- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Bebeğimmm...
Dün annesi yemek yaparken ortalığı karman çorman etti...
Her akşamki halimiz
Eki Görüntüle 1707670
hmm çok zor olur öle canım bakmasan görmesen
daha iyi aslında ama ne bilim yanlışmı düşünüorum
ben bile gün içinde baktıkça kıyamıom bazen onu bıraktığım
için öle özlüorum ki sen nasıl olursunn rabbim sana büyük sabırlar
versinn.hiç bişey yokken kaybetmek çok zor.. @toprakin annesi
seni ben yerim yaaa o dilinide ısırırım
saçlaraa bakk allahım yarabbim yaaa...
ne güzel yapmışsın fotoyu hangi program bu
hep öleler ya benimkide ne varsa döküo yaa
bayılıo kepçe kaşık leğen:):) onlar olmasa durmuo napım bende
bırakıom öle oynuoo
Daha kestiremedik saçlarını yavrumun..
Çok fazla uzadı ya..
Bir de kıvır kıvır : )
Canım kuzenimin telefonunun programıymış..
Bebeği için yapmıştı baktım ne güzelmiş dedim..
Dün resim istemişti bebiş napıyo şu an diye ben de çekip göndermiştim bunları...
O da böyle yapıp bana gönderdi..
Bebeklerimizin arasında 9 gün varya sürekli haberleşiyoruz her daim : )
Valla ben de artık ağlamasın da diyorum lazım değil toplarım...
Tv odası zaten adım atacak yer kalmıyor...
Bir de mutfak..
Bıraksam odası olacak yeri de bit pazarına çevirir de artık oraya gidecek vakti de kalmıyor : )
Bende sana yaptımhmm çok zor olur öle canım bakmasan görmesen
daha iyi aslında ama ne bilim yanlışmı düşünüorum
ben bile gün içinde baktıkça kıyamıom bazen onu bıraktığım
için öle özlüorum ki sen nasıl olursunn rabbim sana büyük sabırlar
versinn.hiç bişey yokken kaybetmek çok zor.. @toprakin annesi
seni ben yerim yaaa o dilinide ısırırım
saçlaraa bakk allahım yarabbim yaaa...
ne güzel yapmışsın fotoyu hangi program bu
hep öleler ya benimkide ne varsa döküo yaa
bayılıo kepçe kaşık leğen:):) onlar olmasa durmuo napım bende
bırakıom öle oynuoo
Doktoruna danışarak mikostatin kullanabilirsin ağız içi yaraları için bir ilaç çok geçmiş olsun ağız yarası olunca biz bile yiyemiyoruz kuzucuk ne yapsınKizlar yuksek ates sonrasi kizimin agzinda beyaz yara cikmis aft heralde on disleride cikti yavrum yaradan hicbisey yiyemiyo tavsiyeniz varmi nasil gecirebilirim
Amin Allah'ım kimseye yaşatmasın
Sagol ya cok tesekkurler aynen oyleDoktoruna danışarak mikostatin kullanabilirsin ağız içi yaraları için bir ilaç çok geçmiş olsun ağız yarası olunca biz bile yiyemiyoruz kuzucuk ne yapsın
Bende sana yaptım
Bende photogrid diye bir uygulama var ordan Yaptım böyle çeşitli programlar var fotoğraf düzenlemek için Telefona indirebilirsin App Store veya Google Store dansağol canımcımmm :):):)
güzel olmuş da bende bilsem farklı
resimlerden yapsam :):):):)
Kızımdada oldu evde mikroptaydın vardı onu sürdüm yine geçmedi dr götürdüm mavi mürekkep gibi bişey verdi ondan sonra geçti diline kadar öyle olmuştuKizlar yuksek ates sonrasi kizimin agzinda beyaz yara cikmis aft heralde on disleride cikti yavrum yaradan hicbisey yiyemiyo tavsiyeniz varmi nasil gecirebilirim
Canım benim oğlanda da ateşten sonra diş etinde ve ağzında yara oldu ben dut pekmezi ve dut reçeli verdim allaha şükür geçti tavsiye ederim geçmiş olsun canım çok zorKizlar yuksek ates sonrasi kizimin agzinda beyaz yara cikmis aft heralde on disleride cikti yavrum yaradan hicbisey yiyemiyo tavsiyeniz varmi nasil gecirebilirim
Ewet agzinda derken dilinde demek istemistim doktora gitmedim carputinin dedigi ilaci aldim insaallah en kisa zamanda gecer geniz akintisida var sanki yeni basladi off cok mizmiz hic boyle olmamistiKızımdada oldu evde mikroptaydın vardı onu sürdüm yine geçmedi dr götürdüm mavi mürekkep gibi bişey verdi ondan sonra geçti diline kadar öyle olmuştu
aa sagol canim onuda aliyim bari ne kadar zamanda gecti acaba hatirliyomusunCanım benim oğlanda da ateşten sonra diş etinde ve ağzında yara oldu ben dut pekmezi ve dut reçeli verdim allaha şükür geçti tavsiye ederim geçmiş olsun canım çok zor
Canim gecmis olsun nasil bir sey cikti bilmiyorum ama kizimda el ayak agiz hastaligi olmustu agzinin ici bembeyazdi dili degil ama doktor bir sprey vermisti onu sıkıyordum ama adini unuttum malesefaa sagol canim onuda aliyim bari ne kadar zamanda gecti acaba hatirliyomusun
Aslinda karbonatli suda iyi gelir sanirim ama onuda nasil vericegimi bilemedim
Ayyyy bilmezmiyim çok fena oluyorlar kızım kaçgün hiç bişey yemedi sadece yoğurt yemişti şükür dr umuz iştahı açılsın diye vitamin vermişti kilo kaybı oluyor çünküEwet agzinda derken dilinde demek istemistim doktora gitmedim carputinin dedigi ilaci aldim insaallah en kisa zamanda gecer geniz akintisida var sanki yeni basladi off cok mizmiz hic boyle olmamisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?