• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Kizlarmakyaj konusunda ne dusunuyorsunuz ???

Yapiyor musunuz?? Sampuan dis macunu falan degistirdiniZ mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben uzun suredir organik makyaj urunleri kullaniyordum zaten, ama yine de mumkun oldugunca makyaj yapmamaya calisiyorum. Bu sefer de zombi gibi geziyorum ortalikta soluk bir yuzle, bi suru kisi hayirdir, hasta misin diye sordu, oyle olunca da moralim bozuluyor :)

Dis macunum da organik, yalniz yuz temizleyicisi konusunda endiseleniyorum. Normalde yagli ciltler icin oldukca etkili temizleyici ve nemlendirici krem kullaniyorum. Son iki haftadir yuzumu sadece bebe sampuani ile yikiyorum ama ne kadar idare eder bilmiyorum. Sampuan konusu ise soyle, normalde kuaforden aldigim bir sampuanim var ama sanirim onda da organik bir urune gecicem.

Bunlara dikkat ediyorum ama acikcasi dikkat etmesem, makyaj yapsam, her zamanki cilt temizleyicimi kullansam ne kadar olumsuz etki eder bebege pek de emin degilim. Sanirim kendi icim rahat olsun diye yapiyorum.

Çok mantıklı :) daha önce hiç aklıma gelmedi, bazen tutuluyorum :))
Sağol canım, dediğin gibi yapıcam ;)
Light süt alıp eve koymuştum 4 paket hemdee,, onları bitirim sıradan giderim ;) yağlı süt içe içe kilo almayayım dedim şimdi bide bal koyuyoruz içine faranjitim diye,, şişicem iyice :27:

Cok gecmis olsun. Hem hamilelik hem hastalik cok zor. İlac kullanmadan iyilesmek gerekince artik elde ne varsa icilecek. Yarim yagli sut icmen cok daha iyi cunku yagli sutler bagirsaklarda daha zor emildiginden gaz olusumunu cok arttiriyor. Laktozsuz sut ama kesin cozum.

Bende Kasım annesi olucam inşallah:)
:nazar:

hayirli ugurlu olsun. Saglikla kucaginada alirsin insallah

günaydın kızlar:3:
ben dün hamile olduğumu öğrendiğimden beri çok şaşkınım bugün de doğru dürüst uyayamadım:16::16:
benim dünkü kan testimde değerim 757 çıkıt sizce bu değer normalden çok mu yüksek nasıl tüp bebekle hamile kaldım bu arada:16::16:

bende hamile oldugumu ogrendigim gun uyuyamamistim. İnsan bu kadar cok bekledikten sonra bu mucizeye inanmakta zorlaniyor. İnsallah saglikli bi sekildede kucagina alirsin.

Son düzenleme:
S.a arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım benimde bi aksilik olmazsa kasımda doğacak. ..tabi şükürler olsun benim bebeisler ikiz...erken de gelebilirler :) hayırlısı olsun 4 hafta 5 gunlukler

S.a arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım benimde bi aksilik olmazsa kasımda doğacak. ..tabi şükürler olsun benim bebeisler ikiz...erken de gelebilirler :) hayırlısı olsun 4 hafta 5 gunlukler

hayirli olsun saglikla mutlulukla dogsunlar. İkiz annesi olmak hem cok guzel hemde eminim cok zordur.

Son düzenleme:
malesef benimde azimsanmayacak olcude bi kilo sorunum var :59: doktorum abur cubur gecistirme olayini , paketli besinleri sekerli herturlu hazir gidayi yasakladi. Nekadar saglikli ve duzgun beslenirsen hem senin hemde bebegin icin sorun olmaz dedi.simdiye kadarda bu sekilde yapmaya calistim ve hic kilo almadim. Benim en buyuk sikintim su konusunda oluyor malesef. Suyu hic sevmiyorum ama hamile oldugumu ogrendigimden beri zorla iciyorum. 2lt enaz su icmem gerekirken ben 1 lt suyu zor bitiriyorum :14: bu konuda caresizim varsa bi yontemi banada onerin lutfen...

İnşallah çok kilo almadan sağlıklı bir şekilde hamileliğimi tamamlarız. Benim de su içme konusunda sıkıntılarım var. Şu an beş buçuk ayluk hamile olan bir arkdaş da maksimum 1 litre içebildiğini söylüyordu. Doktoru, önemli değil bebeğin durumu gayet iyi, içtiğin su yetiyor demiş. bunu duymak beni rahatlattı.

şükür korkutacak kıvamda olmadı. nokta nokta zar zor gözüküyor. progestan içiyorum ayağa kalkmıyorum sıkıntım yok şuan için inşallah canım hayırlısıyla şu tehlikeli zamanları atlatsak bir :)

İnşallah hiçbir sıkıntı olmayacak canım. 18 mart randevu gününüz iyi geçer inşallah. güzel haberlerini bekliyorum...

malesef benimde azimsanmayacak olcude bi kilo sorunum var :59: doktorum abur cubur gecistirme olayini , paketli besinleri sekerli herturlu hazir gidayi yasakladi. Nekadar saglikli ve duzgun beslenirsen hem senin hemde bebegin icin sorun olmaz dedi.simdiye kadarda bu sekilde yapmaya calistim ve hic kilo almadim. Benim en buyuk sikintim su konusunda oluyor malesef. Suyu hic sevmiyorum ama hamile oldugumu ogrendigimden beri zorla iciyorum. 2lt enaz su icmem gerekirken ben 1 lt suyu zor bitiriyorum :14: bu konuda caresizim varsa bi yontemi banada onerin lutfen...

İnşallah çok kilo almadan sağlıklı bir şekilde hamileliğimi tamamlarız. Benim de su içme konusunda sıkıntılarım var. Şu an beş buçuk ayluk hamile olan bir arkdaş da maksimum 1 litre içebildiğini söylüyordu. Doktoru, önemli değil bebeğin durumu gayet iyi, içtiğin su yetiyor demiş. bunu duymak beni rahatlattı.

su ana kadar hic kilo almadim bu iyi bisey. Elimden geldigi kadar dikkat etmeye calisiyorum. Dr un bana onerdigi 7 kg ile bitirmem :44: simdilik hedefim bu bakalim. Su konusunda da tele program yukledim habire hatirlatiyor bana zorlada olsa iciyorum. Yaz geldiginde daha rahat olur sanirim.

Cok gecmis olsun. Hem hamilelik hem hastalik cok zor. İlac kullanmadan iyilesmek gerekince artik elde ne varsa icilecek. Yarim yagli sut icmen cok daha iyi cunku yaglikucagina alirsin.

Canım ben light içiyorum daha iyi yağlıdan ;)
Buarada hepinize bi uyarım var arkadaşlar!!!!!
Benim öksürüğüm şiddetlendi, çok minik bi kahverengi leke gördüm. Hastaneyi aradık, öksürükten olabileceğini söylediler,,günde 3 lt ılık su iç dediler..yatıyodum zaten hastayım diye, bugün biraz dışarı çıkmıştım,, şimdi yatışa devam.. Ağrım sancım yok ama öksürünce oluyo birazcık kasıyo beni.. Amannn dikkat edin havalar çarpmasın,, kendinizi sıcak tutun.. Ve mümkün mertebe dinlenin,, ağır kaldırmayın ve cinsellikten uzak durun 3. ayınız dolana kadar...

Slm arkadaşlar;bende bu gün kasım ayı annelerine katıldım bebişim 5+2 haftalık inş herşey güzel gider ve hepimize bebişlerimizi kucağımıza almak nasip kısmet olur :nazar:

kizlar bicogunuz keselerinizin fotosunu koymussunuz :1: buda benim minigimin kesesi
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1394992544.022341.webp

su ana kadar hic kilo almadim bu iyi bisey. Elimden geldigi kadar dikkat etmeye calisiyorum. Dr un bana onerdigi 7 kg ile bitirmem :44: simdilik hedefim bu bakalim. Su konusunda da tele program yukledim habire hatirlatiyor bana zorlada olsa iciyorum. Yaz geldiginde daha rahat olur sanirim.

7 kilo çok iyi ya inşallah hedeflediğiniz gibi olur :1: hamileliğimizin önemli kısmını yaz aylarında geçirmemiz su içmek için büyük fırsat :) Telefon hatırlatınca üç litreyi içebiliyorsanız ne mutlu size :1:

Slm arkadaşlar;bende bu gün kasım ayı annelerine katıldım bebişim 5+2 haftalık inş herşey güzel gider ve hepimize bebişlerimizi kucağımıza almak nasip kısmet olur :nazar:
Hayirli olsun canim. Guzel dileklerin icinde cok sagol. İnsallah gepimiz miniklerimizi saglikla aliriz kucagimiza

Hosgeldiniz, hayirli ugurlu olsun hamileliginiz, saglikla kucaginiza alin bebeginizi insallah :)

Benim de oldukca yogun kasik agrim olmustu regl olmam gereken hafta ve onu takip eden hafta. Yeni yeni azaldi agrilarim. Pek cok arkadasla da konustuk bu konuyu, doktorlar da normal diyor. Cok dayanilmayacak hale gelmedigi ve kanama ile beraber olmadigi surece kasik agrisi normal. Endise etmeyin :)
inşallah geçer galiba 6.haftadan sonra geçiyor
sağol yorumun için:16::16:

hayirli ugurlu olsun. Saglikla kucaginada alirsin insallah

bende hamile oldugumu ogrendigim gun uyuyamamistim. İnsan bu kadar cok bekledikten sonra bu mucizeye inanmakta zorlaniyor. İnsallah saglikli bi sekildede kucagina alirsin.[/QUOTE]
ayyy hiç sorma o kadar çok bekledim ki mucizemi çok şükür Rabbime:16::16:

hayırlı olsun canım
kizlar bicogunuz keselerinizin fotosunu koymussunuz :1: buda benim minigimin kesesi
Eki Görüntüle 1025520
ne güzel keseyi görmüşsün darısı bana 2 hafta sonra:16::16:

Back
X