Ismin neydi acaba ismini anarak dua etmek isterimAllah cennette buluştursun bizleri yavrularımızla.kızınıza uzun uzun ömürler nasip etsin.insallah nasip olur banada yeniden evlat .dualarınızı esirgemeyin
bebeğede bakıyo..ev işlerinede..bende aynı şekilde zatenÇok iyiymiş tabi..o zaman hiç düşünme bencede.evdeki bayan bebeğemi bakıyor?
ev işini yapıyo gerektiğinde bebeğede bakıyo..eşim pek karşı çıkmaz..Yardımcınız evle siz de bebele ilgileniyorsanız harika birsey yatılı olmasa arada gelse de razıyım ben kaldı ki ayda yılda bir temizlikçiyi bile kırk nazla alabiliyorum esim çok kapalı böyle durumlara tadını çıkarın...
allah sabır versin.çok üzücüArkadaşlar 2015kasım annesiyim. Sizlere bir sorum olucak. 15.11.2015te 39.haftada Oğlumu Dünyaya getirdim.kilosuda gayet iyiydi.sağlıklı bir bebekti hiç bir sıkıntısı yoktu. 20.11.2015te kaybettim Oğlumu.ani bebek ölümü dedi doktorlar.çok zor cok acı sizde annesiniz anlarsınız beni . yavrumu cok özledim. Allah bana yeniden evlat nasip etsin yavrumu unutturmaz ama en azından acımı hafifletir diye düşünüyorum.sizce yeniden ne zaman hamile kalabilirim normal doğum Yaptım.doktorlara kalsa bir kaç sene beklemek Lazım ama acım katlanıyor hergün napıcam ben akıl verin lütfen
Iştahsız bir çocuk ama mezgiti seviyor deyince yazmak istemedim ama bil diye yazdım yoksa öyle kötü kaynana gibi çıkış yapmayı ve yapanları sevmiyorumÇok sık yedirmiyorum canım.yinede teşekkür ederim.
Çok üzüldüm Allah sabırlar versin. Sizlere uzun ömür versin.Amin insallah canım.evet Rabbim onu bizden cok sevmiş ki yanına Aldı.evden uZaklasmayı düşünmedim aslında çünkü eşim Çalışıyor onu da yalnız bırakmak istemiyorum bana ihtiyacı var çünkü biliyorum.benim de ona olduğu gibi
Rabbim sana sabır versinn cnm çok zor.Arkadaşlar 2015kasım annesiyim. Sizlere bir sorum olucak. 15.11.2015te 39.haftada Oğlumu Dünyaya getirdim.kilosuda gayet iyiydi.sağlıklı bir bebekti hiç bir sıkıntısı yoktu. 20.11.2015te kaybettim Oğlumu.ani bebek ölümü dedi doktorlar.çok zor cok acı sizde annesiniz anlarsınız beni . yavrumu cok özledim. Allah bana yeniden evlat nasip etsin yavrumu unutturmaz ama en azından acımı hafifletir diye düşünüyorum.sizce yeniden ne zaman hamile kalabilirim normal doğum Yaptım.doktorlara kalsa bir kaç sene beklemek Lazım ama acım katlanıyor hergün napıcam ben akıl verin lütfen
Denemedim ama ruseym ve pekmez olabilir bisküvi yerine.
Arkadaşlar 2015kasım annesiyim. Sizlere bir sorum olucak. 15.11.2015te 39.haftada Oğlumu Dünyaya getirdim.kilosuda gayet iyiydi.sağlıklı bir bebekti hiç bir sıkıntısı yoktu. 20.11.2015te kaybettim Oğlumu.ani bebek ölümü dedi doktorlar.çok zor cok acı sizde annesiniz anlarsınız beni . yavrumu cok özledim. Allah bana yeniden evlat nasip etsin yavrumu unutturmaz ama en azından acımı hafifletir diye düşünüyorum.sizce yeniden ne zaman hamile kalabilirim normal doğum Yaptım.doktorlara kalsa bir kaç sene beklemek Lazım ama acım katlanıyor hergün napıcam ben akıl verin lütfen
Geçenlerde trt 1 de iyi fikir programına katılan bir psikolog bebeklerinizi,çocuklarınızı asla ısırarak sevmeyin dedi sebebi ilerde tacize açık olmalarına sebep oluyormus.Çocuk hırpalanarak yada ısırılarak sevildiğinde bunu normallestirdiği için zamanla ilerde kendisine yapılan sert davranıslara olumsuz tepki vermiyormus.Çok mantıklı geldi bana 0-6 yas mahremiyet eğitimi için önemli bir dönemmis vs... Ben yapıyordum bu hatayı mıncıklayıp ısırdığımda oluyordu çok sevdiğimden ama yanlısmıs.Paylasmak istedim belki benim gibi ayarı kaçıranlar vardır:)
Amin çok Sağolun.allah yaşatmasın cok zor.heryerde yavrumun kokusunu alıyorum hergün gözüm yaşlı.allaha isyan etmiyorum asla.verende o alanda.ama öyle acıki içim yanıyor. Allah evladımın sevgisini verebileceğim yeni evlat nasip etsin insallah en kısa zamanda.
Günaydın herkese..
Dünün aksine bugün güneş çok güzel parlıyor gökyüzünde..
fotoğrafları falan varmı peki canım benim kv demde
mesela 5 günlük kaybetmiş bebeğini 2.bebeğiymiş resim çekmeye fırsat olmamış
şimdi der iyikide yok die sen napıosun peki.
günaydın canım...
kar topluyo kar merak etme gelir birazdan:):):):)
Amin inşallah yakın zamanda alırım kucağıma yavrumu.Bakayım bende cok saol.allah yavrunuza uzun ömürler versinRabbim sana sabır versinn cnm çok zor.
Ben 12 sene bekledim bi çocuğum olsun diye rabbim en sonunda yüzümü güldürdü.
Ben tefriciye okumuştum cnm.bide dilek için şahmeran duası duydum nette bak istersen.he bide meryem suresini dinler ve rahatlardım.
Rabbim en kısa zamanda kucağını doldurur inşallahh..
Canm Allqh yar ve yardimcn olsun cook zor bi imtihandan gecmissn hep dua et evladin cennette sizi bekliyr annemi babami almadan gitmm diyeck insallh rn kisa zamnda alirsin kucagina bizlerede yazarsinAmin inşallah yakın zamanda alırım kucağıma yavrumu.Bakayım bende cok saol.allah yavrunuza uzun ömürler versin
fotoğrafları falan varmı peki canım benim kv demde
mesela 5 günlük kaybetmiş bebeğini 2.bebeğiymiş resim çekmeye fırsat olmamış
şimdi der iyikide yok die sen napıosun peki.
OlmaZmı hiç birsürü fotoğrafı videosu var.hem eşim hem ben hemde kızkardeşim çekmiştik birsürü fotoğraf .onlara bakıp bakıp ağlıyorum.biraz zaman geçsin Albüm Yaparım dedim
Amin Allah'ım kimseye yaşatmasınÇok üzüldüm Allah sabırlar versin. Sizlere uzun ömür versin.
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım hayırlısıyla sağlıkla tekrar hamilelik geçirirsin ve kucağına alırsın inşallah meleğin şefaatçin olsun inşallahCanım benim.. Başın sağolsun.
Senden haberim vardı benim...
Bir arkadaşım da 2015 kasım annesi oldu.. Onun için takip ediyordum sizleri o giremiyordu...
Orda görmüştüm daha da dün de okumuştum hatta topiğinizi..
Rabbim sabır versin.. İmtihanların en büyüklerinden biriyle baş etmeye çalışıyorsun şu an...
Sadece duacı ol.. Sabret.. Tesellisi yok muhakkak farkındayım... Sen yine de güçlü ol..
Normal doğum olduğu için ben de çok beklemene gerek yok diye biliyorum ama tabi ki bir kaç ay en azından geçsin..
Sen de kendini ruhen biraz toparla, kendini hazırla..
Sonra inşallah sağlıklı bir bebek dünyaya getireceksin Allah'ın izniyle..
Insallah Allah nasip etsin canım yeniden.çok zor ama güçlü olmaya çalışıyorum .mukafatı büyük Rabbim mahrum etmesin .cennetinde evladımla buluştursun beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?