yok kız valla kilolardan nefret ediyorum ama süt yüzünden kesemiyorum yemeğiNe güzel bahanemiz var dimi cocuk emziriyoruuuuz:)))
pofff inşallah en kısa sürede geçer ama uzun sürücek galibaBenim kardeşimi de tutardi hep bulanti hapiyla gezerdi çocuk hala da öyle .. umarim geçer
Bizde de sürücü koltuğunun arkasında ben sürerken tedirgin oluyorum bende sağa takayım bari
İlk senden duyuyorum Allah korusun kaza anında falan devre dışı kalabiliyor mu...Bu arada ben henüz sürücü koltuğuna terfi edemedim hosteslikten ...nerdeyse 10 yıldır ehliyetim var ama cesaretim yok trafiğe çıkmaya bravo sizeSağ taraf guvenli canim hem aynadan da takip edebilirsin hatta istersen hava yastiklarini kapatma yeri var en guvenlisi o:)
Sütlaç bazen poğaça. En çok sutlac seviyor oğlum.Kizlarrr günaydınnnn.
Bana ara öğünde neler veriyorsunuz fikir olarak yazarmısınızz.meyve yoğurt haricindee.
Yaman da burda alıştı sütlaçaSütlaç bazen poğaça. En çok sutlac seviyor oğlum.
Bende sutlac veriyorum seviyor bayağı. Sigara böreği dolapta hazır hep. Ispanaklı börek falan. Benim oğlum meyve yemiyor maalesef...Sütlaç bazen poğaça. En çok sutlac seviyor oğlum.
Yaman da burda alıştı sütlaça
Bende sutlac veriyorum seviyor bayağı. Sigara böreği dolapta hazır hep. Ispanaklı börek falan. Benim oğlum meyve yemiyor maalesef...
Canim sağda yada solda olabilir kapinin yan tarafinda.. ben öğrenciykende hep arabam olsun isterdim ise başlar baslamaz da ilk isim o oldu biraz istemekle alakali heralde bide cocuk olunca hostes olmak daha iyi aslindaİlk senden duyuyorum Allah korusun kaza anında falan devre dışı kalabiliyor mu...Bu arada ben henüz sürücü koltuğuna terfi edemedim hosteslikten ...nerdeyse 10 yıldır ehliyetim var ama cesaretim yok trafiğe çıkmaya bravo size
Kizlar merhaba... umarım iyisinizdir. Bebisleriniz ile birlikte. :)
Bu aralar ben yazlık giyim bakıyorum Emir'e. Siz genellikle hangi markaları tercih ediyorsunuz? Lcw ve kotondan çoğunlukla alisveris yapiordum ben ama bu sezon ki tshirtlerini pek beğenmedim gibi...
Bizimki de yatakta o kadar çok Dönüyor ki anlatamam. Dediğin gibi yatağın bir ucundan bir ucuna, Çapraz, Kafayı yastığa gömüyor. Çok deli yatıyor ya. Yatağın gıcırtısından bizi uyandırıyor. Çoğu zaman da dönmekten kendisi de uyuyamıyor. Bir anda Ayağa Kalkıp ağlıyorkızlar hepinize merhabalar.
birşey sormak istiyorum.benim oğlan dönmeye başladığından beri uyurken sürekli döne döne gidiyor.abartmıyorum 100 metrelik yatak olsa bir gecede 8 defa bir ucundan diğer ucuna gider..bu nedenle beşiğinden başka yerde yatıramıyoruz.izinler falan dahil. diğer bir husus ise uyurken sayıklaması.bildiğin rüyasında filim çekiyor hayta sesler hareketler. sizde de böyle durumlar var mı yoksa benim oğlanın şahsına münhasır bir durum mu
Benim afacan da ayni done döne kendini uyandiriyor bide.. bi keresinde 180 derece dönmüş uyku sersemi poposunu omzu sandim ortada cocugun başını ariyorum yok gözlerim fal taşı gibi açıldı sonra farkedince cok güldüm kendime:)))kızlar hepinize merhabalar.
birşey sormak istiyorum.benim oğlan dönmeye başladığından beri uyurken sürekli döne döne gidiyor.abartmıyorum 100 metrelik yatak olsa bir gecede 8 defa bir ucundan diğer ucuna gider..bu nedenle beşiğinden başka yerde yatıramıyoruz.izinler falan dahil. diğer bir husus ise uyurken sayıklaması.bildiğin rüyasında filim çekiyor hayta sesler hareketler. sizde de böyle durumlar var mı yoksa benim oğlanın şahsına münhasır bir durum mu
bulantim var malesef bu sefer hissettiyor bayağı .emzirebildigim kadar emzirecegim de bünye yerle bir oldu devamlı nezle grip oluyorum.barlas ta azı dislerini cikario uyku sıfır .dediğin gibi allah kolayligini veriyor bi şekilde canım .sanırımbulantın falan yok sanırım
inş olmaz
emzirmeye devam edıcek mısın
cıdden kucucuk cocukla zor bı durum
Allah'ım kolaylıgını verır ama
Benim afacan da ayni done döne kendini uyandiriyor bide.. bi keresinde 180 derece dönmüş uyku sersemi poposunu omzu sandim ortada cocugun başını ariyorum yok gözlerim fal taşı gibi açıldı sonra farkedince cok güldüm kendime:)))
bulantim var malesef bu sefer hissettiyor bayağı .emzirebildigim kadar emzirecegim de bünye yerle bir oldu devamlı nezle grip oluyorum.barlas ta azı dislerini cikario uyku sıfır .dediğin gibi allah kolayligini veriyor bi şekilde canım .sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?