2014 Kasım Anneleri

Kizdigim tek sey ara bulucu olmamaniz derim carputiyle ii olmak diil ama kimseylede kotu olmak istemiorm biriniz orda nese arkdslar konuyu kapatin desen tartisma boke dallanip budaklaklnamiyckti anlatabildmmi

Su begeni yapan arkdslari anlamiorm amaclari ne arkdslarni korumak mi hadi sen yazdiklarimi anlamiorsunda onlarda kor olmus sabah beri konuyu kapatmaya calisiorm bu yonde ara bulucu olacaklarina yerli fisekliyorlar sizden Allah ayrica razi olsun
bende beğeni yaptım @carputinin yazdıklarına.senide onuda yazdıklarınız kadarı ile tanırım onun öncesinde özelden kimseyle yazışmıyorum o yüzden carputiyi korumak gibi bişey yok ve o zaten kendini çok güzel ifade etmiş, ben senin üslubunu hoş bulmadım ilk mesajında " Saglik calisani olman anestezi hakkinda yetrli bilgiye sahip oldugunu gostermiyo olabilirms demekki saglik calisani diilm ama iyi bi arastirmanim..." diye başladın mesleğine yönelik bu gibi bilgelik yapıp konuşanlardan pek hoşlanmam ben o yüzdende istediğim kişinin yazısını beğenirim istediğimin yazısınıda beğenmem bu benim bileceğim durumdur kimseyi ilgilendirmez, o yüzden de beğenenleri kastederek gözleri kör olmuş gibi cümleler kullanamazsın çok şükürki gözlerim çok güzel görür beynimde iyi çalışır.

Tesekkürler isisyacım bir sorun olmadı sükür insallah sizlerde de olmaz...

Dis cikartiyordur o yuzden yemiyordur.azi disi cikartmadiysa onlar cok uzuyor cocuklari.emiyormusya daha bisey olmaz yemedi diye .benim kizim da oyle bazen.sonra duzelir yine dert etme kendine iyice acikinca yer canim

Buarada birde herseye ama herseye Hayir anlaminda I-Ih diyor herseye... hatta abartip onu emzirirken başını kaldırıp I-ih deyip geri emmeye devam ediyor.... deli mi ne?!
Bence kesinlikle diş ile ilgili Yaman 15 gün hiç birşey yemedi 2 diş çıkardı şimdi iştahı biraz açıldı emiyor nasılsa sabırlı olmaktan başka yapacak bir şey yok

Hakaret ediyorsun farkında mısın? Yazdıkların doğru olsa bile üslubun hos değil kusura bakma arabulucu aramak yerine isi o raddeye getirmemek gerek.

İki gündür anestezi ve risklerini anlattım valla bayan kendi halinde kavgaya tutuşmuş ne bileyim valla size de yansıdı kusura bakmayın canlar

Aynen cnm cok hklisin su yuzyilda bakamam diye bir sey yok ama iyi ama kötü bkliyr buyutuluyr Alh saglik versin rabbim nasip etmis mutlka kismetiyle gelick o yavru ya eskiler ne ypsin hazr bez mama yok makina vs vs bir de esler anlyissz simdikiler gibi degil yani bahanelri geciceklr umrim kararindn vazgcmstr yoksa diycgm kelime Allah ıslah etsin..

Cnm cok hklisin hksiligi asil kardssiz birkrk ypck frkinda degil ya demi sor bakim teyzene halana yillr nasil gcti onlri en iyi bn anlarim evlt demk can demk sevkat sevgi huzur ask her sey ya ben o cocuk o bedene nasil uflniyr asama asama nasil bolunup buyuyr her asmsni grdum rabbimn mucizesi bir damla sudan bir cnli dunyaya geliyr yani ne bileyim cnim ben yasadiklrimi uzun uzn yazssm birr hikaye cikar da uztmiyrm sadece cok uzuldugm dynmdim ve yazdim ki seni ornk vrdim 2 cocuk ve yas araligi az clsyrsn bak demk ki.bkilabiliyrmus Alh insAlh kararindn vazgcmesine yrdim eder amin diyrm rbbim insAlh bize de 2.hatta 3.evldi nasip eder oglum kardessiz klmz hepinzi selam ve duayla kuckliyrm sevgiler hyrli geceler..

İyi geceler arkadaşlarım uzun zamandır giremiyorum malesef, umarım herkes iyidir, bir sorum olcaktı yiğit 27 ekim doğumlu 18.ay aşısını bu aymı olcak ya kafam karıştı aşı takvimini kaybettimde:-( bizimle aynı gün doğan bebiş anneleri yardım please

Normalde bu ay canim evet. Bizde 27 ekim dogumluyuz. Bizimki 2 hafta sonra fakat.

Canim hayırlısı olsun yatak ile ilgili ne dusunuyorsun

Bizim heryerimiz dağılıyor mutfak dahil bırak çocuğu kendi haline bir süre sonra vazgeçer herhalde

Buarada birde herseye ama herseye Hayir anlaminda I-Ih diyor herseye... hatta abartip onu emzirirken başını kaldırıp I-ih deyip geri emmeye devam ediyor.... deli mi ne?!
Sirinler bunlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…