2014 Kasım Anneleri

hmm çok zor olur öle canım bakmasan görmesen
daha iyi aslında ama ne bilim yanlışmı düşünüorum
ben bile gün içinde baktıkça kıyamıom bazen onu bıraktığım
için öle özlüorum ki sen nasıl olursunn rabbim sana büyük sabırlar
versinn.hiç bişey yokken kaybetmek çok zor.. @toprakin annesi

Bebeğimmm...
Dün annesi yemek yaparken ortalığı karman çorman etti...
Her akşamki halimiz

Eki Görüntüle 1707670

seni ben yerim yaaa o dilinide ısırırım
saçlaraa bakk allahım yarabbim yaaa...
ne güzel yapmışsın fotoyu hangi program bu
hep öleler ya benimkide ne varsa döküo yaa
bayılıo kepçe kaşık leğen:):) onlar olmasa durmuo napım bende
bırakıom öle oynuoo

Daha kestiremedik saçlarını yavrumun..
Çok fazla uzadı ya..
Bir de kıvır kıvır : )

Canım kuzenimin telefonunun programıymış..
Bebeği için yapmıştı baktım ne güzelmiş dedim..
Dün resim istemişti bebiş napıyo şu an diye ben de çekip göndermiştim bunları...
O da böyle yapıp bana gönderdi..
Bebeklerimizin arasında 9 gün varya sürekli haberleşiyoruz her daim : )

Valla ben de artık ağlamasın da diyorum lazım değil toplarım...
Tv odası zaten adım atacak yer kalmıyor...
Bir de mutfak..
Bıraksam odası olacak yeri de bit pazarına çevirir de artık oraya gidecek vakti de kalmıyor : )

bebek içinse güzel bir programdır neymiş acaba
telefonuna özelmymiş acaba bizde indiremezmiyiz yani.
evet cnm napsın çocuklar yerler dar sıkılıolar zaten bütün gün.
kıvır kıvır çok güzel ya oa dedim zaten:):)

Bende sana yaptım

Eklentiler

• image.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 144
Kizlar yuksek ates sonrasi kizimin agzinda beyaz yara cikmis aft heralde on disleride cikti yavrum yaradan hicbisey yiyemiyo tavsiyeniz varmi nasil gecirebilirim

Kizlar yuksek ates sonrasi kizimin agzinda beyaz yara cikmis aft heralde on disleride cikti yavrum yaradan hicbisey yiyemiyo tavsiyeniz varmi nasil gecirebilirim
Doktoruna danışarak mikostatin kullanabilirsin ağız içi yaraları için bir ilaç çok geçmiş olsun ağız yarası olunca biz bile yiyemiyoruz kuzucuk ne yapsın

sağol canımcımmm :):):)
güzel olmuş da bende bilsem farklı
resimlerden yapsam :):):):)
Bende photogrid diye bir uygulama var ordan Yaptım böyle çeşitli programlar var fotoğraf düzenlemek için Telefona indirebilirsin App Store veya Google Store dan

Kızımdada oldu evde mikroptaydın vardı onu sürdüm yine geçmedi dr götürdüm mavi mürekkep gibi bişey verdi ondan sonra geçti diline kadar öyle olmuştu

Canım benim oğlanda da ateşten sonra diş etinde ve ağzında yara oldu ben dut pekmezi ve dut reçeli verdim allaha şükür geçti tavsiye ederim geçmiş olsun canım çok zor

Kızımdada oldu evde mikroptaydın vardı onu sürdüm yine geçmedi dr götürdüm mavi mürekkep gibi bişey verdi ondan sonra geçti diline kadar öyle olmuştu
Ewet agzinda derken dilinde demek istemistim doktora gitmedim carputinin dedigi ilaci aldim insaallah en kisa zamanda gecer geniz akintisida var sanki yeni basladi off cok mizmiz hic boyle olmamisti

Canım benim oğlanda da ateşten sonra diş etinde ve ağzında yara oldu ben dut pekmezi ve dut reçeli verdim allaha şükür geçti tavsiye ederim geçmiş olsun canım çok zor
aa sagol canim onuda aliyim bari ne kadar zamanda gecti acaba hatirliyomusun
Aslinda karbonatli suda iyi gelir sanirim ama onuda nasil vericegimi bilemedim

aa sagol canim onuda aliyim bari ne kadar zamanda gecti acaba hatirliyomusun
Aslinda karbonatli suda iyi gelir sanirim ama onuda nasil vericegimi bilemedim
Canim gecmis olsun nasil bir sey cikti bilmiyorum ama kizimda el ayak agiz hastaligi olmustu agzinin ici bembeyazdi dili degil ama doktor bir sprey vermisti onu sıkıyordum ama adini unuttum malesef dilindeyse temiz bir tulbenti karbonatli suya batirip parmagina dolayip dilinin uzerine surebilirsin tabi agizlarini acmalari biraz zor oluyor artik dil cikarma oyunuyla fln halledersin..

Ewet agzinda derken dilinde demek istemistim doktora gitmedim carputinin dedigi ilaci aldim insaallah en kisa zamanda gecer geniz akintisida var sanki yeni basladi off cok mizmiz hic boyle olmamisti
Ayyyy bilmezmiyim çok fena oluyorlar kızım kaçgün hiç bişey yemedi sadece yoğurt yemişti şükür dr umuz iştahı açılsın diye vitamin vermişti kilo kaybı oluyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…