haa pardon kilolu değilsin tabi yanlış okumuşum "düşünüyorum" yazdın sandımboyun nasıl ben 1,65 olunca kilolu olduğumu düşünmüyorum 68 Le:) yada kendimi öyle hissediyorum:)
doğumdan sonra 66 idim
69,5 70 bazen oldum buara biraz ekmeği kestim 68 oldum ama daha fazla bişey yapamıyom zaten süt az iyice kesilir diye korkuyom
senin boy kaç 1.70 deme düşüp bayılırım :) öyleyse fazlada bişeyin yok sayılır
ben doğumdan öce 58 dim ideladi hadi en fazla 60 olsun
şişkoluk ne zormuş ya ilkdefa hayatımda şişkoyum ve veremiyorum
eskşden kilo almak için ne mamalar yedim şükür aldım çok zayıftım hiç sevmem 45 46 dım ozamanlar
ben yaptırmadım özel aşıların hiçbiriniHerkese merhabalar. Özel menenjit aşısı yaptirdiniz mi.
Bn evelndigimde 50ydim60 mısın kız sen ona kilomu diyosun ben hamile kalmadan 60 dım 80 a çıktım şuan 68 geliyorum:)
Ya oda siteden siteye değişiyor bebeğinin görünüşü iyi sık sık hasta olmuyorsa yemesi iyiyse boşver onlar daha fazla enerji yakıyorlar
oğlum da 36.haftada 2400doğdu seninkine göre iyi tabi ama prematüre sınıfına girdi. Kilo ve boy yaşıtlarına göre geride. Doktor bunun normal olduğunu 2-3yaşta yaşıtlarını yakalarmış. Üstelik bizimki de hiç mama yemedi biberon almıyor zaten. Yemek de seçiyor zor bir bebek. Ama takmıyorum artık sağlığı yerinde olsun önemli olan o. Diğer bebekler ile karsilastirma yapmak bizim için pek doğru olmuyor
Biras daha bekleyip giderim olmassa tesekkur ettim..Anladım canım öyle düşünmekte haklısın çok aklını kurcalıyorsa bir doktora götür canım...
Bir kaç aydır hiç kilo almadığını söyle...
Bnde yaptirmadim hic exstaradan bi asi
Başta hergün diyip sinir ediyordu şimdi vermiş halimi görmedi o şimdi askerBn evelndigimde 50ydim) 57 le hamile kaldim dogum sonra 10 icinde 75 den 57 tekrar dustum o kadar guzel diorken simdi aliorm esin sorun etmiorsa sende sorun etme eskiler ne derdi kacc kilo et bi aman kapatir die bnmki benm gibi kemikli biras o yuzden zayif durmuo hayirlisi bakalim ya
Ben sordum bugün nimenrix diye bir aşı önerdi ana sagliktaki hemsire ki guvenirim de kendisine zaten karma asilarda bircok türü var ama olurda binde bir denk gelir sen bilirsin dedi cokgerekli degil ama yaptirmak istersen bunu yaptirabilirsin internet üzerinden bir bak dediBen de o aşıyı merak ediyorum da bi doktora soramadım daha
Herkese merhabalar. Özel menenjit aşısı yaptirdiniz mi.
biZim dr onerdi gittigimde yaptiracam İnşallah rotada da kararsiz kalmistim evde duran ve hic disari cikmayan arkadasin cocugu rota oldu hastanede yatti gunlerce mahvoldu cocuk ondan rotayi iyiki yaptrmisim dedim bundada pisman olmak istemiyorum sahsen bu gittigimizde yaptıracağımBen de o aşıyı merak ediyorum da bi doktora soramadım daha
Benim doktorumda önerdi menenjiti.rotayıda yaptırdım.hastalıklardan erteledik aşıyı.iyileştik ama bu seferde hastaneden hastalık kapar diye gitmeye cesaret edemiyorumm.biZim dr onerdi gittigimde yaptiracam İnşallah rotada da kararsiz kalmistim evde duran ve hic disari cikmayan arkadasin cocugu rota oldu hastanede yatti gunlerce mahvoldu cocuk ondan rotayi iyiki yaptrmisim dedim bundada pisman olmak istemiyorum sahsen bu gittigimizde yaptıracağım
Herkese merhabalar. Özel menenjit aşısı yaptirdiniz mi.
ayy ne guzel hadi hayirli olsun yine kasim annesi olaacaksin galiba:)Arkadaşlar.....
Sanırım Yağız Selim in kardeşi olacak
sanma inşallah gerçektir.bir bebeğimiz daha oluyor komşularrrrArkadaşlar.....
Sanırım Yağız Selim in kardeşi olacak
canım acil doktorları değilde çocuk dr. na gidin ve ne verdiyse kullanın bencemerhaba kızlar.kızımın cuma gecesi ateşi çıktı.ilk defa ateşlendik elim ayağım birbirine girdi resmen.azı dişi çıkmak üzere.acile gittik.boğazında bişey yok dedi.ateş düüşürücü yazdı gönderdi.dün geceden beri iyi bugun dr a gittk.boğazı kızarık dedi.antibiyotik verdi.vermeyi düşünmüyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyrum ama.bi de dişine dentinox sürdük dün akşamdan beri rhatladı yani. dişe bağladım.allah kimseye hele de bebeklere hastalık vermesin çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?