Geçmiş olsun Can'ım Allah'ın izniyle bişey olmaz inşallah kendinide suçlama sakın çocuk bu daha nelerle karşılaşcazKizlar birz once oglum apartmnn merdivenlerinden assaga dustu elim ayagim hala titriyr okadar kotuyumki
ust komsum kapidan bise istedi sonra mutfaga kadargeldi oglumda icerde yegenimle birlikteydi yegnm seslndi teyze yuruyebiliyrmu dedi evet dedim oda birakmis yanimiza gelsn die kapi acik komsumda benim onumde gormedim bile gectigini bi ses yuz ustu merdivenlerde dudagi az bise kanadi dr gotrmedim esim duysa beni maff eder nasil boyle bi dikkT sizlik yaparsn die
Allahm dusmanima yasatmasn boyle bi durumu
bulantı henüz yok gerçi ilkinde de olmamıştı başka sorunlar olmuştu kanamalar ve düşük riski gibi. inşaallah bu hamileliğimiz sorunsuz geçer. senin de gruba ilk yazisin sanırım sürpriz mi oldu sizde de :)
Isin kotusu uyku saati geciyrdu die hemn uyudu o beni korkkutyr ablmda dr gotrelim diyor simdi uyandrsam kiyameti koparr
esim bu konuda cook anlayissz en ufak bise olsn cenesi durmuyr bunu duysa kiyametler kopar evde ama hala kendime gelemedim nasil dikkat edemedimki
gecmis olsun Allah beterinden korusun kendini suclama hersey biranlik bazen yanindayken bile oluveriyor nasil başarıyorsalar Allah a emanetlerIsin kotusu uyku saati geciyrdu die hemn uyudu o beni korkkutyr ablmda dr gotrelim diyor simdi uyandrsam kiyameti koparr
esim bu konuda cook anlayissz en ufak bise olsn cenesi durmuyr bunu duysa kiyametler kopar evde ama hala kendime gelemedim nasil dikkat edemedimki
Amin cnm saol kafasi biraz morarmis ama esim hemn sordu bu cock dusms dedi bende yok dedim eski morlugudr dedimgecmis olsun Allah beterinden korusun kendini suclama hersey biranlik bazen yanindayken bile oluveriyor nasil başarıyorsalar Allah a emanetler
Bende yapmistim o isi bi zamanlar bilseydim o kiloyla hamile kalirdimBen bir dönem mama içtim kilo almak içinvanilyalıydı hala bu Yüzden vanilyalı Şeyler yemem
Ben -3 deyim kilo vermemeye çalışıyorum ama yamanla ne mümkün sürekli gözleri ne yaramazlık yapsam diye ArıyorBende yapmistim o isi bi zamanlar bilseydim o kiloyla hamile kalirdim
10 kilo fazlam var ve bir gram bile vermedim emzirme doneminde
Bizde Zayıflık genetik biraz ailecek zayıfız ben çok iştahlı Değilim aslında iyi yerim Ama çok yavaş yiyorum birde yamanın peşinden çok koşuyorum 53 ile hamile kaldım 50 kiloyum şimdiAyy nolur yemene icmene Bak tadını çıkar yaş ilerledikce nasılsa alınıyor kilo Tamam
Çocuklarda morfin etkisi yapıyor diyorlar İstanbul tıp Fakültesi'nden bir hocanın bu konuyla ilgili bir yazısını okumuştum süt olaarak değil yoğurt peynir yapıp verin diyordu süt içen çocuklar düşse canı acımaz yazıyordu okul sütü projesine çok karşılardıSağol adaşım bende günlük sütmü alsam diyordum bebekler süt vermeyin diye çok okudum bu ara sebebi nedirki acaba
Geçmiş olsunKizlar birz once oglum apartmnn merdivenlerinden assaga dustu elim ayagim hala titriyr okadar kotuyumki
ust komsum kapidan bise istedi sonra mutfaga kadargeldi oglumda icerde yegenimle birlikteydi yegnm seslndi teyze yuruyebiliyrmu dedi evet dedim oda birakmis yanimiza gelsn die kapi acik komsumda benim onumde gormedim bile gectigini bi ses yuz ustu merdivenlerde dudagi az bise kanadi dr gotrmedim esim duysa beni maff eder nasil boyle bi dikkT sizlik yaparsn die
Allahm dusmanima yasatmasn boyle bi durumu
http://m.t24.com.tr/haber/prof-aydi...rse-morfinman-bir-nesil-yetistirecegiz,203301 okuduğum yazı buydu sende okumak istersin diye buldumGeçmiş olsun Can'ım Allah'ın izniyle bişey olmaz inşallah kendinide suçlama sakın çocuk bu daha nelerle karşılaşcaz
Bizde Zayıflık genetik biraz ailecek zayıfız ben çok iştahlı Değilim aslında iyi yerim Ama çok yavaş yiyorum birde yamanın peşinden çok koşuyorum 53 ile hamile kaldım 50 kiloyum şimdi
Sağol adaşım bende günlük sütmü alsam diyordum bebekler süt vermeyin diye çok okudum bu ara sebebi nedirki acaba
Canım dostum bana bakma hiç ben çok çok zor kilo alan biriyim anında aldığımı da veririm ailecek zayıfız biz kardeşlerim 45 kilo çok Zayıf olmakta iyi bişey değil sen kaç kilosun şimdiYaa ben ıkı cocugun pesınden kosuyorum ikisi de bırbırınden yaramaz. aktif olarak emziriyorum hala ama yıne de kilo veremiyorum. tatlıya ekmeğe de düşkünlüğüm yok. Utandım kendimden
Valla cok korkutucu birşey. İnşallah gecer bizimki de bakalımBenim yiğenimde oluyor ve hala 3 yaşına gircek devam ediyor .kaç doktora götürdüysek katılma dedi .sonra demir eksikliği var dediler ağlarken en sonunda nefessiz kalıp morarıyordu çocuk bir nevi bayılıyordu . hemen camı açıp temiz hava aldırıyorduk.ve oldukça sakin olacaksın .sizi kullanıyor olabilir dedi doktor bunu isteklerini yaptırmak için kullanacak dedi.her doktor ayrı birşey söledi. 2-3 yaşından sonra geçer dedi.şimdi eskiye göre az ama temkinli yaklaşıyorlar kızamıyorlar hemen ağlıyor ve katılıyor.
alakasiz alinti ama yamanda buara kasiga merak sardimi sende blw ciydin ondan sordum:)elle yedigi gunleri ariyorum suan abartmıyorum sadece 1 bucuk saat mutfak temizledim tamam yiyor bisekilde kasikla doyuyo ama tum vucut arti halilar heryeri berbat ediyor firlattigi icin sofrabezindende cikiyor.s benyedirsemde aglayip agzini kapatiyor ogrenseydi bi yemeyi diycemde daha uzun zaman alir ghttp://m.t24.com.tr/haber/prof-aydi...rse-morfinman-bir-nesil-yetistirecegiz,203301 okuduğum yazı buydu sende okumak istersin diye buldum
evet 4 ay filan önce çekilmiş bi foto..aslında ek gıdaya geçtiğinden beri iştahsız ama çok şükür tartısı hep iyi minikliğinden beriÇok küçüklükten beri oturuyor galiba saçları azmış o zaman.bayada dolgun bebek maşallah kolları filan ısırmalık..
Kaşıkla kıvamlı olan yoğurt veriyorum pek yiyemiyor yani Kaşık kullanmıyor diyebiliriz ben hep Çatal verdim şimdi baya öğrendi Çatalla yiyor Çorba içmiyor yoğurt yemiyor ayran içiriyorum Kaşık kullanıcağı bir alan yok yanialakasiz alinti ama yamanda buara kasiga merak sardimi sende blw ciydin ondan sordum:)elle yedigi gunleri ariyorum suan abartmıyorum sadece 1 bucuk saat mutfak temizledim tamam yiyor bisekilde kasikla doyuyo ama tum vucut arti halilar heryeri berbat ediyor firlattigi icin sofrabezindende cikiyor.s benyedirsemde aglayip agzini kapatiyor ogrenseydi bi yemeyi diycemde daha uzun zaman alir g
Herhalde kendini kontrol etmesi
Geçici olarak beni nüfusunuza alsaniz azcık zayıflayip forma girene kadarBizde Zayıflık genetik biraz ailecek zayıfız ben çok iştahlı Değilim aslında iyi yerim Ama çok yavaş yiyorum birde yamanın peşinden çok koşuyorum 53 ile hamile kaldım 50 kiloyum şimdi
Sen gel Kalıcı olarakta alırızGeçici olarak beni nüfusunuza alsaniz azcık zayıflayip forma girene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?