Yutkunamıyor hiç gerçekten ya kuzu Haşlama Yaptım Attı Ağzına yiyemedi suyundan verdim ohhhh diyor içince canı çekmiş demek kicok gecmis olsunn kiyamam yaa Allah tum.bebeklere sifa versin zorlama yemiyorsa mama ver toparlasin biraz sonra yine azDa olsa yer yemegini gecen haftada benim kizim oyleydi hala oksuruk devamm yutkunamiyorlarki yazikk nasil yesin
Hiç fayda etmedi vallakıyamam ya çok geçmiş olsun. allah şifa versin hepsine. kar yağınca ortalık temizlenir dedik ama mikroplar aynen devam
Merhaba arkadaşlar oğlum bu defa çok hasta malesef günlerdir 40 derece Ateşle boğuşuyor ilk Başlarda hafif Ateş'i olunca 6 diş çıkarıyor bir yandan ona aldanıp götürmedim doktora 2 gun önce bi durgunlaştı hiç sesi çıkmıyor oturduğu yerden kalkmıyor şüphelendim Işık kaynağı vardı evde Boğazı'na baktım kriptik tonsilit olmuş perişan halde bademcikleri bembeyaz aldık doktora götürdük antibiyotik ateş düşürücü veriyorum Özellikle geceleri Ateş'i 40 a çıkıyor ağzı burnu tıkalı zor nefes alıyor Rabbim beterinden korusun tabi hastalık kapmasın diye toplu yerlere hiç gitmedik yine geldi buldu bu defa fena sarstı ama
sorma cnm bugün bende öle hiç bırakmak istemedim
yolda gelirken de hep dün çektiğim fotolara baktım
kötü oldum bende hava soğuk ya ondan mı acaba bilmiom ki
böle bırakmak istemioz eminim güzel bakılıo ama ne bilimm yaa
annenin yanında tabki daha mutludur dün falan görsen nasıl heyecanlı
mutlu şımardı falan oyunlar yapıo bilmm ne geçicek cnm bu günlerimizde
unutucaz bile belki he tam anlamıyla yaşayamıcaz çoğu şeyletini ama
napalım herşey onlar içinn değilmi deyip kendimizi sakinleştiriyoruz işte..
aynen masraflar çok fazla canımm sizin iyi gelir gelio ozaman
saydıkların az buz şeyler değil valla doğlazgazın çok gelmiş benm evim küçük ondamıdır bilmm
100 geldi :):) süreklide yanıo bakıorum bazen soğuk gibi yükseltiyorum falan.market şudur budur
da idare etmeye çalışıom olmazsa olmazları alıom gerisini erteliom valla napım mecbur şuan için..
bakıcında var bide senin allah güç kuvvet versin öncesine sağlık tabii.
geçmiş olsun cnm yaa valla napıcaz üzülüorum artık kuzulara ya
bi kurtulamadılarr nolcak böle bilmem ne verdi doktor peki ne dedi.
çok geçmiş olsun canım Rabbim tez şifa versin hemen toparlansın inşallahMerhaba arkadaşlar oğlum bu defa çok hasta malesef günlerdir 40 derece Ateşle boğuşuyor ilk Başlarda hafif Ateş'i olunca 6 diş çıkarıyor bir yandan ona aldanıp götürmedim doktora 2 gun önce bi durgunlaştı hiç sesi çıkmıyor oturduğu yerden kalkmıyor şüphelendim Işık kaynağı vardı evde Boğazı'na baktım kriptik tonsilit olmuş perişan halde bademcikleri bembeyaz aldık doktora götürdük antibiyotik ateş düşürücü veriyorum Özellikle geceleri Ateş'i 40 a çıkıyor ağzı burnu tıkalı zor nefes alıyor Rabbim beterinden korusun tabi hastalık kapmasın diye toplu yerlere hiç gitmedik yine geldi buldu bu defa fena sarstı ama
Yavrum benim Rabbim şifa versin bir an önceMerhaba arkadaşlar oğlum bu defa çok hasta malesef günlerdir 40 derece Ateşle boğuşuyor ilk Başlarda hafif Ateş'i olunca 6 diş çıkarıyor bir yandan ona aldanıp götürmedim doktora 2 gun önce bi durgunlaştı hiç sesi çıkmıyor oturduğu yerden kalkmıyor şüphelendim Işık kaynağı vardı evde Boğazı'na baktım kriptik tonsilit olmuş perişan halde bademcikleri bembeyaz aldık doktora götürdük antibiyotik ateş düşürücü veriyorum Özellikle geceleri Ateş'i 40 a çıkıyor ağzı burnu tıkalı zor nefes alıyor Rabbim beterinden korusun tabi hastalık kapmasın diye toplu yerlere hiç gitmedik yine geldi buldu bu defa fena sarstı ama
oyy canim yaa ohh diyo he bidee yiyesi varda yiyemiyor demekkki hastaa olunca cok kotu oluyo yaa hem duygusal olarak anneyle yapisik olmak istiyorlar hemde agrilari oluyor buyuk insan gibi laftanda anlamiyorlarki yatıp dinlenseler biraz rahatlayacaklar hep ayaktaa yadaa geenellikle halsiz olduklari icin kucaktaYutkunamıyor hiç gerçekten ya kuzu Haşlama Yaptım Attı Ağzına yiyemedi suyundan verdim ohhhh diyor içince canı çekmiş demek kibu kış fena sarstı hepsini
Çok geçmiş olsun canım kemik suyu içirmeye çalışsan bide ılık bişeyler içir boğazı için
geçmiş olsun canım bizde bugün gittik doktora benim kızımda 4 tane diş çıkartıyor sesi çatallı çıkmaya başladı öksürük ateş ALLAH hepsini esirgesin çok dikkat et ateşi yüksek ılık banyo yaptır dönüşümlü ateş düşürücü ver 2 değişik ateş düşürücü olması lazım biz daha önce ateşlendiğine 4 saat e bir farklı ateş düşürücü veriyorduk.rabbim şifasını versin.Yavrum benim Rabbim şifa versin bir an önce
Canimm bnm oglumdada ayni belirtiler oldu dusmeyen ates halsizlkk kusma snradan bi isal basladi dort doktor gezdm sen gibi bogaz enf antb pedititus gond. Cocuk bir turlu iyilesmdk sn doktor cozdu olayi bronsit arti kaninda enf varmis ve tum hersey bu kaninda enf bagliymis zor gunler gecirdik kanina baktir bi baktirmadysan cok gecmis olsn
cevaplarınız için sağolun arkadaşlar ikimiz bir arada hasta olunca her şey daha da zorlastıgeçmiş olsunn cnmm malesef öyle lanet olsun
geldimi gitmio evden de çıkarmasak aynı çıkarsak da
insan napıcağını şaşırıo valla geçer inş.tatlım annenin yanındaymışsın,
o çabucak iyileştirir sizi...
Evet canım o kürü yaptım ama içiremedimBence ertele mağlum hastaneler mikrop kaynıyor
antibiyotik kullan bence canım 39 olmuşta bitkisel bişeyler dene bide soğanlı ballı kürü dene netten bak faydalarına oda doğal antibiyotik ek bişeyler ver ilaçla bağımlı kalma çok geçmiş olsun
oyuna falan getirip bir içirsen ben faydasını gördüm şurup falan diyerek kandırdımEvet canım o kürü yaptım ama içiremedim
Oy oy ya... çok çok geçmiş olsun canım benim...
Ne kıştır böyle bebişlerimiz tam anlamıyla iyileşemediler ya...
Yavrum benim.. Sanki ben yaşadım ha acıyordur boğazı nasıl yutsun yavrucak...
Canım inşallah çabucak toparlar...
Bana geçen gün burda çalışan bir arkadaşım bir şey demişti..
Bi ilaç ismi verdi boğaz spreyi...
Onun oğlu tavşan dudak doğmuş 3 yaşında şu an bir sürü ameliyat geçirmiş ilk okul çağına kadar da 2 tane daha varmış..
Doktoru hiç hasta olmayacak hayati demiş..
Doktoru ona bu spreyi vermiş..Ne zaman boğazı tahriş olursa hissedersen grip belirtileri görürsen boğazına sık diyormuş..
Engelliyormuş hasta olmasını hiç hasta olmadı şükür diyor çok iyi diyor..
Ama ne kadar doğrudur bilemicem...
Ya çocuğu rahat bırakmıyorlar ki orda...
Okullar da tatil deli oluyorum..
Sürekli çocuğun peşindeler biri alıyor biri bırakıyor bişi de diyemiyorum sert dille ama bunalıyor çocuk...
Biraz da ondan aklım kalıyor...
Laftan anlamıyorlar...
Canım valla salonum da kapalı duruyor yani...
Biz 45-50 arası yakıyoruz sürekli..
Salon hariç heryerde 24 saat yanıyor..
Üstüne hol serin olursa bir de ufo yakıyoruz...
Şükür canım.. En azından bu kadarını halledebilecek gelirimiz var...
Allah razı olsun...
Mama harici bir şey istemiyor dün et suyu içirdim zorlayamıyoruz da ayakta durmaya hali yok
Çok geçmiş olsun aynı bizde hastayız malesef. Normalde ben şu hâlimle Eren olmasa yataktan çıkamazdım, baya kötüyüm ama evlat olunca Rabbim ona bakma Gücünü veriyor. Bence antibiyotiğini kullan arkadaşım, Allah korusun daha da ilerlemeden iyileşsin Kuzucuk . Bazen antibiyotiksiz olmuyor malesef.Kızlar bana bir akıl verin beynim durdu artık. 3hafta önce peditus kullandık tam iyileşti derken eşim ve ben grip olduk oğlum tekrar hastalandı. Perşembe gecesi acile gittik çocuk doktoru muayene etti yine 5gün peditus dedi antibiyotik de yazdı atesi düşmezse başlarsınız dedi. Ateş olmayinca başlamadım Şimdi şehir dışındayız ben bir türlü dinlenip iyilesemedigim için anneme geldim bu akşam oğlumun atesi yine çıktı. Geniz akıntısı var öksürüyor buna bağlı da kustu 1saat önce ateş de 39. Şimdi ben antibiyotige başlamalı mıyım burda bi daha mı doktora götürsem
hastaneler hep mikrop dolu ne yapacagimi şaşırdım ben de hala iyileşemedim ne biçim illetmiş bu böyle geçmiyor
öle oluo canımm napıcan mecburuz sende haklısın bide yabancı
olunca insanın aklı dahada kalır kendinden biri gibi olmaz ki.
bizim babanne olduğu halde bazen düşünüorum bağırdımı kızdımı
hani bıkınca yorulunca falanyavrumm benm kıymam hiç birine ya
özellikle anneden uzakta olanlara
benimde bazen 50 ye çıkardığım oluo valla gerçi onu bu ay yaptım oda
bugün yarın gelir geçen sene 130 dan fazla ödemedim gaza
ama bakalım bu sene soğuk baya vaR.rabbim bütün çalışanlara güç kuvvet versinn
kolay bebişlerimizden uzak bişiler yapmaya çalışıozz
Geçmiş olsun Yamanıma . Erende 2 gündür hasta, Ateş'i var, dün öyle bir kustu ki anlatamam. Mide boş, yavrum su gibi kusuyor. Dediğini gibi yaramazlık yapmaya hali yok, gözleri boş boş bakıyorÇok moralim bozuk Rabbim tez vakitte acil şifalar versin kuzucuklara.
Geçmiş olsun Yamanıma . Erende 2 gündür hasta, Ateş'i var, dün öyle bir kustu ki anlatamam. Mide boş, yavrum su gibi kusuyor. Dediğini gibi yaramazlık yapmaya hali yok, gözleri boş boş bakıyorÇok moralim bozuk Rabbim tez vakitte acil şifalar versin kuzucuklara.
Canım vallahi iyi geliyormuş sana doğalgaz...
Biz de kışın böyle valla...
3-4 ay bu faturayı ödüyoruz...
Bebiş olmasa muhakkak bu kadar yakmayız ama onun canına geleceğine hasta olacağına boşver diyoruz olan paraya olsun...
Geçmiş olsun canım...
Allah esirgesin onları hastalıktan her türlü olumsuzluklardan...
Biz de haftasonu toparlıyoruz biraz hafta içi komşu da yine aynı başa sarıyoruz...
O da mübarek bu soğuklarda gündüz yakmıyor...
Şimdilik bir şey de diyemiyorum..
Ama sinir olmaya başladım..
sizede çok geçmiş olsun canım Allahım şifa versin tüm hastalarımızacevaplarınız için sağolun arkadaşlar ikimiz bir arada hasta olunca her şey daha da zorlastı
Bencede başla ilaca düşmediyse hala Ateş'i beklemek çocuğu daha çok hırpalamaktan başka bir şeye yaramıyor biz perişanları oynuyoruz resmenKızlar bana bir akıl verin beynim durdu artık. 3hafta önce peditus kullandık tam iyileşti derken eşim ve ben grip olduk oğlum tekrar hastalandı. Perşembe gecesi acile gittik çocuk doktoru muayene etti yine 5gün peditus dedi antibiyotik de yazdı atesi düşmezse başlarsınız dedi. Ateş olmayinca başlamadım Şimdi şehir dışındayız ben bir türlü dinlenip iyilesemedigim için anneme geldim bu akşam oğlumun atesi yine çıktı. Geniz akıntısı var öksürüyor buna bağlı da kustu 1saat önce ateş de 39. Şimdi ben antibiyotige başlamalı mıyım burda bi daha mı doktora götürsem
hastaneler hep mikrop dolu ne yapacagimi şaşırdım ben de hala iyileşemedim ne biçim illetmiş bu böyle geçmiyor
Sizede çok geçmiş olsun ne kadar korusakta olmuyor işte illa ki hasta oluyorlar Rabbim dermansız dert vermesin bu da geçecek inşallah Sıvı alımı nasıl Eren'in peki su içiyor mu çok kusup su içmiyorsa serum takviyesi gerekebilirGeçmiş olsun Yamanıma . Erende 2 gündür hasta, Ateş'i var, dün öyle bir kustu ki anlatamam. Mide boş, yavrum su gibi kusuyor. Dediğini gibi yaramazlık yapmaya hali yok, gözleri boş boş bakıyorÇok moralim bozuk Rabbim tez vakitte acil şifalar versin kuzucuklara.
eşinin ailesine niye gidiyor merak ettimEvet canım.. Ayda 1650 tl eve gidiyor...
Her ay 500'ün üstünde eşimin ailesine gidiyor...
Kışın 400 tl doğalgaza gidiyor bu ay tam tamına 400 tl geldi : )
Mutfak masrafı vs. herhalde emin değilim ama Umut Aras ın da eksikleriyle 1000 tl civarı tutuyordur...
Diğer faturalar da 250 civarı oluyor...
Bakıcı parası 600 tl...
Benim harçlığım eşimin harçlığı 500-600 arası..
Yani birebir oluyor genelde gelirle beraber...
Çok az kalırsa kalıyor..
Ay canım benim yaİyilik valla ne olsun...
Valla kar da yağıyordu ama çıkardım çok hoşuna gidiyor napalım her fırsatta çıkarmaya çalışıyorum...
Zaten dışarda hava da soğuk ya öyle hiç gülemiyor fotolara : )
Ben de kucağımda öyle yüzünü çekeyim dedim güzel gözleri çıktı oğlumun : )
Böyle keyifli olmaya çalışıyorum ama yok yere ağlayasım geliyor sürekli ya..
Yavrum sabah uyandı üstümü giyinmiş gördü ya gitmek istemedi sanırım üstünü değiştirtmedi bana..
Kumandayı veriyor tv açayım gitmeyeyim diye..
Oyuncaklarını getiriyor kitaplarından bişiler soruyor..
Kurban olurum o kadar moralim bozuldu ki...
Şimdi bile aha gitti yaşlar aşağı.. Hiç bırakasım gelmedi bu sabah onu..
Ne oldu bana böyle sulugöz oldum duramıyorum of..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?