2014 Kasım Anneleri

Aynen ya Allah tan biz apartmanda değiliz vallahi bizi atarlardi bütün gün bagris çağrışuan.

Evde bizi dövmeye Başlayan bi sıpa var. Buraya girmeye vakit kalmıyor malesef ama hep aklımdasınız kızlar. B belindamm 17 kiloyu nasıl verdin acil püf Noktaları lazım bana. Gerçi ben bu boğazla biraz zor veririm. Gece bile acıkıp tatlı bişeyler yiyorum lohusa gibi Ama eski halime dönmem için 10 kilo vermem lazım

Valla B belindamm fıstık gibi kız ben gördüm
Bende 47.500 e düştüm yakında buharlaşıp uçucam bi hafta kolumda damar yolu ile süründüm çok hasta oldum 2.5 kilo verdim Rabbim sağlık versin kilo verilir

Çok geçmiş olsun carputicim neyin var ciddi birsey degildir inşallah

Gunaydin kızlar keratalar hareketlendi telefonu elime bile vermiyor artik elimden alip sirinlik yapıyor ben de kiyamiyorum sonra gelsin kovalamacalar dizlerim agriyo vallahi.. bana annelik ağır geldi kilo vermek söyle dursun gittikce aliyorum ben ikinci kez anne olan arkadaslarima hayranligim ve saygim sonsuz hepinizi optummm B belindamm tebrik ediyorum canım su diyeti bize de yaz zira durum vahim

Yok ciddi bişey değil klasik bademcik enfeksiyonu oldum ne Zaman olsam beni perişan ediyor doktor alınması lazım dedi ama cesaret edemem ya sen nasılsın erenim Nasıl
Geçmiş olsun canim aldirmayacaksan dikkat et kendine sismesin o bogazlar..

Diyete başladım ben bu tempoyla birde diyet yapiyorum var mı yapan baska bizden

ben bir ay gibi bir sürede diyetle 3 kg verdim
onun dışında geçen hafta bir diyetisyenin online detoksuna katıldım 5 günde 2,5 kg de öyle verdim
toplam 5,5 kg gitti kaldı 5,5 kg :)

önümüzde ki hafta da başka bir diyetisyenin detoks programını uygulayacağız eşimle

ama çalıştığım için spora vaktim yok maalesef eğer spor yapma imkanım olsa çok daha fazla ve hızlı kilo verirdim
fırsat buldukça youtube den leslie nin videolarını yapmaya çalışıyorum benim gibi spor yapamayanlara tavsiye ederim

5 günde 2,5 kg süpermiş
kızım hala emiyo zararı olurmu acaba bizde yapsak
nasıl katılabiliriz bu online detoksa
ben akşamları 71 i görmeye başladım hemen ekmeği azalttım sadece
ocağın başından bu yana 4 -5 arası kilo verdim ama hala 6-8 kilo fazlam var
kızım emdiği için yemeği kesemiyorum

Emzirenler için uygun değil detoks programları
zorlayıcı bir program genelde sıvı ve yeşillik ağırlıklı oluyor
sende güzel vermişsin yine devam et bence
bende 70,5 kg hedef 65 ama şu psikolojik sınır 6 lı rakamları göremedim :))

Oooo gitsin kilolarrrr ohhhhh ohhhh.
Biz yine hastanelerde yusuf tıkandı kurum diyolar.offf offf.noluyo bu çocuga.hastaliktan kurtulamiyoruzzzzz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…