2014 Kasım Anneleri

aa sagol canim onuda aliyim bari ne kadar zamanda gecti acaba hatirliyomusun
Aslinda karbonatli suda iyi gelir sanirim ama onuda nasil vericegimi bilemedim
canım 2 güne kalmadan geçti şükürler olsun çok zor sürekli eli ağzında acıyor diye bişey yemedi inşallah sizinki hemen geçer canım

Sagol canim ya Dilinde canim sadece beyaz ucunda ustunde ve altinda ayni yerdeler uc tane
Simdide genis akintisi basldi cok rahatsiz ediyo uyuyamiyo oksuruk geliyo arada aktikca ve midesi bulaniyo

Ayyyy bilmezmiyim çok fena oluyorlar kızım kaçgün hiç bişey yemedi sadece yoğurt yemişti şükür dr umuz iştahı açılsın diye vitamin vermişti kilo kaybı oluyor çünkü
Ayyy aynen ya hicbisey yiyemiyo
Ama hastalik gecince istahlar yerine gelir ya ilaca gerek yok bence

Slm kislar benim oglus annesine ismiyle hitap ediyor hulyaa diyor ardina annemm diyor ismini diyor asill ege diyor varmi aranizda ismiyle hitap eden benim esim ogretti ayrica babasini hiccc yaklastrmiyor bana sakasina opup sarilalim gelip beni cekiyor

Bende şişkinlik geçmedi canım. Doktora da gittim. Bi teşhis konmadi. Gaz problemi yok bende. Sabahtan aksama kadar davul gibi sisiyorum resmen.

Ya hakkaten öyle ben doktora gittim cuma. Huzursuz barsak sendromu gibi duruyo anlattıklarınız dedi. Bi ilaç verdi bi 10 gün sonra tekrar gidexeğim gecmezse

Kızım biraz rahatsız olduğu için 1 yaş aşıları önümüzdeki haftaya kaldı..kaç aşı aynı anda yapılıyor hatırlayanınız vardır mutlaka

Canım acini paylaşiyorum. Çok üzüldüm Allahım tez zamanda acini unutturacak bebeği sana nasip etsin,arkadaşım doğumdan 3 ay sonra kazara hamile kaldı. İlki sezaryanla olmustu.allahim sabir versin

kızlar ben o merak edilen o korkulan o acaba olan durumu yaşıyorum.
uzun zamandır takip edemedim buraları ilk degilimdir sanırım
var mı bizim sayfada hamile olan
Aa hamile misin canim oyleyse hayirli olsun saglikla kucagina al insallah..
Bir arkadas vardi ama girmedi hic bir daha.. O kisinin ben olmasindan da cok korkuyorum hatta test yapmaya cok korkuyorum.. Sonucuna kalbim dayanmaz

Aa hamile misin canim oyleyse hayirli olsun saglikla kucagina al insallah..
Bir arkadas vardi ama girmedi hic bir daha.. O kisinin ben olmasindan da cok korkuyorum hatta test yapmaya cok korkuyorum.. Sonucuna kalbim dayanmaz
ebet seeey Allah razı olsun hayırlısı ile bebegime kavusmayi nasip etsin. be kadar tecrübeli de olsam yeniden heyecan yeniden tedirginlik ve yine tevekkül..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…