2014 Kasım Anneleri

Ben artik üstlemiyorum yoruldum kahvalti sifir agzina surmuyorbirsey bakicisida hergun farkli corba yapmaya calisiyorum onu veriyor 1 bucuk 2 gibi emiyor sadece aksamda bizne yersek ondan 3gun etli 3 gun sebze 1 gunde balik olacak sekilde yiyor gecede emip uyuyor ama emmede reflexini gidermekicin ici bombos yani yatarken mamada.almiyor.sutde icmiyor bukadar yetiyor dmekki iki ogun.yiyor yani toplamda meyve ek birsey aslaa agzina surmuyor napimm artik versemde.yemedigi icin zorlamiyorum

Anacım bunların totosu Şamar istiyor başka bi şey değil. Huysuz bildiğin huysuz. He he zaten o mış mış ta miş miş ler hayatımızın içine etti. Her cocuk böyle değil ki mübarek . Diş miş işi değil bu bunların miladı böyle canavar bunlar canavar

Meme emdiği için öyle senin ki madem sütun yok devam sütüne geçmeyi düşünmuyor musun?

Kızlar iyi akşamlar , nasılsınız? Benim minik kızım hasta maalesef grip oldu sanırım, yarın doktora götüreceğim inşallah önemli bir şey yoktur. Asıl size sorum bebeğinden ayrı bir gece geçiren varmı aranızda, haftaya eğitim çıktı maalesef bana Perşembe öğleden sonra gidip cuma akşam döneceğim ancak. Ama kızımla ilk defa ayrı bir gece geçireceğim emziriyorum da sütüme bir gecede bir şey olur mu acaba? Haberi aldığımdan beri teselli etmeye çalışıyorum kendimi, Allah'tan annemler bakıyor eşimde o gece beraber kalacak kızımla annemlerde .

Meme emdiği için öyle senin ki madem sütun yok devam sütüne geçmeyi düşünmuyor musun?
almıyor ki denedim herseyi minicik tadar sonra puskurtur begenmedigi icin bende boyle kabullendim.bazen iyi yiyor diyorum tamam duzeldi sonra yine eskie donuyor napalim.boyle demekki duzeni benim.kizimda.aylardir suren kabiZlik şikayeti var iştahsizligida ondan yani hepsi kisir dongu yemedigi icinn kabiz oluyor kabiz oldugu icun yiyemiyor .s

galiba kasim bebelerinin cogu boyle yaa kim.sorsa. artik herseyiduzene girmistir buyudu diyorlar duzenle yakindan uzaktan alakasi yok hicbirseyinin. ne yemegi ne uykusu gittikce bebeklesiyolar:)

Tam canavarlar hemde insan kıyamıyor işte oyuncak vileda aldım ona bugün geldi görsen evi dip köşe siliyor arada gidip kovaya batırıp çıkarıyor sonra yine siliyor gülmekten öldük ya nasıl taklit ediyorlar

haha superyaa sen gundelikciyide bulmusun:))) herseye ragmen cok tatlilaryaaa o gulusleri yokmu omre bedell

Kizlar ya butikbebe de uygun fiyata pijamalar var. Almak istiyorum da butikbrbeden alisveris yapan var mi?
Ya da hangi siteleri , markalari onerirsiniz uygun ve güvenilir olarak?

Doğru senin kizinda öyle bir sikinti vardı. Çanları sağolsun da bizde önlerinde kendimizi yiyoruz. Biberon alsaydı rahat ederdin biraz.

Ayy minnos annesine ev temizliyor. Benimki de tabak çanak hastası. Dünya oyuncak var oynamaz eline bi plastik tabak bi de tahta kaşık veriyorum karıştırıyor bide çığ çığ diye ses çıkartıyor karıştırırken. Hey Allahım diyorum sinirlerim tavan yapmisken pıssss diye sönüyor :))))))

haha superyaa sen gundelikciyide bulmusun:))) herseye ragmen cok tatlilaryaaa o gulusleri yokmu omre bedell
O da olmasa zaten ben kesin psikolojik destek alırdım. Kendimi gülüşyle sağlığıyla sevgisiyle telkin ediyorum . Yoksa çok zorlanıyorum. Evde tekim bi de duvarlar üstüme üstüme geliyor.

Ay dimi ya bi sinirlenecek oluyorum bi sönüyorum dengesiz Yaptılar bizi valla oyuncak falan Boşa alıyoruz bizimki de hep tencere tavayla oynuyor

bebeği henüz yürümeye başlamayan var mı??sadece benimkimi?daha tutunmadan duramıyor bile..biraz endişeleniyorum.dr lar 18 aya kadar normal diyor ama bizim oğlandan 3 ay küçük akrabamızın kızı tutnmadan durmaya başladı 11 aylık bile diil..bizimki tam 13.5 aylık

Kimseyle kıyaslama çok normal doktorlar doğru diyor zaten bir Ömür koşturmakla geçecek

canım sen benim oğlandan bahsediyorsun.Aynı hareketleri benim oğlanda yapıyor.canım menülere biraz karbon hitrat ekleye bilirsen kiloyu biraz daha artırman mümkün.yoğurt ve süt protein olduğu için onlar kilo aldırmaz.

canım hiç endişelenme arkadaşımın kızı 16 aylık yürüdü.normal yani.

Valla ben tutmamaya çalışıyorum. Bir yere almiyorum yola çıkarıp elinden tutup dolasiyoruz. Parklar zaten islak , avmler insan dolu... dedigin gibi herkes hasta.

Bende dün oldum. Bugün bitik bir haldeyim
geçmiş olsun canım sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…