2014 Kasım Anneleri

Günaydın hatunlarrrr

Bizim asimiz haziranda.
Niye farkli kii.
Erken dogdugu icinmi 32 haftalik dogmuştuu
Doktora sormadim hiçç.

Mayista menenjit aşimizin ikinci dozu var.

Arkadaslar simdi doktordan ciktim ikili testi kacirdim 3 lu yapılacak ama dr kız dedi önceki dr ise erkek demisti
hayirli olsun tekrardan canim.. Ay ne heyecanli hangisi hayirlisiysa oyle olsun insallah.. 16.haftada kiz dendiyse erkek bariz belli olurdu bu haftada.. Haber et bizi de..

Merhaba arkadaşlar,

Bir çoğu gibi bende pek giremiyorum.

Bebişlerimiz hızla büyüyor. Onlarla birlikte bu sürece ortak olmak öyle güzel ki...

Anne olmak cidden harika birşeymiş. Bunu bize nasip eden Allah'a şükürler olsun...

Umarım hepiniz bebişleri iyidir.

Bir buçuk yaşında olacak kuzular oyy oyyy

Miss kokulular..

Sevmelere doyamıyorum...

Hepinize sevgiler, bebişlerinize öpücükler..

Allah'ım onları korusun.

kubbaa bende hala kararsizim. Oglum park yatakta yatiyordu kucugu park yataga yatiririm ogluma da böyle bisey alirim diye düşündüm hosuma geldi bu yatak
Evimiz de yer sıkıntısı da var kirada oldugum icin oda yapmak da istemiyorum bilemedim bnde

Bu yatagı kullanan cok tanıdıgım var canım memnunlar. Kendisi inip cıkabilir, uyuyacagı zaman yanına da yatabilirsin dalana kadar rahat edersin bence :)

Kızlar 21-25 nisan arası tüm migroslarda oyuncaklarda %60 a kadar indirim var. Bilginiz olsun.
Büyük bir migros varsa yaknınıZda daha cok secenek var. Ben bugun kızıma istediği barbie, oğluma da araba aldım. Herkes cılgınlar gibi oyuncak topluyordu :)

L lavinci benim için bir yorumda bulundun dusunceni söyledin. Tamam bitti
Daha niye arkamdan atıp tutuyorsun kardeşim. Bu kürtaj ne kadar büyümüş senin gözünde? Dünyada 500 milyon kadın yaptırmış. Onlar hepsi cehennemlik bir sen mi cennetliksin.??Akil verdin yeterli kimsenin hayatını yargilamayin. Evet çok zenginim allaha şükürler olsun. Esim 2 tane univ ogrencisi okutuyor bana gelince lise mezunuyum bi işim yok poyaza bakmaktan baska.Ama hersey okumak degilmis okuyarak da insan cahil kalabiliyormus.herşey para da degilllllllll.
Ben kendi fizyolojimden ve psikolojimden dert yandim ondan dogurmayacm dedim. Ama sevabi kime gunahi kime?ikiside bana. Anlatabiliyor muyum. Kurtaj yasak degil kurtaj bir haktr.oldurulen bebek degil fetus yani bir taslak organizma. Benim çocuğum olmadi allah vermedi aşılama oldm yok tüp bebek oldum
Bu sorunlar benm yasadijlarimn yaninda koca bir sıfır. Sebebine gelince iki sene boyunca vajinismus skntsi cektim. Herks sorardi sizn neden cocuk olmadi
Istemiyoz diye gecistirirdm. Benm ve esimn psikolojsni düşünün artk. Neyse oldu o iş zor bela. 1 sene sonrada gelen bir cocuk müjdesi. Yani insan bazen sevinir ama baznde uzulebilr. Herşey bizim icin insanlar icin. Şimdi hiçbir düşünce çocuk sevgmden büyük olamaz. Ben ne gunler gordum.haaa suda var bebegimi aldrmiyorum.cnku kocama ilk gun ki gibi aşığım onun çocuğunu dogrcam
Sebep cinayet islememe şu bu degil
Sadece onu sevmem saymam. Herşey icin sagolun.

Bi arkadasim da vajinismus hastasi ve bosanmak üzere bu hastaligi yenebilir mi bize vereceğin bi tavsiyen var mi

canım iyi olduğunuza çok sevindim. Daha da iyi olursunuz inşallah.
Bizimde 27 sinde sünnet. günler yaklaştıkça içimi bir sıkıntı kaplıyor . inşallah bizde kolayca sıkıntı olmadan atlatırız.

Beğeni yapılarak fisekleme yapıldığını ilk defa duyuyorum. Kimin neyi ne için beğendiği sizi pek alakadar etmez... yazdiklarinizi begenenler yok diye ortalığı karıştırmaya çalışmayın.
carputi hamile kaldığım günden bu güne kadar sağlık konularında bu topikte herkese elinden geldiği kadar yardımcı oldu. yardımcı oldukları arasında bende varım diğerlerine de şahitlik ederim. hatta diye bilirim ki 2014 Kasım anneleri arasında bu topiğe en fazla yardımı dokunanlar arasında ilk 3 te dir. Bu nedenle Allah ilk önce ondan sonrada senden ve bizden razı olsun. Burada ki amacımız 2014 kasım ayında doğan yavrularımızı en iyi şekilde büyütmek. bir birimizi tecrübe ve bilgililerimizle aydınlatmak. görüş ayrılıkları olması doğal. ama bu böyle dedi diye onu yapmak veya yapmamak yine bizim idaremizde. Burada birşeyler yazılır mantıklı gelir yaparsın mantıksız gelir yapmazsın. katılırsın katılmazsın ama kırıcı olmazsın. Bu kimse için bir hak değildir. bu nedenle istemeden kırdığım veya darlattığım her kim var ise hakkını helal etsinki ben helal ediyorum

Evet var. Burdan biriyle de tanıştım baska bir formda whatsapp dan konuştuk. Oda yendi şükürler olsun simdi hamile.ozelden cep yaz OrganikParasetamoL
benım arkadasımda da var
aynı zamanda evlenmıstık
cok psıkolojısı bozuldu
ondan bıldıgım ıcın ne kadar zor oldugunu bılıyorm
gercekten zor bır surec
ben ona asla sormuyorum bırsey
kotu hıssetmesın kendını dıye
onceden o konusurdu
sımdı bısı anlatmıyor bende sormuyorum
bebıs ıstıyor oda, kpss gecınce ıstıyrm dıyor ama nasıl yapıcak bılmıyorum

Allah yardımcısı olsun

Selam canlar carputi nin herkese selamı var en kisa zamanda gelip bi basın açıklaması yapıcam dedi şaka ama hakkaten selamı var biz özelde görüşüyoruz hepinizi öpüyorum sizleri seviyorum. Fazla giremiyorum hamilelik te olunca

canım iyi olduğunuza çok sevindim. Daha da iyi olursunuz inşallah.
Bizimde 27 sinde sünnet. günler yaklaştıkça içimi bir sıkıntı kaplıyor . inşallah bizde kolayca sıkıntı olmadan atlatırız.
İnş hersey yolunda gider
Geçmiş olsun şimdiden
biz 8 aylıkken yaptırdık

ay bebıs mı gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…