2014 Kasım Anneleri

Gecms olsn cnm bizdede aynisi oldu gececek gibi oldu dahada artti sonradan cigerlerine inmemisti ama ben corek otu yagi surdum sirtina ve gogsune sicak bez koydim oyle hafifledi sukurlr olsn

canım benimkide çok öksürüyordu hırıltısı iki ay geçmemişti astım başlangıcı var dedi.bir kase balın içine bir orta boy soğan 3 diş sarımsak doğra sabaha kadar dursun o sulanıyor zaten sabah süzüp içine yarım çay bardağı pekmez bir çay kaşıgı tarçın bir çay kaşığı zencefil koy sabah akşam içir emin ol faydasını göreceksin ilaç kullanma ben bir sürü ilaç kullandım ama bundan başka bir şey fayda etmedi şifa niyetine içir inşallah ALLAH şifasını versin

Gecms olsn cnm bizdede aynisi oldu gececek gibi oldu dahada artti sonradan cigerlerine inmemisti ama ben corek otu yagi surdum sirtina ve gogsune sicak bez koydim oyle hafifledi sukurlr olsn

Çörek otu yağını sırtına ve göğsüne mi sürdün canım olmazsa onu alayım deneyeyim bir de...
Daha kötü olmadan atlatalım ya..
Hep de haftasonuna geliyor hastalığı hep acillere gitmek zorunda kalıyoruz Allah esirgesin..

İlaca ben de karşıyım canım...
Şu an zaten kullanmıyoruz ama ilerlemesinden çekiniyorum...
İnşallah canım amin sağol..

ya bizimde hastalık öksürüğe çevirdi bend ekorkuyorum ciğerleremi indi diye..
hastanelerde mikrop yuvası..oraya götürünce ayrı bir dert off

Suan philipse karar verdik suan icin herkes maraton diyor ablamdada var oda cok memnunda ama onun halilari yun die dusundum tskler kizlar ama en fazla 1000 tl verebilirim
Canım supurgede iki şey önemli birisi motorun watı genelde 2000-2200 oluyor bu.diğeri ise emiş gücü buda 350 ila 400 w oluyor iyi bir çekiş gücü için emiş gücüne bak.nekadar yüksek ise olakar iyi çekiyor.maraton iyi genelde 7 m kablosu var. Ama ben samsung aldım maraton ile çekiş gücü aynı ama nerdeyse yarı fiyatına (450 TL).toz torbasız

şu pekmez tereyağ nasıl yapılıyor canım akşm yapayım bari bende

Canım iki yemek kaşığı tereyağı, bir yemek kaşığı pekmezi bir tatlı kaşığı suda kaynatıyorsun çok değil tabi..
Sonra ılık ılık içebileceği sıcaklıkta veriyorsun..
Çok olur dersen yarısını da deneyebilirsin..
Ben dün yaptım 3-4 yemek kaşığı verdim..
Çok az kalmıştı içinde...
Biran önce toparlasalar yavrucaklar ya..

Sevgili dogumdaslar (ay bu tanımı çok sevdim) oturduğun apartmanda bulunan arkadaşlarımın çocukları ile ilgilenmelerini gozlemliyorum belki aramızda da vardır şimdi yazacaklarımı yapan ama sanki bana doğru gelmiyor,kendi rahatını çocuğunun sağlığından daha önemli görüyormuş gibi geliyor.konu bebeklerin beslenmesi ile ilgili,bebeği açıktım diyor eline danole yı veriyor açıktım diyor hazır sütü veriyor çocuk günde 10 yakın hazır süt ile danole yiyor.başka hiç bir şey yok.zararlı dediğimde de başka birşey yemiyor ne yapayim gibi bir savunma yapıyor.herkes bildiği gibi yetiştirsin beslesin yavrusunu ama yazıktır beee. Uykuyla da aynı durum geçerli sabah çocuk geç kalksın diye çocuğu 1 de 2 de yatırıyor sabahta cocugu ile 11-12 ye kadar yatıyor.sonrada çocuk uyumuyor.sen çocuğun uyuması için bir ortam hazırladı mi.çocuk anne baba uyanıkken oyun oynamak var ken niye uyusun aksam erkenden.akşamda kocası gelin ce tüm gün çocukla uğraştım yemek yapamadim dışarda yiyelim tiripleri.kusura bakmayinda öyle bir dünya yok.bu rahat başbakan da bile yok.babanin evinde de yok.madem dünyaya getirdin birazda feragat edeceksin.

eneteresan bir tipmiş kadın

Benim oğlumda rahatsızlandı grip ve ateş
Rabbim evlatlarimiz ile imtihan etmesin

şu pekmez tereyağ nasıl yapılıyor canım akşm yapayım bari bende
Çok geçmiş olsun yavrulara.

Hani bi arkadastn bahsedyrdum ya bebegi cok kilolu die o bebis bronsit olms cok uzldm valla oksrmesi cok fazlyms sesi kislms dr cigerlerine inms dems benm oglumnda sesi kislmsti ama 2 dr da biseyi yokdedi simdi iyide sukur korktum valla bendede astim bronst var cunku

canım dr yok dediyse korkma..
ciğerlere indiğinde anlıyorsun zaten
mustş 2 aylıkken bronşit olmuştu..çok fena birşey Rabbiö korusun tüm bebekleri

Biz çalıştığımız halde çeşit çeşit yemekler sebze çorbaları yapıyoruz hazır hiç bir ürün vermedim şimdiye kadar akşam işten gelince evle falan uğraşmayıp çocuğumuzla oynuyoruz her şeyimiz onlara göre aylarlanmış şekilde.anneysen yeri gelecek uyumayacaksın dinlenmeyeceksin gezmeyeceksin böyle annelik yapmaya ne var ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…