Ya ne heyecenlidir şimdi :) isim ve cinsiyet olayi çok güzel :)Arkadaslar simdi doktordan ciktim ikili testi kacirdim 3 lu yapılacak ama dr kız dediönceki dr ise erkek demisti
hayirli olsun tekrardan canim.. Ay ne heyecanli hangisi hayirlisiysa oyle olsun insallah.. 16.haftada kiz dendiyse erkek bariz belli olurdu bu haftada.. Haber et bizi de..Arkadaslar simdi doktordan ciktim ikili testi kacirdim 3 lu yapılacak ama dr kız dediönceki dr ise erkek demisti
Bu yatagı kullanan cok tanıdıgım var canım memnunlar. Kendisi inip cıkabilir, uyuyacagı zaman yanına da yatabilirsin dalana kadar rahat edersin bence :)kubbaa bende hala kararsizim. Oglum park yatakta yatiyordu kucugu park yataga yatiririm ogluma da böyle bisey alirim diye düşündüm hosuma geldi bu yatak
Evimiz de yer sıkıntısı da var kirada oldugum icin oda yapmak da istemiyorum bilemedim bnde Eki Görüntüle 1818068
Arkadaslar simdi doktordan ciktim ikili testi kacirdim 3 lu yapılacak ama dr kız dediönceki dr ise erkek demisti
L lavinci benim için bir yorumda bulundun dusunceni söyledin. Tamam bitti
Daha niye arkamdan atıp tutuyorsun kardeşim. Bu kürtaj ne kadar büyümüş senin gözünde? Dünyada 500 milyon kadın yaptırmış. Onlar hepsi cehennemlik bir sen mi cennetliksin.??Akil verdin yeterli kimsenin hayatını yargilamayin. Evet çok zenginim allaha şükürler olsun. Esim 2 tane univ ogrencisi okutuyor bana gelince lise mezunuyum bi işim yok poyaza bakmaktan baska.Ama hersey okumak degilmis okuyarak da insan cahil kalabiliyormus.herşey para da degilllllllll.
Ben kendi fizyolojimden ve psikolojimden dert yandim ondan dogurmayacm dedim. Ama sevabi kime gunahi kime?ikiside bana. Anlatabiliyor muyum. Kurtaj yasak degil kurtaj bir haktr.oldurulen bebek degil fetus yani bir taslak organizma. Benim çocuğum olmadi allah vermedi aşılama oldm yok tüp bebek oldum
Bu sorunlar benm yasadijlarimn yaninda koca bir sıfır. Sebebine gelince iki sene boyunca vajinismus skntsi cektim. Herks sorardi sizn neden cocuk olmadi
Istemiyoz diye gecistirirdm. Benm ve esimn psikolojsni düşünün artk. Neyse oldu o iş zor bela. 1 sene sonrada gelen bir cocuk müjdesi. Yani insan bazen sevinir ama baznde uzulebilr. Herşey bizim icin insanlar icin. Şimdi hiçbir düşünce çocuk sevgmden büyük olamaz. Ben ne gunler gordum.haaa suda var bebegimi aldrmiyorum.cnku kocama ilk gun ki gibi aşığım onun çocuğunu dogrcam
Sebep cinayet islememe şu bu degil
Sadece onu sevmem saymam. Herşey icin sagolun.
canım iyi olduğunuza çok sevindim.İyi çok şükür arkadaşım ağrı kesici nerdeyse hiç kullanmadık bugün kontrole götürdüm doktor iyi Dedi sünnet külodu bacaklarını tahriş ediyordu takma Dedi bactroban diye bir krem yazdı sabah akşam sürücem batikonu günde bi defa damlat yeter Dedi baya toparladı teyzesi darısı başınıza inşallah
carputi hamile kaldığım günden bu güne kadar sağlık konularında bu topikte herkese elinden geldiği kadar yardımcı oldu. yardımcı oldukları arasında bende varım diğerlerine de şahitlik ederim. hatta diye bilirim ki 2014 Kasım anneleri arasında bu topiğe en fazla yardımı dokunanlar arasında ilk 3 te dirBeğeni yapılarak fisekleme yapıldığını ilk defa duyuyorum. Kimin neyi ne için beğendiği sizi pek alakadar etmez... yazdiklarinizi begenenler yok diye ortalığı karıştırmaya çalışmayın.
benım arkadasımda da varEvet var. Burdan biriyle de tanıştım baska bir formda whatsapp dan konuştuk. Oda yendi şükürler olsun simdi hamile.ozelden cep yazOrganikParasetamoL
İnş hersey yolunda gidercanım iyi olduğunuza çok sevindim.Daha da iyi olursunuz inşallah.
Bizimde 27 sinde sünnet. günler yaklaştıkça içimi bir sıkıntı kaplıyor. inşallah bizde kolayca sıkıntı olmadan atlatırız.
ay bebıs mı gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrSelam canlar carputi nin herkese selamı var en kisa zamanda gelip bi basın açıklaması yapıcam dedişaka ama hakkaten selamı var biz özelde görüşüyoruz hepinizi öpüyorum sizleri seviyorum. Fazla giremiyorum hamilelik te olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?