bende beğeni yaptım @carputinin yazdıklarına.senide onuda yazdıklarınız kadarı ile tanırım onun öncesinde özelden kimseyle yazışmıyorum o yüzden carputiyi korumak gibi bişey yok ve o zaten kendini çok güzel ifade etmiş, ben senin üslubunu hoş bulmadım ilk mesajında " Saglik calisani olman anestezi hakkinda yetrli bilgiye sahip oldugunu gostermiyo olabilirms demekki saglik calisani diilm ama iyi bi arastirmanim..." diye başladın mesleğine yönelik bu gibi bilgelik yapıp konuşanlardan pek hoşlanmam ben o yüzdende istediğim kişinin yazısını beğenirim istediğimin yazısınıda beğenmem bu benim bileceğim durumdur kimseyi ilgilendirmez, o yüzden de beğenenleri kastederek gözleri kör olmuş gibi cümleler kullanamazsın çok şükürki gözlerim çok güzel görür beynimde iyi çalışır.Su begeni yapan arkdslari anlamiorm amaclari ne arkdslarni korumak mi hadi sen yazdiklarimi anlamiorsunda onlarda kor olmus sabah beri konuyu kapatmaya calisiorm bu yonde ara bulucu olacaklarina yerli fisekliyorlar sizden Allah ayrica razi olsun
Tesekkürler isisyacım bir sorun olmadı sükür insallah sizlerde de olmaz...Selam kızlar... uzun bir süredir sadece girip okuyabiliyordum. Bugun rahatladim sayılır. Projeler vardi Emir i yatirdiktan sonra onlarla ugrasiyordum kac haftadir. Sonunda rahat bir nefes alabildim.
Bu saatte de beyimiz için yeni yemek fikirleri, aktiviteler bakiniyordum.
Sizler nasilsiniz. ?
carputi cok gecmis olsun. Biz 45 gunluk iken yaptirmistik ve ben an be an yanindaydim. Cigliklarini falan herseyini duydum. Hatta bir ara Allah'a Allah'im ikinci cocugum kiz olsun ben buna tekrar dayamam diye dua ettigimi hatırlıyorum. Nasil bir psikolojiyse benimki :)
demekoylee geçmiş olsun cnm. Aşı ateş falan yapmamistir umarim. Rahat gecer inşallah.
Kizlar selam. Benim cinler gene tavan. Emir hicbirsey yemiyo. Önüne koyup o yesin diyorum. Hepsini alip tek tek asagi atıyor. Eliyle mincikliyor. Kaşık varsa kaşığı tabağa vuruyor. Dayanamayip yedirmeye çalışıyorum reddediyor. Sabah sadece yumurta yedi ve hala hicbirsey yemedi. Napacam ben bu çocukla yaw..
Kizdigim tek sey ara bulucu olmamaniz derim carputiyle ii olmak diil ama kimseylede kotu olmak istemiorm biriniz orda nese arkdslar konuyu kapatin desen tartisma boke dallanip budaklaklnamiyckti anlatabildmmi
Bence kesinlikle diş ile ilgili Yaman 15 gün hiç birşey yemedi 2 diş çıkardı şimdi iştahı biraz açıldı emiyor nasılsa sabırlı olmaktan başka yapacak bir şey yokBuarada birde herseye ama herseye Hayir anlaminda I-Ih diyor herseye... hatta abartip onu emzirirken başını kaldırıp I-ih deyip geri emmeye devam ediyor.... deli mi ne?!
Hakaret ediyorsun farkında mısın? Yazdıkların doğru olsa bile üslubun hos değil kusura bakma arabulucu aramak yerine isi o raddeye getirmemek gerek.Seni Allaha havale ediorm konuyu bole carptiggin icin kucuk beynini topla ve yazdiklarimi tekrar oku bn ne senn cocugunn beyin hucresi oldu dedim nede dinle ilgili bi konuya getirdim konuyu .. Gozlerini acarak okursan bana verilen senn bebeginin narkozu ayni diil dedim senn amacin ne biliormsn soz de uelleso yapip begeni toplamak basariosnda aferim devam et.. Sen gibilern oldugu ortamda bnmde isim olmas
İki gündür anestezi ve risklerini anlattım valla bayan kendi halinde kavgaya tutuşmuş ne bileyim valla size de yansıdı kusura bakmayın canlarbende beğeni yaptım @carputinin yazdıklarına.senide onuda yazdıklarınız kadarı ile tanırım onun öncesinde özelden kimseyle yazışmıyorum o yüzden carputiyi korumak gibi bişey yok ve o zaten kendini çok güzel ifade etmiş, ben senin üslubunu hoş bulmadım ilk mesajında " Saglik calisani olman anestezi hakkinda yetrli bilgiye sahip oldugunu gostermiyo olabilirms demekki saglik calisani diilm ama iyi bi arastirmanim..." diye başladın mesleğine yönelik bu gibi bilgelik yapıp konuşanlardan pek hoşlanmam ben o yüzdende istediğim kişinin yazısını beğenirim istediğimin yazısınıda beğenmem bu benim bileceğim durumdur kimseyi ilgilendirmez, o yüzden de beğenenleri kastederek gözleri kör olmuş gibi cümleler kullanamazsın çok şükürki gözlerim çok güzel görür beynimde iyi çalışır.
Bu nasıl is ya hakaret eden duruyor carputi banlanmıs!
Ya carputi niye banlandi hakkaten ?!Bu nasıl is ya hakaret eden duruyor carputi banlanmıs!
Aynen cnm cok hklisin su yuzyilda bakamam diye bir sey yok ama iyi ama kötü bkliyr buyutuluyr Alh saglik versin rabbim nasip etmis mutlka kismetiyle gelick o yavru ya eskiler ne ypsin hazr bez mama yok makina vs vs bir de esler anlyissz simdikiler gibi degil yani bahanelri geciceklr umrim kararindn vazgcmstr yoksa diycgm kelime Allah ıslah etsin..Cok iyi yazmissin herkes anlayamaz ama işte. Insanin icinde merhamet kalmadiysa ne soylesen bos. Hamile kalirim dogurmam diye sokaklarda bas bas bağıran insanlarin turedigi bi zamanda yaşıyoruz. Gecen kibrista yedi aylik bebeklerin kurtaj edildigi haberi cikmisti ki o zamandan beri aklima geldikce agliyorum. Eskileri düşünüyorum da arka arkaya dogurup buyutuyolardi o yoksullukta onca işin içinde. Ne makine var ne hazir bez. Evler sobali.. bazen diyorlar ayy ne zor oluyodur küçük cocukla hamilelik vs. Inan onlar oyle derken aklima eski annelerimiz geliyo utanıyorum. Bazen yemek bile yapmadigim oluyor diyorum ne kadar rahatim aslında hic sikayet etmeyeyim.. neyse Allah kalplerimize yumusaklik versin.. bu arada bende bundan 24 sene evvel ablasi henüz üç aylikken annesinin rahmine düşen ve aldirilmaktan son anda vazgecilen bir bebektim
Cnm cok hklisin hksiligi asil kardssiz birkrk ypck frkinda degil ya demi sor bakim teyzene halana yillr nasil gcti onlri en iyi bn anlarim evlt demk can demk sevkat sevgi huzur ask her sey ya ben o cocuk o bedene nasil uflniyr asama asama nasil bolunup buyuyr her asmsni grdum rabbimn mucizesi bir damla sudan bir cnli dunyaya geliyr yani ne bileyim cnim ben yasadiklrimi uzun uzn yazssm birr hikaye cikar da uztmiyrm sadece cok uzuldugm dynmdim ve yazdim ki seni ornk vrdim 2 cocuk ve yas araligi az clsyrsn bak demk ki.bkilabiliyrmus Alh insAlh kararindn vazgcmesine yrdim eder amin diyrm rbbim insAlh bize de 2.hatta 3.evldi nasip eder oglum kardessiz klmz hepinzi selam ve duayla kuckliyrm sevgiler hyrli geceler..canım benim söylediklerin de çok haklısın benim halam ve teyzem 20-25 senelik evliler maalesef çocukları olmadı onların neler çektiğini en iyi ben biliyorum Allah kimseyi evlatsız bırakmasın, aratmasın bu dua yı o kadar çok seviyorum ki, bende kendimden korkuyordum ya benimde çocuğum olmazsa genetik bi durum olursa diye o yüzden evlendiğimizden beri hiç korunmadım iki çocuğumuda isteyerek doğurdum Allah izin verirse 3.yüde düşünüyoruz bi süre sonra... inan rızkıyla geliyolar onların doğumuyla evim daha bereketli oldu ilk doğumdan sonra araba ikinci doğumdan sonra ev aldık, arkadaş ilk çocuğuna haksızlık edeceğini söylüyor ama çocuğunu kardeşsiz bırakarak asıl haksızlığı o zaman yapmış olacak farkında değil inşallah kıymamıştır bebeğine...sanada hayırlısıyla 2.bebeğinde nasip olsun inşallah canım
Normalde bu ay canim evet. Bizde 27 ekim dogumluyuz. Bizimki 2 hafta sonra fakat.İyi geceler arkadaşlarım uzun zamandır giremiyorum malesef, umarım herkes iyidir, bir sorum olcaktı yiğit 27 ekim doğumlu 18.ay aşısını bu aymı olcak ya kafam karıştı aşı takvimini kaybettimde:-( bizimle aynı gün doğan bebiş anneleri yardım please
O da banlanmis ama carputi neden banlandi ki
Arkadaşlar topikteki tartışmadan dolayi banlanmış Ana panelden baktılar 21 nisan saat 17.00 gibi kaldırılacak banıYa carputi niye banlandi hakkaten ?!
Canim hayırlısı olsun yatak ile ilgili ne dusunuyorsunCok iyi yazmissin herkes anlayamaz ama işte. Insanin icinde merhamet kalmadiysa ne soylesen bos. Hamile kalirim dogurmam diye sokaklarda bas bas bağıran insanlarin turedigi bi zamanda yaşıyoruz. Gecen kibrista yedi aylik bebeklerin kurtaj edildigi haberi cikmisti ki o zamandan beri aklima geldikce agliyorum. Eskileri düşünüyorum da arka arkaya dogurup buyutuyolardi o yoksullukta onca işin içinde. Ne makine var ne hazir bez. Evler sobali.. bazen diyorlar ayy ne zor oluyodur küçük cocukla hamilelik vs. Inan onlar oyle derken aklima eski annelerimiz geliyo utanıyorum. Bazen yemek bile yapmadigim oluyor diyorum ne kadar rahatim aslında hic sikayet etmeyeyim.. neyse Allah kalplerimize yumusaklik versin.. bu arada bende bundan 24 sene evvel ablasi henüz üç aylikken annesinin rahmine düşen ve aldirilmaktan son anda vazgecilen bir bebektim
Bizim heryerimiz dağılıyor mutfak dahil bırak çocuğu kendi haline bir süre sonra vazgeçer herhaldeHerkese selamlar ,hanımlar benim bir sorum olacak ama umarım içinizde bana yardımcı fikirler verenler olur. Benim kızımda Kasım 2014 doğumlu, çok şükür sağlığı ,gelişimi yerinde. İlk doğduğu zamandan beri sağolsun beni hiç üzmedi, gece uykuları gayet düzenli, yemek yeme düzeni ve iştahıda çok şükür ki iyi. Fakat bizim derdimiz çekmeceler :)
Evde karıştırılmadık çekmece kalmıyor, mutfak,banyo, salon, yatak odası kendi odası çıldırmak üzereyim. Mutfakta ki 15 dakikalık işim oluyor fakat mutfak savaş alanına dönüyor. Hani acaba içindekileri merak mı ediyor dedim, öyle çıkartıp incelemiyor da, resmen fırlatıp atıyor çekmece boşalana kadar. Kendi odasında ki kıyafetleri, makyaj malzemelerim, öyle bir hırsla çekip çıkartıyor ve fırlatıyor ki gözlerime inanamıyorum. Ya da örneğin, telsiz telefonu alıyor eline, annecim bırak hadi onu yerine falan diyorum paatt diye fırlatıyor,atıyor. Hee bir de çöp karıştırma huyu, çöptekileri çekmecelere yerleştiriyor, çekmecedekileri çöpe atıyor. Tahta kaşıklarım kayıp, sanırım çöpe attı bende fark etmedim.İnanın evden kasırga geçmiş gibi oluyor.
Kapalı olan tüm çekmecelere karşı aşırı ilgisi var, ona özel bir çekmece hazırlamıştım. Üzerine yapıştırma falan yapıştırdım, bu senin istediğin gibi karıştırabilirsin gibilerinden, ama yoookkk...
Bir fikri olan var mı,neler yapabilir.
Sirinler bunlarrrBuarada birde herseye ama herseye Hayir anlaminda I-Ih diyor herseye... hatta abartip onu emzirirken başını kaldırıp I-ih deyip geri emmeye devam ediyor.... deli mi ne?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?