1 gece kaldık ama o ıkı gunde bile cocuklar sefil oldu. Ben aplamaktan helak oldum eşim kal dedi ama ilçede babaanemin evi sobalı orada kalıyorlsrdı kalabalık ev cocuklara duzgun bakamam diye ağlaya ağlaya geri döndümAmin Allah razı olsun..
Öyle evet...
Bir yakınımıza bir şey olmadan bunları düşünemiyoruz ne zaman bir ölüm canımı yaksa kötü oluyorum...
Başa dönüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?