- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
NooooluuuyöööööAhada 11312
Benimde diyet yapmam lzmmmmmmmm.neler yapiyorsunnn.Diyete başladım ben bu tempoyla birde diyet yapiyorum var mı yapan baska bizden
Ben yaptım canım. 17 kiloya yakın verdim ta ekimden bu yana.Diyete başladım ben bu tempoyla birde diyet yapiyorum var mı yapan baska bizden
Aynen ya Allah tan biz apartmanda değiliz vallahi bizi atarlardi bütün gün bagris çağrışuan.Çoğu bizim gibi galibaa burda bile ses seda cokkk yoruldum artikya su cocugun yemek ve uyku saatleri kabusum oldu gun icinde aglama sesleri herseye agla agla aksama kadar koltuk tepesinde nerde yuksek yer var ordan atlama derdinde baska odaya gitsem direk koltuğun en ucuna cikip bekliyorgitmesemm dusecek oyy oyyy Allah yardimcimiz olsun guc kuvvet versin. Bizede sunlarin enerjilerine yetisebilelim
Tatiller tatiller ohhh sefan olsun bacım :))Nooooluuuyööööö
Kim o yalan yok öyle bişeyTatiller tatiller ohhh sefan olsun bacım :))
Valla B belindamm fıstık gibi kız ben gördümEvde bizi dövmeye Başlayan bi sıpa var. Buraya girmeye vakit kalmıyor malesef ama hep aklımdasınız kızlar. B belindamm 17 kiloyu nasıl verdinacil püf Noktaları lazım bana. Gerçi ben bu boğazla biraz zor veririm. Gece bile acıkıp tatlı bişeyler yiyorum lohusa gibi Ama eski halime dönmem için 10 kilo vermem lazım
MaşallahBen yaptım canım. 17 kiloya yakın verdim ta ekimden bu yana.
Rus diyeti ile hızlı bir giriş yaptım ben 10 gün yapılıyor ama süper kilo verdiriyor. kalori takibiyle devam ediyorum şimdi.Benimde diyet yapmam lzmmmmmmmm.neler yapiyorsunnn.
Benim bu gobek ve bel yaglari gitmiyor yawww.
Yok ciddi bişey değil klasik bademcik enfeksiyonu oldum ne Zaman olsam beni perişan ediyor doktor alınması lazım dedi ama cesaret edemem ya sen nasılsın erenim NasılÇok geçmiş olsun carputicim neyin var ciddi birsey degildir inşallah
Geçmiş olsun canim aldirmayacaksan dikkat et kendine sismesin o bogazlar..Yok ciddi bişey değil klasik bademcik enfeksiyonu oldum ne Zaman olsam beni perişan ediyor doktor alınması lazım dedi ama cesaret edemem ya sen nasılsın erenim Nasıl
Diyete başladım ben bu tempoyla birde diyet yapiyorum var mı yapan baska bizden
5 günde 2,5 kg süpermişben bir ay gibi bir sürede diyetle 3 kg verdim
onun dışında geçen hafta bir diyetisyenin online detoksuna katıldım 5 günde 2,5 kg de öyle verdim
toplam 5,5 kg gitti kaldı 5,5 kg :)
önümüzde ki hafta da başka bir diyetisyenin detoks programını uygulayacağız eşimle
ama çalıştığım için spora vaktim yok maalesef eğer spor yapma imkanım olsa çok daha fazla ve hızlı kilo verirdim
fırsat buldukça youtube den leslie nin videolarını yapmaya çalışıyorum benim gibi spor yapamayanlara tavsiye ederim
5 günde 2,5 kg süpermiş
kızım hala emiyo zararı olurmu acaba bizde yapsak
nasıl katılabiliriz bu online detoksa
ben akşamları 71 i görmeye başladım hemen ekmeği azalttım sadece
ocağın başından bu yana 4 -5 arası kilo verdim ama hala 6-8 kilo fazlam var
kızım emdiği için yemeği kesemiyorum
Rus diyeti ne kız Tatyana mı olacaksın başımızaRus diyeti ile hızlı bir giriş yaptım ben 10 gün yapılıyor ama süper kilo verdiriyor. kalori takibiyle devam ediyorum şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?