2014 Kasım Anneleri

Abooooww bulamadım o konuları bulana kadar bir takım konular okudum millet neler yaşıyor töbe bismillah şaştım kaldım valla
Ama bazı Başlıklarda çok komik ya biri Demiş para kocamı değiştirdi yardım edin birinin de Kocası ısırıp tekme atarak seviyormuş Töbe yarabbi

Offf o çok kötüydü ya elmalı turtaya bakisim değişti resmen...bir de kadının konusunu gazeteye basmislar pess...
Aynen ya cok büyük saygısızlık..

Hehe sen blv cisin bdv de napcan
cok tatlisin sen yaa esprilere bak :)

Bizimki de baya bir ayrık ilk benim de canım sıkılmıştı uzadıkça daha iyi oluyor ya da gözüm alıştı. Ama inşallah ilerde böyle olmaz. Aynı gün doğdular diye bu kadar mı benzerler ya
insallah yeni disleri guzel cikar canim.. Sorma ya bu ne boyle disleri de ayni.. Kimseler begenmezse artik bizimkileri ilerde görüşürüz he hee

Tüh seni de kaybettik artik her gun merak edip trend konulara tiklarsin..
Iki konu da kapatildi canim geridedir biraz biri elinde degilmis asik olmus baslikli elmaliturtam nickli bayanin biri de supheden bogulmak uzereyim baslikli akasya nickli bayanin..
Ay gece gece bendeki hallere bak..

Aaaaa şüpheden boğulmak üzereyimi gördüm ya tıklamadım offf şimdi yine acayip merak ettim kaçıncı sayfaydı ya hatırla hatırla dur ben bi yine gideyim

merhaba
@ycl2012 ile 2013 nisan annesiyiz, aynı zamanda 2014 ekim annesiyim. şimdi kısmetse 2016 ağustos annesi olacağım. ycl yi görünce yazmak istedim :)
kızlarım iyi çok şükür. ben de öyle. sağol.

ohh maşallah peşpeşee ne güzel
nasıl oluo bari öle zor dimi çalışıomusun evdemisin peki
memnun oldum tanıştığıma hoşgeldin tekrar...

Daha var Ocakta ama bastırıp denemedim
İpten mi geçirsek diyorum hani bayraklar gibi

olabilir evet güzel olurr yapabilirsen
olsun bol zaman daha iyi sıkışmaz
sonra elin ayağına karışıo..

Cok sagolun arkadaslar destekleriniz icin icim rahatladi biraz esim de birlesir onlar sıkıntı yapma diyor da anne yuregi iste prenses gibi olsun istiyor kizi
Öpüyoruz bebisleri
cnm bnm oglumunda ayrık
esımın arkadası dıs hekımı, o ayrık olmasının ıyı bırsey oldugunu, dıger dıslerı cıktıkca o acıklıgın kapanacagını, dıslerının ust uste gelmeyecegını soyledı, olurda acıklık kapanmansa tel takarız demıs buyudugunde

Cok sagolun arkadaslar destekleriniz icin icim rahatladi biraz esim de birlesir onlar sıkıntı yapma diyor da anne yuregi iste prenses gibi olsun istiyor kizi
Öpüyoruz bebisleri
ne kadar da çirkin olursa olsunlar bizim için dünyanın engüzel varlıkları rabbime binlerce şükür saglıklı sıhatli evlatlar verdiği için bize ALLAH hepsine hayırlı ömürler versin inşallah

benimde kilom çok fazla kara kara düşünüyorum napıcam diye
yürüyüşe çıkabilsem vericem eminimde
akşam eve gidince çcuğumu bırakmak istemiyorum zaten bütün gün görmüyorum
sen emziriyomusun bide zaten süt az artık ekmek tarzı şeyler yemezsem doymam sütüm kesilir diyede bırakamıyorum tatlı alışkanlığım zaten yok yemeğide çok yemem ama yapıştı kaldı üzerimde kilolar

hoşbuldum. önceden çalışıyordum ama o dönem çalışmayı bırakmıştım. üniversite okuyordum vakit geçirmek için ama kızlarım geldiler peşpeşe. öğrencilik bitti ama annelik her şeye değer.
çalışsam zorlanırdım muhakkak.

tabiki zor olur olmaz mı biz 1 çocukla ne haldeyiz
2.diyolar bana seneye falanda ben 2.çocuğumuda bırakmak
istemiorum kendim bakmak istiyorum diorum bakalım artık
senin güzel ama evdeysen peşpeşe hepsi bi anda büyür gider inş.
3.erkek olur :):) kaç yaşındasın bu arada

aman kız napmışın çocuğu
nasılda hoşuna gitmişşş:):):)

hayırlı sağlıklı olsun da kız erkek farketmez :)
yaşım 37 maalesef. keşke 27 olsaydı 4 de olurdu 5 te :)
beni zorlayan tek şey iki kızımı da emziriyordum. şimdi gebelik ortaya çıktığı için 32 aylık kızımı geçen hafta kestim memeden. hiç hoşuna gitmedi ama zaten zamanı gelmişti. küçük kızımı doğuma 1-2 hafta kala kesmeyi düşünüyorum inşallah. duruma göre karar vereceğim artık.

baya emmiş cnm ama sorun yapma bence
zaten 2 yaşına kadar diyolar ya iyi yani.
karnındakini de düşünmen lazım.cinsiyet tabiki
önemli değil rabbim sağlıksını versin de ama biri olunca insan
diğerinide istiyor bende 27 yaşındayım hatta 28 oldum cumartesi:)
bu arada 2 sinide mi emziriodun 32 aylık olan ilk kızın heralde küçük kızıma
1 2 hafta kala bırakıcam demişin ama nasıl yanii.

2. kızıma hamile kaldığımda büyük kızım 8-9 aylıktı. dr a danıştım emzirme konusunu. emzirmeye devam etmemin sorun olmadığını söyleyince doğuma kadar emzirmeye devam ettim. doğum sonrası ikisi de emmeye devam etti. büyüğü bıraktırdım ama küçüğe devam edeceğim inşallah aksilik olmazsa.

(ne çok devam yazmışım :) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…