2014 Kasım Anneleri

Kizlar oglum artik emmeyi oyun haline getrdi gecen gun oyle isirdiki et koptu saatletce kan durmadi korka korka emzirmk istememe ragmn isiryr agzini acar acmz disliyr gece uykusunda norml sut veriyrdum 2 gundr emziriyrum dakikalarca emiyr sabh gogsumun ucu sizliyr resmn ne yapcqgimi sasrdim kesmkte istemiyorum yani

kızlar çok teşekkır ederim yardimci oldugunuz için tecrübelerinize ihtiyacım olacak.

Canım dostum bana bakma hiç ben çok çok zor kilo alan biriyim anında aldığımı da veririm ailecek zayıfız biz kardeşlerim 45 kilo çok Zayıf olmakta iyi bişey değil sen kaç kilosun şimdi

Yazamadım vakit bulup ama cevapsız da bırakmak istemedim. kilo mu hiç sorma canım :) iki hamileliğimdE de 20 kilo aldım ilkinde hepsini verdım ıkı aya kalmadı tekrar bebiş. Dogum sonrası 10 kılo gitti 5 te ben verdım gerısı yapıştı ama 10-12 kılo vermem lazım kilolu hamile kalmıştım zaten. Emzirince verırsın diyor herkes ama ama hıc etki etmiyor. Gercı duzenli de yemek yıyemıyorum ona koştur buna koştur onun etkısı cok fazla. 1 sene daha iznim var ise baslamadan vermem lazım

Canım Allah inandırsin geçen gün aklıma geldin. Epeydir yazmıyor diyordum. Çok üzüldüm yavrunun seni bu kadar yormasina ve rahatsızlıklarına. Rabbim yardım etsin huzursuz çocuk çok zor. Sebepsiz yere mi ağlıyor yoksa bi rahatsızlığı mi var?

Çok teşekkrler cvp için,artık cvpsız kaldıgı için paylaşmlar bakmıyodum uzun süredr buraya.allah razı olsun cnm.idrarınada bakıldı çk şükr çıkmdı bişe.kan şurubuna baglıyorum uyanmasını çok gazlı çünkü.bagrsak düzenini etkiledi sanırım.b12 anneden geçiyomş bende oğlumun ampülünden geri kalanı içiyorum:) bi arkdş demiş emzrmeyi oyuna cevrdi diye bnmkide öyle.çok uzun süre memede kalıyo napcagmı şaşrdım wala

Günaydın kızlar.
Biz yine hasta olduk ve nefes almakta zorlardı ses tellerine inmiş.öyle bir ses vardıki hırıltı nefes alırken anlatamam.cuma akşamı gittik acil hava aldık ve iğne eve geldik ben tekrar verdim hava ama rahatlamadı biz yine doktora ve yatış yaptı.
Serum iğne ve havayla kendimize geldik biraz serum takılı çok zor olduu.
Cumartesi sabaha karşı gittik akşam döndükk.bugün yine kontrole gidicezz.rabbim hasta çocuklarımıza şifa versin.çok hasta çocuk vardı.
Yanımızdaki yatakta kıyamam 20 günlük bronşit olmuşşş.çok zorr çokk..

Rica ederim ne demek.. Doktor banada soyledi senden gerekli b12 gecmio die kandan baktirdm sukur bnmki iyimuss amaa bende senin gibi icmistim)

günaydın hanımlar benim kızım bir haftadır emmiyor memme diyor acıyorum ısırmak dışında hiç birşey yapmıyor sizdede böyle oldumu acaba artık bırakıyor olabilir mi

cok cok gecmis olsun.. Malesef ki kizim da hasta.. Dedigin gibi hiriltili nefes alma geniz akintisi fln vardi hatta uykusunda tikandi iki kere nefes alamadi elim ayagim titredi kendine getirene kadar cok korktum cok.. Allahim yavrularimiza sifa versin.. Biz de antibiyotik ve öksürük surubu kullaniyoruz malesef ki..

günaydın hanımlar benim kızım bir haftadır emmiyor memme diyor acıyorum ısırmak dışında hiç birşey yapmıyor sizdede böyle oldumu acaba artık bırakıyor olabilir mi
benim kizim cok cok düşkünken bir ay once birden birakti bir daha hic agzina almadi canim.. Birakiyor olabilir dedigin gibi ama insallah devam eder emmeye..

sevgili kasım annişleri
ÖNEMLİ BİR KONUYA DİKKATİNİZİ ÇEKMEK İSTERİM.
malum bebeklerimiz artık ayaklandı ve ne bulsa ağzına atmaya başladı.bu nedenle boğaza bir şey kaçarak boğulmalarda bebeğimize nasıl müdahale edileceğimizi öğrenmemiz lazım diye düşünüyorum. bunla ilgili UZMAN TV DE ÇOK GÜZEL ANLATMIŞLAR. 2 dakikalık video dan bu hayat kurtaran müdahaleyi öğrene biliriz.

çok geçmiş olsun canım Rabbim beterinden korusun yavrularımızı

geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin oğluna ve tüm hastalarımıza

canım durumun zor.zaman zaman hepimiz buna benzer şeyler yaşadık.öncelikle bebeğin ağlama nedenini bulmak lazım. bir hastalığımı var, alerji gibi bir şey varda o mu rahatsız ediyor veya çok hassas bir bebek ışığa sese karşı aşırı mı tepki veriyor veya daha sesli ışıklı ortamlarda mı rahat ediyor gibi durumları bir araştır. bence daha önemli konu ise senin ruh sağlığın annenin ruh sağlığı iyi değilse çocuğun iyi olması düşünülemez. bu nedenle ilk önce senin kendini rahatlatman tedavi olman gerekiyor. bence anne , kardeş vb bir imkanın varsa çağır biraz yanında çocuğun bakımına yardımcı olsunlar. sende kendine biraz zaman ayırırsın, bir sorun varsa çaresi de vardır. son olarak ta ben çocuksuzluğu uzun bir süre yaşadım nasıl olduğunu çok iyi bilirim anlaman için örnek vereyim hani gözlerini kayıp edersin kör olursunda millet sana acıyarak bakar veya top oynayan çocukları izleyen tekerlekli sandalyedeki çocuğun ruh halini düşüne biliyormusun işte öyle.

iyiyim canım kızlar da iyi şükür. Onlara kardeş geliyor kısmetse. Sizler nasılsınız?
ay ciddimisin canım 3.demi geliyor çok sevindim @grillcim hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah canım, bizde iyiyiz elifim de zeynepimde iyiler şükür, çalışmıyor olsam inan 3. yü hemen düşünürüm nasip kısmet bakalım ne zaman olur :)

Bende denedim 6. Aydan sonra.. aslinda dislerimiz de geç çıktı da ben beceremedim bu işi bi daha da denemedim zaten:) ya ben çok merhametliyim dayanamadim ya da bu uyku egitimi her cocuga göre degil onu anladim:))

Hayranim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…