Rabbim dermansız dert vermesin çok geçmiş olsunOooo gitsin kilolarrrr ohhhhh ohhhh.
Biz yine hastanelerde yusuf tıkandı kurum diyolar.offf offf.noluyo bu çocuga.hastaliktan kurtulamiyoruzzzzz.
bulantın falan yok sanırımgünaydınnn..benim oğluş mesaiye başladı.. meme delisi oldu saniye bırakmıo devvamlı emmek istiyor ay napıcam çok halsiz kalıyorum kızlar ya.o kadar inat oldu ki 1 aydır herşeyi ağlayarak yaptırmaya çalışıyor. ilk hamilelik ne keyifli birşeymiş ahah
bak sen şu yaramazaÇoğu bizim gibi galibaa burda bile ses seda cokkk yoruldum artikya su cocugun yemek ve uyku saatleri kabusum oldu gun icinde aglama sesleri herseye agla agla aksama kadar koltuk tepesinde nerde yuksek yer var ordan atlama derdinde baska odaya gitsem direk koltuğun en ucuna cikip bekliyorgitmesemm dusecek oyy oyyy Allah yardimcimiz olsun guc kuvvet versin. Bizede sunlarin enerjilerine yetisebilelim
Bizimki de peteğin bittiği yerden sürekli yere atlamaya çalışıyor masa sandalye aldım sürekli üstünden düşüyorÇoğu bizim gibi galibaa burda bile ses seda cokkk yoruldum artikya su cocugun yemek ve uyku saatleri kabusum oldu gun icinde aglama sesleri herseye agla agla aksama kadar koltuk tepesinde nerde yuksek yer var ordan atlama derdinde baska odaya gitsem direk koltuğun en ucuna cikip bekliyorgitmesemm dusecek oyy oyyy Allah yardimcimiz olsun guc kuvvet versin. Bizede sunlarin enerjilerine yetisebilelim
Cooook geçmiş olsun Allah iyilik versin canımmm
HahahRus diyeti ne kız Tatyana mı olacaksın başımıza
yaramaz bunlar yaa yerim onlarıı :)Bizimki de peteğin bittiği yerden sürekli yere atlamaya çalışıyor masa sandalye aldım sürekli üstünden düşüyor
aklı sıra heyecan yapıyor işte:)bak sen şu yaramaza
acaba buyuyunce yamaç paraşütçüsü mü olcak nedir :)
cook geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin İNşallahOooo gitsin kilolarrrr ohhhhh ohhhh.
Biz yine hastanelerde yusuf tıkandı kurum diyolar.offf offf.noluyo bu çocuga.hastaliktan kurtulamiyoruzzzzz.
Canım ben porsiyonlarimi azalttim. Tatlı çikolatayi vs azalttim. Spor yaptım ve burdaki diyet gruplarından birine üye oldum.Evde bizi dövmeye Başlayan bi sıpa var. Buraya girmeye vakit kalmıyor malesef ama hep aklımdasınız kızlar. B belindamm 17 kiloyu nasıl verdinacil püf Noktaları lazım bana. Gerçi ben bu boğazla biraz zor veririm. Gece bile acıkıp tatlı bişeyler yiyorum lohusa gibi Ama eski halime dönmem için 10 kilo vermem lazım
Bencede yok. Termal Otel mi hem de aa kim dedi onu:))))Kim o yalan yok öyle bişey
Sensin fıstık beybisi
Gunaydin kızlar keratalar hareketlendi telefonu elime bile vermiyor artik elimden alip sirinlik yapıyor ben de kiyamiyorum sonra gelsin kovalamacalar dizlerim agriyo vallahi.. bana annelik ağır geldi kilo vermek söyle dursun gittikce aliyorum benikinci kez anne olan arkadaslarima hayranligim ve saygim sonsuz hepinizi optummm B belindamm tebrik ediyorum canım su diyeti bize de yaz zira durum vahim
Bizde çok merak ettik kim diyeHeeey ben kullanici ismimi degistirdim ama kim oldugumu soylemem
Hastalık beni yordu valla eşim sağolsun getirdi haftaya kısmetse Yaman'ı sünnet ettiriyoruz ondan önce bi dinlenelim dedik valla dünyayı başımıza yıkacak ne yapcaz bilmiyorum herşeye ağlıyor canı çok tatlıCanım ben porsiyonlarimi azalttim. Tatlı çikolatayi vs azalttim. Spor yaptım ve burdaki diyet gruplarından birine üye oldum.
Bencede yok. Termal Otel mi hem de aa kim dedi onu:))))
Sensin fıstık beybisiBacim ye iç kilo al azcık görüyorum zaten formundasın 10 numara.
Sağol canım. İşin sırrı boğazı tutup şu ve spora yüklenmek de canım.
Tamam tamam buldumHeeey ben kullanici ismimi degistirdim ama kim oldugumu soylemem
:)))) güldürdü gece gece beni ahh olmak isterim de boydan kaybediyomRus diyeti ne kız Tatyana mı olacaksın başımıza
Benim spor yapmaya takatim kalmıyor maalesef diyetle ne verebilirsem artık...eşinin de katılması güzel olmuş daha eğlenceli olur...inşallah güzel sonuç alırsınız yapabileceğimiz şeyler öğrenirsen bizimle de Paylaş dostumben bir ay gibi bir sürede diyetle 3 kg verdim
onun dışında geçen hafta bir diyetisyenin online detoksuna katıldım 5 günde 2,5 kg de öyle verdim
toplam 5,5 kg gitti kaldı 5,5 kg :)
önümüzde ki hafta da başka bir diyetisyenin detoks programını uygulayacağız eşimle
ama çalıştığım için spora vaktim yok maalesef eğer spor yapma imkanım olsa çok daha fazla ve hızlı kilo verirdim
fırsat buldukça youtube den leslie nin videolarını yapmaya çalışıyorum benim gibi spor yapamayanlara tavsiye ederim
M.Selim in annesi?Heeey ben kullanici ismimi degistirdim ama kim oldugumu soylemem
Yok o değil bence L ile başlayan biri gibi geldi banaM.Selim in annesi?
Bodur tavuk her daim piliç demişler:)))) güldürdü gece gece beni ahh olmak isterim de boydan kaybediyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?