2014 Kasım Anneleri

cnm saglık ocagını ara en saglıklısı onlar tutuyorlar zamanını

Buarada birde herseye ama herseye Hayir anlaminda I-Ih diyor herseye... hatta abartip onu emzirirken başını kaldırıp I-ih deyip geri emmeye devam ediyor.... deli mi ne?!
hayır sadece cok tatlı :)

benımkıde emerken bana bakıyor de de de deeeeeeeeeeeeeeeeee dıyıp emmeye devam edıyor

ooo kimler gelmiş eskilerden bir can daha.hoş geldin

cnm gayet normal hepımızınkı oyledır dıye dusunuyorum
onlar suan oyuncaktan cok etraflarını kesfedıyorlar

ne guzel :)

cocuk yedırmek zor zanaat
sabırla denemeye devam
benımkıde herseyı yere atıyor

Amin. Allah hepsine yardim etsin çünkü bende intiharı bile düşünmüştüm herşey boş geliyor insana.hem cocuk istiyosun hem sevdigin adami mutlu edemiyosun. Yaşamak boş geliyor gercekten.bende 2 sene yapamadm ama kimselerede derdimi soyleyemedim ne arkadaşa ne aileye
.bir yanim aciliydi surekli aglamalar. Neyseki yendm bir cok kisiyede yardimim dokundu.

lilipit merhaba. tekrar hoş geldin. Çocuklar gerçekten çok hızlı büyüyüyor. nerden anladın dersen çivil mağazasının alt katından alış verişlerimizi büyük bir mutlulukla yapıyorduk, şimdi o alt kat bize hitap etmiyor. ama ben o bebek kıyafetlerine doymadımmm

Ben de oğluma uzaktan kumandalı arabalardan alayım. Normalde 150 civarı şimdi baya düşmüştür o zaman. Haber için sağol

Yazilan yorumlara sadece tesekkur ediorum takdiri kulup verdi ikimizde bandlandik tek tarafli olmadigini goruldu mutlumuyum hayir keske bole olmasaydi.. Ne zamndr burdaym az cok tanidinizi dusuorum bnide kotu birisi olmadigima kanaat getirmis olsaydiniz keske nese saglik olsun.. Hayirli aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…