yerim o temizlik yapan elleri.maşallah erkeğime.ıslak mendille yerleri de siliyor mu.benim ki ıslak mendille yer silme hastası.Tam canavarlar hemde insan kıyamıyor işte oyuncak vileda aldım ona bugün geldi görsen evi dip köşe siliyor arada gidip kovaya batırıp çıkarıyor sonra yine siliyor gülmekten öldük ya nasıl taklit ediyorlar
canım bu dönemleri görmemenin çaresi varKızlar ben geldim. Bitkin ve yorgun bir halde...bu adet dönemlerinden nefret ettiğimi soylemismiydim
Saol teyzesi size de çok geçmiş olsun...pekmezli tarif senin miydi onu denedim bu gün inşallah faydası olur biran önce...
güzel rüyaymış ibş gerçekleşir tatlım
Kızlar nasılsınız? Bebisler iyidir inşallah kış grip Allah yavrularımıza yardım etsin. 10 gün önce oğlum çok atesliydi 5 gün kadar ateş 40 lara çıktı. Acile gittik anjin olmuş ama bu arada 2 diş de çıkarıyor. Alt ve üst. İshal ,anjin,pişikve iştahsızlık hepsini aynı anda yaşadı yavrum . 14 aylık olacak hala 10 kilo bile değil. Bazen çok güzel yiyor hah yemesi iyi oldu diyorum sonra istahi kapanıyor yine. Biz beslenme düzenimiz şöyle :Sabah 7 .30 en gec 8 uyanma 180 ml süt .
9.00 kahvaltı yumurta krem peynir 1 çay kaşığı pekmez avakado mandalina suyu ya da ıhlamur ve tam bugday ekmeği tadımlık yiyor tabi
11.00 cevizli m3yve ve bisküvi
14.00 yemek ve yoğurt (güne göre değişiyor )
16.00 75 ml meyveli yoğurt
18.30 akşam yemeği (genelde bizim yediklerimizi veriyorum )
20.00 250 ml süt
Öğünlerini yemiyor fazla . Çok hircinlasmaya başladı. İstediğini yaptırmak için dakikalarca ağlıyor. Telefon canavarı resmen hep telefonu almak istiyor ve kumandayi da.
Kızlar iyi akşamlar , nasılsınız? Benim minik kızım hasta maalesef grip oldu sanırım, yarın doktora götüreceğim inşallah önemli bir şey yoktur. Asıl size sorum bebeğinden ayrı bir gece geçiren varmı aranızda, haftaya eğitim çıktı maalesef bana Perşembe öğleden sonra gidip cuma akşam döneceğim ancak. Ama kızımla ilk defa ayrı bir gece geçireceğim emziriyorum da sütüme bir gecede bir şey olur mu acaba? Haberi aldığımdan beri teselli etmeye çalışıyorum kendimi, Allah'tan annemler bakıyor eşimde o gece beraber kalacak kızımla annemlerde .
Ay ne güzel herkesler buradaben fazla giremiyorum bebeler büyüyor hızla benim göbek hala duruyo yanlız perikanadi sana hayran kaldım süpersin çalışkan peri
Tam canavarlar hemde insan kıyamıyor işte oyuncak vileda aldım ona bugün geldi görsen evi dip köşe siliyor arada gidip kovaya batırıp çıkarıyor sonra yine siliyor gülmekten öldük ya nasıl taklit ediyorlar
günaydınn canlarr...
çok uykusuzum..
saat 6 ya doğruuyandı bizimki gece zatem mızır mızır uyuyormuyuz belli değil..
ayağıma aldım sırt üstü yattım ama ne uyuması..
neden uyumuyor bu çovuklar yaww
benim kızım nasipse 2 gün sonra 14 ayı tamamlıyor hala yürümüyor son bir iki gündür 3 adım falan attı ama iki kere daha bişey yokbebeği henüz yürümeye başlamayan var mı??sadece benimkimi?daha tutunmadan duramıyor bile..biraz endişeleniyorum.dr lar 18 aya kadar normal diyor ama bizim oğlandan 3 ay küçük akrabamızın kızı tutnmadan durmaya başladı 11 aylık bile diil..bizimki tam 13.5 aylık
aynen benimkide 10 kilo bile değil babası çok takılıyoKızlar nasılsınız? Bebisler iyidir inşallah kış grip Allah yavrularımıza yardım etsin. 10 gün önce oğlum çok atesliydi 5 gün kadar ateş 40 lara çıktı. Acile gittik anjin olmuş ama bu arada 2 diş de çıkarıyor. Alt ve üst. İshal ,anjin,pişikve iştahsızlık hepsini aynı anda yaşadı yavrum . 14 aylık olacak hala 10 kilo bile değil. Bazen çok güzel yiyor hah yemesi iyi oldu diyorum sonra istahi kapanıyor yine. Biz beslenme düzenimiz şöyle :Sabah 7 .30 en gec 8 uyanma 180 ml süt .
9.00 kahvaltı yumurta krem peynir 1 çay kaşığı pekmez avakado mandalina suyu ya da ıhlamur ve tam bugday ekmeği tadımlık yiyor tabi
11.00 cevizli m3yve ve bisküvi
14.00 yemek ve yoğurt (güne göre değişiyor )
16.00 75 ml meyveli yoğurt
18.30 akşam yemeği (genelde bizim yediklerimizi veriyorum )
20.00 250 ml süt
Öğünlerini yemiyor fazla . Çok hircinlasmaya başladı. İstediğini yaptırmak için dakikalarca ağlıyor. Telefon canavarı resmen hep telefonu almak istiyor ve kumandayi da.
benim göbekte aynı nasıl eriticem bilmiyorumAy ne güzel herkesler buradaben fazla giremiyorum bebeler büyüyor hızla benim göbek hala duruyo yanlız perikanadi sana hayran kaldım süpersin çalışkan peri
Amin canım inşallah ALLAH birde onun tadına baktırmayı nasip etsinAminnn canım benim ya çok teşekkür ederim şımartma.. : )
Vallahi Allah da biliyor ya inşallah kızım olur kız nasip eder bana çok istiyorum..
Hatta içimden nedense hep ikiz kız geçiyor sürekli aklımda : )
Allah nerde bebiş isteyen varsa hayırla nasip etsin...
mustiyi özleyenlere Eki Görüntüle 1737709 Eki Görüntüle 1737710
Amin canım inşallah ALLAH birde onun tadına baktırmayı nasip etsin
Can keltoşumla herkese kocaman bir günaydınn...
Eki Görüntüle 1737701
Güya 6 saattir ayaktaydı.. Uyutmaya çabaladım 1 saat uyumadı...
Geldik babasının yanına uyku tulumuyla babasıyla ders dinledi hiç uyku var gibi mi : )
amaninnn yerimm senii..
kız bu yeni uyanmış gibi cin gibi maşallahhh :))))
Aynen öyle de yapıyor bakalım belki ilerde bir yardımlarını götürürüz danalarınyerim o temizlik yapan elleri.maşallah erkeğime.ıslak mendille yerleri de siliyor mu.benim ki ıslak mendille yer silme hastası.
Tipe bak sanki ders o Çalışacak eline de gofret mi almış tam pataklamalıkCan keltoşumla herkese kocaman bir günaydınn...
Eki Görüntüle 1737701
Güya 6 saattir ayaktaydı.. Uyutmaya çabaladım 1 saat uyumadı...
Geldik babasının yanına uyku tulumuyla babasıyla ders dinledi hiç uyku var gibi mi : )
Tipe bak sanki ders o Çalışacak eline de gofret mi almış tam pataklamalık
Nedense bir kaç akşamdır böyle anlamadım gitti...
Perişan ediyor bizi : )
keyfide iyi gibi.. dalga geçiyorlar bizlerle bunlar valla
Kız ballı sütünü ılık ılık içiyorum oh o ara gözler gidiyor "diyorum oy o kadar saat geçti uykudan öldü tabi" diyorum... Sütü bitiyor, yatağına koyuyorum hafif hafif sallamaya başlıyorum dink! kalkıp oturuyor sanki o 2 dakikayı 2 saat uyumuş gibi kalkıyor : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?