evet canım aynen bizimde öyleydiKuru öksürük değil ama yani geniz akıntısı oldu ya bir ara sanırım doldu içine onu atamıyor canım..
Selamm bayanlar yiğit 10 gündür gripti dr ilaç vermedi ateşi yoktu çünkü 2gündür gece gündüz ateşleniyor 38.5 oluyor ateş düşürücüle pek işe yaramıyor kolay düşmüyor yani ateşi ne gecesi ne gündüzü kaldı yavrumun süzüldü resmen ateşden dolayı uyuyamıyorda dr a götrdk salgın var dedi diğeri geçmiş buda yeni bi virüs dedi işaç vermedi ateşi kontrol altında tut 3günü geçerse ateş süresi tekrar gel dedi tavsiye etceğiniz birşey varmı ya ne iştah kaldı ne keyif huysuz hiç bişy yemiyr su bile içmiyor:-( dişe baglycam ateşi ama görünürde yok anlamadım gitti
canım çok geçmiş olsun bizde geçen hafta öyleydik..
dr a gittik boğaz enfeksiyonu dedi..
3 gün ateş devam etti antibiyotik etki edince ateşte düştü..
hala ara ara öksürük var geniz akıntısından..
bebişler hasta olmasın ya
Bizimkide soyle
Sabh 7 30 uyanma 8gibi kahvalti bazen bulamc bazen omlet seklinde bazende tek tek yumurta labne ceviz buskuvi tereyag pekmez bunlar yani
9 30 uyuyr 11 30 veya 12 de uyaniyr meyve pekmez ceviz karisimi veriyrum 2de corba icer 2 30da uyur 5gibi uyaniyr yogurt ekmek veya buskvi karsimi veryrum 7de de ne yemk varsa onu yiyor 7 30da uyuyr sabha kadar 300 cc buskuvli sut iciyr
Bazen yogurdu veya mevyeyi veremedigim oluyr
Aradada yedigi tek sey cubuk kraker ve ekmek
Bana gore iyi ama oyle azda degil bi tabk veya bi kase dolu yiyor yani
Anneciği yakınında olanları o kadar şanslı görüyorum ki...
Bebeğime bakamasa bile yanımda varlığını her an çat kapı gidebileceğimi hissetmek çok güzel bir duygu olurdu herhalde...
Ben sıkılmıyorum.. Oğlumla vakit çok güzel geçiyor.. Hele o olumsuz 10 günden sonra kimseyle muhatap olmasın istiyorum.. Ben bakayım her şeyiyle ben ilgileneyim istiyorum..
Bu kışta buz gibi soğukta her öğlen araba bekliyorum eve onun yanına gitmek için..
1 saat 1 saattir diye..
Ne bileyim..
Keşke ailem yakınımda olaydı, keşke bebeğime ben bakabileydim..
@plannera arkadaşımın dediği gibi çubuk krakeri benim oğlum da çok seviyor... Üstündeki tuzları alıyorum veriyorum..
Oğlum da merakından bazen kucak istiyor ben alıyorum ona da gösteriyorum...
Merak ettiği şeyleri benimleyken baksın öğrensin merakı gitsin ki sonra tek başına bişi yapmaya kalkmasın diye çabalıyorum..
Dikkatini çeken bir şey olursa kendi başına güzel oynuyor yani genelde bişileri sürmeyi, sürüklemeyi ucundan tutup çekmeyi seviyor..
Bir de ona özel mutfak dolabım ve çekmecem var...
Oraları açması dağıtması oynaması serbest öyle güzel oyalanıyor canım...
Değişik şeylerle dikkatini çekersen ona da merakla bakar incelerken bir çok şey yapabilirsin...
Şu bir gerçek ama yalnız kalmak istemiyorlar..
Ne yapsalar da yanlarında olacaksın..
Benim oğlum öyle en azından..
benim kızımda aynı. gündüz uykusu yarım saat uyur genelde. şimdiye kadar bir kere 3 saat uyudu biz uyandırdık bişeyi mi var diye :))
evet canım aynen bizimde öyleydi
aynen cnm bende benm annemde uzakta
keşke yanımızda osla arada bir de olsa onla oturup sohbet etmek bile
güzel olurduu..ama napalım tabiki 1 saat 1 saattir 10 dkka bile fazla dursak
iyi diye bakıoz.benm oğlum gene şanslı ozaman tek başına takılıo babannesiyle:):)
ona özel çekmece iyi fikirmiş aslında benimkide
dolaplarda ne var ne yok boşaltıo yaa mutfağınn.
o çekmecede neler varr pekii belki işimize yarar..
çok zor canım o yüzden minicik sıpa kendinden küçükler kendinden büyük görünüyor hiperaktif yediğinide öyle sindiriyorYemeyen çocuk da çok zor canım...
Oğlumun bir kaç ay önce 1 hafta bir iştahsız dönemi oldu kafayı yiyecektim resmen...
Ne kadar zor büyüyorlar...
Annelerimiz nasıl bu kadar güzel yetiştirmiş bizleri..
Amin canımallah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
kızlar bu aralar canım çok sıkkın
dershaneye başlamam lazım 3 ay sürecek ,haftaiçi 5 gün iş çıkışı gidip 19:00-22:00 arası dersler
kızım 20:30 da uyuyor onu hiç göremiycem
haftasonuda dersler var ama bana uymuyor çocuğumu bırakıcak kimse yok
ve çok geç kaldım biranönce başlamam lazım
çok pişmanım aslında önceden çok zamanım vardı eşim hep engelledi gerek yok falan filan diye hevesimi kırdı keşke onu dinlemeseydim
tam yazılmaya karar vermiştim 2014 te meleğim gelmiş onu öğrendim,
o ay iyiki başlamamışım demiştim bulantılı dönemim çok kötü geçmişti gidemezdim dershaneye falan
herşey bekarlıkta yada çocuk yokken yapılmalıymış acı tecrübe oldu benim için
çok sıkıntılıyım ya napıcam bilmiyorum bana fikir verirmisiniz
gitsem yanlış mı yaparım kızımı bırakarak 3 ay kadar...
mali müşavirlik canımKpss için mi diyorsun canım?
Hakkını vererek çalışıp azimle gideceksen bence git canım...
Sonuçta bu da kızın için...
3 ay da öyle uzun bir süre değil.. Göz açıp kapayıncaya kadar geçer...
mali müşavirlik canım
bende öyle düşünüyorum aslına bu da onun için ama
biryanım git diyo bir yanım gitme
Bencede bırakma çalış hem senin hem çocuğun için.Bak eşim yok askerde o maaş alamıyor ev alırken ikimizde kredi çekmiştik şuan yarıya yakın maaşım krediye gidiyor kalanıda yakıttı yiyecekti derken hiç kimse sen yetiştirebiliyormusun demiyor çıkarıpta bi ekmek parası yahut kızımın bez parası diye veren yok ha şükür ihtiyacım yok ucu ucuna yetiyor farzetki ben çalışmıyor olsaydım halimi düşünemiyorum o yüzden çalış azmini bırakma kızımdan ayrı kalıyorum ama çok şükür onun her isteğini karşılayabilecek güç verdi Rabbimkızlar bu aralar canım çok sıkkın
dershaneye başlamam lazım 3 ay sürecek ,haftaiçi 5 gün iş çıkışı gidip 19:00-22:00 arası dersler
çok pişmanım aslında önceden çok zamanım vardı eşim hep engelledi gerek yok falan filan diye hevesimi kırdı keşke onu dinlemeseydim
o ay iyiki başlamamışım demiştim bulantılı dönemim çok kötü geçmişti gidemezdim dershaneye falan
inşallah canım ya sağolCanım tabi ki sen bilirsin ama süresi kısa..
Bence halledebilirsin...
Ben okulumu bıraktım oğlum için o da akşam okuluydu ama benim süresi uzun...
Bir de bakan kişi komşum.. Bunu yapamadım oğluma..
3 ay hiç birşey değil bence kesinlikle başla dersaneyekızlar bu aralar canım çok sıkkın
ben arkadaslarla aynı fikirde degilim . çalışıgım için sanırım zaten çocugumu az görüyorum diye cok üzülüyorum. çünkü çok özlüyor beni bende onu. bu sene yüksek lisansa başlıyacaktım güya ama bir müddet daha rafa kaldırdım. eğer çalışmasan hiç düşünme git derdim ama hem iş hem bu tür çalışmalar insanı yoruyor. hafta sonu bile çocukla ilgilenecek hal kalmaz insanda. tabiki bu benim fikrim.kızlar bu aralar canım çok sıkkın
tahminim üç aydı3 ay hiç birşey değil bence kesinlikle başla dersaneye
evet bende onun için tereddüt ediyorum zaten ama mutlaka girmem lazım yeterince geç kaldım zatenben arkadaslarla aynı fikirde degilim . çalışıgım için sanırım zaten çocugumu az görüyorum diye cok üzülüyorum. çünkü çok özlüyor beni bende onu. bu sene yüksek lisansa başlıyacaktım güya ama bir müddet daha rafa kaldırdım. eğer çalışmasan hiç düşünme git derdim ama hem iş hem bu tür çalışmalar insanı yoruyor. hafta sonu bile çocukla ilgilenecek hal kalmaz insanda. tabiki bu benim fikrim.
Bu doktorcuklar hepsi bir ağızdan konuşsa şaşarım zatennAnladım ben inek sütü vermiyorum ama merak ettim inek sütü mü diye
Benim doktorum da inek sütü önermiyor mama vermeye devam ediyorum süt yerine yoğurt kefir peynir vermeye çalışıyorum iyice iştahsız çünkü
Yaman da biberonla içiyor pipetle öyle uzun uzun içmez herşeyi stres yapmaktan sıkıldım zaten neyle içerse içsin kulak enfeksiyonu dümdüz yatırıp verirsen olur dişlere zarar-ı oluyor uzun süre biberon kullanmanın ama şuan öyle içmeyi seviyor içsin ne olacak her gün Kafayı takacak bir şey çıkıyor bizde yorulduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?