2014 Kasım Anneleri

18 aylıkken kızının bu kadar iletişim kurabiliyor olması mükemmelmiş

Maşallah..dil gelişimi çok iyiymiş.ben hemen konuşsun filan derdinde diilimde..şu dr un adını söyleyince hemen bakmıyor demesi açıkcası kafamı karıştırdı

Cahil mi desem bilemedim??hemşire olan bu..karşılık vermiyorum ama sonradan üzülüyorum işte
ya bu insanlar hicmi birbirinin iyiliğini dusunmezya ozelliklede en yakin akrabalar iyi olsa haset ederler sikinti olsa sevinirler kim.ne düşünürse Allah bin katini versin vallaha sende takilma bak cogumuzun ayni yAni dra git iyice arastirsinlar kafanda rahat etsin

Cahil mi desem bilemedim??hemşire olan bu..karşılık vermiyorum ama sonradan üzülüyorum işte
Hemsire olsa ne olacak İşte sen sonuçta bir annesin içini huzursuz ediyor bende hemşireyim bişey bile görsen usulünce incitmeden söylemek lazım bazı insanlar bu konuda çok acımasız

Maşallah..dil gelişimi çok iyiymiş.ben hemen konuşsun filan derdinde diilimde..şu dr un adını söyleyince hemen bakmıyor demesi açıkcası kafamı karıştırdı
Canim doktora niye baksin ki kuzu.. Onemli olan sen babasi fln seslendiginizde bakiyor mu? Yani kizim daha doktor ona dokunmadan basliyor aglamaya o ortam rahat bir ortam olmaz ki..

Aynen Dediğiniz gibi eline geçen herşeyi gülerek bize atıyor. carputi o helikopteri sapıyla tutup tv ye vuruyor. Sapı olan oyuncaklar bizden uzak olsun. Ortalıktan kaldırıyorum saplı şeyleri. Zaten artık oyuncak almama konusunda kararlıyım. Çok beğenip alsam bile Eren e şimdi vermeyi düşünmüyorum. Oyuncak aldıkça çocuk oynamamakta inat ediyor resmen

Hava Değişimi Oğlumu hemen hastalandırıyor. Yine grip oldu, dün gece burun tıkanıklığından 15 dk da bir uyandı, ağladı çok üzülüyorum hasta Olmasın onlar.. Bugün de Ateş'i var. İnşallah ilerlemez. Peditus ve Dolven veriyorum. Bir de Ballı Ihlamur. Başka ne yapabilirim bilmiyorum

Biraz internetten baktım da aslında otistik çocuklar hiç ayırt edilemiyo??

Hemsire olsa ne olacak İşte sen sonuçta bir annesin içini huzursuz ediyor bende hemşireyim bişey bile görsen usulünce incitmeden söylemek lazım bazı insanlar bu konuda çok acımasız
Bi de şu var:naz (bebeğim) hala sağlam yürüyemiyo.yani sık sık düşüyo..bi bakıyorum yerden desteksiz kalkması dönmesi normal gibi..bazen de sanki çok sağlam basamıyo her an düşecekmiş gibi.of ne düşüneceğimi şaşırdım

Canim doktora niye baksin ki kuzu.. Onemli olan sen babasi fln seslendiginizde bakiyor mu? Yani kizim daha doktor ona dokunmadan basliyor aglamaya o ortam rahat bir ortam olmaz ki..
Aslında maalesef biz de ilk seslendiğimizde bakmıyo çok denedik.2-3 seslenmede bakıyor

Canim gecmis olsun
Atesi kaca cikiyor acaba.37 -37.5 larda seyrediyorsa hemen ilac verme 38 olunca ver vucut bi savassin kendi.kizimada oglumada oyle yaparim ben.hemen ilac baslamam hafif bi hastalik geciriyorsa.
Peditus yeterli olur bence atesi cok yukselirsede calpol dolven donusumlu verebilirsin canim.
Cocuklar hasta olunca insan perisan oluyor resmen.kizim da bu kis ilk defa ateslenmsti hic onu oyle gormemistim ben nasil uzulmustum anlatamam

canım sende benim gibi bdv damı takılıyorsun :)) resmen burda okuduktan sonra sürekli takip etmeye başladım. içim daralıyor okudukca yine okuyorum
Bıgun burada bahsi gecmişti
Artık siteye her gırdıgımde bakmaddan cıkmaz oldum :)))

Bazı konular cıdden tartısmalı oluo sarıo takıbı :)

Tam anlamıyla hayatın içinden :)))

Bebegı olup işe başlama konusunda kararsız bırinın konusu vardı ona yorum yapmıştım :)
Bıde camasır yıkama mevzuu

Valla neredeyse hergun makıne calıstırıyrm be n ya :)

Hepımızın derdı sanırım :)

evet bende çok bakıyorum dün o çamaşır konusuna bende
baktım bişey yazmadım ama :) bende açsam hergün çalışırda
yıkamak sorun değil de asması toplaması katlaması vs onlar zoruma
gittiği için erteliyorum :):):):)

Ateş gece yüksekti şimdi 38 lerde. Bir de balgam var sanırım atamıyor, hırıltılı baya. Az önce kustu biraz rahatladı gibi. Peditus iyi geliyor ama baskıladığı için balgamı atamıyor, oda hırıltı bırakıyor. Balgam söktürücü mukotik diye bir ilaç var onu mu kullansam acaba peditusla beraber. Bu arada senin de Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Amin canim sagol.
Balgami artarsa gotr pazartesi bi dr ye.tek ates burun akintisi vs olsa problem degil.keci boynuzu pekmezi de balgama iyi gelir.

Bol bol ılık su içir bide secde pozisyonuna getir Eren'i elinle sırtına yukardan aşağıya pat pat vur

Aşağıdan yukarıya pardon yanlış yazmışım Yaman'la

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…