2014 Kasım Anneleri

Gunaydin canm benim kiz benide kotu ettin dayanamdm ben bile olur boule durumlar Allah bin kere yardimciniz olsn zor valla ama hersey onlar icin yani oyle dusun

Allah razı olsun canım sağol..
Öyle tabi ama işte tek ihtiyaçları para, oyuncak olmuyor ki...
İstediklerinde yanlarında olamıyoruz... Sabah keyfi yatak keyfi yapamıyoruz ne bileyim..
Geldi yine sulugöz hallerim üzerime..

Kızım uyanık olursa oda göndermiyo ağlayarak ayrılıyoruz beni görmezse okadar ağlamıyor genelde uyuyor oluyor ewden çıkarken.Akşam gittiğimde bi ara küsüyordu bakışlarını kaçırıyordu benden yüzüme bile bakmıyordu.Bende çok ağlamıştım işi bırakasım gelmişti artık.Onca emek verilmiş yılları.Çalışan anne olmak çok zor.Yanındayken bile evladını özlerken akşama kadar uzak kalmak.Kendini motive etmek için bilgisayar ekranına resmini koyup bakmak aaaah ah

Aynen öyle canım... Şükür oğlum hiç ağlamıyor yeni yeni bazen mızıranıyor öyle ama komşumu da çok seviyor..
Bazen de böyle işte gidesi gelmiyor ya bırakmak aşırı zoruma gidiyor..

Bence ertele mağlum hastaneler mikrop kaynıyor
antibiyotik kullan bence canım 39 olmuşta bitkisel bişeyler dene bide soğanlı ballı kürü dene netten bak faydalarına oda doğal antibiyotik ek bişeyler ver ilaçla bağımlı kalma çok geçmiş olsun

Aynen öyle canım... Şükür oğlum hiç ağlamıyor yeni yeni bazen mızıranıyor öyle ama komşumu da çok seviyor..
Bazen de böyle işte gidesi gelmiyor ya bırakmak aşırı zoruma gidiyor..
Benim annem bakıyo pericim eşim askerden gelince gidecek bakıcı ozaman bulacaz artık aklı yetiyo alışma evresi falan çok korkuyorum bakıcıda sorun mağlum akşama kadar işteyiz.Vakti bizden çok onla geçiyo

Çok zor ya..
Güvenilir bir insan bulmak, bebeğinin ona alışması, düzeninin oturması, gözlerinle görememen o kadar saat...
Biran önce büyüseler diye bakıyorum artık...
Hep gözlerimizin önünde olsalar keşke..

Aynen canım ya büyüyünce dertleri dahada büyüyo evim iş yerine uzak yakında değil babası desen şehir dışı sayılır iş yeri cezaevi uzak bakıcı ücretleri ne kadar peri

Aynen canım ya büyüyünce dertleri dahada büyüyo evim iş yerine uzak yakında değil babası desen şehir dışı sayılır iş yeri cezaevi uzak bakıcı ücretleri ne kadar peri

İlden ile, semtten semte bile değişiyor vallahi canım...
Ben taa o zaman etrafımda soruşturabildiğim kadarıyla en fazla 550 veren vardı tam gün ben de 600 tam gün dedim ilk 6 ay yarım gün baktı zaten 300 dü...
Eşim geçen gün söyledi.. Şeflerinin bebeğine 800 tl ile tutmuşlar ama kadın bebeğin evine geliyor yani bebek evinden çıkmamış oluyor..
Büyük şehirlerde çok fazla diye biliyorum..
Özellikle eve geliyorlarsa biraz daha farklı oluyor...
Tabi eve gelenler de bir çok işlerini de yapıyorlarmış anlaşmaya göre..
Yemek temizlik vs..

Burdada o fiyatlar genelde canım öğretmen çocuklarına 600 e bakıyorlar 3 te geliyor ben beşte çıkacam süt izni bitince.Evimizin olduğu yer zengin muhit diye geçiyor güya iş yerimin olduğu yer birazda daha uygun 450 500 yetiştirebiliyormusunuz peki sizde ev almıştınız demi kredili

Evet canım.. Ayda 1650 tl eve gidiyor...
Her ay 500'ün üstünde eşimin ailesine gidiyor...
Kışın 400 tl doğalgaza gidiyor bu ay tam tamına 400 tl geldi : )
Mutfak masrafı vs. herhalde emin değilim ama Umut Aras ın da eksikleriyle 1000 tl civarı tutuyordur...
Diğer faturalar da 250 civarı oluyor...
Bakıcı parası 600 tl...
Benim harçlığım eşimin harçlığı 500-600 arası..
Yani birebir oluyor genelde gelirle beraber...
Çok az kalırsa kalıyor..

anladım canım

Merhaba arkadaşlar oğlum bu defa çok hasta malesef günlerdir 40 derece Ateşle boğuşuyor ilk Başlarda hafif Ateş'i olunca 6 diş çıkarıyor bir yandan ona aldanıp götürmedim doktora 2 gun önce bi durgunlaştı hiç sesi çıkmıyor oturduğu yerden kalkmıyor şüphelendim Işık kaynağı vardı evde Boğazı'na baktım kriptik tonsilit olmuş perişan halde bademcikleri bembeyaz aldık doktora götürdük antibiyotik ateş düşürücü veriyorum Özellikle geceleri Ateş'i 40 a çıkıyor ağzı burnu tıkalı zor nefes alıyor Rabbim beterinden korusun tabi hastalık kapmasın diye toplu yerlere hiç gitmedik yine geldi buldu bu defa fena sarstı ama

Çok geçmiş olsun canım kemik suyu içirmeye çalışsan bide ılık bişeyler içir boğazı için

sorma cnm bugün bende öle hiç bırakmak istemedim
yolda gelirken de hep dün çektiğim fotolara baktım
kötü oldum bende hava soğuk ya ondan mı acaba bilmiom ki
böle bırakmak istemioz eminim güzel bakılıo ama ne bilimm yaa
annenin yanında tabki daha mutludur dün falan görsen nasıl heyecanlı
mutlu şımardı falan oyunlar yapıo bilmm ne geçicek cnm bu günlerimizde
unutucaz bile belki he tam anlamıyla yaşayamıcaz çoğu şeyletini ama
napalım herşey onlar içinn değilmi deyip kendimizi sakinleştiriyoruz işte..

aynen masraflar çok fazla canımm sizin iyi gelir gelio ozaman
saydıkların az buz şeyler değil valla doğlazgazın çok gelmiş benm evim küçük ondamıdır bilmm
100 geldi :):) süreklide yanıo bakıorum bazen soğuk gibi yükseltiyorum falan.market şudur budur
da idare etmeye çalışıom olmazsa olmazları alıom gerisini erteliom valla napım mecbur şuan için..
bakıcında var bide senin allah güç kuvvet versin öncesine sağlık tabii.

geçmiş olsun cnm yaa valla napıcaz üzülüorum artık kuzulara ya
bi kurtulamadılarr nolcak böle bilmem ne verdi doktor peki ne dedi.

kıyamam ya çok geçmiş olsun. allah şifa versin hepsine. kar yağınca ortalık temizlenir dedik ama mikroplar aynen devam

Bademcikleri çok kötü bakalım ne zaman a toparlar

Mama harici bir şey istemiyor dün et suyu içirdim zorlayamıyoruz da ayakta durmaya hali yok
cok gecmis olsunn kiyamam yaa Allah tum.bebeklere sifa versin zorlama yemiyorsa mama ver toparlasin biraz sonra yine azDa olsa yer yemegini gecen haftada benim kizim oyleydi hala oksuruk devamm yutkunamiyorlarki yazikk nasil yesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…