Ben artik üstlemiyorum yoruldum kahvalti sifir agzina surmuyorbirsey bakicisida hergun farkli corba yapmaya calisiyorum onu veriyor 1 bucuk 2 gibi emiyor sadece aksamda bizne yersek ondan 3gun etli 3 gun sebze 1 gunde balik olacak sekilde yiyor gecede emip uyuyor ama emmede reflexini gidermekicin ici bombos yani yatarken mamada.almiyor.sutde icmiyor bukadar yetiyor dmekki iki ogun.yiyor yani toplamda meyve ek birsey aslaa agzina surmuyor napimm artik versemde.yemedigi icin zorlamiyorumBakınız yaman Hırçın sürekli ağlama Peşinde bunların arpası fazla kaçtı bence
Öğünleri yaman da fazla yemiyor diş çıkarırken yemezlermiş 1-5 YAŞ arası iştahsız olurlarmış Mış da mış Mış yani Allah sabır versin cümlemize
Anacım bunların totosu Şamar istiyor başka bi şey değil. Huysuz bildiğin huysuz. He he zaten o mış mış ta miş miş ler hayatımızın içine etti. Her cocuk böyle değil ki mübarek . Diş miş işi değil bu bunların miladı böyle canavar bunlar canavarBakınız yaman Hırçın sürekli ağlama Peşinde bunların arpası fazla kaçtı bence
Öğünleri yaman da fazla yemiyor diş çıkarırken yemezlermiş 1-5 YAŞ arası iştahsız olurlarmış Mış da mış Mış yani Allah sabır versin cümlemize
Meme emdiği için öyle senin ki madem sütun yok devam sütüne geçmeyi düşünmuyor musun?Ben artik üstlemiyorum yoruldum kahvalti sifir agzina surmuyorbirsey bakicisida hergun farkli corba yapmaya calisiyorum onu veriyor 1 bucuk 2 gibi emiyor sadece aksamda bizne yersek ondan 3gun etli 3 gun sebze 1 gunde balik olacak sekilde yiyor gecede emip uyuyor ama emmede reflexini gidermekicin ici bombos yani yatarken mamada.almiyor.sutde icmiyor bukadar yetiyor dmekki iki ogun.yiyor yani toplamda meyve ek birsey aslaa agzina surmuyor napimm artik versemde.yemedigi icin zorlamiyorum
almıyor ki denedim herseyi minicik tadar sonra puskurtur begenmedigi icin bende boyle kabullendim.bazen iyi yiyor diyorum tamam duzeldi sonra yine eskie donuyor napalim.boyle demekki duzeni benim.kizimda.aylardir suren kabiZlik şikayeti var iştahsizligida ondan yani hepsi kisir dongu yemedigi icinn kabiz oluyor kabiz oldugu icun yiyemiyor .sMeme emdiği için öyle senin ki madem sütun yok devam sütüne geçmeyi düşünmuyor musun?
galiba kasim bebelerinin cogu boyle yaa kim.sorsa. artik herseyiduzene girmistir buyudu diyorlar duzenle yakindan uzaktan alakasi yok hicbirseyinin. ne yemegi ne uykusu gittikce bebeklesiyolar:)Anacım bunların totosu Şamar istiyor başka bi şey değil. Huysuz bildiğin huysuz. He he zaten o mış mış ta miş miş ler hayatımızın içine etti. Her cocuk böyle değil ki mübarek . Diş miş işi değil bu bunların miladı böyle canavar bunlar canavar
Tam canavarlar hemde insan kıyamıyor işte oyuncak vileda aldım ona bugün geldi görsen evi dip köşe siliyor arada gidip kovaya batırıp çıkarıyor sonra yine siliyor gülmekten öldük ya nasıl taklit ediyorlarAnacım bunların totosu Şamar istiyor başka bi şey değil. Huysuz bildiğin huysuz. He he zaten o mış mış ta miş miş ler hayatımızın içine etti. Her cocuk böyle değil ki mübarek . Diş miş işi değil bu bunların miladı böyle canavar bunlar canavar
Bencede gittikçe bebek oluyorlar maşallah sizin Kızlardan aşağı kalır yanları yok hep naz niyazgaliba kasim bebelerinin cogu boyle yaa kim.sorsa. artik herseyiduzene girmistir buyudu diyorlar duzenle yakindan uzaktan alakasi yok hicbirseyinin. ne yemegi ne uykusu gittikce bebeklesiyolar:)
haha superyaa sen gundelikciyide bulmusun:))) herseye ragmen cok tatlilaryaaa o gulusleri yokmu omre bedellTam canavarlar hemde insan kıyamıyor işte oyuncak vileda aldım ona bugün geldi görsen evi dip köşe siliyor arada gidip kovaya batırıp çıkarıyor sonra yine siliyor gülmekten öldük ya nasıl taklit ediyorlar
Doğru senin kizinda öyle bir sikinti vardı. Çanları sağolsun da bizde önlerinde kendimizi yiyoruz. Biberon alsaydı rahat ederdin biraz.almıyor ki denedim herseyi minicik tadar sonra puskurtur begenmedigi icin bende boyle kabullendim.bazen iyi yiyor diyorum tamam duzeldi sonra yine eskie donuyor napalim.boyle demekki duzeni benim.kizimda.aylardir suren kabiZlik şikayeti var iştahsizligida ondan yani hepsi kisir dongu yemedigi icinn kabiz oluyor kabiz oldugu icun yiyemiyor .s
Ayy minnos annesine ev temizliyor. Benimki de tabak çanak hastası. Dünya oyuncak var oynamaz eline bi plastik tabak bi de tahta kaşık veriyorum karıştırıyor bide çığ çığ diye ses çıkartıyor karıştırırken. Hey Allahım diyorum sinirlerim tavan yapmisken pıssss diye sönüyor :))))))Tam canavarlar hemde insan kıyamıyor işte oyuncak vileda aldım ona bugün geldi görsen evi dip köşe siliyor arada gidip kovaya batırıp çıkarıyor sonra yine siliyor gülmekten öldük ya nasıl taklit ediyorlar
O da olmasa zaten ben kesin psikolojik destek alırdım. Kendimi gülüşyle sağlığıyla sevgisiyle telkin ediyorum . Yoksa çok zorlanıyorum. Evde tekim bi de duvarlar üstüme üstüme geliyor.haha superyaa sen gundelikciyide bulmusun:))) herseye ragmen cok tatlilaryaaa o gulusleri yokmu omre bedell
Ay dimi ya bi sinirlenecek oluyorum bi sönüyorum dengesiz Yaptılar bizi valla oyuncak falan Boşa alıyoruz bizimki de hep tencere tavayla oynuyorAyy minnos annesine ev temizliyor. Benimki de tabak çanak hastası. Dünya oyuncak var oynamaz eline bi plastik tabak bi de tahta kaşık veriyorum karıştırıyor bide çığ çığ diye ses çıkartıyor karıştırırken. Hey Allahım diyorum sinirlerim tavan yapmisken pıssss diye sönüyor :))))))
Kimseyle kıyaslama çok normal doktorlar doğru diyor zaten bir Ömür koşturmakla geçecekbebeği henüz yürümeye başlamayan var mı??sadece benimkimi?daha tutunmadan duramıyor bile..biraz endişeleniyorum.dr lar 18 aya kadar normal diyor ama bizim oğlandan 3 ay küçük akrabamızın kızı tutnmadan durmaya başladı 11 aylık bile diil..bizimki tam 13.5 aylık
canım sen benim oğlandan bahsediyorsun.Aynı hareketleri benim oğlanda yapıyor.canım menülere biraz karbon hitrat ekleye bilirsen kiloyu biraz daha artırman mümkün.yoğurt ve süt protein olduğu için onlar kilo aldırmaz.Kızlar nasılsınız? Bebisler iyidir inşallah kış grip Allah yavrularımıza yardım etsin. 10 gün önce oğlum çok atesliydi 5 gün kadar ateş 40 lara çıktı. Acile gittik anjin olmuş ama bu arada 2 diş de çıkarıyor. Alt ve üst. İshal ,anjin,pişikve iştahsızlık hepsini aynı anda yaşadı yavrum . 14 aylık olacak hala 10 kilo bile değil. Bazen çok güzel yiyor hah yemesi iyi oldu diyorum sonra istahi kapanıyor yine. Biz beslenme düzenimiz şöyle :Sabah 7 .30 en gec 8 uyanma 180 ml süt .
9.00 kahvaltı yumurta krem peynir 1 çay kaşığı pekmez avakado mandalina suyu ya da ıhlamur ve tam bugday ekmeği tadımlık yiyor tabi
11.00 cevizli m3yve ve bisküvi
14.00 yemek ve yoğurt (güne göre değişiyor )
16.00 75 ml meyveli yoğurt
18.30 akşam yemeği (genelde bizim yediklerimizi veriyorum )
20.00 250 ml süt
Öğünlerini yemiyor fazla . Çok hircinlasmaya başladı. İstediğini yaptırmak için dakikalarca ağlıyor. Telefon canavarı resmen hep telefonu almak istiyor ve kumandayi da.
canım hiç endişelenme arkadaşımın kızı 16 aylık yürüdü.normal yani.bebeği henüz yürümeye başlamayan var mı??sadece benimkimi?daha tutunmadan duramıyor bile..biraz endişeleniyorum.dr lar 18 aya kadar normal diyor ama bizim oğlandan 3 ay küçük akrabamızın kızı tutnmadan durmaya başladı 11 aylık bile diil..bizimki tam 13.5 aylık
geçmiş olsun canım sanadaValla ben tutmamaya çalışıyorum. Bir yere almiyorum yola çıkarıp elinden tutup dolasiyoruz. Parklar zaten islak , avmler insan dolu... dedigin gibi herkes hasta.
Bende dün oldum. Bugün bitik bir haldeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?