2014 Kasım Anneleri

Kızlar merhaba. Geçen hafta 4 haftalj hamile oldugmu öğrenmiştim. Sizlerlede paylaştım. Bu duruma çok zor alıştım. Neyse herseyin hayırlısı.
Benim sizlere sormk istedigim birsey var.poyraz halen park yatakta ve bizim odamızda uyuyor.gece kalktigi icin odayi ayiramadim.meme de emiyordu fakat dun itibari ile gece emzirmesine son verdm.bakalim bu gece yine isteyecek mi.ikinci bebek geldigi zaman yanmdaki park yatkta yatrcam
Poyraz odasına geçecek işteonu nerde yatrcam montesorri egitiminde olan alçak yatak mi alsam karyola mi.neyin içinde güvenli olur düşmez bilemedim.alcak karyola olsa kendi yatar kendi çıkardı

Ben geldiiiiimmm

Hoşgeldiniz arkadaşlar. Şu 3 günlük Dünya'da birbirimizi kırmaya değmez. Ben ikinizin de birbirinizi yanlış anladığını düşünüyorum. Gerçekte yazmak istemediklerinizi O anlık Öfkeyle yazdınız bence. O noktaya gelecek bir durum yoktu aslında. carputi bizim için çok değerli. sysa senin de iyi biri olduğunu düşünüyorum.. Uzatacak bir durum yok. Ikiniz de hep var olun burda

Erkenden gitmek lazım A101 e de cok sey geldi bugun saat 10 a dogru gıttım bi iğne yoktu bitmiş hersey
Ayy sorma bende dersim bitince 6 gibi gittim A101 e. Minicik kilitli bir saklama kabı( dışarıda çocuklar için kullanışlı olur) bir de dolapta Açıkta kalan paketleri kapatmak için klipsli aparatlar var ya ondan aldım. Bir de 1 tl lik hikaye Kitapları:) çocuklar için bişey kalmamış ama yarın Bime erken gitmek lazım, baya çeşit var:)

Aldırmaktan vazgeçtin değil mi doğru mu anladım ?

Tesekkurler

Dün engellendiğim için Mutlu oldum öyle bir hakarete belki öfkeyle kötü bi cevap yazardım boşuna günaha girmedim sende benim için değerlisin arkadaşım

Önceliklime kararına çok sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ben Yaman A oda yapıcam o Zaman ya yer yatağı yada yere yakın bir karyola düşünüyorum okuduğum kitap ve sitelerde Montessori metodunda bunu öneriyor

Her ne olursa olsun çok sevindim eminim doğurduktan sonra aldırma düşüncen için kendne bile kızıcaksın.aldırmama gerekçen onun sevgisinin yanında hiç kalıcak bence.Demekki Rabbim şuan için kocana olan sevgni vesile etti de kararından döndün.Sağlıkla kavuşursunuz inş.

Ben de yer yatağı düşünüyodum tozu soğuğu alır dye vazgeçtm arkdşın önerdgi gülliver hoşuma gtti odaya geçiş süreci nasıl olucak bilmiyorum çnkü şuanda beşiğinde bile diil yanımzda yatıyo

Bu arada ankarada olan varsa ankamall migrosta indirimde bir sürü oyuncak var bgn bi gözüm döndü kasaya kadar sakinleşp bıraktım geri:) oğlumdan çok ben heveslyim bir süre oyuncak almıcam sallamıyo sıkılıyo hmn

Emziriyorunuz çoğunuz o yüzden şimdilik zor işte inşallah emzirmeyi bırakınca daha düzene girecek ablamların evi yerden ısıtılmalı benimde öyle olsa direkt yer yatağı yapardım ama bizim evde soğuk oluyor birde Yaman beşiğe çok alıştı onu sınırlıyor diye daha rahat uyuyor dışarıda yer yatağı yapıyoruz ölsek uyumuyo çocuk kalkıp gidiyor

Oncelikle bebeginizi aldirmamaniza sevindim bu bir simdi diger sorulariniza cevap vereyim sizin zenginliginiz veyahu fakirliginiz lise ya da unv.mezunu olusunuz esinizin 2 cocuk okutmasi ki takdire sayan beni hic ilgilendirmiyor..sonra dunyadaki tek musluman bnim demedim cumlemi iyi okuyun musluman adabina yakismaz dedim haa size simdi ayetten bir soz yazardim ama gerek yok ana rahmine dustukten sonra ruh uflenmis can verilmis siz kalkip bna o fetus vs vs.ben kimsenin inancini dinini kararini sorgulmdim arkdsim Alh hepimize beyin vermis demi o cocugun nasil meydna gldgni ve nasil cnldgni.sen de ben de cok iyi biliyorz senin secimin senin kararin ne o ya kurtaja secim demk peki ona da saygilar ha gelelim digrr durumlra efendim tup bebk asilma vs yazmmsn ha en can alıcı kısim ne biliyo musun bnim hikayemde 5 yillik evliyim o dedgm vajinusmus var ya ben 1 yil.yasadim.bk buraya kdr ne hikayemz ayni ne ben vajinusumusm ya ondm olmuyr cocugum peki sonra ne oluyr o yeniliyor araya 2.arkdasimiz giriyor azosperm ve hopl.hikaye yön degstryr o nedenle daha fazla konusmasak yeterli diyrm ha bir de senin arkandn konusmiyorum bak senin okuycgini bilerek yaziyrm konu kpnmstr ben tarafimdn sizin seciminiz sizin karariniz yazdiklrim da benim dusncelerim hyrli geceler tum arkdaslara

Evde yaptığımız bi kaç şeyi paylaşayım

Browni kutusunu el işi kağıdıyla kapladım Yaman çoraplarını atıp yıkıyor içinde çorapları eşleştirme oyunu oynuyoruz
Tuz seramiğinden kirpi yaptık boyadım renk eşleştirme için güzel bir etkinlik olduBu da kilit panosu daha bi kaç şey eklicez kapı kilitlerine çok meraklı bizde böyle bişey yaptık genel olarak merak etmiyor bunları ama bazen bakıyorum geçmiş başına oynuyor bi gun ilgisini hiç çekmeyen şey bir gun çekiyor

:))) alemler bunlar ya hepsinde çeşit çeşit huy:))

Bu yatak çok güzel gercekten. Ikea nin çoğu ürününü çok beğeniyorum ben. Eminim çokta kullanislidir.

hayır sadece cok tatlı :)

benımkıde emerken bana bakıyor de de de deeeeeeeeeeeeeeeeee dıyıp emmeye devam edıyor
Hahahaha ya çok tatlilar.. bazen sinir krizi gecirme sınırına gelsekte onlar bizim minnak tatlilarimiz... ♥♥

cocuk yedırmek zor zanaat
sabırla denemeye devam
benımkıde herseyı yere atıyor
Valla sanırım emzirmeyi birakana kadar bir düzene oturmayacak yemeleri.. Hoş ben onu emzirmeyi nasıl birakacam bilmiyorum gerçekten. Ondan ayrilacakmisim gibi hissediyorum düşününce.

Ay bende geçen gün aynı durumu yaşadım. Kiyafetlere bakıyorum bakıyorum beden bulamıyorum. Sordum meger bizimkilerin kıyafetleri başka taraftaymis :)

Sağol canım cvp için bugün olduk aşımızı inş ateş olmaz

Geçmiş olsun cnm. Umarım rahat gecirirsiniz.

Kızlar yarın bim e de mutlaka uğrayın. Çocuklar için baya eğitici oyuncaklar geliyor.
Bim kacta açılıyor :)

Cnm oncelikle kararin hayırlı olsun. İnternet üzerinden montessori yataklari ya da montessori cocuk odalari diye arattirirsan tam istedigin gibi yataklar çıkıyor karşına. Onlardan alabilir ya da yaptirtabilirsin.

canım günaydın ilk önce bebeğini aldırmadığına ne kadar sevindim bilemezsin. diğer sevindiğim durum ise yeni bebeğine alışıp şimdiden yatağını düşünmen. ay sabah sabah çok mutlu oldum. Soruna gelince benim oğlanda aynı odada park yatakta yatıyor. senin yerinde olsam Poyraz paşaya karyola alır odasını kurarım. yeni yavrunu da poyrazın park yatağına yatırırım. karyolaların çeşiti çok ve güvenlik önlemleri hat savhata. kız çok sevindim valla bak iyiki yavruna kıymadın.

carputi helal sana gerçi bunda eniştenin de parmağı var gibi .ellerinize sağlık çok güzel şeyler yapmışsınız. kilit panosunun patentini verirsen bende yaptıralım

KIZLAR berraq ın bebeğini doğurmasına karar vermesi beni bugün mutlu eden ilk şey. Bu aynı zamanda bu topiğin ne kara etkili ve faydalı olduğunun bir göstergesi. Berraq ı tebrik ediyorum. sevgi ve dua ile selamlarımı iletiyorum. KIZ ÇOK İYİ YAPTINNNN.

Sağol. Allahrazi olsun. Poyraz halen süt emiyor.bu konuda tereddut yaşadım cocuk memesiz kalmasin diye diğerini aldrmayi düşündüm. Ama dr emzir dedi.kimi emzirme dedi.evet söylediğini yapcam. ppyraza karyola alcm icimden dusmese iyidr.Ultrason goruntumu paylascam en yakin zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…