2014 Kasım Anneleri

Şuan park yataklar bebek araç gereçleri baya pahallı. Geçen sene vergi Zammı mı ne gelmişti. Komşum 600 tl ye park yatak bulsam alıcam diyor. Şok oldum altı üstü park yatak dedim. Gerçekten netten baktım baya pahallanmış. Bu arada senin park yatağı netten bulamadım, stokta kalmamış

İki erkek annesi olacaksın desene hayırlı olsunİsim önerim ÖMER.

ortam sessiz kimseler yok hatunlar nasıl gidiyor ev iş çocuk...ikinci bebişe hamile kalanlar çocukla zor oluyormu benim hamilelik belli başlı sorun hiç cesaretim yok bedene düşüp doğana kadar sıkıntılı geçiyor korkuyorum öncekinde servis işim yoktu ew iş yakındı işimde sıkıntı çıkarmadılar idare ettiler mesai saatlerine uyamadaım tayin geldim burda servisle gidip geliyorum kokulara çok hassasım araba kokusunu hiç düşünemiyorum...ve çalıştığım serviste sekiz kişi var aynı odada oyyyyyy

Slm kızlr sukur duzeldi oglmn yemesi kopek dişini cıkrdı ondn iştahsızmş megr nedense ben raht olAmyrum o yemeyince butun psikojim bityr esim bile bugun ıyımısn yedimi diyrdu :)

Ewet kimsecikler yok burda niye ki acaba. ?

canım teşekkür ederim isim önerini de listeye yazdım
Hayırlı olsun canım Allah sag salim kucağına almayi nasip etsin :) ben Kerim diyorum :) tanidigim bütün Kerimler hep çok yakışıklı :)

Bakalım nasipse 14 nisanda sünnet olacak genel anestezi ile artık büyüdüler lokal yapmıyor doktor durmaz çünkü sağ salim bi atlatsak inşallah ben sana yazarım gelişmeleri dualarınızı bekliyorum
yarın sünnet günü. olduda bitti maşallah.kolayca çabucak estetik şekilde olur inşallah.Allahım esirgesin. Trabzon medikal parkta çocuk cerrahı ile konuştum genel anestezi değil de çocuğu nispeten uyur vaziyete getirerek sünnet ediyorum dedi. sünnetten 2 saat sonrada yiyip içe bilir dedi.

Gunaydınnn kızlarrrr.

bebikine mama veren anneler varmi hala.

biz sabah kalkar kalkmaz ve aksam yatarken mama iciyoruz.

Yarın sabah 9 da sünnet olacak teyzesi inşallah kolayca atlatırız
Genel anestezi yapılmıyor gazla sersemletiyorlar zaten öncesinde biraz saklinleştirici şurup verecekler bugün anestezi çocuk muayanesi oldu yatışını yaptılar servise ona bile bi ton ağladı bakalım yarın Nasıl olacak stres yaptım

Allah yarımcınız olsun hayırlısıyla sağlıkla atlatırsınız inşallah :)

canım ben mustiti 10 aylıkken yaptırdım..
sedasyın ile bayıllttılar yarı baygın..
sünnet sonrası kucağuma uyanarak geldi..
size tavsiyem hiç görmddiği ilgisini çekecek bir oyuncak götürün...operasyon sonrasondan açlık ve o huzursuzluğu dindirir..
ben oyuncak alıp götürmüştüm..
oarada sünnet olan tüm çocukların ortasına koyduk hepsi izledi..
yana döenen müzikli bir arabaydı..
artık sizin çocuklar neyi seviyorsa onu alın

slm canlar..
o kadar yoğun bir tempodayımki..emimin hepimiz öyleyiz..
iş ev çocuk valla yetişemiyorum..
birde musti iştahsız uykusuz bir çocuk oldu iyice.. çok zorluyor beni..
sizler nasılsınız beybiler nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…