2014 Kasım Anneleri

Yok canım nerde o boy ya : )
1,63 Acilen vermem lazım ama işte saframın olmayışından solayı adam gibi diyet de yok ki yapayım uymuyor hiçbiri bana.. Kemikli bir yapım var gören o kadar kilolu olduğumu düşünmüyor anneme çekmişim ama yine de kilo tabi şişkoyum : )

Bn evelndigimde 50ydim) 57 le hamile kaldim dogum sonra 10 icinde 75 den 57 tekrar dustum o kadar guzel diorken simdi aliorm esin sorun etmiorsa sende sorun etme eskiler ne derdi kacc kilo et bi aman kapatir die bnmki benm gibi kemikli biras o yuzden zayif durmuo hayirlisi bakalim ya

mesajını yeni gördüm takip edemedim.benim ki de 36 da doğdu ama gelişimi 34 tü.sevdiği yiyeceklerden yiyor ama sıkıntılı dönem geçiriyoruz.kıyaslama yapmamak mümkün değil dışarda bakıyrsun 8-9 aylık bebek 10 kg.moralim çok bozuluyo.aynen biberon almıyo kızım da.suyunu bile pipetli bardakla zor içiyo

merhaba kızlar.kızımın cuma gecesi ateşi çıktı.ilk defa ateşlendik elim ayağım birbirine girdi resmen.azı dişi çıkmak üzere.acile gittik.boğazında bişey yok dedi.ateş düüşürücü yazdı gönderdi.dün geceden beri iyi bugun dr a gittk.boğazı kızarık dedi.antibiyotik verdi.vermeyi düşünmüyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyrum ama.bi de dişine dentinox sürdük dün akşamdan beri rhatladı yani. dişe bağladım.allah kimseye hele de bebeklere hastalık vermesin çok zor

Başta hergün diyip sinir ediyordu şimdi vermiş halimi görmedi o şimdi asker

Ben de o aşıyı merak ediyorum da bi doktora soramadım daha
Ben sordum bugün nimenrix diye bir aşı önerdi ana sagliktaki hemsire ki guvenirim de kendisine zaten karma asilarda bircok türü var ama olurda binde bir denk gelir sen bilirsin dedi cokgerekli degil ama yaptirmak istersen bunu yaptirabilirsin internet üzerinden bir bak dedi

Herkese merhabalar. Özel menenjit aşısı yaptirdiniz mi.

Ben de o aşıyı merak ediyorum da bi doktora soramadım daha
biZim dr onerdi gittigimde yaptiracam İnşallah rotada da kararsiz kalmistim evde duran ve hic disari cikmayan arkadasin cocugu rota oldu hastanede yatti gunlerce mahvoldu cocuk ondan rotayi iyiki yaptrmisim dedim bundada pisman olmak istemiyorum sahsen bu gittigimizde yaptıracağım

Benim doktorumda önerdi menenjiti.rotayıda yaptırdım.hastalıklardan erteledik aşıyı.iyileştik ama bu seferde hastaneden hastalık kapar diye gitmeye cesaret edemiyorumm.

Herkese merhabalar. Özel menenjit aşısı yaptirdiniz mi.

Ben doktorumuzun önerdiği özel aşıların hepsini yaptırıyorum canım. 4.5 yasını geçmiş bir de kızım var ve okula gidiyor. Okulda ne varsa hastalık eve geliyor ve etrafımızda çok cocuk var hepsi okul çağında. Ailem de sehır dısında cocukları bırakma ımkanım olmuyor bı ısım oldugunda vs bu sebeplerden dolayı cok sık kalabalık ortama gırıyorlar. O yüzden Kızıma da yaptırmıştım hepsini.

canım acil doktorları değilde çocuk dr. na gidin ve ne verdiyse kullanın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…