- 8 Nisan 2009
- 2.433
- 2.046
- 773
Merhabalar kizlaaaaarrrr...
Merhabaaaaa. Ayni Emir işte. Emir birseyi yapmadık mi ommaz ommaz diye ağlıyor. Olmayacak birsey istediğini biliyor ona ommaaaz diye ağlıyor. Tam bir kavram karmasasi... Allah sabir versin bize
Aa 2 yas sendromuna erken mi girmisler yani :/
Bu bakici olayi beni çok geriyor. Tanımadığım birine gun boyu emanet etmek fikrine hic alisamadim. Ne yapacagim bilmiyorum. ustelik benim işim tam gun. Eve yakinda değilim yani. Napacagimi hiiic bilmiyorum.
Çok üzüldüğüm bi konu. Eren de herşeyi Ağlayarak istiyor. Öyle böyle ağlama da değil. Bildiğin Gözyaşları boncuk boncuk akıyor, gözler kıpkırmızı. O kadar çok ağlıyor ki Ağlama bittikten sonra bir süre iç çekiyor. Bir yere gitmek istemiyorum, gördüğü herşeye Ağlayarak elini uzatıyor. Sebeplerinden biri dedesi herşeyi yapıyor. Ben ve eşim yapmıyoruz. Bu durumda çocuk bizi kullanmaya başladı. Nasıl olsa dede yapacak biliyor..Bir çok şeyi denedik, öyle ağladığı anda dikkatini başka yöne çekmeye çalıştık, yok inat istediği şeyi unutmuyor. Görmemezlikten geldik Addeeee diyerek ayaklarıma yapışıyor.Bunu acilen düzeltmemiz lazım![]()
Merhabaaaaa. Ayni Emir işte. Emir birseyi yapmadık mi ommaz ommaz diye ağlıyor. Olmayacak birsey istediğini biliyor ona ommaaaz diye ağlıyor. Tam bir kavram karmasasi... Allah sabir versin bize
günaydın kızlar nasılsınız..
bu ağlama inatla isteme olaylrı 2 yaş sendromuna giriş..
2 yaş sendromu 10 aylıkken başlayabiliyormuş kızlar..
burada bizim duruşumuz çok önemli..
onlar birşeyi inatla isteddiklerine ağlarlarsa ve biz bir seferinde verirsek aaa bak ağlama işe yarıyor deyip onu kullanırlarmış..
dikkat dağıtmak gerekiyormuş..
örnepin bardak istedi vermedik...ağlıyor aaaa bak oğlum burada ne varmış diye falan dikkat çekip istediği şeyi ortadan kaldıracakmışız..
Aa 2 yas sendromuna erken mi girmisler yani :/
Ağlama sesini söyleme hiç valla o sesten başım felaket ağrıyor artık. Eren artık benim sinirlerimi zorluyor. Ücretsiz iznim Eylül'de bitiyor. Çalışma hayatını özledim valla. Şimdiden beni bakıcı telaşı sardı. Araştırmaya başladım. Nasıl bırakıcam bilmiyorum. Annem bakıcı 3. Gün işi bırakır diyoryemek yemeyen, uyumayan ve sürekli Ağlayan bir çocuğa bakarsa valla helal olsun. Allahtan derslerim öğleden sonra. Yarım gün bakacak.
Bu bakici olayi beni çok geriyor. Tanımadığım birine gun boyu emanet etmek fikrine hic alisamadim. Ne yapacagim bilmiyorum. ustelik benim işim tam gun. Eve yakinda değilim yani. Napacagimi hiiic bilmiyorum.