bu cok guzel bır yatak@kubbaa bende hala kararsizim. Oglum park yatakta yatiyordu kucugu park yataga yatiririm ogluma da böyle bisey alirim diye düşündüm hosuma geldi bu yatak
Evimiz de yer sıkıntısı da var kirada oldugum icin oda yapmak da istemiyorum bilemedim bnde Eki Görüntüle 1818068
horoz napıyor :)Arkadaşlar topikteki tartışmadan dolayi banlanmış Ana panelden baktılar 21 nisan saat 17.00 gibi kaldırılacak banı
ee ne zaman netlesecek bu durum :)Arkadaslar simdi doktordan ciktim ikili testi kacirdim 3 lu yapılacak ama dr kız dediönceki dr ise erkek demisti
cnm saglık ocagını ara en saglıklısı onlar tutuyorlar zamanınıİyi geceler arkadaşlarım uzun zamandır giremiyorum malesef, umarım herkes iyidir, bir sorum olcaktı yiğit 27 ekim doğumlu 18.ay aşısını bu aymı olcak ya kafam karıştı aşı takvimini kaybettimde:-( bizimle aynı gün doğan bebiş anneleri yardım please
hayır sadece cok tatlı :)Buarada birde herseye ama herseye Hayir anlaminda I-Ih diyor herseye... hatta abartip onu emzirirken başını kaldırıp I-ih deyip geri emmeye devam ediyor.... deli mi ne?!
super yaa, bende heveslenıyorum boyle gorunce
ooo kimler gelmişİyi geceler arkadaşlarım uzun zamandır giremiyorum malesef, umarım herkes iyidir, bir sorum olcaktı yiğit 27 ekim doğumlu 18.ay aşısını bu aymı olcak ya kafam karıştı aşı takvimini kaybettimde:-( bizimle aynı gün doğan bebiş anneleri yardım please
cnm gayet normal hepımızınkı oyledır dıye dusunuyorumTabi ki ev sürekli toplu dursun, kızımda köşe yastığı gibi otursun demiyorum. Fakat ben çalışıyorum, kızıma kv ve annem bakıyor dönüşümlü. Onların evde talan oluyor, yetmiyor misafirliğe gittiğimiz yerde de insanların çekmecelerini boşaltmaya çalışıyor. 1 dk oturamıyorum, eve kesinlikle çocukların keşfetme heveslerinin kırılmaması taraftarıyım. Aşırı sert bir engelleme de yapmıyorum kesinlikle, bir dolu oyuncağı varken neden çekmece ? işte bu takılıyor aklıma
cocuk yedırmek zor zanaatKizlar selam. Benim cinler gene tavan. Emir hicbirsey yemiyo. Önüne koyup o yesin diyorum. Hepsini alip tek tek asagi atıyor. Eliyle mincikliyor. Kaşık varsa kaşığı tabağa vuruyor. Dayanamayip yedirmeye çalışıyorum reddediyor. Sabah sadece yumurta yedi ve hala hicbirsey yemedi. Napacam ben bu çocukla yaw..
Amin. Allah hepsine yardim etsin çünkü bende intiharı bile düşünmüştüm herşey boş geliyor insana.hem cocuk istiyosun hem sevdigin adami mutlu edemiyosun. Yaşamak boş geliyor gercekten.bende 2 sene yapamadm ama kimselerede derdimi soyleyemedim ne arkadaşa ne aileyebenım arkadasımda da var
aynı zamanda evlenmıstık
cok psıkolojısı bozuldu
ondan bıldıgım ıcın ne kadar zor oldugunu bılıyorm
gercekten zor bır surec
ben ona asla sormuyorum bırsey
kotu hıssetmesın kendını dıye
onceden o konusurdu
sımdı bısı anlatmıyor bende sormuyorum
bebıs ıstıyor oda, kpss gecınce ıstıyrm dıyor ama nasıl yapıcak bılmıyorum
Allah yardımcısı olsun
lilipit merhaba. tekrar hoş geldin. Çocuklar gerçekten çok hızlı büyüyüyor. nerden anladın dersen çivil mağazasının alt katından alış verişlerimizi büyük bir mutlulukla yapıyorduk, şimdi o alt kat bize hitap etmiyor. ama ben o bebek kıyafetlerine doymadımmmMerhaba arkadaşlar,
Bir çoğu gibi bende pek giremiyorum.
Bebişlerimiz hızla büyüyor. Onlarla birlikte bu sürece ortak olmak öyle güzel ki...
Anne olmak cidden harika birşeymiş. Bunu bize nasip eden Allah'a şükürler olsun...
Umarım hepiniz bebişleri iyidir.
Bir buçuk yaşında olacak kuzular oyy oyyy
Miss kokulular..
Sevmelere doyamıyorum...
Hepinize sevgiler, bebişlerinize öpücükler..
Allah'ım onları korusun.
Horozum güç bela uyudu Çılgınlar gibi temizlik yapıyorum ben dehoroz napıyor :)
Hoş buldum canımooo kimler gelmişeskilerden bir can daha.hoş geldin
Sağol canım cvp için bugün olduk aşımızı inş ateş olmazNormalde bu ay canim evet. Bizde 27 ekim dogumluyuz. Bizimki 2 hafta sonra fakat.
Hoş buldum canım
Kızlar 21-25 nisan arası tüm migroslarda oyuncaklarda %60 a kadar indirim var. Bilginiz olsun.
Büyük bir migros varsa yaknınıZda daha cok secenek var. Ben bugun kızıma istediği barbie, oğluma da araba aldım. Herkes cılgınlar gibi oyuncak topluyordu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?