2014 Kasım Anneleri

Geçmiş olsun Can'ım Allah'ın izniyle bişey olmaz inşallah kendinide suçlama sakın çocuk bu daha nelerle karşılaşcaz

pek ilk yazisim sayilmaz asagi yukari 300. Falan
Evet supriz oldu hatta baya soka girdim ama
Bugun keseyi gorduk miniminnacik oyy kurban olurum sana varsin uykusuz kalayim perisanlara baglayayim dedim

Isin kotusu uyku saati geciyrdu die hemn uyudu o beni korkkutyr ablmda dr gotrelim diyor simdi uyandrsam kiyameti koparr
esim bu konuda cook anlayissz en ufak bise olsn cenesi durmuyr bunu duysa kiyametler kopar evde ama hala kendime gelemedim nasil dikkat edemedimki

gecmis olsun Allah beterinden korusun kendini suclama hersey biranlik bazen yanindayken bile oluveriyor nasil başarıyorsalar Allah a emanetler

gecmis olsun Allah beterinden korusun kendini suclama hersey biranlik bazen yanindayken bile oluveriyor nasil başarıyorsalar Allah a emanetler
Amin cnm saol kafasi biraz morarmis ama esim hemn sordu bu cock dusms dedi bende yok dedim eski morlugudr dedim

Ben bir dönem mama içtim kilo almak için vanilyalıydı hala bu Yüzden vanilyalı Şeyler yemem
Bende yapmistim o isi bi zamanlar bilseydim o kiloyla hamile kalirdim
10 kilo fazlam var ve bir gram bile vermedim emzirme doneminde

Ayy nolur yemene icmene Bak tadını çıkar yaş ilerledikce nasılsa alınıyor kilo Tamam
Bizde Zayıflık genetik biraz ailecek zayıfız ben çok iştahlı Değilim aslında iyi yerim Ama çok yavaş yiyorum birde yamanın peşinden çok koşuyorum 53 ile hamile kaldım 50 kiloyum şimdi

Sağol adaşım bende günlük sütmü alsam diyordum bebekler süt vermeyin diye çok okudum bu ara sebebi nedirki acaba
Çocuklarda morfin etkisi yapıyor diyorlar İstanbul tıp Fakültesi'nden bir hocanın bu konuyla ilgili bir yazısını okumuştum süt olaarak değil yoğurt peynir yapıp verin diyordu süt içen çocuklar düşse canı acımaz yazıyordu okul sütü projesine çok karşılardı

Geçmiş olsun

Bizde Zayıflık genetik biraz ailecek zayıfız ben çok iştahlı Değilim aslında iyi yerim Ama çok yavaş yiyorum birde yamanın peşinden çok koşuyorum 53 ile hamile kaldım 50 kiloyum şimdi

Yaa ben ıkı cocugun pesınden kosuyorum ikisi de bırbırınden yaramaz. aktif olarak emziriyorum hala ama yıne de kilo veremiyorum. tatlıya ekmeğe de düşkünlüğüm yok. Utandım kendimden

Sağol adaşım bende günlük sütmü alsam diyordum bebekler süt vermeyin diye çok okudum bu ara sebebi nedirki acaba

Bildiğim kadarıyla süt demir eksikliği yapıyor o yüzden. Ben kızımı süte cok zor alıştırmıştım gaz yapıyordu. Ikı yasında gecebildik normal süte ve dr o zamanlar bana ömür boyu içmese birşey olmaz Yoğurt seviyor ondan alır demişti :).

Yaa ben ıkı cocugun pesınden kosuyorum ikisi de bırbırınden yaramaz. aktif olarak emziriyorum hala ama yıne de kilo veremiyorum. tatlıya ekmeğe de düşkünlüğüm yok. Utandım kendimden
Canım dostum bana bakma hiç ben çok çok zor kilo alan biriyim anında aldığımı da veririm ailecek zayıfız biz kardeşlerim 45 kilo çok Zayıf olmakta iyi bişey değil sen kaç kilosun şimdi

Valla cok korkutucu birşey. İnşallah gecer bizimki de bakalım

alakasiz alinti ama yamanda buara kasiga merak sardimi sende blw ciydin ondan sordum:)elle yedigi gunleri ariyorum suan abartmıyorum sadece 1 bucuk saat mutfak temizledim tamam yiyor bisekilde kasikla doyuyo ama tum vucut arti halilar heryeri berbat ediyor firlattigi icin sofrabezindende cikiyor.s benyedirsemde aglayip agzini kapatiyor ogrenseydi bi yemeyi diycemde daha uzun zaman alir g
Herhalde kendini kontrol etmesi

Kaşıkla kıvamlı olan yoğurt veriyorum pek yiyemiyor yani Kaşık kullanmıyor diyebiliriz ben hep Çatal verdim şimdi baya öğrendi Çatalla yiyor Çorba içmiyor yoğurt yemiyor ayran içiriyorum Kaşık kullanıcağı bir alan yok yani
Bu blw cidden güzel ama pis iş

Geçici olarak beni nüfusunuza alsaniz azcık zayıflayip forma girene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…