Kiddicare markası hızlıal.com dan 240 tl ye almıştım yatak güzel aynen duruyor hiç biyeri bozulmadı etmedi geniş güzel ama daha uygun bir model alsa farkeder mi bilmiyorum 240 tl bir park yatağa şimdi düşününce sanki fazla geliyor bana
İki erkek annesi olacaksın desene hayırlı olsunarkadaşlar merhaba inanın hiç vakit bulamıyorum nete girmeye
sizleri çok özledim
ikinci kuzum da erkek olacakmış teyzeleri
sizlerle paylaşmak istedim
çok öptüm hepinizi
bu arada aklınıza gelen isimleri benimle paylaşın lütfen
canım teşekkür ederim isim önerini de listeye yazdımİki erkek annesi olacaksın desene hayırlı olsunİsim önerim ÖMER.
Ewet kimsecikler yok burdaortam sessiz kimseler yok hatunlar nasıl gidiyor ev iş çocuk...ikinci bebişe hamile kalanlar çocukla zor oluyormu benim hamilelik belli başlı sorun hiç cesaretim yok bedene düşüp doğana kadar sıkıntılı geçiyor korkuyorum öncekinde servis işim yoktu ew iş yakındı işimde sıkıntı çıkarmadılar idare ettiler mesai saatlerine uyamadaım tayin geldim burda servisle gidip geliyorum kokulara çok hassasım araba kokusunu hiç düşünemiyorum...ve çalıştığım serviste sekiz kişi var aynı odada oyyyyyy
Hayırlı olsun canım Allah sag salim kucağına almayi nasip etsin :) ben Kerim diyorum :) tanidigim bütün Kerimler hep çok yakışıklı :)canım teşekkür ederim isim önerini de listeye yazdım
ahhh hepimizin sorunu galibaSlm kızlr sukur duzeldi oglmn yemesi kopek dişini cıkrdı ondn iştahsızmş megr nedense ben raht olAmyrum o yemeyince butun psikojim bityr esim bile bugun ıyımısn yedimi diyrdu :)
yarın sünnet günü. olduda bitti maşallah.kolayca çabucak estetik şekilde olur inşallah.Allahım esirgesin. Trabzon medikal parkta çocuk cerrahı ile konuştum genel anestezi değil de çocuğu nispeten uyur vaziyete getirerek sünnet ediyorum dedi. sünnetten 2 saat sonrada yiyip içe bilir dedi.Bakalım nasipse 14 nisanda sünnet olacak genel anestezi ile artık büyüdüler lokal yapmıyor doktor durmaz çünkü sağ salim bi atlatsak inşallah ben sana yazarım gelişmeleri dualarınızı bekliyorum
canım ben http://cdn3.n11.com.tr/a1/1024/16/03/23/53/65/30/34/61/51/67/41/12/85578218364818247478.jpgbundan kullanıyorum memnunun.carputi Kullandığın park yatağın modeli ve markasını yazar mısın? Doğum zamanı resmini atmıştın çok beğenmiştim, netten almıştın demi. Karşı komşum park yatak almak istiyor. Ona önerecektim. Bu arada sen memnun musun o yataktan?
Yarın sabah 9 da sünnet olacak teyzesi inşallah kolayca atlatırızyarın sünnet günü. olduda bitti maşallah.kolayca çabucak estetik şekilde olur inşallah.Allahım esirgesin. Trabzon medikal parkta çocuk cerrahı ile konuştum genel anestezi değil de çocuğu nispeten uyur vaziyete getirerek sünnet ediyorum dedi. sünnetten 2 saat sonrada yiyip içe bilir dedi.
Ben varım günde 3 defa mama içiyorGunaydınnn kızlarrrr.
bebikine mama veren anneler varmi hala.
biz sabah kalkar kalkmaz ve aksam yatarken mama iciyoruz.
Allah yarımcınız olsun hayırlısıyla sağlıkla atlatırsınız inşallah :)Yarın sabah 9 da sünnet olacak teyzesi inşallah kolayca atlatırız
Genel anestezi yapılmıyor gazla sersemletiyorlar zaten öncesinde biraz saklinleştirici şurup verecekler bugün anestezi çocuk muayanesi oldu yatışını yaptılar servise ona bile bi ton ağladı bakalım yarın Nasıl olacak stres yaptım
yarın sünnet günü. olduda bitti maşallah.kolayca çabucak estetik şekilde olur inşallah.Allahım esirgesin. Trabzon medikal parkta çocuk cerrahı ile konuştum genel anestezi değil de çocuğu nispeten uyur vaziyete getirerek sünnet ediyorum dedi. sünnetten 2 saat sonrada yiyip içe bilir dedi.
Cnm hayırlı olsun sünnetiniz.deneyimlerini sonra bizimle paylaş lütfenn.Ben varım günde 3 defa mama içiyor
bizde 3 saatte bir veriyoruz hala bebeklikteki gibi sabahları yumurta öğlen çorba yoğurt meyve bu şekilde gidiyo umarım doğrudur beslenme şekliBen varım günde 3 defa mama içiyor
Aleyküm Selamkimse selamımı almış küssünüz galibaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?