2014 Kasım Anneleri

Simdiye kadar ilk defa karsilastim boyle biseyle evet hepsi diyirdu sigara icilmesin yaninda die ama boyle yapmiyrdu paramla laf yedim geldim

ya bende tam bu konu hakkında soracaktım ne yapıyorsunuz bebişlere ben kızıma birşey yediremiyorum çok inatçı yemek yedirmek işkence.Balığı nasıl pişirdin canım yaa anlatırmısın bi denerdim
Balığı yıkadım tavaya koydum yanına patates ve havuç dilimledim üstüne azıcık tuz ve zeytin yağı gezdirdim 1 kaşık kadar su koydum kısık Ateş'te pişirdim 20 dk içinde pişiyo kılçığını ayıkladım severekte yedi

Bende dip balığı diye birşey duyunca ondan sizlere sorayım dedim sağolasın

hay maşallahhh 13 kg mu
benimki 9 kg 10olurdu belkide hastalandı bayağ kilo verdi yavaş yavaş toparlıyo

Süpersin bende mevsimine uygun dip Balığı olmayan Balıkları veriyorum istavrit Hamsi çinekop mesela çiftlik balıklarından uzak durmak Lazım

Bu konuda hassas olan bir doktor demekki. Benim büyük amcamda doktor ve bu konularda o da çok hassas. Bebeklerine dikkatli özeni göstermeyen herkese cok kızıyor. Ve bencede çocuk için sigara çok kötü bir şey. Ciğerlerini curutursun. Umarim bir an önce birakirsin sigarayı.

canım senin yaptığın aktivite eşyalarına bayıldım.çok becerikli ve ilgilisinin. çok zekice düşünüp yapmışsın. ellerine sağlık.

Muayene etmiştir ama değil mi canım?
Bazı doktorlar eve insancıl yanını daha ön plana alarak muhattap oluyor..
O da kırmak amaçlı söylememiştir ama söyledikleri de doğru lütfen bebişiniz için siz de sigarayı bırakın...
Ben uzaktan kokusu gelse midem almıyor muhakkak yanında içmesen bile üzerine siniyor o bebişe de yazık..

gunaydın kızlar
denedınız mı bılmıyorum
bende super bı oyun paylasıyorum
yemın edıyrm bı saat heyecanla oynadı :)

montessorı egıtımınde gormustum
legenlerle ve kepcelerle cok oynuyor
kepceyı legene sokup karıstıyordu
bende bı avuc fasulye attım ıcıne
cıldırdı nasıl karıstıyor
bırınden alıp bırıne koyuyor
aktarıyor
yanı fasulye aktarma oynadık
aslında o oynadı
ben kolladım ve ıslerımı yaptım

Gunaudinlar canim sadece sirtini dinledi bugunde sesi kisilmis oglumun oksrugu biraz azaldi gibi
Kizlar bildircn kullannlar vardi haber cikti okudnzmu bilmiyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…