- 10 Mayıs 2012
- 1.296
- 681
- 198
Benim yiğenimde oluyor ve hala 3 yaşına gircek devam ediyor .kaç doktora götürdüysek katılma dedi .sonra demir eksikliği var dediler ağlarken en sonunda nefessiz kalıp morarıyordu çocuk bir nevi bayılıyordu . hemen camı açıp temiz hava aldırıyorduk.ve oldukça sakin olacaksın .sizi kullanıyor olabilir dedi doktor bunu isteklerini yaptırmak için kullanacak dedi.her doktor ayrı birşey söledi. 2-3 yaşından sonra geçer dedi.şimdi eskiye göre az ama temkinli yaklaşıyorlar kızamıyorlar hemen ağlıyor ve katılıyor.Kızlar ya benim kız ağlarken katılıyo şiddetli agladıgında. Aklımı basımdan alıyor. Yine tır geömiş gibi oldum üzerimden. Uyumadan evvel yerde oynarken düştü ay bi agladı ki sormayın. Çok agladıgında oluyır sizde de oluyor mu
Hımm benimki duramıyordu ayakda şimdi güven geldi kalkıyor kendi ayaga bayagı gidiyorKızıma yapmıştık aynı şeyı ama kıxım ayakta durabılıyordu tutunmadan. Oğlum henüz duramıyor. Daha zamanı var bakalım :)
Saatlerce derin uykuda üstü açık uyur. İncecik yani hafif battaniyeyi örttüğüm an uyanır.. Sanırım artık uyku tulumu vakti geldiMerhaba kızlar Nasılsıniz.? Bugün moralim çok bozuldu poyraz bşy yemiyor. Dadanmış anne sütüne. Bana oyle geliyor kı büyümsi de durmuş.gibi. Neden boyle oldu? Ben mi abartıyorm?çok acemiyim çocuk konusunda. Akşam da avakadolu yoğurt yemş. Günlük olarak hergun öğlen çorba içerdi. Yemin ederim daha küçük old hallerini özledim, yazın onla gecrdiğmz zamanı arabasinda mutluydu,parkta mutluydu. Şimdi hiçbir yere sığmıyor. Bu arada poyraz üstü örtilnce uyumaz. Sizde var mı boyle bı durum? Yazın üst örtmedk
Şimdide ne kaptsam uykuları bölünüyor..
Benim oğlumunda yeme sorunu vardı .doktorumuz anne sütünü azaltacaksın gerekirse gündüz keseceksin aç bırakcaksın 5-6 saat dedi ozaman yer dedi bende gündüz emme olayını azaltım ve biraz da olsa artık yemek yiyoruz.zaten 1 yaşındalar artık yemek yemeleri gerekiyor yoksa ilerde dahada zorlancaz sevdiği şeylerle başla mesela benimki yoğurt ve peynir delisi ilk ne verdiysem yogurt eşliğinde vermeye başladım daha kolay adapte oldu.inşallah sizde bu sorunu çözersiniz. Artık anne sütü gelişimi için yeterli değil.Merhaba kızlar Nasılsıniz.? Bugün moralim çok bozuldu poyraz bşy yemiyor. Dadanmış anne sütüne. Bana oyle geliyor kı büyümsi de durmuş.gibi. Neden boyle oldu? Ben mi abartıyorm?çok acemiyim çocuk konusunda. Akşam da avakadolu yoğurt yemş. Günlük olarak hergun öğlen çorba içerdi. Yemin ederim daha küçük old hallerini özledim, yazın onla gecrdiğmz zamanı arabasinda mutluydu,parkta mutluydu. Şimdi hiçbir yere sığmıyor. Bu arada poyraz üstü örtilnce uyumaz. Sizde var mı boyle bı durum? Yazın üst örtmedk
ya valla bende üzülüyorum kardeşsiz kalıcak diye amaFormül mama vermiyorum artık canım.. Aptamilin çocuk sütünü veriyorum.. (1 yaş üstü) O da devam sütü zaten..
Benim bebeğim de 4-5 gün öncesine kadar gece besleniyordu veriyordum yiyordu ama şükür yemiyor daha uyanıyor su veriyorum bi daha da uyanmıyor sabaha kadar sabah yiyor işte..
Biberonda veriyorum sütü canım..
Kahvaltısını da bulamaç şeklinde yediğinde onu sütle yapıyorum...
Canım inci arkdaaşımız da demiş sanırım...
Biz nerdeyse 1 ayı geçti alıştırma bardağıyla suyumuzu ıhlamurumuzu felan içiyoruz çok çabuk alıştı çok da memnunum bende..
Akıtma olayı yo kasla.. Çok sağlam.. Yere çok atıyor benim oğlum hiçbişi olmuyor...
bizim ki de bu..
Eki Görüntüle 1713304
Ven sıfır kol çıtçıtlı badisi onun üstüne uzun kol badi altına da bi eşofman ya da pijama giydiriyorum yani altı da üstü de tek kat öyle giydiriyorum uyku tulumunu..
Üstüne de bizim buralar çok soğuk diye yine ince bir yorgan örtüyorum..
O kadar net misin ya... Kardeşsiz kalmasın miniğin bence ikinciyi düşün daha sonra canım..
Canım çok geçmiş olsun...
Öyle iyi anlıyorum ki seni..
Oğlum daha 45 günlükken doktor alıştırarak da değil direk "pazartesi salı doluyorum diğer 3 günden birini seçin ameliyat olması lazım" demişti direk... Biz şoka girmiştik...
Gerçekten zor bir süreç ama böyle ağlama nolursun..
Bizim zamanımız istisnamız bile yoktu gün seçmiştik mecburen...
Rabbim sağlık şifa versin inşallah paşamıza gerek kalmaz inşallah canım benim..
Bebeğiniz için mi diyor bunları?
Erkekler öyle canım..
Benim oğlumun da bir ara iştahsız bir dönemi oldu hiç kilo almamıştı..
Eşim de "ya sen bakamıyorsun ya bakıcısı bakamıyor bu çocuğa napıyorsunuz" gibi söylenirdi hep her seferinde de ağzının payını verirdim..
Eminim ki bir anne olarak elinden geleni yapıyorsun zaten...
Lütfen anneliğini sorgulamasın mümkünse..
O zaman sen de ona babalığının sorumluluklarını hatırlat..
Bir kere al çorbasını ver önüne o yedirsin bakalım nasıl oluyor..
Canını sıkma lütfen...
Biz bişi demedikçe eşekliklerini anlamıyorlar..
Ha şunu da söylim lütfen ailesinin yanında seni azarlamasına müsade etme bu çok kırıcı bir şey..
ya valla bende üzülüyorum kardeşsiz kalıcak diye ama
çok zor ya
büyükte konuşmak istemiyorum yanlışlıkla olur falan ödüm kopuyo düşünemiyorum
hiç enerjim yok benim ya beceremiyorum çocuk bakmayı
annemde ikinci olsa bakamam sakın ha diyor zaten
Sağol can arkadaşımBütün gün ağladın mi ah be adaşım en kötü Tarafından bakıp eğer ameliyat olacak dersek o kadar kolay bir ameliyat ki bak sen ben olsak ağrı çekeriz bizde günde 10 tane oluyordu nerden baksan.. hemde geniz eti bademcik kulak tüpü beraber gık demiyordu minikler üzülme hiç olumlu düşün canımızdan can onlar ama kendini hırpalama
Formül mama vermiyorum artık canım.. Aptamilin çocuk sütünü veriyorum.. (1 yaş üstü) O da devam sütü zaten..
Benim bebeğim de 4-5 gün öncesine kadar gece besleniyordu veriyordum yiyordu ama şükür yemiyor daha uyanıyor su veriyorum bi daha da uyanmıyor sabaha kadar sabah yiyor işte..
Biberonda veriyorum sütü canım..
Kahvaltısını da bulamaç şeklinde yediğinde onu sütle yapıyorum...
Canım inci arkdaaşımız da demiş sanırım...
Biz nerdeyse 1 ayı geçti alıştırma bardağıyla suyumuzu ıhlamurumuzu felan içiyoruz çok çabuk alıştı çok da memnunum bende..
Akıtma olayı yo kasla.. Çok sağlam.. Yere çok atıyor benim oğlum hiçbişi olmuyor...
bizim ki de bu..
Eki Görüntüle 1713304
Ven sıfır kol çıtçıtlı badisi onun üstüne uzun kol badi altına da bi eşofman ya da pijama giydiriyorum yani altı da üstü de tek kat öyle giydiriyorum uyku tulumunu..
Üstüne de bizim buralar çok soğuk diye yine ince bir yorgan örtüyorum..
O kadar net misin ya... Kardeşsiz kalmasın miniğin bence ikinciyi düşün daha sonra canım..
Canım çok geçmiş olsun...
Öyle iyi anlıyorum ki seni..
Oğlum daha 45 günlükken doktor alıştırarak da değil direk "pazartesi salı doluyorum diğer 3 günden birini seçin ameliyat olması lazım" demişti direk... Biz şoka girmiştik...
Gerçekten zor bir süreç ama böyle ağlama nolursun..
Bizim zamanımız istisnamız bile yoktu gün seçmiştik mecburen...
Rabbim sağlık şifa versin inşallah paşamıza gerek kalmaz inşallah canım benim..
Bebeğiniz için mi diyor bunları?
Erkekler öyle canım..
Benim oğlumun da bir ara iştahsız bir dönemi oldu hiç kilo almamıştı..
Eşim de "ya sen bakamıyorsun ya bakıcısı bakamıyor bu çocuğa napıyorsunuz" gibi söylenirdi hep her seferinde de ağzının payını verirdim..
Eminim ki bir anne olarak elinden geleni yapıyorsun zaten...
Lütfen anneliğini sorgulamasın mümkünse..
O zaman sen de ona babalığının sorumluluklarını hatırlat..
Bir kere al çorbasını ver önüne o yedirsin bakalım nasıl oluyor..
Canını sıkma lütfen...
Biz bişi demedikçe eşekliklerini anlamıyorlar..
Ha şunu da söylim lütfen ailesinin yanında seni azarlamasına müsade etme bu çok kırıcı bir şey..
cok gecmıs olsun
uzulme, cocuklar hasta olacaklar
gecer, duzelır sıkma canını
geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin kuzunaKızlar moralim çok bozuk. Bugün kontrole gittik, Eren'in kulağında iltihap varmış, Dr küçük dili şişmiş deyip geniz etinden falan bahsetti. Tekrar antibiyotik verdi, 3 ay kontrol altında tutacak, geçmezse ameliyat falan dedi.Bütün gün Ağladım. Ameliyat kelimesini kafama çok taktım. Allah'ım dermansız dert vermesin deyip şükrediyorum ama kendimi toparlayıpta iyi olamadım
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah gerek kalmaz tedavisine dikkat et benim kızımada astım başlangıcı var dedi geçmezse 9 -10 yaşına kadar devam eder dedi ama çok şükür biraz toparlandı seninkide toparlanır inşallah en kısa zamanda annesi kalbini ferah tut bol bol dua et ve mutlaka çocuğun için sadaka vergeçmiş olsun canım Rabbim şifa versin kuzuna
benimki de öyle beyefendi sağdan sola dönerken battaniyesinin ucu kendine degse engel görüyor uyanıyor üstünü örtmemek için kat kat giydiriyorumMerhaba kızlar Nasılsıniz.? Bugün moralim çok bozuldu poyraz bşy yemiyor. Dadanmış anne sütüne. Bana oyle geliyor kı büyümsi de durmuş.gibi. Neden boyle oldu? Ben mi abartıyorm?çok acemiyim çocuk konusunda. Akşam da avakadolu yoğurt yemş. Günlük olarak hergun öğlen çorba içerdi. Yemin ederim daha küçük old hallerini özledim, yazın onla gecrdiğmz zamanı arabasinda mutluydu,parkta mutluydu. Şimdi hiçbir yere sığmıyor. Bu arada poyraz üstü örtilnce uyumaz. Sizde var mı boyle bı durum? Yazın üst örtmedk
ayy su takvimi gorunce acayip oluyorum gozumde canlaniyor o gunlerr yaa seneye buzamanlar Allah in izniyle iki tane bicirik evde tur atarlar:)benimki de öyle beyefendi sağdan sola dönerken battaniyesinin ucu kendine degse engel görüyor uyanıyor üstünü örtmemek için kat kat giydiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?