2014 Kasım Anneleri

yerim o temizlik yapan elleri.maşallah erkeğime.ıslak mendille yerleri de siliyor mu.benim ki ıslak mendille yer silme hastası.

günaydınn canlarr...
çok uykusuzum..
saat 6 ya doğruuyandı bizimki gece zatem mızır mızır uyuyormuyuz belli değil..
ayağıma aldım sırt üstü yattım ama ne uyuması..
neden uyumuyor bu çovuklar yaww

Saol teyzesi size de çok geçmiş olsun...pekmezli tarif senin miydi onu denedim bu gün inşallah faydası olur biran önce...

Evet canım yani ben de bebeğim o zaman daha çok minik olduğu için verebileceğim o vardı araştırmalarım sonucunda bize iyi gelmişti 2-3 gün boyunca yapıp vermiştim ben...
Artık büyüdüler kekik çayı-bal da çok iyi öksürüğe çok geçmiş olsun...

güzel rüyaymış ibş gerçekleşir tatlım

Zamanı gelince inşallah canım : )

Geçmiş olsun canım.. Hasta olmayan yok ki.. Büyük küçük yaşlı bebek çocuk herkes hasta..
Acil şifa olsun herkese..

Geçmiş olsun canım ya..
Canım bir geceymiş, sütünü sağıp verirsin dolapta durur...
Verirler biberonla..
Şanslısın anneciğinde kalacak eşin de yanında...
Allah'ın izniyle rahat olur..

Ay ne güzel herkesler burada ben fazla giremiyorum bebeler büyüyor hızla benim göbek hala duruyo yanlız perikanadi sana hayran kaldım süpersin çalışkan peri

Valla doğumdan sonra bildiğin sıfıra sıfırdım ya ben.. Sonradan aldım nerdeyse 9 kilo.. Nasıl vericem bilmiyorum.. Tekrar gebe kalırsam o mide bulantılarıyla ancak : ) O da şimdi dursun : )))
Valla canım ne yapayım böyle planlı olmasa eve yemek de olmaz temizlik de olmaz bebeğimle oyun da olmaz.. Mecbur valla..

Yerim haaaa...
Yavrum benim...
Bakalım bizim süpürge gelince bizimki neler yapacak..

Günaydın canım..
Valla bizimki de çok iyiydi uykuları ne zamandır bu da böyle...
Gece uykusuna yatırmak çok zorlaştı gece de sürekli mız mız..
Üstten bi azı dişi ile bi üst dişi çıkmıştı diğer ikisi yolda sanırım ondan diyorum ama öyledir herhalde..

benim kızım nasipse 2 gün sonra 14 ayı tamamlıyor hala yürümüyor son bir iki gündür 3 adım falan attı ama iki kere daha bişey yok
görsen o kadar rahat hareket ediyoki sanırsınki yürüyo ama illa tutunuyo
tutanarak koşuyo bile çok komik koltuklara iniyo çıkıyo sırtını yuvara yaslayıp bütün evi geziyo
annesi gibi çok tedbirli ne zamanki düşmiyceğini anlıycak kendini sağlama alıcak ozaman yürüycek heralde :)))
ben takılmıyorum burda bi arkadasın 19 aylık yürümüş

aynen benimkide 10 kilo bile değil babası çok takılıyo
Allah sağlık versin ya napalım benimkide mama ağırlıklı besleniyo ama çok içmiyor demekki okadar yetiyo

Amin canım inşallah ALLAH birde onun tadına baktırmayı nasip etsin

amaninnn yerimm senii..
kız bu yeni uyanmış gibi cin gibi maşallahhh :))))

keyfide iyi gibi.. dalga geçiyorlar bizlerle bunlar valla

Kız ballı sütünü ılık ılık içiyorum oh o ara gözler gidiyor "diyorum oy o kadar saat geçti uykudan öldü tabi" diyorum... Sütü bitiyor, yatağına koyuyorum hafif hafif sallamaya başlıyorum dink! kalkıp oturuyor sanki o 2 dakikayı 2 saat uyumuş gibi kalkıyor : )

amaninnnn ne anlıyorlarki yatın uyuyunn..ilerde anne çok uykum var diye ağlayacaklar...

yaaa ne güzel süt içiyormuş musti ağzına almıyor

Isyan cokk tatli olmus musti pasa yerim seni ben kani cok tatli ama Allahim esirgesin
Kizlar bin masallh ogluma dedigim herseyi okadar cabuk kavriyorki anlatamm ona ask diyordum die oda bana sarilip ask diyor miknatis beyin diyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…