2014 Kasım Anneleri

ayy su takvimi gorunce acayip oluyorum gozumde canlaniyor o gunlerr yaa seneye buzamanlar Allah in izniyle iki tane bicirik evde tur atarlar:)
sorma o ikili turlar nasıl gelişecek ben de merakla bekliyorum :) abi kiskanacak mi kardes nedir bilecek mi artık yanyana yatırır altlarini mi degistiririm biri daha gece uyanır iken öbürü ciyak ciyak
kocacik yatakta Ohh miss biz 3 umuz yerlerde mi olur
göğüsler fora birinde abi diğerinde bebis uyuyakalirm da sabah ağrılarla mi kalkarim
kafamda deli sorular

yeni gördüm mesajını çok geçmis olsun canım arkadasım viral enfeksiyondan mı oldu acaba insallah düzelir hemen de baska seylere gerek kalmaz Rabbim sifa versin pasama en kısa zamanda.

İnşallah dediğin gibi gerek kalmaz, çok sağol. Bu arada maşallah oğlun çok yakışıklı, boncuk boncuk bakmış

İnşallah gerek kalmayacak canım..
Teşekkür ederiz ablateyzesi : )

Perikanadi geldi citlerim oglumda simdilik cok sevdi toplarnida hafta sonu alcm

Canım hangi marka aldın bir de fiyatı neydi..
Böyle bakınca çok yer kaplamamış gibi geldi..
İnternetten bakınca sanki daha devasa geliyor bana : )
Çok tatlı yavrum maşallah heyecanlanmış..

Günaydınnnnnn..
Arkadaşlar..
Oğlumun altta iki dişi vardı ya sadece..
Üstten de 4-5 diş birden kabar kabar olmuştu..
Önce sol köpek dişi yarılmış o çıkıyor..
Sıralama ilginç gitmiyor mu sizce de?

günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl kızlar doğum kilolarınızla aranız nasıl ben hamileliğim boyunca yedi kilo aldım altı ay içerisindede vermiştim ama şu aralar fazlasıyla alıyorum aşırı bi iştah patlaması oldu bu arada komşum diyet mama kullanarak baya zayıflamış diyetisyen önermiş sizin bi fikriniz varmı bu konuda

Ben de gebelik boyunca 9-10 kilo almıştım doğum yaptığım gün hepsi gitmişti çok fit olmuştum valla ama safra ameliyatı oldum o beni çok kötü etkiledi.. Ömür boyu diyetle yaşamam lazım ki kilo almayayım.. Safranın olmayışı hızlı kilo aldırıyor bedene ve giden o kiloların en az 7-8 i geri gelmiştir... Diyet mama nedir hiç duymadım bebeklerin dışında mama yiyen var mı : )

geçmiş olsun canım bu bebekler için kullanılan diyet mamalar varya işte onların lif oranı yüksek olduğundan dolayı acıkma hissi olmuyormus bilmiyorum ya çok moralim bozuluyor hiç giydiklerimi yakıştıramıyorum

Canım ben zaten gebeliğe başladığım kilomdayım yani üzerine fazla gelmedi ama gebelikte mide bulantılarıyla 7-8 kilo vermiştim ve üstüne 9 - 10 kilo almıştım doğum yapıp da gidince otomatikmen kilo vermiş gibi oldum çok iyi olmuştu.. Şimdi gebe kaldığım o gündeki kiloma dönüyorum.. Biraz dikkat etmeye çalışıyorum...

Bebislere süt veren anneler hangi sütü alıyorsunuz bende uyumadan önce mama veriyordum şimdi süte geçmek istiyorum

Bebislere süt veren anneler hangi sütü alıyorsunuz bende uyumadan önce mama veriyordum şimdi süte geçmek istiyorum

Canım ben aptamil çocuk sütünü veriyorum..
Onu bulamazsam Pınar çocuk sütünü veriyorum..
Yoğurt mayalayacağım zaman da aldığım sütten biraz ayırıyorum onu veriyorum..

Ben bir dönem mama içtim kilo almak için vanilyalıydı hala bu Yüzden vanilyalı Şeyler yemem

Ben bir dönem mama içtim kilo almak için vanilyalıydı hala bu Yüzden vanilyalı Şeyler yemem

Allah Allah..
Ben hiç denemedim duymamıştım da..
Aklıma da gelmedi hiç bir kere bile tadına bakamadım mamanın isteyerek...
Ben biraz iradeli olabilsem kilo vericem de o iradeyle başım dertte kaç senedir : )

Allah Allah..
Ben hiç denemedim duymamıştım da..
Aklıma da gelmedi hiç bir kere bile tadına bakamadım mamanın isteyerek...
Ben biraz iradeli olabilsem kilo vericem de o iradeyle başım dertte kaç senedir : )
Bebek maması değil tabi benim içtiğim Yetişkin için protein tozu valla kilo almak için her yolu denemiştim almakta zor vermekte

Kizlar kizim hasta bende hastalandim basim cok agriyo minoset iciyorum ama apranax falan icebilirmiyim agri kesici Yada antibiyotik
Kizim emiyo
oda antibiyotik kullaniyo
Ben icsem zarari olurmu acaba ona

Kizlar birz once oglum apartmnn merdivenlerinden assaga dustu elim ayagim hala titriyr okadar kotuyumki
ust komsum kapidan bise istedi sonra mutfaga kadargeldi oglumda icerde yegenimle birlikteydi yegnm seslndi teyze yuruyebiliyrmu dedi evet dedim oda birakmis yanimiza gelsn die kapi acik komsumda benim onumde gormedim bile gectigini bi ses yuz ustu merdivenlerde dudagi az bise kanadi dr gotrmedim esim duysa beni maff eder nasil boyle bi dikkT sizlik yaparsn die
Allahm dusmanima yasatmasn boyle bi durumu

Uff cok gecmis olsun korkma bisey olmaz ama hemen uyutma gözlerini kontrol et normal mi bakiyor?. Bende çok korkuyorum merdivenlerden kapiyi açık bulunca hemen dışarı firliyorlar.. ama esinde biraz anlayisli olmali değil mi isteyerek dusurecek degilsin ya düşe kalka buyuyecek bunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…