2014 Kasım Anneleri

Kızlar bebişlere ciğer verdinizmi hiçç.ben bugün biraz haşlayıp mercimek çorbasına koydumm.yedi birazz ama pek sevmedi gibi çorbanın hepsini yemedi

Kızlar bebişlere ciğer verdinizmi hiçç.ben bugün biraz haşlayıp mercimek çorbasına koydumm.yedi birazz ama pek sevmedi gibi çorbanın hepsini yemedi
Ben sakatat yediriyorum paça işkembede içiriyorum hiç sıkıntı yok hatta geçen görümcem böbrek yapmış hiç sevmem sakatatı ama harika olmuş büyük kızım yemedi ama küçük bayıla bayıla yedi valla

Selammm arkadaslar nasilsiniz gorusmeyeli :)
prensler prensesler nasil umarim hasta olaniniz yoktur.varsa da sifa diliyorum biz grip oksurukten kurtulamadik.
8 Subatta da sunnet randevumuz var nasipse..

prensler prensesler nasil umarim hasta olaniniz yoktur.varsa da sifa diliyorum biz grip oksurukten kurtulamadik.
Canim sunneti saglik sorunlarindan mi yaptiriorsunuz keyfimi?? Buarda hastayken sunnet yapmioar.. Ben 11 aylikken idrar yollari iltihabi yuzunden yaptirdim suan14 aylik psikolojisi bozuldu cocugn resmen anlamas diil anliorlar ben pisman oldum acikcasi.. Cok duzgun olan bagirsak duzenimiz bile bozuldu 4 ay oldu yeni yeni duzelio korkudan yapmiormar dusun o derece oturdgm kattaki komsularda da ayni problem oldu kafani karistirmak gibi olmayim ama keyfiy yaptiriorsan bence bekle..

Benim kide çamaşır sepetinden kaldırarak bildîgi çamaşırları bana veriyor bende adıyorum.tabiki babasından gizli.diğer türlü kız bebek yapalım ona öğretim diyor

Canim oglum dogdugu ilk ay kilo kaybi yasamisti bi saglik sorunundan dolayi. o zmandan bugune halen zayif.boya gidiyor fazlasiyla.cevreden sunnet olursa gelisimi hizlanir kilo almasina da faydasi olabilr diye duyum aldik.o sebepten dusunduk ki hem bez icinde iyilesme sureci de sorunsuz gecer diye karar almistik.
esim vaz gecti kus gribi vs hastalik salgin hastaneler yogun.erteleyelim hic o ortama o psikolojiye girmeyelim diyo.yaza kadar sunnet konusunu kapatti.yazdiklarinda mantigimiza oturdu umarim tamamen atlatirsiniz korkunuzu

Kızlar bana bir akıl verin beynim durdu artık. 3hafta önce peditus kullandık tam iyileşti derken eşim ve ben grip olduk oğlum tekrar hastalandı. Perşembe gecesi acile gittik çocuk doktoru muayene etti yine 5gün peditus dedi antibiyotik de yazdı atesi düşmezse başlarsınız dedi. Ateş olmayinca başlamadım Şimdi şehir dışındayız ben bir türlü dinlenip iyilesemedigim için anneme geldim bu akşam oğlumun atesi yine çıktı. Geniz akıntısı var öksürüyor buna bağlı da kustu 1saat önce ateş de 39. Şimdi ben antibiyotige başlamalı mıyım burda bi daha mı doktora götürsem
hastaneler hep mikrop dolu ne yapacagimi şaşırdım ben de hala iyileşemedim ne biçim illetmiş bu böyle geçmiyor

Amin canim cok tesekkur ederim ya tamm sunnet oluo ertesi gun ustunu giydir gezmyr git o kadar cabuk iyilesiorlar ama isde uc gun az aglasn die bilmiom ya:)) inan bnde ayni mantikda istahi acilacak kilo olack die sevincle yaptirdk ama hic degisen birsey yok bi boyums ii gidio masaallah onun disinda sunnet oldugundan beri 100 grm almdi tee ekimde olduk..

Canimm bnm oglumdada ayni belirtiler oldu dusmeyen ates halsizlkk kusma snradan bi isal basladi dort doktor gezdm sen gibi bogaz enf antb pedititus gond. Cocuk bir turlu iyilesmdk sn doktor cozdu olayi bronsit arti kaninda enf varmis ve tum hersey bu kaninda enf bagliymis zor gunler gecirdik kanina baktir bi baktirmadysan cok gecmis olsn

Canım ben ciğeri sebzeli yapıyorum...
Güzelce pişiriyorum yumuşacık oluyor öyle çatalla biraz eziyorum...
Varsa pilav azcık koyuyorum yiyor..
Pilavsız da çok güzel yiyor çok sevdi bizimki...

Geçmiş olsun..
Bir giden pir gidiyor valla daha gelen giden yok buralara : )
Biz iyiyiz sağol canım...

geçmiş olsunn cnmm malesef öyle lanet olsun
geldimi gitmio evden de çıkarmasak aynı çıkarsak da
insan napıcağını şaşırıo valla geçer inş.tatlım annenin yanındaymışsın,
o çabucak iyileştirir sizi...

günaydınn cnmm nbr..
ohh valla ne güzel biz daha hiç kar keyfi yapamadık,
gece yağıo sabaha bişey kalmıo dün dedim yağarsa
çıkarıcam die ama yok yağmadıı..
ilk resmide sırff bayıldım ne güzel çıkmışşş nasıl tutturdun
öleee..

İyilik valla ne olsun...
Valla kar da yağıyordu ama çıkardım çok hoşuna gidiyor napalım her fırsatta çıkarmaya çalışıyorum...

Zaten dışarda hava da soğuk ya öyle hiç gülemiyor fotolara : )
Ben de kucağımda öyle yüzünü çekeyim dedim güzel gözleri çıktı oğlumun : )

Böyle keyifli olmaya çalışıyorum ama yok yere ağlayasım geliyor sürekli ya..
Yavrum sabah uyandı üstümü giyinmiş gördü ya gitmek istemedi sanırım üstünü değiştirtmedi bana..
Kumandayı veriyor tv açayım gitmeyeyim diye..
Oyuncaklarını getiriyor kitaplarından bişiler soruyor..
Kurban olurum o kadar moralim bozuldu ki...
Şimdi bile aha gitti yaşlar aşağı.. Hiç bırakasım gelmedi bu sabah onu..
Ne oldu bana böyle sulugöz oldum duramıyorum of..

Gunaydin canm benim kiz benide kotu ettin dayanamdm ben bile olur boule durumlar Allah bin kere yardimciniz olsn zor valla ama hersey onlar icin yani oyle dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…