2014 Kasım Anneleri

cok gecmis olsunn kiyamam yaa Allah tum.bebeklere sifa versin zorlama yemiyorsa mama ver toparlasin biraz sonra yine azDa olsa yer yemegini gecen haftada benim kizim oyleydi hala oksuruk devamm yutkunamiyorlarki yazikk nasil yesin
Yutkunamıyor hiç gerçekten ya kuzu Haşlama Yaptım Attı Ağzına yiyemedi suyundan verdim ohhhh diyor içince canı çekmiş demek ki bu kış fena sarstı hepsini

Oy oy ya... çok çok geçmiş olsun canım benim...
Ne kıştır böyle bebişlerimiz tam anlamıyla iyileşemediler ya...
Yavrum benim.. Sanki ben yaşadım ha acıyordur boğazı nasıl yutsun yavrucak...
Canım inşallah çabucak toparlar...
Bana geçen gün burda çalışan bir arkadaşım bir şey demişti..
Bi ilaç ismi verdi boğaz spreyi...
Onun oğlu tavşan dudak doğmuş 3 yaşında şu an bir sürü ameliyat geçirmiş ilk okul çağına kadar da 2 tane daha varmış..
Doktoru hiç hasta olmayacak hayati demiş..
Doktoru ona bu spreyi vermiş..Ne zaman boğazı tahriş olursa hissedersen grip belirtileri görürsen boğazına sık diyormuş..
Engelliyormuş hasta olmasını hiç hasta olmadı şükür diyor çok iyi diyor..
Ama ne kadar doğrudur bilemicem...

Ya çocuğu rahat bırakmıyorlar ki orda...
Okullar da tatil deli oluyorum..
Sürekli çocuğun peşindeler biri alıyor biri bırakıyor bişi de diyemiyorum sert dille ama bunalıyor çocuk...
Biraz da ondan aklım kalıyor...
Laftan anlamıyorlar...

Canım valla salonum da kapalı duruyor yani...
Biz 45-50 arası yakıyoruz sürekli..
Salon hariç heryerde 24 saat yanıyor..
Üstüne hol serin olursa bir de ufo yakıyoruz...

Şükür canım.. En azından bu kadarını halledebilecek gelirimiz var...
Allah razı olsun...

çok geçmiş olsun canım Rabbim tez şifa versin hemen toparlansın inşallah

Yavrum benim Rabbim şifa versin bir an önce

Yutkunamıyor hiç gerçekten ya kuzu Haşlama Yaptım Attı Ağzına yiyemedi suyundan verdim ohhhh diyor içince canı çekmiş demek ki bu kış fena sarstı hepsini
oyy canim yaa ohh diyo he bidee yiyesi varda yiyemiyor demekkki hastaa olunca cok kotu oluyo yaa hem duygusal olarak anneyle yapisik olmak istiyorlar hemde agrilari oluyor buyuk insan gibi laftanda anlamiyorlarki yatıp dinlenseler biraz rahatlayacaklar hep ayaktaa yadaa geenellikle halsiz olduklari icin kucaktaoyuzdende toparlanma.uzun suruyor birde.benim kizim ilacta icmiyor hep yarim yamalak iyilesemiyor hemnde haliyle.s Bukadar olacak napalim Rabbim dermansız dert vermesin zora sokmasin hic yavrularımizida bizide İnşallah

Çok geçmiş olsun canım kemik suyu içirmeye çalışsan bide ılık bişeyler içir boğazı için
Yavrum benim Rabbim şifa versin bir an önce
geçmiş olsun canım bizde bugün gittik doktora benim kızımda 4 tane diş çıkartıyor sesi çatallı çıkmaya başladı öksürük ateş ALLAH hepsini esirgesin çok dikkat et ateşi yüksek ılık banyo yaptır dönüşümlü ateş düşürücü ver 2 değişik ateş düşürücü olması lazım biz daha önce ateşlendiğine 4 saat e bir farklı ateş düşürücü veriyorduk.rabbim şifasını versin.

cevaplarınız için sağolun arkadaşlar ikimiz bir arada hasta olunca her şey daha da zorlastı

Evet canım o kürü yaptım ama içiremedim

öle oluo canımm napıcan mecburuz sende haklısın bide yabancı
olunca insanın aklı dahada kalır kendinden biri gibi olmaz ki.
bizim babanne olduğu halde bazen düşünüorum bağırdımı kızdımı
hani bıkınca yorulunca falan yavrumm benm kıymam hiç birine ya
özellikle anneden uzakta olanlara
benimde bazen 50 ye çıkardığım oluo valla gerçi onu bu ay yaptım oda
bugün yarın gelir geçen sene 130 dan fazla ödemedim gaza
ama bakalım bu sene soğuk baya vaR.rabbim bütün çalışanlara güç kuvvet versinn
kolay bebişlerimizden uzak bişiler yapmaya çalışıozz

Mama harici bir şey istemiyor dün et suyu içirdim zorlayamıyoruz da ayakta durmaya hali yok

Geçmiş olsun Yamanıma . Erende 2 gündür hasta, Ateş'i var, dün öyle bir kustu ki anlatamam. Mide boş, yavrum su gibi kusuyor. Dediğini gibi yaramazlık yapmaya hali yok, gözleri boş boş bakıyor Çok moralim bozuk Rabbim tez vakitte acil şifalar versin kuzucuklara.

Çok geçmiş olsun aynı bizde hastayız malesef. Normalde ben şu hâlimle Eren olmasa yataktan çıkamazdım, baya kötüyüm ama evlat olunca Rabbim ona bakma Gücünü veriyor. Bence antibiyotiğini kullan arkadaşım, Allah korusun daha da ilerlemeden iyileşsin Kuzucuk . Bazen antibiyotiksiz olmuyor malesef.

Canım vallahi iyi geliyormuş sana doğalgaz...
Biz de kışın böyle valla...
3-4 ay bu faturayı ödüyoruz...
Bebiş olmasa muhakkak bu kadar yakmayız ama onun canına geleceğine hasta olacağına boşver diyoruz olan paraya olsun...

Geçmiş olsun canım...
Allah esirgesin onları hastalıktan her türlü olumsuzluklardan...
Biz de haftasonu toparlıyoruz biraz hafta içi komşu da yine aynı başa sarıyoruz...
O da mübarek bu soğuklarda gündüz yakmıyor...
Şimdilik bir şey de diyemiyorum..
Ama sinir olmaya başladım..

sizede geçmiş olsunn cnm valla yaz gelsede
çocuklar kurtulsa ya valla normal olan yok hepsi hasta

evet cnmm iyi gelio valla bu ay herkese böle dedim
valla nazar değmese bari :):) bu ay yükselttim çünkü baya
bide bakıomuşum çok geliomuşş :):) yani canım kuzuzlar
üşümesin para gelir nede olsa onlar hasta olunca daha kötü
oluyor.komşun yakmıo dimi olmaz ama ya yakmadan bu soğukta bide siz
soğuk yerdesiniz.onun çocuğu var sonuçta nie yakmıo ki..

Bencede başla ilaca düşmediyse hala Ateş'i beklemek çocuğu daha çok hırpalamaktan başka bir şeye yaramıyor biz perişanları oynuyoruz resmen

Sizede çok geçmiş olsun ne kadar korusakta olmuyor işte illa ki hasta oluyorlar Rabbim dermansız dert vermesin bu da geçecek inşallah Sıvı alımı nasıl Eren'in peki su içiyor mu çok kusup su içmiyorsa serum takviyesi gerekebilir

eşinin ailesine niye gidiyor merak ettim

Ay canım benim ya
yazık bu bebiklere ya ama napalım herşey onlar için
bizde anneannesi oyalarken kaçıyoruz babasıyla yoksa kıyameti koparıyor
seninki bide komşunun evinemi gidiyo çocuğum offf offfffff
öyleyse kendi evinde olsa daha rahat eder tabi
annemde arada bana büyüyünce bize getirirsin diyo hayır diyorum yavrum git gel yollarda helak mı olsun o biraz uzak tabi bize 15 km var aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…