2014 Kasım Anneleri

Herkese gunaydinlarrr mutlu hafta olsn insllh burda hava duzeldi sukur 3gundr parka gidebliyrz kudurup kudurp geliyz:))

Yurume vizesi cok hosuma gitti yaa sen cok yasa mutlu ol emi:))

Cok tesekkurler samimi icten cvb icin:) bnmki ayakkabi giydimi yerli ayaga basmak istemio yaa olmssa bide ole deneyim

Ins hayirlisyla bakalim cok tesekkur ettim samimi aciklamalarns icin:))

Günaydın dün bizde çıktık biraz yaz mevsimi hiç evde durmucaz gibi
Biz gecen yazda hep disardaydikta bu yaz ben iyi yirulacm arkasinda kosmktan once bebek arabasindn cikmiyrdu simdide girmiyr :))5dk durmazmi bi cocuk yok anam yok bunlarin geninde biselr var:))

Kizlar sizin bebislerde kilo alimlar durdumu oglumun gelisati cok iyiydi ekimden beri 10 kiloda kaldi yine cok sukur cok zayif diil ama boyumsda 80 cm olmus

Biz gecen yazda hep disardaydikta bu yaz ben iyi yirulacm arkasinda kosmktan once bebek arabasindn cikmiyrdu simdide girmiyr :))5dk durmazmi bi cocuk yok anam yok bunlarin geninde biselr var:))
Bizimkisinin geçen yaz bebek arabası bendim:)arabasına bindiremedim.Hep kucaktaydı araba boş yanımızda sürüyoruz kız kucağımda.Şimdi kış dışarı çıkamayınca arabasını özlemiş arabayı görünce adda diyor binmek için ağlıyor.Apartmanda park kum var her gün dışarı çıkarız.Babamızda askerden gelecek nisanda kızını özlediği için bol bol çıkarır oda
Kizlar sizin bebislerde kilo alimlar durdumu oglumun gelisati cok iyiydi ekimden beri 10 kiloda kaldi yine cok sukur cok zayif diil ama boyumsda 80 cm olmus
İki aydır boy ve kilosundan haberim canım boyu ozaman 80 kilosu 10,5 du kilolu olacağına zayıf olsun sonrada diyetisyenin yolunu tutuyorlar tanıdığım varda öyle

Canım benim oğlum da 1,5 ay önce 10.2 kg dı..
Geçen gün evdeki tartımızla bir kaç kez tarttık genelde hep 10.8 - 10.9 felan çıkıyor..
Yani kilo alımı var ama az...
Hareketliler ondan sanırım...

Allah kavustursun canm bizde durmayz evde yayla deniz derken geciyr zamn bu sene yurudkleri icin daha zor sanki

Günaydın dememişim ya ben...
Hepinize günaydın arkadaşlar..
Dalgınım sanırım : )
Hayrdir canm nie dalginsin
Bizmkunn en son 9 yakindi boy 80di yasindan sonra bakmadim daha bugun yarin bakacm ama zanetmiyrum kg aldgini her goren kendibe gelms diyorda bilmiyrum artik

Tabi canim orasida ole saglikli olsunlarda kilo sorun diil ben sadece herkesde mi durum ayni die sormustm belli bi muddet snra elbet duracak

Geçen gün evdeki tartımızla bir kaç kez tarttık genelde hep 10.8 - 10.9 felan çıkıyor..
Masaallah oglunuza tamm normal seviyedeler aslinda hepsinin arasinda bir kac grm anca oynuo sanirim dediniz gibi hareketten et baglamio bunlar:)(

Bizmkunn en son 9 yakindi boy 80di yasindan sonra bakmadim daha bugun yarin bakacm ama zanetmiyrum kg aldgini her goren kendibe gelms diyorda bilmiyrum artik
Kendilerine gelmeleri biras buyup serpilmelerinden oluor sanirim onceki resimlerine bakiorm kilo ayni ama buyumus buyumus gelio bide erkek cocugu kemikli oluo zayif olsada kemik kapatio bence

Hareketliler canım ondan ben kızımın peşinde koşmaktan beş altı kilo verdim

Sabah sabah ilginç bir konu okudum da oraya daldım canım ya...
Hala takipteyim çok merak ederim de böyle şeyleri : )

Masaallah oglunuza tamm normal seviyedeler aslinda hepsinin arasinda bir kac grm anca oynuo sanirim dediniz gibi hareketten et baglamio bunlar:)(

Canım bizimki bi doğduğunda iyiydi bir de ilk 4 ay..
Sonrasında emmeyi bıraktı biraz yavaşlamıştı kilo alımı...
Bizimki tam tamamına ortada gidiyor...
Ne zaman baksam tabloya persentil değerine tam ortada bu kadar olur yani : )
Doktorumuz da çok fit bir oğlan bu hep böyle olacak sanırım diyor : )

Hareketliler canım ondan ben kızımın peşinde koşmaktan beş altı kilo verdim

Ben de verebilsem ya bi ben veremiyorum sanırım : )

Bu yaşlardan sonra zaten gram gram alıyo canım her ay kilo alsa sumo güreşçileri gibi olurlar:)
:)) sen arkasinda kosmakdan kilo vermisin ya bnde ona bogulmakdan kilo aldim inann yapuorm cesit cesit kilo aldiracak seyler o yemeyince bana yario 60 kiloyu bi hamileyken gordum birde bu ay ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…