2014 Kasım Anneleri

Sağ taraf guvenli canim hem aynadan da takip edebilirsin hatta istersen hava yastiklarini kapatma yeri var en guvenlisi o:)
İlk senden duyuyorum Allah korusun kaza anında falan devre dışı kalabiliyor mu...Bu arada ben henüz sürücü koltuğuna terfi edemedim hosteslikten ...nerdeyse 10 yıldır ehliyetim var ama cesaretim yok trafiğe çıkmaya bravo size

Kizlarrr günaydınnnn.
Bana ara öğünde neler veriyorsunuz fikir olarak yazarmısınızz.meyve yoğurt haricindee.

Kizlar merhaba... umarım iyisinizdir. Bebisleriniz ile birlikte. :)

Bu aralar ben yazlık giyim bakıyorum Emir'e. Siz genellikle hangi markaları tercih ediyorsunuz? Lcw ve kotondan çoğunlukla alisveris yapiordum ben ama bu sezon ki tshirtlerini pek beğenmedim gibi...

kızlar hepinize merhabalar.
birşey sormak istiyorum.benim oğlan dönmeye başladığından beri uyurken sürekli döne döne gidiyor.abartmıyorum 100 metrelik yatak olsa bir gecede 8 defa bir ucundan diğer ucuna gider..bu nedenle beşiğinden başka yerde yatıramıyoruz.izinler falan dahil. diğer bir husus ise uyurken sayıklaması.bildiğin rüyasında filim çekiyor hayta sesler hareketler. sizde de böyle durumlar var mı yoksa benim oğlanın şahsına münhasır bir durum mu

Canim sağda yada solda olabilir kapinin yan tarafinda.. ben öğrenciykende hep arabam olsun isterdim ise başlar baslamaz da ilk isim o oldu biraz istemekle alakali heralde bide cocuk olunca hostes olmak daha iyi aslinda

Biz en çok HM den alışveriş yapıyoruz. Erene aradığım çoğu şeyi ordan bulabiliyorum. Arada zara,C&A ya bakıyorum. Mesela geçen gün de lcw dan Batman ve süperbaby tişörtleri aldım. Gayet güzel, yumuşacık kumaşı. Nerde ne olduğu zaman zaman Değişiyor. Heryere bakmak lazım

Bizimki de yatakta o kadar çok Dönüyor ki anlatamam. Dediğin gibi yatağın bir ucundan bir ucuna, Çapraz, Kafayı yastığa gömüyor. Çok deli yatıyor ya. Yatağın gıcırtısından bizi uyandırıyor. Çoğu zaman da dönmekten kendisi de uyuyamıyor. Bir anda Ayağa Kalkıp ağlıyor

Kızlar Carrefour da orijinal converse ler 90 tl den 20 tl ye düştü. Stokta kalan ürünlermiş. Fazla numara yok ama çocuklar için var baya. Ben geçen gün lacivert 26 numara aldım erene. Daha küçüğü kalmamıştı. Sizde bi bakın derim

Slm olsun herkeslere sonunda sıfremi hatrladım arada bakıyrdm ama hala sessz buralr asilim iyi şukur insanllh herkes iyidr yaramzlıklar son gaz devam bu arada benm ogln komsunn 3aylk bebegı var aklını yiyr onla oyle mutlu oluyrkı onu görnce anltmm verin kucagıma diyr vermezsek kıyametlr kopuyr:)))))

Benim afacan da ayni done döne kendini uyandiriyor bide.. bi keresinde 180 derece dönmüş uyku sersemi poposunu omzu sandim ortada cocugun başını ariyorum yok gözlerim fal taşı gibi açıldı sonra farkedince cok güldüm kendime:)))

bulantın falan yok sanırım
inş olmaz
emzirmeye devam edıcek mısın
cıdden kucucuk cocukla zor bı durum
Allah'ım kolaylıgını verır ama
bulantim var malesef bu sefer hissettiyor bayağı .emzirebildigim kadar emzirecegim de bünye yerle bir oldu devamlı nezle grip oluyorum.barlas ta azı dislerini cikario uyku sıfır .dediğin gibi allah kolayligini veriyor bi şekilde canım .sanırım

Benim oglan da cok hareketli uykusunda emekliyo sürekli

Bu gebeligin digerinden farkli geciyosa cinsiyeti de farkli olabilir diyolar bakalım dogru mu cikacak sende de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…