2014 Kasım Anneleri

ev işini yapıyo gerektiğinde bebeğede bakıyo..eşim pek karşı çıkmaz..

allah sabır versin.çok üzücü

TE="demekoyle_19, post: 43876528, member: 580112"]Denemedim ama ruseym ve pekmez olabilir bisküvi yerine.[/QUOTE]
Geçenlerde ben ruşeym ve yulaf kepeği aldım doktora sorduğumda kanıtlanmış bi yararı yok deyip yedirme dedii
O kadar hevesle almıştım oysa

Çok üzüldüm Allah sabırlar versin. Sizlere uzun ömür versin.

Yaaaa ben daha sık sizinle fikir alış verişi yapmak istiyorum ama telefondan çok zorrr
Yazarken bi bakıyorum herşey birbirine giriyorrr.
En sonunda tablet alıcammmmm bu hırslaa

Rabbim sana sabır versinn cnm çok zor.
Ben 12 sene bekledim bi çocuğum olsun diye rabbim en sonunda yüzümü güldürdü.
Ben tefriciye okumuştum cnm.bide dilek için şahmeran duası duydum nette bak istersen.he bide meryem suresini dinler ve rahatlardım.

Rabbim en kısa zamanda kucağını doldurur inşallahh..

Denemedim ama ruseym ve pekmez olabilir bisküvi yerine.

Canım ben de bu ruşeyn i hiç vermedim bbeğime nasıl bişi nasıl ne kadar veriliyor ve nelere katılıyor bilgi verir misin?

Canım benim.. Başın sağolsun.
Senden haberim vardı benim...
Bir arkadaşım da 2015 kasım annesi oldu.. Onun için takip ediyordum sizleri o giremiyordu...
Orda görmüştüm daha da dün de okumuştum hatta topiğinizi..
Rabbim sabır versin.. İmtihanların en büyüklerinden biriyle baş etmeye çalışıyorsun şu an...
Sadece duacı ol.. Sabret.. Tesellisi yok muhakkak farkındayım... Sen yine de güçlü ol..
Normal doğum olduğu için ben de çok beklemene gerek yok diye biliyorum ama tabi ki bir kaç ay en azından geçsin..
Sen de kendini ruhen biraz toparla, kendini hazırla..
Sonra inşallah sağlıklı bir bebek dünyaya getireceksin Allah'ın izniyle..

Yaaa ben öyleyim hem de çok fenaaaa...
Görsen bazen bebeğim ağlıyor bile..
O kadar ki canıma sokasım geliyor mıncıklıyorum yiyorum resmen..
Biraz daha kendimi frenleyeyim

fotoğrafları falan varmı peki canım benim kv demde
mesela 5 günlük kaybetmiş bebeğini 2.bebeğiymiş resim çekmeye fırsat olmamış
şimdi der iyikide yok die sen napıosun peki.

Günaydın herkese..
Dünün aksine bugün güneş çok güzel parlıyor gökyüzünde..

günaydın canım...
kar topluyo kar merak etme gelir birazdan:):):):)

Yok yaa... Baktım hava durumuna 1 hafta boyunca güneş gösteriyor..
Tabi ki hava öyle hissettirmiyor buzzzzz gibi ama olsun en azından gökyüzünden bize gülümseyen bir güneşimiz var pırıl pırıl : )

Amin inşallah yakın zamanda alırım kucağıma yavrumu.Bakayım bende cok saol.allah yavrunuza uzun ömürler versin

Canım benim.. Başın sağolsun.
Senden haberim vardı benim...
Bir arkadaşım da 2015 kasım annesi oldu.. Onun için takip ediyordum sizleri o giremiyordu...
Orda görmüştüm daha da dün de okumuştum hatta topiğinizi..
Rabbim sabır versin.. İmtihanların en büyüklerinden biriyle baş etmeye çalışıyorsun şu an...
Sadece duacı ol.. Sabret.. Tesellisi yok muhakkak farkındayım... Sen yine de güçlü ol..
Normal doğum olduğu için ben de çok beklemene gerek yok diye biliyorum ama tabi ki bir kaç ay en azından geçsin..
Sen de kendini ruhen biraz toparla, kendini hazırla..
Sonra inşallah sağlıklı bir bebek dünyaya getireceksin Allah'ın izniyle..

Insallah Allah nasip etsin canım yeniden.çok zor ama güçlü olmaya çalışıyorum .mukafatı büyük Rabbim mahrum etmesin .cennetinde evladımla buluştursun beni.

Amin inşallah yakın zamanda alırım kucağıma yavrumu.Bakayım bende cok saol.allah yavrunuza uzun ömürler versin
Canm Allqh yar ve yardimcn olsun cook zor bi imtihandan gecmissn hep dua et evladin cennette sizi bekliyr annemi babami almadan gitmm diyeck insallh rn kisa zamnda alirsin kucagina bizlerede yazarsin

Rabbim yar ve yardımcın olsun canım hayırlısıyla sağlıkla tekrar hamilelik geçirirsin ve kucağına alırsın inşallah meleğin şefaatçin olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…