- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
slm canlar nasılsınızz..
dün adet oldum erkenden..ve çok ağrılı oldu resmen kıvrandım yaaa..
hiç giriğ bakamadım..
inş herkez iyidir
yok kuzum yasaklamadılar yaaa ama dün çok fenaydımmm..Hoşgeldin...
Ben de daha öğlen yemeğimi yerken aklıma geldin valla..
Dedim bi geliyor bi kayboluyor yine mi yasakladılar acaba demiştim inan ki : )
yok kuzum yasaklamadılar yaaa ama dün çok fenaydımmm..
akşam oğluşle bile zorm ilgilendim
benimde öyleydi..doğum sonrası ohh kurtuldum diyordum taki düne kadarBen doğum yapana kadar genç kızlığımdan beri o adet sancılarını az çekmedim ya...
İlk gün zatne iptal oluyordum bazı zamanlar hastaneye gidiyordum rapor bile veriyorlardı..
Şükür doğumdan sonra kalmadı yani çok hafif..
İnsanı çok kötü ediyor ya..
benimde öyleydi..doğum sonrası ohh kurtuldum diyordum taki düne kadar
Allah bide kız çocuk nasip etsin pericim eminim çok güzel bir kızın olur çünkü annesi çok güzelHadi ya...
Benim ki de her an patlak verebilir o zaman : )))
Ay bu gece zaten rüya gördüm...
Çok güzel bir bebeğim olmuştu kundakta böyle yanağıma dayamış öpüyordum..
Kızım olmuş güya çok da mutluydum...
Diyordum biran önce büyüse de tatlı tatlı giydirsem saçlarını tarasam diye..
Neydi anlamadım : )
Allah bide kız çocuk nasip etsin pericim eminim çok güzel bir kızın olur çünkü annesi çok güzel
Mali musavirlik staj sinavimi ?benim.kardesim yeni kazandi onu evde calisarak dershaneye gitmedi cok istiiyorsan eger evde caliss zorla kendini yok olmuyorsada git kursa bakacak biri varsamali müşavirlik canım
bende öyle düşünüyorum aslına bu da onun için ama
biryanım git diyo bir yanım gitme
inanalim.ve Allah biraz daha güç kuvvet versin ancak herhal:)hafta ici okul hafta sonu kurs ozel derslerim var pazar ailecek gezme yada temizlik gunu oluyor arti evde aksam okulla ilgili yapılması gerekenlerle ugrasiyorum cocisimle oynuyorum evi topla( sabah bakici geliyor cunku daginikda kalamıyor )olmus gece 12 1 osaatten sonrada 3 4kez cocuk uyaniyor (iyi hali:) ) oyle sersem gibii birdaha kalk 6 30da yani bazen diyorum yap ikinciyide Allah verirse dibine kadar rezillik ugras dur bazende diyorum isteyene versin Rabbim:)
Mali musavirlik staj sinavimi ?benim.kardesim yeni kazandi onu evde calisarak dershaneye gitmedi cok istiiyorsan eger evde caliss zorla kendini yok olmuyorsada git kursa bakacak biri varsa
inanalim.ve Allah biraz daha güç kuvvet versin ancak herhal:)hafta ici okul hafta sonu kurs ozel derslerim var pazar ailecek gezme yada temizlik gunu oluyor arti evde aksam okulla ilgili yapılması gerekenlerle ugrasiyorum cocisimle oynuyorum evi topla( sabah bakici geliyor cunku daginikda kalamıyor )olmus gece 12 1 osaatten sonrada 3 4kez cocuk uyaniyor (iyi hali:) ) oyle sersem gibii birdaha kalk 6 30da yani bazen diyorum yap ikinciyide Allah verirse dibine kadar rezillik ugras dur bazende diyorum isteyene versin Rabbim:)
evet staj sınavıMali musavirlik staj sinavimi ?benim.kardesim yeni kazandi onu evde calisarak dershaneye gitmedi cok istiiyorsan eger evde caliss zorla kendini yok olmuyorsada git kursa bakacak biri varsa
Saol teyzesi size de çok geçmiş olsun...pekmezli tarif senin miydi onu denedim bu gün inşallah faydası olur biran önce...Ben de çok kötü oldum ilk konuyu görünce...
Sabah bile dua ede ede geldim...
Annesi tekrar mesaj atmış pek iyi değil sanırım...
İnşallah Allah mucize versin de iyileşsin..
Hiçbir anne kuzusunu dermansız koymasın Rabbim..
Geçmiş olsun..
Bizim de öksürüğümüz günde 2 ya da 3 kere ama hiç geçmiyor nedense..
Aynen oyle kpss ye calismaya calisiyorum resmen.. Tüm kitaplarimin sayfalari karali.. Ustune koltuk ve hali da.. Günde bir konu bile bitiremiyorum.. Evin hali berbat yalnizca yemek ve ütü yapiyorum temizligimi annem ne zaman gelebilirse yapiyor.. Zaten kizima günde kac defa yiyecek bir seyler hazirliyorum oyunu uykusu vs. derken yine hicbir sey yapamadan aksam olmusss..evet staj sınavı
çocukla evde çalışmak mümkün değil yoksa sistemli şekilde evde çalışılsa yapılmayacak şey değil
kurs iyi oluyo düzen açışından kendini zorunlu hissediyosun parada veriyosun ya :)
aminnnnAynen oyle kpss ye calismaya calisiyorum resmen.. Tüm kitaplarimin sayfalari karali.. Ustune koltuk ve hali da.. Günde bir konu bile bitiremiyorum.. Evin hali berbat yalnizca yemek ve ütü yapiyorum temizligimi annem ne zaman gelebilirse yapiyor.. Zaten kizima günde kac defa yiyecek bir seyler hazirliyorum oyunu uykusu vs. derken yine hicbir sey yapamadan aksam olmusss..(( aksam 11 12de yatiyor o saatten sonra da benim pilim bitiyor.. Dersaneye gidecektim ben de ama kis günü kizimi anneme birak al cok zor olacakti annem uzakta o da gelemezdi.. Bizde de durumlar boyle.. Allah zihin acikligi versin bize..
güzel rüyaymış ibş gerçekleşir tatlımHadi ya...
Benim ki de her an patlak verebilir o zaman : )))
Ay bu gece zaten rüya gördüm...
Çok güzel bir bebeğim olmuştu kundakta böyle yanağıma dayamış öpüyordum..
Kızım olmuş güya çok da mutluydum...
Diyordum biran önce büyüse de tatlı tatlı giydirsem saçlarını tarasam diye..
Neydi anlamadım : )
kış günü bebekleri evde nasıl tutuyorsunuz canlar. Oğlum gidip beresini alıp dış kapıya vurup duruyor. İlla dışarı çıkacak.hava buz gibi marketlerin oyun parkına götürsem hasta çocuklar var. hasta lık kapacak.Pööff
slm canlar nasılsınızz..
dün adet oldum erkenden..ve çok ağrılı oldu resmen kıvrandım yaaa..
hiç giriğ bakamadım..
inş herkez iyidir
Bakınız yaman Hırçın sürekli ağlama Peşinde bunların arpası fazla kaçtı benceKızlar nasılsınız? Bebisler iyidir inşallah kış grip Allah yavrularımıza yardım etsin. 10 gün önce oğlum çok atesliydi 5 gün kadar ateş 40 lara çıktı. Acile gittik anjin olmuş ama bu arada 2 diş de çıkarıyor. Alt ve üst. İshal ,anjin,pişikve iştahsızlık hepsini aynı anda yaşadı yavrum . 14 aylık olacak hala 10 kilo bile değil. Bazen çok güzel yiyor hah yemesi iyi oldu diyorum sonra istahi kapanıyor yine. Biz beslenme düzenimiz şöyle :Sabah 7 .30 en gec 8 uyanma 180 ml süt .
9.00 kahvaltı yumurta krem peynir 1 çay kaşığı pekmez avakado mandalina suyu ya da ıhlamur ve tam bugday ekmeği tadımlık yiyor tabi
11.00 cevizli m3yve ve bisküvi
14.00 yemek ve yoğurt (güne göre değişiyor )
16.00 75 ml meyveli yoğurt
18.30 akşam yemeği (genelde bizim yediklerimizi veriyorum )
20.00 250 ml süt
Öğünlerini yemiyor fazla . Çok hircinlasmaya başladı. İstediğini yaptırmak için dakikalarca ağlıyor. Telefon canavarı resmen hep telefonu almak istiyor ve kumandayi da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?