Nur,özgül,nıhle,esrahim,rain.. Bütün arkadaşlarım,,
Aslında sizler 3. ayınızı atlatana kadar bişey anlatmak istemiyordum sizi üzmemek adına.. Ama tedirgin olmanızıda istemedim,, çünkü bende sizi göremeyince merak ediyodum, carla yok mesela nezamandır

Pzrts pembe akıntıya döndü o minicik kahverengi leke,, çok korktum ve öğleden sonra apar topar dr.a gittik.. Dr. muayene etti, bebeğimin kalbi atmıyordu. Geçen pazartesi sağlıklı ve herşey yolundaydı. Ancak bikaç gün sonra kalbi durmuş, ki o kalbi durana kadarda büyümüş bebeğim. Dr.um salı sabaha saat verdi,, gittim alındı bebeğim.
Pzrts çok üzgündüm çok ağladım, ama salı günü daha iyiydim akşamında.. Ve şuandada aynı şekilde çok iyi ve mutluyum. Dün sabah yürüyüşe başladım,ve diyete

dr. bikaç test istedi onları yaptırıcaz haftaya.. Sonuçlardan sonra daha sağlıklı bi şekilde bebiş çalışmasına başlicaz

gebeliğim devam etse muhtemelen anomali olacaktı ve daha kötü sorunlarla karşı karşıya kalacaktık..
Demem o ki canlar ben üzülmüyorum, sizde ltfn canınızı sılmayın ve benimle aynı durumla karşılaştığınız takdirde daha iyisini yapmaya odaklanın

ben mesela 70lerde hamile kaldımmm,, ama şimdi önüme 3 ay bi hazırlık süreci aldım( dr.demedi haftaya görüşeceğiz) bu süreçte 60 kg.ya inmek istiyorum ve daha daha sağlıklı bi gebelik için elimden gelenü yapıcam

yas tutup hayata küsmek gibi bi hataya düşmek beni amacımdan uzaklaştırır çünkü brn gerçekten bebişiö olsun istiyorum :) sizleri çok seviyorum ve dilerseniz bebişim olmasada sizinle devam etmek istiyorum,,, ki bebiş olunca accık geriden gelicem ama olsun,, canımız sağolsun