KesinYok o değil bence L ile başlayan biri gibi geldi bana
Dinlenin bacım bol bol iyi yapmışsınız. İnşallah Yaman paşa da sunnetini sukunetle atlatır. Rabbim damatligini görmeyi nasip etsin. Ne güzel heyecanlar bunlar.Hastalık beni yordu valla eşim sağolsun getirdi haftaya kısmetse Yaman'ı sünnet ettiriyoruz ondan önce bi dinlenelim dedik valla dünyayı başımıza yıkacak ne yapcaz bilmiyorum herşeye ağlıyor canı çok tatlı
Canım ben sürücü koltuğuna göre sağ arka koltuğa takiyorum. Araba sürerken kontrol etmek kolay oluyor. Kimisi orta koltuğa takılması gerektiğini söylüyor ama bilemiyorum.Arkadaslar oto koltuğunu arabanın ne tarafina taktiniz sürücünün tam arkası mı yoksa diğer taraf mı güvenli hava yastığına göre?
M.Selim in annesi?
Yok o değil bence L ile başlayan biri gibi geldi bana
Erva güzel ama Selin demek geldi icimden selim e de uygunHafiye gibisiniz maşallah
M.selimin annesiyim evet bi de kismetse Ervâ'nin annesi olcam
Pek karar veremedim ama Erva nasil sizce
Gercekten helvaya benziyo mu yoksa kayinannem beni sinir etmek icin mi soyledi
Ortaya takmak daha güvenli diye duydum bende ama bizim sürücü koltuğunun hemen arkasında o şekilde daha kolay mama falan yedirebiliyorum ama eşim sağa takalım daha güvenli diye tutturdu kafam karıştıCanım ben sürücü koltuğuna göre sağ arka koltuğa takiyorum. Araba sürerken kontrol etmek kolay oluyor. Kimisi orta koltuğa takılması gerektiğini söylüyor ama bilemiyorum.
Helva ne alaka ya amma atmış yani Erva güzel birHafiye gibisiniz maşallah
Bence Erva çok güzel . Benim oğlumun ilk adı da Erwan . Erva ismini ilk duyunca aa ilerde kizim olursa belki Erva koyarım demiştim. Ayrıca hiç de helva ya benzemiyor.Hafiye gibisiniz maşallah
Ortaya takmak daha güvenli diye duydum bende ama bizim sürücü koltuğunun hemen arkasında o şekilde daha kolay mama falan yedirebiliyorum ama eşim sağa takalım daha güvenli diye tutturdu kafam karıştı
Bizde de sürücü koltuğunun arkasında ben sürerken tedirgin oluyorum bende sağa takayım bariBence Erva çok güzel . Benim oğlumun ilk adı da Erwan . Erva ismini ilk duyunca aa ilerde kizim olursa belki Erva koyarım demiştim. Ayrıca hiç de helva ya benzemiyor.
Sağa koysan daha güvenli olur bence canım. Sürücü koltuğu arkası biraz riskli.
Erva güzel ama Selin demek geldi icimden selim e de uygun
Helva ne alaka ya amma atmış yani Erva güzel bir
İsim bence düşünebilirsin
Bence Erva çok güzel . Benim oğlumun ilk adı da Erwan . Erva ismini ilk duyunca aa ilerde kizim olursa belki Erva koyarım demiştim. Ayrıca hiç de helva ya benzemiyor.
Sağa koysan daha güvenli olur bence canım. Sürücü koltuğu arkası biraz riskli.
Kimseye bakma benim kızımın adı sare herkes fare diye dalga geçer dediler kimseyi dinlemedik koyduk ayrıca erva birimde isim seçeneklerimizin arasındaydı ben çok beğeniyorum ismiHafiye gibisiniz maşallah
NasılM.Selim in annesi?
Sağ taraf guvenli canim hem aynadan da takip edebilirsin hatta istersen hava yastiklarini kapatma yeri var en guvenlisi o:)Arkadaslar oto koltuğunu arabanın ne tarafina taktiniz sürücünün tam arkası mı yoksa diğer taraf mı güvenli hava yastığına göre?
Ne güzel bahanemiz var dimi cocuk emziriyoruuuuz:)))5 günde 2,5 kg süpermiş
kızım hala emiyo zararı olurmu acaba bizde yapsak
nasıl katılabiliriz bu online detoksa
ben akşamları 71 i görmeye başladım hemen ekmeği azalttım sadece
ocağın başından bu yana 4 -5 arası kilo verdim ama hala 6-8 kilo fazlam var
kızım emdiği için yemeği kesemiyorum
Benim kardeşimi de tutardi hep bulanti hapiyla gezerdi çocuk hala da öyle .. umarim geçerbizim oto koltuğuda sağa takılı ama hiç kullanmıyoruz
bu arada benim kızımı araba tutuyo ya çok canım sıkıldı küçücük bebeği arabamı tutarmış
zaten gezmeyi sevmezdim ama aradada yakın biryerlere giderdim
şimdi onuda yapamıycam kızım arabaya binince çıkarıyo ya napıcam bilmiyorum
Bence de cok güzel.. bu isim konusun da zevkler cok değişken.. kimseye sormamak en dogrusuSelin de güzelmis ama fazla uyumlu olur bu kez de. Seliim gel buraya derim anne hangimizi cagirdin derler
Evet ne alaka dimi benimde hic aklima gelmemisti bi daha soylemicem zaten ne soylesem bi kulp takiyolar
Bende cok begendim byuk ihtimalle bunu koycam sanirim
Saol lily.. cok faydali hepsini de begendim:)) bişe sorcam ordaki aktiviteleri yapabiliyor musunuz bizimkinin hic gozu yok varsa yoksa kosalim saklanalim yukseklere çıkalımMerhaba kızlar gunaydınlar olsun,
face de takıp ettıgım bazı faydalı sayfalar var
onerırırım
alya ile evde montessori
play ideas
cocuk gelısımı ve egıtımı
akademısyen anne
oyuncu anne
piapolya oyun ablası
montessorı ile ogrenıyorum
montessorı ıle gelısım
anadolu pedagojısı
pedagog adem gunes
şimdilik aklıma gelenler bunlar
sızın varsa bende begenırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?