kızlar hepinize merhabalar.
birşey sormak istiyorum.benim oğlan dönmeye başladığından beri uyurken sürekli döne döne gidiyor.abartmıyorum 100 metrelik yatak olsa bir gecede 8 defa bir ucundan diğer ucuna gider..bu nedenle beşiğinden başka yerde yatıramıyoruz.izinler falan dahil. diğer bir husus ise uyurken sayıklaması.bildiğin rüyasında filim çekiyor hayta sesler hareketler. sizde de böyle durumlar var mı yoksa benim oğlanın şahsına münhasır bir durum mu
O çok basit bir operasyon canim hiç korkmana gerek yok üniversite hastanesine gidebilirsinMerhaba kızlar. Oğlum hala doğru düzgün bir kelime söylemiyor. Doktora gittiğimizde dilbağı olduğu farkedildi. Genel anesteziyle kesilmesi gerekiyormuş. Çok korkuyorum. Böyle bir durum yaşayan oldu mu aranızda. Ankara'da tavsiye edebileceğiniz bir çocuk cerrahı var mı acaba?
Canm kardesimin oglu konyada prof cerrah bi yapti 10 dkk surdu ole cok anestesi vermiorlarms biras verip snra cocugu uyandirip ole yari bayginken yapmislar hemn toparladiMerhaba kızlar. Oğlum hala doğru düzgün bir kelime söylemiyor. Doktora gittiğimizde dilbağı olduğu farkedildi. Genel anesteziyle kesilmesi gerekiyormuş. Çok korkuyorum. Böyle bir durum yaşayan oldu mu aranızda. Ankara'da tavsiye edebileceğiniz bir çocuk cerrahı var mı acaba?
O çok basit bir operasyon canim hiç korkmana gerek yok üniversite hastanesine gidebilirsin
Canm kardesimin oglu konyada prof cerrah bi yapti 10 dkk surdu ole cok anestesi vermiorlarms biras verip snra cocugu uyandirip ole yari bayginken yapmislar hemn toparladi
Çok teşekkürler cevaplarınız için içimi rahatlattınız.Bnce neolursa olsn amiliyatlari cerrah yapmali yaa biz sunnetimizi cerraha yaptirdik ne iltihap ne sislik ne kabuk baglama hic bi sorun yasamadik sukur
Kızımda vardı 6aylıkken yaptırdık k.b.b dr yaptı bizimkini hiç korkma çok basit bi operasyonMerhaba kızlar. Oğlum hala doğru düzgün bir kelime söylemiyor. Doktora gittiğimizde dilbağı olduğu farkedildi. Genel anesteziyle kesilmesi gerekiyormuş. Çok korkuyorum. Böyle bir durum yaşayan oldu mu aranızda. Ankara'da tavsiye edebileceğiniz bir çocuk cerrahı var mı acaba?
bende çok merak ediyorum.bu sefer cildim çok bozuldu kusuyorum ve aserme var.senin şimdikinin cinsyeti ne farklı bu hamileligin
Benim oglan da cok hareketli uykusunda emekliyo sürekli
Bu gebeligin digerinden farkli geciyosa cinsiyeti de farkli olabilir diyolar bakalım dogru mu cikacak sende de
anaamm erkeğin pipisi mi kesilecekSelam Can'lar nasılsınız Yaman yarın sünnet olacaktı bugün ateşi çıktı bademcikleri kızarmış haftaya kaldı artık bademcikleri aynı bana çekmiş hep şiş ve kızarık
Bakalım nasipse 14 nisanda sünnet olacak genel anestezi ile artık büyüdüler lokal yapmıyor doktor durmaz çünkü sağ salim bi atlatsak inşallah ben sana yazarım gelişmeleri dualarınızı bekliyorumanaamm erkeğin pipisi mi kesilecek.darısı benim oğlumu inşallah. genel anestezi mi lokal mi olacak. gelişmeleri tüm ayrıntısıyla paylaşmanı çok isterim.biz de yakınlarda sünnet düşünüyoruz.
bende çok merak ediyorum.bu sefer cildim çok bozuldu kusuyorum ve aserme var.senin şimdikinin cinsyeti ne farklı bu hamileligin
Bakalım nasipse 14 nisanda sünnet olacak genel anestezi ile artık büyüdüler lokal yapmıyor doktor durmaz çünkü sağ salim bi atlatsak inşallah ben sana yazarım gelişmeleri dualarınızı bekliyorum
Artık büyüdüler ve şuan hemen hemen hepsi sürekli ben yaparım modundalar artık kendin kaşıkla besleme önüne koy ve kendi yesin yemeğini daha çok zevk alarak yiyecek bide kilosuna takma bence gayet normal Yaman da 10.800 önemli olan sağlıklı olmalarıSlm kızlar oncelikle herkesn kandılini kutlarım kızlar ben cok kotuyum yaa oglum biraz hasta diemi bilmiyorum ama ne yerse tukuruyr sadece kasık mamasını yiyor bu beni çook üzüyr gercekten psıkoljm bozuldu agzından cıkarıp tukurmeyide yeni ogrendi bende sınırlenyrm bagırıp cagıryrum sonrada oturup aglıyorum gercekten fijirlerinize ihtiyacm var ne yapmam gerek kendi haline bırakmalımıyım zaten 10kg canım cok sıkkın
Selam Can'lar nasılsınız Yaman yarın sünnet olacaktı bugün ateşi çıktı bademcikleri kızarmış haftaya kaldı artık bademcikleri aynı bana çekmiş hep şiş ve kızarık
Kiddicare markası hızlıal.com dan 240 tl ye almıştım yatak güzel aynen duruyor hiç biyeri bozulmadı etmedi geniş güzel ama daha uygun bir model alsa farkeder mi bilmiyorum 240 tl bir park yatağa şimdi düşününce sanki fazla geliyor banacarputi Kullandığın park yatağın modeli ve markasını yazar mısın? Doğum zamanı resmini atmıştın çok beğenmiştim, netten almıştın demi. Karşı komşum park yatak almak istiyor. Ona önerecektim. Bu arada sen memnun musun o yataktan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?