sorma o ikili turlar nasıl gelişecek ben de merakla bekliyorum :) abi kiskanacak mi kardes nedir bilecek mi artık yanyana yatırır altlarini mi degistiririm biri daha gece uyanır iken öbürü ciyak ciyakayy su takvimi gorunce acayip oluyorum gozumde canlaniyor o gunlerr yaa seneye buzamanlar Allah in izniyle iki tane bicirik evde tur atarlar:)
yeni gördüm mesajını çok geçmis olsun canım arkadasım viral enfeksiyondan mı oldu acaba insallah düzelir hemen de baska seylere gerek kalmaz Rabbim sifa versin pasama en kısa zamanda.Kızlar moralim çok bozuk. Bugün kontrole gittik, Eren'in kulağında iltihap varmış, Dr küçük dili şişmiş deyip geniz etinden falan bahsetti. Tekrar antibiyotik verdi, 3 ay kontrol altında tutacak, geçmezse ameliyat falan dedi.Bütün gün Ağladım. Ameliyat kelimesini kafama çok taktım. Allah'ım dermansız dert vermesin deyip şükrediyorum ama kendimi toparlayıpta iyi olamadım
İnşallah dediğin gibi gerek kalmaz, çok sağol. Bu arada maşallah oğlun çok yakışıklı, boncuk boncuk bakmış
Perikanadi geldi citlerim oglumda simdilik cok sevdi toplarnida hafta sonu alcm
günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl kızlar doğum kilolarınızla aranız nasıl ben hamileliğim boyunca yedi kilo aldım altı ay içerisindede vermiştim ama şu aralar fazlasıyla alıyorum aşırı bi iştah patlaması oldu bu arada komşum diyet mama kullanarak baya zayıflamış diyetisyen önermiş sizin bi fikriniz varmı bu konuda
geçmiş olsun canım bu bebekler için kullanılan diyet mamalar varya işte onların lif oranı yüksek olduğundan dolayı acıkma hissi olmuyormus bilmiyorum ya çok moralim bozuluyor hiç giydiklerimi yakıştıramıyorumBen de gebelik boyunca 9-10 kilo almıştım doğum yaptığım gün hepsi gitmişti çok fit olmuştum valla ama safra ameliyatı oldum o beni çok kötü etkiledi.. Ömür boyu diyetle yaşamam lazım ki kilo almayayım.. Safranın olmayışı hızlı kilo aldırıyor bedene ve giden o kiloların en az 7-8 i geri gelmiştir... Diyet mama nedir hiç duymadım bebeklerin dışında mama yiyen var mı : )
geçmiş olsun canım bu bebekler için kullanılan diyet mamalar varya işte onların lif oranı yüksek olduğundan dolayı acıkma hissi olmuyormus bilmiyorum ya çok moralim bozuluyor hiç giydiklerimi yakıştıramıyorum
Bebislere süt veren anneler hangi sütü alıyorsunuz bende uyumadan önce mama veriyordum şimdi süte geçmek istiyorum
Aptamil çocuk sütü veriyorumBebislere süt veren anneler hangi sütü alıyorsunuz bende uyumadan önce mama veriyordum şimdi süte geçmek istiyorum
Ben bir dönem mama içtim kilo almak içinBen de gebelik boyunca 9-10 kilo almıştım doğum yaptığım gün hepsi gitmişti çok fit olmuştum valla ama safra ameliyatı oldum o beni çok kötü etkiledi.. Ömür boyu diyetle yaşamam lazım ki kilo almayayım.. Safranın olmayışı hızlı kilo aldırıyor bedene ve giden o kiloların en az 7-8 i geri gelmiştir... Diyet mama nedir hiç duymadım bebeklerin dışında mama yiyen var mı : )
Ben bir dönem mama içtim kilo almak içinvanilyalıydı hala bu Yüzden vanilyalı Şeyler yemem
Bebek maması değil tabi benim içtiğim Yetişkin için protein tozu valla kilo almak için her yolu denemiştim almakta zor vermekteAllah Allah..
Ben hiç denemedim duymamıştım da..
Aklıma da gelmedi hiç bir kere bile tadına bakamadım mamanın isteyerek...
Ben biraz iradeli olabilsem kilo vericem de o iradeyle başım dertte kaç senedir : )
Ayy nolur yemene icmene Bak tadını çıkar yaş ilerledikce nasılsa alınıyor kilo TamamBebek maması değil tabi benim içtiğim Yetişkin için protein tozu valla kilo almak için her yolu denemiştim almakta zor vermekte
Sağol Can'ımCanım ben aptamil çocuk sütünü veriyorum..
Onu bulamazsam Pınar çocuk sütünü veriyorum..
Yoğurt mayalayacağım zaman da aldığım sütten biraz ayırıyorum onu veriyorum..
Sağol adaşım bende günlük sütmü alsam diyordum bebekler süt vermeyin diye çok okudum bu ara sebebi nedirki acabaAptamil çocuk sütü veriyorum
Kizlar birz once oglum apartmnn merdivenlerinden assaga dustu elim ayagim hala titriyr okadar kotuyumki
ust komsum kapidan bise istedi sonra mutfaga kadargeldi oglumda icerde yegenimle birlikteydi yegnm seslndi teyze yuruyebiliyrmu dedi evet dedim oda birakmis yanimiza gelsn die kapi acik komsumda benim onumde gormedim bile gectigini bi ses yuz ustu merdivenlerde dudagi az bise kanadi dr gotrmedim esim duysa beni maff eder nasil boyle bi dikkT sizlik yaparsn die
Allahm dusmanima yasatmasn boyle bi durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?