canım 2 güne kalmadan geçti şükürler olsun çok zor sürekli eli ağzında acıyor diye bişey yemedi inşallah sizinki hemen geçer canımaa sagol canim onuda aliyim bari ne kadar zamanda gecti acaba hatirliyomusun
Aslinda karbonatli suda iyi gelir sanirim ama onuda nasil vericegimi bilemedim
Sagol canim ya Dilinde canim sadece beyaz ucunda ustunde ve altinda ayni yerdeler uc taneCanim gecmis olsun nasil bir sey cikti bilmiyorum ama kizimda el ayak agiz hastaligi olmustu agzinin ici bembeyazdi dili degil ama doktor bir sprey vermisti onu sıkıyordum ama adini unuttum malesefdilindeyse temiz bir tulbenti karbonatli suya batirip parmagina dolayip dilinin uzerine surebilirsin tabi agizlarini acmalari biraz zor oluyor artik dil cikarma oyunuyla fln halledersin..
Ayyy aynen ya hicbisey yiyemiyoAyyyy bilmezmiyim çok fena oluyorlar kızım kaçgün hiç bişey yemedi sadece yoğurt yemişti şükür dr umuz iştahı açılsın diye vitamin vermişti kilo kaybı oluyor çünkü
Acaba yakarmi o murekkep gibi olancanım 2 güne kalmadan geçti şükürler olsun çok zor sürekli eli ağzında acıyor diye bişey yemedi inşallah sizinki hemen geçer canım
Bi gösterseydin yinede inşallah çabucak iyileşirEwet agzinda derken dilinde demek istemistim doktora gitmedim carputinin dedigi ilaci aldim insaallah en kisa zamanda gecer geniz akintisida var sanki yeni basladi off cok mizmiz hic boyle olmamisti
Bende şişkinlik geçmedi canım. Doktora da gittim. Bi teşhis konmadi. Gaz problemi yok bende. Sabahtan aksama kadar davul gibi sisiyorum resmen.Kızlar doğum yapalı 1 yiılı geçti. Ama bende karın şişkinliği, gaz kalıcı oldu. Gaz sıkışması yasıyorum karnımda havalar soğuyalı iyice arttı. Böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda?
1 kahve fincanı tuz
1 kahve fincanı un
Yarım kahve fincanı çok ılık su karıştır jelatine sar bi 20 dk buzdolabında dinlendir düzgünce aç el ayağını bastır üzerine kürdan gibi bişeyle delik aç 100 derecelik Fırında 15 dk tut üstüne kurdale takar asarsın bi yere veya çerçeveye koyarsın
Sagol insallah yarin doktora goturucem heralde geniz akintisi oksuruk yapiyo uyuyamiyo yavrumBi gösterseydin yinede inşallah çabucak iyileşir
3 aşıKızım biraz rahatsız olduğu için 1 yaş aşıları önümüzdeki haftaya kaldı..kaç aşı aynı anda yapılıyor hatırlayanınız vardır mutlaka
Canım acini paylaşiyorum. Çok üzüldüm Allahım tez zamanda acini unutturacak bebeği sana nasip etsin,arkadaşım doğumdan 3 ay sonra kazara hamile kaldı. İlki sezaryanla olmustu.allahim sabir versinArkadaşlar 2015kasım annesiyim. Sizlere bir sorum olucak. 15.11.2015te 39.haftada Oğlumu Dünyaya getirdim.kilosuda gayet iyiydi.sağlıklı bir bebekti hiç bir sıkıntısı yoktu. 20.11.2015te kaybettim Oğlumu.ani bebek ölümü dedi doktorlar.çok zor cok acı sizde annesiniz anlarsınız beni . yavrumu cok özledim. Allah bana yeniden evlat nasip etsin yavrumu unutturmaz ama en azından acımı hafifletir diye düşünüyorum.sizce yeniden ne zaman hamile kalabilirim normal doğum Yaptım.doktorlara kalsa bir kaç sene beklemek Lazım ama acım katlanıyor hergün napıcam ben akıl verin lütfen
Iyileşti mi paşamız maşallah çok yakışıklıİlk tıraşımızEki Görüntüle 1709719
Dut pekmezi aftlara iyi gelir canım. Öyle biliyorum, yaranın üzerine sür bayılır zaten pekmezsKizlar yuksek ates sonrasi kizimin agzinda beyaz yara cikmis aft heralde on disleride cikti yavrum yaradan hicbisey yiyemiyo tavsiyeniz varmi nasil gecirebilirim
Aa hamile misin canimkızlar ben o merak edilen o korkulan o acaba olan durumu yaşıyorum.
uzun zamandır takip edemedim buraları ilk degilimdir sanırım
var mı bizim sayfada hamile olan
ebet seeey Allah razı olsun hayırlısı ile bebegime kavusmayi nasip etsin. be kadar tecrübeli de olsam yeniden heyecan yeniden tedirginlik ve yine tevekkül..Aa hamile misin canimoyleyse hayirli olsun saglikla kucagina al insallah..
Bir arkadas vardi ama girmedi hic bir daha.. O kisinin ben olmasindan da cok korkuyorum hatta test yapmaya cok korkuyorum.. Sonucuna kalbim dayanmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?