- 5 Kasım 2015
- 144
- 186
- 18
- 38
teşekkür ederizKoca bi maşallah ona
Balığı yıkadım tavaya koydum yanına patates ve havuç dilimledim üstüne azıcık tuz ve zeytin yağı gezdirdim 1 kaşık kadar su koydum kısık Ateş'te pişirdim 20 dk içinde pişiyo kılçığını ayıkladım severekte yediya bende tam bu konu hakkında soracaktım ne yapıyorsunuz bebişlere ben kızıma birşey yediremiyorum çok inatçı yemek yedirmek işkence.Balığı nasıl pişirdin canım yaa anlatırmısın bi denerdim
Sağol Can'ım deniycemÇipura yapabilirsin canım. Etli ve lezzetli bir baliktir. Barbun da çok güzeldir.
Bende dip balığı diye birşey duyunca ondan sizlere sorayım dedim sağolasıncanım omega 3 somonda çok fazla.çok faydalı balık bu nedenle yemeye devam. levrek , çipura gibi balıklar genelde balık çiftliklerin de suni yem ile üretiliyorlar bu nedenle daha doğal balıkları tavsiye ederim.(hamsi-istarvit,kalkan,mezgit,palamut,mercan)
Zargana , barbun gibi balıklar da uzun ve dipte yaşamasından dolayı etinde toksin maddeler fazladır. çok sıklıkla yedirmemek gerekir. Bu kadar bilgiyi kocama sordum ondan alıntı yaptım canım.
hay maşallahhh 13 kg mumerhaba ne yaparsan yap canım yemeyen çocuk yemiyor benim büyük kızım 9 yaşına girecek 23 kilo okula giderken bir yumurtayı yedirene kadar akla karayı seçiyorum resmen gözleri büyüyor.ama 13 aylık kızımın maşallahı var ne verirsem vereyim seçmeden yiyor ablasına nispet yaparcasına 2 yumurta yiyor 13 kiloya yaklaştı.
Süpersin bende mevsimine uygun dip Balığı olmayan Balıkları veriyorum istavrit Hamsi çinekop mesela çiftlik balıklarından uzak durmak Lazımcanım omega 3 somonda çok fazla.çok faydalı balık bu nedenle yemeye devam. levrek , çipura gibi balıklar genelde balık çiftliklerin de suni yem ile üretiliyorlar bu nedenle daha doğal balıkları tavsiye ederim.(hamsi-istarvit,kalkan,mezgit,palamut,mercan)
Zargana , barbun gibi balıklar da uzun ve dipte yaşamasından dolayı etinde toksin maddeler fazladır. çok sıklıkla yedirmemek gerekir. Bu kadar bilgiyi kocama sordum ondan alıntı yaptım canım.
Bi yerde sordum ponponu tanesi 1 lira Kv dem dedi ben Yaparım 30 tane yaptı
Sağol dostumEllerine sağlıkcarputi hepsi çok güzel olmuş.
Kizlar simdi dr geldim soklardayim resmn kendi dr doluydu die baskasina gittik
Dedigi sey bu sigara kullann varmi evet dedim ikimzde kullnyrz ama evde iclmiyr dedim anlatmm tepkisini hicccc bise vermedi ve dediki siz once ruh sagligina gidin dedi densiz sey cocugun biseyi yok dedi ama cok fena oksryr ve 1aydr gecmedi dedim yaptklarimi soyledim bal neyms pekmez neyms dedi sigara iciyrsan oldur bu covugu dedi yada dogurmican dedi
Evet haklida boylemi olmali yani tepkisi zerre ilac vermedi azarladi gonderdi
sağlıklı besinler sağlıklı zeki bebekler. slogan ım buSüpersin bende mevsimine uygun dip Balığı olmayan Balıkları veriyorum istavrit Hamsi çinekop mesela çiftlik balıklarından uzak durmak Lazım
geçmiş olsun canım sağlıklı olsunlarda zayıf olmaları çok problem değil ALLAH tüm yavruları esirgesinhay maşallahhh 13 kg mu
benimki 9 kg 10olurdu belkide hastalandı bayağ kilo verdi yavaş yavaş toparlıyo
canım senin yaptığın aktivite eşyalarına bayıldım.çok becerikli ve ilgilisinin. çok zekice düşünüp yapmışsın. ellerine sağlık.Bende kitap oyuncak ve evde yaptığımız etkinlikleri paylaşayım fikir olsun sizlere
Bunlar kitaplarımız Eki Görüntüle 1730003
Bunlar da belli başlı oyuncaklarımız bul tak ışıklı müzikli giden araba uğur böceği masal anlatan kuzu falan gibi şeylerde var ama onları çekmedimEki Görüntüle 1730009
Bunlar da evde yaptığımız aktiviteler
Prima kutusunu farklı renkli keçelerle kapladım top atmaca oynamak için hemde renkleri öğrenir diye
Parmak kuklaları ben Yaptım el kuklası İKEA dan aldım hikaye okurken kullanmak için
Ponponlar her aktivite de kullanılır çift Taraflı bantla duvara yapıştır toplasın kaptan kaba aktarma yapsın vb.
Vazodan mandal Çıkarma el kasları için güzel bir oyun
Kutuya pipet takıp Çıkarma ve deliklerden Çubukları atma kumbaraya tavla pulu veya Düğme atma el göz koordinasyonu için güzel bir aktivite
Birde kilitli poşete jöle doldurmuştum içine sim boncuk küçük parlak Balıklar falan atıp duyusal poşet yapmıştım eğlenceli oluyorEki Görüntüle 1730010
Tabi ağlamaktan oynamaya fırsat bulan var mı yok ama ben yinede yapıyorum aklıma geldikçe bir Şeyler
Kizlar simdi dr geldim soklardayim resmn kendi dr doluydu die baskasina gittik
Dedigi sey bu sigara kullann varmi evet dedim ikimzde kullnyrz ama evde iclmiyr dedim anlatmm tepkisini hicccc bise vermedi ve dediki siz once ruh sagligina gidin dedi densiz sey cocugun biseyi yok dedi ama cok fena oksryr ve 1aydr gecmedi dedim yaptklarimi soyledim bal neyms pekmez neyms dedi sigara iciyrsan oldur bu covugu dedi yada dogurmican dedi
Evet haklida boylemi olmali yani tepkisi zerre ilac vermedi azarladi gonderdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?