2014 Kasım Anneleri

slm canlar nasılsınızz..
dün adet oldum erkenden..ve çok ağrılı oldu resmen kıvrandım yaaa..
hiç giriğ bakamadım..
inş herkez iyidir

Hoşgeldin...
Ben de daha öğlen yemeğimi yerken aklıma geldin valla..
Dedim bi geliyor bi kayboluyor yine mi yasakladılar acaba demiştim inan ki : )

Hoşgeldin...
Ben de daha öğlen yemeğimi yerken aklıma geldin valla..
Dedim bi geliyor bi kayboluyor yine mi yasakladılar acaba demiştim inan ki : )
yok kuzum yasaklamadılar yaaa ama dün çok fenaydımmm..
akşam oğluşle bile zorm ilgilendim

yok kuzum yasaklamadılar yaaa ama dün çok fenaydımmm..
akşam oğluşle bile zorm ilgilendim

Ben doğum yapana kadar genç kızlığımdan beri o adet sancılarını az çekmedim ya...
İlk gün zatne iptal oluyordum bazı zamanlar hastaneye gidiyordum rapor bile veriyorlardı..
Şükür doğumdan sonra kalmadı yani çok hafif..
İnsanı çok kötü ediyor ya..

benimde öyleydi..doğum sonrası ohh kurtuldum diyordum taki düne kadar

benimde öyleydi..doğum sonrası ohh kurtuldum diyordum taki düne kadar

Hadi ya...
Benim ki de her an patlak verebilir o zaman : )))
Ay bu gece zaten rüya gördüm...
Çok güzel bir bebeğim olmuştu kundakta böyle yanağıma dayamış öpüyordum..
Kızım olmuş güya çok da mutluydum...
Diyordum biran önce büyüse de tatlı tatlı giydirsem saçlarını tarasam diye..
Neydi anlamadım : )

Arkadaşlar bu arada size gösterdiğim neşeli süpürgenin siparişinde sıkıntı oldu hala kargoya vermemişlerdi ellerinde yokmuş yeni söylüyorlar deli oldum iptal ettim.. Zaten 65 i buluyordu kargo parasıyla..
Her şeyde hayır varmış..
İstediğim yine fisher price yaşa göre gelişim elektrik süpürgesini şimdi sipariş verdim n11 den... Sıkıntı olmaz inşallah..
O da kargoyla beraber 75 e geldi..
10 tl farkla çok daha iyi bişi almış oldum öyle hissediyorum en azından bu sesli : )

Allah bide kız çocuk nasip etsin pericim eminim çok güzel bir kızın olur çünkü annesi çok güzel

Allah bide kız çocuk nasip etsin pericim eminim çok güzel bir kızın olur çünkü annesi çok güzel

Aminnn canım benim ya çok teşekkür ederim şımartma.. : )
Vallahi Allah da biliyor ya inşallah kızım olur kız nasip eder bana çok istiyorum..
Hatta içimden nedense hep ikiz kız geçiyor sürekli aklımda : )
Allah nerde bebiş isteyen varsa hayırla nasip etsin...

mali müşavirlik canım
bende öyle düşünüyorum aslına bu da onun için ama
biryanım git diyo bir yanım gitme
Mali musavirlik staj sinavimi ?benim.kardesim yeni kazandi onu evde calisarak dershaneye gitmedi cok istiiyorsan eger evde caliss zorla kendini yok olmuyorsada git kursa bakacak biri varsa
Biz çocuk da yapabilirz kariyer de

Eki Görüntüle 1736725

Yeter ki inanalım : )
inanalim.ve Allah biraz daha güç kuvvet versin ancak herhal:)hafta ici okul hafta sonu kurs ozel derslerim var pazar ailecek gezme yada temizlik gunu oluyor arti evde aksam okulla ilgili yapılması gerekenlerle ugrasiyorum cocisimle oynuyorum evi topla( sabah bakici geliyor cunku daginikda kalamıyor )olmus gece 12 1 osaatten sonrada 3 4kez cocuk uyaniyor (iyi hali:) ) oyle sersem gibii birdaha kalk 6 30da yani bazen diyorum yap ikinciyide Allah verirse dibine kadar rezillik ugras dur bazende diyorum isteyene versin Rabbim:)

Bu tempoya alışmışken arasını uzatmamak iyi olur sanırım ben öyle düşünüyorum tek sıkıntım bakıcı konusu...
Tabi uzatmamak derken yine en az 2 sene beklemek istiyorum... Eşimin okulu bitsin oğlum lavabosunu öğrensin yemek yemek için fazla ihtiyacı olmasın bize gibi gibi...
Bu yoğun tempoya alıştım ben ya.. Hoşuma da gider oldu (ara ara krizlerimi saymıyorum )
Yani her şey bir düzen içinde gitmek zorunda ya...
Sabah kalk bebeğimi hazırla altını değiştir giydir çantasını kahvaltılıklarını yedek kıyafetlerini vs hazırla bakıcıya ver..
Alelacele giyin bişiler atıştır işe git.. Öğlen gel bebeğinle ilgilen, yedir uyut oyna artık ne olacaksa o ara.. Eğer gittiğimde uyuyorsa hemen ilk aişim akşam yemeğinin alt zemini hazırlamak oluyor..
Evi havalandırıyorum, akşam için ne olacaksa tü hazırlıkları yapıyorum sebzeleri doğrayıp suya bırakıyorum..
Pişecek tavuk ya da et vs varsa öğlen pişiriyorum...
Oğluma o arada çorba bile yapıyorum..
Akşam gelince de bir tek kat karıştır : )
Bebeğime de yemek hazır olmuş oluyor...
Allah sağlık huzur versin de bir şekilde halloluyor canım..

evet staj sınavı
çocukla evde çalışmak mümkün değil yoksa sistemli şekilde evde çalışılsa yapılmayacak şey değil
kurs iyi oluyo düzen açışından kendini zorunlu hissediyosun parada veriyosun ya :)

Saol teyzesi size de çok geçmiş olsun...pekmezli tarif senin miydi onu denedim bu gün inşallah faydası olur biran önce...

Aynen oyle kpss ye calismaya calisiyorum resmen.. Tüm kitaplarimin sayfalari karali.. Ustune koltuk ve hali da.. Günde bir konu bile bitiremiyorum.. Evin hali berbat yalnizca yemek ve ütü yapiyorum temizligimi annem ne zaman gelebilirse yapiyor.. Zaten kizima günde kac defa yiyecek bir seyler hazirliyorum oyunu uykusu vs. derken yine hicbir sey yapamadan aksam olmusss.. (( aksam 11 12de yatiyor o saatten sonra da benim pilim bitiyor.. Dersaneye gidecektim ben de ama kis günü kizimi anneme birak al cok zor olacakti annem uzakta o da gelemezdi.. Bizde de durumlar boyle.. Allah zihin acikligi versin bize..

aminnnn

güzel rüyaymış ibş gerçekleşir tatlım

Valla ben tutmamaya çalışıyorum. Bir yere almiyorum yola çıkarıp elinden tutup dolasiyoruz. Parklar zaten islak , avmler insan dolu... dedigin gibi herkes hasta.
slm canlar nasılsınızz..
dün adet oldum erkenden..ve çok ağrılı oldu resmen kıvrandım yaaa..
hiç giriğ bakamadım..
inş herkez iyidir

Bende dün oldum. Bugün bitik bir haldeyim

Kızlar nasılsınız? Bebisler iyidir inşallah kış grip Allah yavrularımıza yardım etsin. 10 gün önce oğlum çok atesliydi 5 gün kadar ateş 40 lara çıktı. Acile gittik anjin olmuş ama bu arada 2 diş de çıkarıyor. Alt ve üst. İshal ,anjin,pişikve iştahsızlık hepsini aynı anda yaşadı yavrum . 14 aylık olacak hala 10 kilo bile değil. Bazen çok güzel yiyor hah yemesi iyi oldu diyorum sonra istahi kapanıyor yine. Biz beslenme düzenimiz şöyle :Sabah 7 .30 en gec 8 uyanma 180 ml süt .
9.00 kahvaltı yumurta krem peynir 1 çay kaşığı pekmez avakado mandalina suyu ya da ıhlamur ve tam bugday ekmeği tadımlık yiyor tabi

11.00 cevizli m3yve ve bisküvi

14.00 yemek ve yoğurt (güne göre değişiyor )

16.00 75 ml meyveli yoğurt

18.30 akşam yemeği (genelde bizim yediklerimizi veriyorum )

20.00 250 ml süt

Öğünlerini yemiyor fazla . Çok hircinlasmaya başladı. İstediğini yaptırmak için dakikalarca ağlıyor. Telefon canavarı resmen hep telefonu almak istiyor ve kumandayi da.

Kizlar adanada 8kisi domz gribinde olmus inanilmaz korkuyorum
10 gundur hicc cikarmamistim disari bugun az ilerimde oturan ablma gittim butun yegenlerim ordaydi iclerinde nasil kudurdu anlatamam 10 gunun acisini cikardi valla biz sikliyrz onlarda sikılr tabi

Bakınız yaman Hırçın sürekli ağlama Peşinde bunların arpası fazla kaçtı bence
Öğünleri yaman da fazla yemiyor diş çıkarırken yemezlermiş 1-5 YAŞ arası iştahsız olurlarmış Mış da mış Mış yani Allah sabır versin cümlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…