2014 Kasım Anneleri

Isyan cokk tatli olmus musti pasa yerim seni ben kani cok tatli ama Allahim esirgesin
Kizlar bin masallh ogluma dedigim herseyi okadar cabuk kavriyorki anlatamm ona ask diyordum die oda bana sarilip ask diyor miknatis beyin diyorum:)))

ayy maşallahh ne güzelll..
bizimki sadece mama meme anne diyor..
diğer herşeyi algılıyor ama konuşma henüz yok

amaninnnn ne anlıyorlarki yatın uyuyunn..ilerde anne çok uykum var diye ağlayacaklar...

yaaa ne güzel süt içiyormuş musti ağzına almıyor

Valla henüz bi itiraz modunda değil şükürler olsun : )

Isyan cokk tatli olmus musti pasa yerim seni ben kani cok tatli ama Allahim esirgesin
Kizlar bin masallh ogluma dedigim herseyi okadar cabuk kavriyorki anlatamm ona ask diyordum die oda bana sarilip ask diyor miknatis beyin diyorum:)))

Canım zaten beyinleri müthiş çalışıyor..
Bir gördüklerini asla unutmuyorlar...
Aynısını yapıyorlar...
Günler geçse de aynı şeyi görseler yeri nerde hemen götürüveriyorlar..
En verimli çağları...
İyi değerlendirmek lazım..

Kızlar ya benim oğlum 1 haftadır çok güzel babammmmmm dedemmmmm diyor bir de bastıra bastıra..
Öyle güzel söylüyor ki yavrum..
Akşam kapı çalıyor baba geldi diyorum hemen yerden bi kalkışı var babammm babamm diye kapıya koşuyor ya....

Benim cücük dokuz on aylıkken başlamıştı maşallah konuşması iyi şuan baba dede anne nene mööö(inek görünce) miiii(kedi görünce) hoşuna gelirse başka kelimelerdende söylemeye çalışıyor Biz yürüme faslına yaşına girdiğinde başlamıştık şimdi evin içinde koşuyor düz duvara kafa tıyor hızını alamayıp

İsyan peri oğlişler çok tatlı maşallah Allahım esirgesin

Canım diyordu onları ama sade yani baba anne dede felan ama böyle sahiplik eki kullanmıyordu...
Benim çok hoşuma gitti bu baba ya babammmmm demesi... Çok da güzel söylüyor yerim ha..
Bizimki de taklitçi... Arı ismini bile duysa dızzaaa diyor inek sesine möööö gibi bişi çıkartıyor gülüyor sonra çok şirinler ya..
Kendi kendine çok şeyler diyor da işte bir de biz anlasak..

Yemeklerin içine ekmek dogruyorum çoğunlukla canım ya da ekmek eline verip yemegine batirtiyorum.

Birde anlarlarmış ama kendilerini ifade edemezler Allahım esirgesin onları

Ali de iki öğün yiyor onunda biri corba diğeri muzlu süt.. az onceki ornek menuyede bayıldım.. bu arada ben sebze corbalarini bile kemik suyuyla yapıyorum.. yanlış mi yapıyorum ki acaba

Ali de iki öğün yiyor onunda biri corba diğeri muzlu süt.. az onceki ornek menuyede bayıldım.. bu arada ben sebze corbalarini bile kemik suyuyla yapıyorum.. yanlış mi yapıyorum ki acaba
bende oylee.et suyuyla yapiyorum aksmda biz neyersek o 2 ogun yiyor cok fit kizim:)))yaa bende aman aman cok yiyen bir insan olmadigim icin bu konuda cok takintili degilim yemiyorsa zorlamanin alemi yok napim ac olsa teklif edince yer keyfi yerinde olsundaa onemli olan o gecende arkadas kzinin menusunu saydi ben yesem doyarim Masallah 4 5ogun dolu dolu her cocuk farkli biZimkilerde boylee canlari sagolsun sagliklilaryaa coook şükür

Kizlar formumuzla alakasiz bisey soracam ama fikrinize cok ihtiyacim var
Oncelikle halilarimin cogu akrilik oldugu icin temizlemk bi olum gibi kac supurge aldim hicc memnun kalmadim bu defa gercekten cok arastiriyorum hangi marka onerirsiniz kullanipta memnun kalan yazarsa sevinirim cekis kuvveti iyi olsun istyrum artik kafayi yiyecem resmn supurge almktan en sonunda halilarimi hepp degistirecm yani

aynen hepsi oyleler taklit zamanları bizden ne duysalar görseler anında yapıyolar

Bütçen yetiyorsa İhlasın süpürgesi çok güzel halıyı süpürdüğün Zaman silmiş gibi parlıyor tabi kullanımı biraz zor ben alsam Philips in süpürgelerinde çok güzel etrafımda kullananlarda çok memnun kuzenim 10 yıllık evli geçenlerde onlara gitmiştim evi süpürüyordu ben süpüreyim dedim ilk günkü gibi çekişi parkeye bile yapışıyor

Fiyati ne kadar ki canm bilgin varmi

Fiyati ne kadar ki canm bilgin varmi
Canım benimkini k.v kendisine almış suyunu dök boşalt zor gelmiş nişanlıyken bana sordu kullanırsan vereyim demişti 2000 2500 civarıdır Philips de değişiyor 500-1000 arası arkadaşım düğünü olcak 500 e almış

Kesinlikle philips maraton serisini oneririm.ben evlenirken tavsiye uzerıne aldım.daha sonra iki görümcem,annem, kayınvalidem ve ablamda aldı hepimizinki maratonun farklı modelleri ve hepimızde cok memnunuz.

Kesinlikle philips maraton serisini oneririm.ben evlenirken tavsiye uzerıne aldım.daha sonra iki görümcem,annem, kayınvalidem ve ablamda aldı hepimizinki maratonun farklı modelleri ve hepimızde cok memnunuz.
Suan philipse karar verdik suan icin herkes maraton diyor ablamdada var oda cok memnunda ama onun halilari yun die dusundum tskler kizlar ama en fazla 1000 tl verebilirim

Günaydın arkadaşlar..
Oğlumun öksürüğü sıklaştı ya..
Ben geçecek diye beklerken sıklaştı iyice..
Gittim pekmez tereyağı kaynattım verdim...
Sonra ılık ballı süt verdim...
Akşam zaten gece uykusuna geçişimiz yine 1,5 saat sürdü gerildim...
O uyuduktan sonra da lavanta kaynattıp beşiğinin başucuna koydum...
İnşallah atlatır ciğerlerine inmemiştir değil mi..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…