• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Canım ben gördüm ama hala hayal gibi sende öyle olacaksın hep gitmek istiyorum büyüsünde hareketlerini göreyim istiyorum şimdide özlüyorum :1:

Ben de olacak mıyım acaba hayırlısıyla? İnşallah.
Günlerimiz yakın olduğu için sizi ilgiyle takip ediyorum.

Güzel haberlerinizi eksik etmeyin :) Tekrar çooooooooooooooook tebrik ediyorum. Tadını çıkarın bu mutluluğun!

Heyecanınızı tahmin edebiliyorum. Okurken bile gözlerim doldu. Hayırlı uğurlu olsun tekrar :)
İnşallah görürüm ben de, sizler gibi mutlulukla paylaşırım.
Ne güzel duygular bunlar..

sende yaşayacaksın canım merak etme..
bizde senin sevincini paylaşacağız..

ayy evet yaa 32 diş geziniyorumm ortada :9::9:

evet canım Mersin deyim bende: ))) mersinemi yeni tasındın Canım..

Gülay özdemir hangi hastane hıc duymadım adını,

Ben sistem hastanesi Muhittin Hikmet Telliye gidiyorum canım..

Tedaviyle 3 yıl sonra hamile kaldım ilk bebeğim .:16:

evet Mersin'e geçen yaz taşındık ama daha hiç biryer bilmiyorum. Osmaniyede çalışıyorum Öğretmenm gidip geliyorum. araştrmaya da vakit olmadı Forum yaşam hastanesi.
hayırlı olsun canım bebeğin. inşallah Rabbim sağlıkla kucağımza almak nasip eder hepimize

Kızlarrr ben şuan doktora mayene oldum doktor kese felan göremiyorum tekrar kan ver öğle sonu tekrar muaye etcem dedi sğlamak istiyorum

Belki henüz erkendir, hemen umutsuzluğa kapılmayın. Sakin olun, kanınızdaki HCG artışı iyi çıkar, ilerleyen günlerde görürsünüz inşallah.
Henüz çok başındayız ne de olsa, bir gün bile çok şey fark ettirebilir diye duymuştum.

İyi haberlerinizi alıcaz umuyorum, içinizi ferah tutmaya çalışın.

canım geldim kesemizi gördüm herşey yolunda taze anne dedi..çok mutlu oldummm :nazar::nazar::32::32::32:
ağır kaldırmak ağır işler yapmak yasak dedi..
adam o adar yoğunki ancak bu kadar bilgi aldım bunada şükürrr :nazar::nazar:

harika canım ... Kalp atışlarını duymaya bir ay sonra mı gitcen canım?

evet Mersin'e geçen yaz taşındık ama daha hiç biryer bilmiyorum. Osmaniyede çalışıyorum Öğretmenm gidip geliyorum. araştrmaya da vakit olmadı Forum yaşam hastanesi.
hayırlı olsun canım bebeğin. inşallah Rabbim sağlıkla kucağımza almak nasip eder hepimize

Forum yaşam tamam canım biliyorum...

Hoşgeldin Mersine öyleyse:48: zor oluyordur sana osmanıyeye git gel

Amin insallah saglıcakla kucagımıza alırız o günleride paylasırız: ):nazar:

Ben de olacak mıyım acaba hayırlısıyla? İnşallah.
Günlerimiz yakın olduğu için sizi ilgiyle takip ediyorum.

Güzel haberlerinizi eksik etmeyin :) Tekrar çooooooooooooooook tebrik ediyorum. Tadını çıkarın bu mutluluğun!

Sağol canım benim belki sen kalbini duyarsın bana dr kalp atışları başlamıştır fakat daha aletle duyulacak kadar yüksek değil haftaya gel kalbi dinleyelim dedi ama ben ay sonu gelsem olur mu dedim tamam o zamana kol ayak kafa yapısı daha belli olur sen bilirsin dedi bende ay sonuna randevu aldım kalbide o zaman dinlemeyi düşünüyorum daha güzel olur eşimle heyecanla bekliyoruz ay sonunu :49: sende güzel haberler alacaksın hatta eline bide fotoğrafını veriyorlar çok duygulanıyosun :1: hafta sonu eşimle albüm almaya çıkıcaz süslü bebek albümleri varmış yazıda yazabildiğin ondan alıp fotosunu yapıştırcam:1: canım eğer karından çok net göremezsen dr sana göstermek için vaginal bakabiliriz diyor bende zararı olmaz değil mi dedim asla dedi vahinalden daha net gördüm dr karından ilk değdirmesinde görüyo ama sen kapkara bi yuvarlak görüyosun yani sende benim gibi göremzsen vaginalden daha net gözüküyo korkmana gerek yok burda kimse vaginal yaptırmayın demiş ama bence kulak esılması gereken tek kişi dr ona güvenmek en sağlıklısı:nazar: hayırlı haberlerini bekliyorum lütfen yaz:49:

ayy gelir gelir hemen gelir perşembe...
kızz o makinedan kalkasım gelmedi hee çok kısa sürdü yaaa :9::9:

Bundan sonra dahada gecmıycek günler büyümeye baslayınca insan resmen özler yaa: )))

eve alalım sabah aksam öğlen bebeğimize bakıp hasret giderelim :27:

ayy browni yaa çok güzel tarif edilmez bir duygu anlatamamm yaa..
USG fotosuna bakıp bakıp seviyorummmm yavrumuuu :16::16:

Tebrikler canım çok başka bir şey ben telefonuma bile çektim işte bakıp bakıp duruyorum allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin :nazar:

Kızlarrr ben şuan doktora mayene oldum doktor kese felan göremiyorum tekrar kan ver öğle sonu tekrar muaye etcem dedi sğlamak istiyorum

hemen üzülme canım ya, bak yok yere üzüyosun kendini inan bana.Kan tahlili sonucun gayet iyi çıkacak eminim. Kimisinin kesesi 6. haftada oluşuyor biliyorsun. Yok yere üzme kendini. Bebiş sana tutunmaya çalışırken sen öle üzülürsen, ona zarırın olur. Topla kendini.Bişi olmucak :34:

Bundan sonra dahada gecmıycek günler büyümeye baslayınca insan resmen özler yaa: )))

eve alalım sabah aksam öğlen bebeğimize bakıp hasret giderelim :27:

ben radyolojide çalışıyorumm...
hergün bir asistana USG ile baktırırım artıkkkk :9::9::9: bıkarlar benden sanırımm :9::9:

canım dur üzülme hemen..daha çok küçük herkeste aynı olmuyor..6.haftada bebeğin kesesini görenler var kuzucumm...
herçekten çok kötü oldum şimdiye kadar bir kere kan testi yaptı adetime 3 gün kala onda değerim 74 çıkmıştı şimdi bu yeterli değil birdaha kan tahlili yaptır 15:30 ta tekrar muayene etcem dedi

Belki henüz erkendir, hemen umutsuzluğa kapılmayın. Sakin olun, kanınızdaki HCG artışı iyi çıkar, ilerleyen günlerde görürsünüz inşallah.
Henüz çok başındayız ne de olsa, bir gün bile çok şey fark ettirebilir diye duymuştum.

İyi haberlerinizi alıcaz umuyorum, içinizi ferah tutmaya çalışın.
inşallah dediğiniz gibidircanım ya inşallah geç döllenmedir ben keseyi görürüz diye umuyodum bide dediğim gibi sağ jasığım ve kuyruk sokumum çok ağrıyo ya dış gebelikse allahım sen koru

ben radyolojide çalışıyorumm...
hergün bir asistana USG ile baktırırım artıkkkk :9::9::9: bıkarlar benden sanırımm :9::9:

Şanslısın oh ne güzel ozaman ,

bende doktorumla akraba olmayı planlıyorum sıkca ziyaretıne gidicem gibi görünüyor:27::27:

Back
X