2014 Kasım Anneleri

Benim yiğenimde oluyor ve hala 3 yaşına gircek devam ediyor .kaç doktora götürdüysek katılma dedi .sonra demir eksikliği var dediler ağlarken en sonunda nefessiz kalıp morarıyordu çocuk bir nevi bayılıyordu . hemen camı açıp temiz hava aldırıyorduk.ve oldukça sakin olacaksın .sizi kullanıyor olabilir dedi doktor bunu isteklerini yaptırmak için kullanacak dedi.her doktor ayrı birşey söledi. 2-3 yaşından sonra geçer dedi.şimdi eskiye göre az ama temkinli yaklaşıyorlar kızamıyorlar hemen ağlıyor ve katılıyor.

Saatlerce derin uykuda üstü açık uyur. İncecik yani hafif battaniyeyi örttüğüm an uyanır.. Sanırım artık uyku tulumu vakti geldi

Benim oğlumunda yeme sorunu vardı .doktorumuz anne sütünü azaltacaksın gerekirse gündüz keseceksin aç bırakcaksın 5-6 saat dedi ozaman yer dedi bende gündüz emme olayını azaltım ve biraz da olsa artık yemek yiyoruz.zaten 1 yaşındalar artık yemek yemeleri gerekiyor yoksa ilerde dahada zorlancaz sevdiği şeylerle başla mesela benimki yoğurt ve peynir delisi ilk ne verdiysem yogurt eşliğinde vermeye başladım daha kolay adapte oldu.inşallah sizde bu sorunu çözersiniz. Artık anne sütü gelişimi için yeterli değil.

Bebeğiniz için mi diyor bunları?
Erkekler öyle canım..
Benim oğlumun da bir ara iştahsız bir dönemi oldu hiç kilo almamıştı..
Eşim de "ya sen bakamıyorsun ya bakıcısı bakamıyor bu çocuğa napıyorsunuz" gibi söylenirdi hep her seferinde de ağzının payını verirdim..
Eminim ki bir anne olarak elinden geleni yapıyorsun zaten...
Lütfen anneliğini sorgulamasın mümkünse..
O zaman sen de ona babalığının sorumluluklarını hatırlat..
Bir kere al çorbasını ver önüne o yedirsin bakalım nasıl oluyor..
Canını sıkma lütfen...
Biz bişi demedikçe eşekliklerini anlamıyorlar..
Ha şunu da söylim lütfen ailesinin yanında seni azarlamasına müsade etme bu çok kırıcı bir şey..[/QUOTE]evet. Bebeğim için söylüyor. Çok cahil bir adamla evliyim bn. Çünkü her konuşmasında beni pişman ettirmeyi başarıyor. Zaten çocuğum üstünü örtmüyo gece hp açık allah tan tulum var. Yemek de yemeği bıraktı. İnşallah düzelir
De biraz kılo alır. Alllahm sen bana yardım et

İnsan sinirlenince böyle düşünüyor canım...
Kendini bu kadar çaresiz görme..
Annelerde her zaman bir çare bir umut bir gülücük bir sevgi hep mevcut olur değil mi?
Yoksa bebişlerimize, hayatımızın anlamı olan yavrularımıza her daim nasıl yardımcı olacağız?
Geçici bir süreç merak etme düzelecek inşallah berraq

kızlar günaydın dün demiştim ya kızımın iki aydır balgamlı öksürük ve hırıltısı var diye dün akşam döşünü zeytinyağ ile yağlayıp gazete koydum bide soğuk buhar makinası aldık yok denilecek kadar azaldı aklınızda olsun tabi ilaçlarımızıda kullanıyoruz

ya valla bende üzülüyorum kardeşsiz kalıcak diye ama
çok zor ya
büyükte konuşmak istemiyorum yanlışlıkla olur falan ödüm kopuyo düşünemiyorum
hiç enerjim yok benim ya beceremiyorum çocuk bakmayı
annemde ikinci olsa bakamam sakın ha diyor zaten

Canım şu an çok erken zaten...
Bebiş büyüsün, sana zorunluluğu azalsın, karnını kendi doyurabilsin, lavabo ihtiyacını sensiz giderebilsin sonra düşün bence..
Haklısın bir insan yetiştirmek büyütmek çok zormuş..
Ama ben yalnız kalsın istemiyorum...
Kendimden biliyorum..
"iyi ki kardeşlerim var" diyorum...

Sağol can arkadaşım inşallah ameliyata gerek kalmadan iyileşir Erenim

İnşallah dediğin gibi gerek kalmaz, çok sağol. Bu arada maşallah oğlun çok yakışıklı, boncuk boncuk bakmış

geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin kuzuna

geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin kuzuna
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah gerek kalmaz tedavisine dikkat et benim kızımada astım başlangıcı var dedi geçmezse 9 -10 yaşına kadar devam eder dedi ama çok şükür biraz toparlandı seninkide toparlanır inşallah en kısa zamanda annesi kalbini ferah tut bol bol dua et ve mutlaka çocuğun için sadaka ver

Bebegi Aglayipta moraran arkadasa diyorum ust komsumun cocuguda boyle oda hemn yuzune ufluyor agzinn icine dogru sonra kendne geliyo gercktn kotu bi durum benim bile elim ayagim kitlenmissti

benimki de öyle beyefendi sağdan sola dönerken battaniyesinin ucu kendine degse engel görüyor uyanıyor üstünü örtmemek için kat kat giydiriyorum

benimki de öyle beyefendi sağdan sola dönerken battaniyesinin ucu kendine degse engel görüyor uyanıyor üstünü örtmemek için kat kat giydiriyorum
ayy su takvimi gorunce acayip oluyorum gozumde canlaniyor o gunlerr yaa seneye buzamanlar Allah in izniyle iki tane bicirik evde tur atarlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…