2014 Kasım Anneleri

pek ilk yazisim sayilmaz asagi yukari 300. Falan
Evet supriz oldu hatta baya soka girdim ama
Bugun keseyi gorduk miniminnacik oyy kurban olurum sana varsin uykusuz kalayim perisanlara baglayayim dedim
alemsin seni tanıyorum nick olarak canim onu kastetmedim yani 2. bebişten yeni hamilelikten ilk bahsedisin dimi demek istedim

ilk bebeğin in düzeni durumu nasıl uykusu yemeği hareketi yoruyor mu seni
bizim randevu salı günü 15 ine bakalım bebisi insallah görebiliriz kese yi zor görmüştük.

Geçmis olsun Allah korumus beterinden.

Kizlar bebisiniz kac gunde bi kaka yapiyor ? Ya bnm oglum 11 ci ayina kadar hrgun ayni saatte yapardi ekimde aynda bi sunnet oldu o gun bugundur kabiz olmadigi halde 4 5 gunde cok zorlanarak cok az yapior napacami sasirdim

Kizlar bebisiniz kac gunde bi kaka yapiyor ? Ya bnm oglum 11 ci ayina kadar hrgun ayni saatte yapardi ekimde aynda bi sunnet oldu o gun bugundur kabiz olmadigi halde 4 5 gunde cok zorlanarak cok az yapior napacami sasirdim
benim kizim haziran ayindan beri oylecok zor valla cok iyi anliyorum kaka yapacagi gun kabus oluyor,,kac dra gittik bitanesi dogsl yöntemlerle halletmeye calisti tursu kefir yogurt yedir bol bool dedi yaptk birsey degismedi ilac kullndik biraz yumusadi kakasi sonra yine ayni oldu zaman slor düzelmesi diyorlarbakalim biran önce düzelir İnşallah birde su icmiyor kizim ondanda olabilir iciremiyorum bir kahve fincani anca icer oda yetmiyo.s

benim kizim haziran ayindan beri oylecok zor valla cok iyi anliyorum kaka yapacagi gun kabus oluyor,,kac dra gittik bitanesi dogsl yöntemlerle halletmeye calisti tursu kefir yogurt yedir bol bool dedi yaptk birsey degismedi ilac kullndik biraz yumusadi kakasi sonra yine ayni oldu zaman slor düzelmesi diyorlarbakalim biran önce düzelir İnşallah birde su icmiyor kizim ondanda olabilir iciremiyorum bir kahve fincani anca icer oda yetmiyo.s

Valla canim benimkide ayni ya hic su icmior dedign gibi bi kahve fincani anca zorlayarak oda gece falan hic kucuk cis yapmior bugun zorla suringayla agzina su sikiyorum baya yapmis simdiBizim sut alerjimiz var yogurt mogurt veremiom doktor bagirsak duzenliyici yazdi bakalim ins faydasi olur hergun zeytinyagi versek bi kasik zarari olurmu ki .. Rabbim yardimcimiz olsun ikimizinde canim

Sen ver bakalim belki sizd
ver zeytinyagi ise yarar sizde belki ama bagirsakda emiliyormus zeytinyagi cok ise yaramaZdedi dr.d su icip istahlida yeseler duzelecek bencede bigun yerse diger gun yemiyor buda en.buyuk sebep.s yese calisacak bagirsaklar zaten

Nazın uyku düzeni hala oturmadı.çok yorucu ve zor oluyor geceleri uykusuzluk.en az 2 kere uyanıyor.bazen 1:5 2 saat uyanık kalıyor.acaba daha yürüyemediği içşn yorulmuyor ondanmı uyumuyor anlayamıyorum.arkadaşımın bebeğ var 2 ay büyük nerdeysedoğduğundan beri akşam kaçta yararsa sabah o saatte kalkıyor diyor.12 saat aralıksız uyuyormuş.

O zaman hersey yeme ve suda bitior arkdsim ben balik yagina basladim istahini cok cok az da olsun acti bi kase yemior ama isteyerek agzini acio sukur buara

Canim masaallah bebisine ben oturup aglayim halime 1 yasinda hala taze bebek gibi bir saate bi iki saate bi emmeye kalkio ve memeyi vermeyim diorum hic birsekilde ikna olmuor kac saat aglattimi bilirim ugunma derecsine gelinceye dayanamiorm veriorm sonra nasil alisacak bilmiorm

Uyuyan çocuklara hayranım benim oğlumda çok kalkıyor ama öyle böyle değil yani geçen saydim 16 kez kalktı gece sabaha kadar ayakta sallattiriyor kendini durduğun anda kivranmaya başlıyor salla der gibi bu günlerde uyandıginda gece 2 3 saat uyanık duruyor dış sıkıntısı gibi geliyor ama uykusu pek yoktu zaten doğduğundan beri ama bu ara iyice abartti gündüz de 1 kere uyuyor en fazla 2 saat sabah 6 da ayaktayiz bütün gün mizliyor çok yoruluyorum ama büyük oğlunda böyleydi takii 18 ayı geçti düzelme ye başladı çok şükür şimdi iyi uykusu ama o da sabah 6 da kalkıyor gece kaçta yatarsa yatsın kalkma saati degismiyor

Yazıyı okudum çocukları içmesi için çokta zorlamaya gerek yok yani 2 gecedir kızıma zorla içirmeye çalışıyordum en azından günde 1 bardak içmiş olsun diye düşünüyordum aklım karıştı yani

Canim kuzucugunu cok da zorlama bence benim bebegimde ayni surekli uyaniyoruz 12 de yatip 5 de kalkiyor gecede 3 kez uyandık..yarim saatte uyanik kalsak dusun bizim halimizi o saatte de enerji dolu sipa kizamiyosun bile:) işte diyecegim sudur ki alıştırmayla düzelecehine inanmayanlardanim cocuga işkence gibi geliyor bana.. babanem gibi de konusmus olabilirim kimse kusura bakmasin:)) bugunlerde geçecek. .

Uff bu ikilemleri sevmiyorum.. bizim dr da 12. Ayi çok geçmesin geç dönemde baslarsa süt alerjisi olma riski var dedi.

tamam canım gördüm günlük sütler hariçmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…