2014 Kasım Anneleri

bulantın falan yok sanırım
inş olmaz
emzirmeye devam edıcek mısın
cıdden kucucuk cocukla zor bı durum
Allah'ım kolaylıgını verır ama

bak sen şu yaramaza
acaba buyuyunce yamaç paraşütçüsü mü olcak nedir :)

Bizimki de peteğin bittiği yerden sürekli yere atlamaya çalışıyor masa sandalye aldım sürekli üstünden düşüyor

Cooook geçmiş olsun Allah iyilik versin canımmm
Rus diyeti ne kız Tatyana mı olacaksın başımıza
Hahahniyetide bozmuştu biara gecelik falan olabilir yani.p :)))
Bizimki de peteğin bittiği yerden sürekli yere atlamaya çalışıyor masa sandalye aldım sürekli üstünden düşüyor
yaramaz bunlar yaa yerim onlarıı :)

selam kızlar nasılsınız..
bayadır giremedim neler yapıyosunuz pek girende yok heralde artık
şu havalar da bi ısınsaydı rahat etseydik ya tamam diyorum ince giyiyorum
dışarı çıkıyorum donuyorum yaa.
bebişler nasıll hasta değiller umarım..

Merhaba herkese hanımlar,
Bir zamanlar buradan çıkmazdım, ilk hamileliğimizi taaa doğuma kadar birbirimizi uğurladığımızı sonrasında emzirirken göğüs yaralarımızı, bebişlerin her türlü durumunu paylaştığımız efsane klubümüz..
Çoook uzun zamandır giremiyorum buraya, hepimizin kuzuları 17 aylık oldular :)
Tüm kuzucukları öpüyorum

Canım ben porsiyonlarimi azalttim. Tatlı çikolatayi vs azalttim. Spor yaptım ve burdaki diyet gruplarından birine üye oldum.
Kim o yalan yok öyle bişey
Bencede yok. Termal Otel mi hem de aa kim dedi onu:))))
Sensin fıstık beybisi Bacim ye iç kilo al azcık görüyorum zaten formundasın 10 numara.

Sağol canım. İşin sırrı boğazı tutup şu ve spora yüklenmek de canım.

Hastalık beni yordu valla eşim sağolsun getirdi haftaya kısmetse Yaman'ı sünnet ettiriyoruz ondan önce bi dinlenelim dedik valla dünyayı başımıza yıkacak ne yapcaz bilmiyorum herşeye ağlıyor canı çok tatlı

Benim spor yapmaya takatim kalmıyor maalesef diyetle ne verebilirsem artık...eşinin de katılması güzel olmuş daha eğlenceli olur...inşallah güzel sonuç alırsınız yapabileceğimiz şeyler öğrenirsen bizimle de Paylaş dostum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…