- 2 Nisan 2014
- 1.412
- 1.933
- 168
Nerden aldın bunu, hangi site ya da mağaza
Henüz almadik cnm ama baby tech beyaz kelebekler die geçiyor..internette we bebek magazalarinda war genellikle..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerden aldın bunu, hangi site ya da mağaza
Canım pierre cardinin bebek arabalarının iyi olduğunu duymustum ama park yatak hakkında bilgim yok.ama bu yatağın rengi falan çok estetik duruyor hosuma gitti benim fiyatı da uygunmus 200 tl sen buna netten mi baktın?
clexane kullanan ne cok kısı olduk bende kullanıyorum doguma 24 sAAT kalaya kadarda kullanıcam artık gobusumde morarmayan yer kalmadı sııznde morarıyomu tenım okadar hassask ılac bırde damara denk gelırse delı gıbı yako benıama yapıcak bırsey yok dayanıcaz mecbur hersey onlar ıcın
Günaydın canım arkadaşlarım.
Dün verdiğiniz destek için tek tek teşekkür ederim.
İnanılmaz kötü bir gün geçirdim dün.
Sonunda doktorumla görüştüm ve tetanozdan sonra aldığım duşun hiçbir zararı olmayacağını öğrendim. Zaten hemşire arkadaşım da yazmıştı burda. Doktorumla görüştükten sonra içim iyice rahatladı.
Ama o saate kadar o kadar çok ağladım ki..
Dün her şeyi kafama takasım varmış.
Üst üste geldi hepsi.. Ağlarken sifonu bozdum, yemeği yaktım, valizimi yanlış hazırlamışım(annemlere geldim), kitaplarımı unuttum, babamla tartıştım(oturup bi de ona sesimi yükselttim diye ağladım), en son da ocağı açık bırakıp gidiyordum.
Bu kafayla gece 10 a kdr kursta mantık için beyin patlattım.
Şu an annemlerdeyim, rahatlamaya çalışıyorum.
Ya normal olduğundan yada dün kendimi çok kastığım için tetanoz olduğum kolum çok yorulmuş gibi ağrıyor.
Allah herkese önce beden sağlığı sonra da ruh sağlığı ihsan eylesin.
Cidden dün çıldırmak üzereydim!
Her şey bahanesi oldu.
Ama şu an sırt,bel ve kol ağrım dışında bir sorunum yok çok şükür.
Her şey için tekrar teşekkürler kızlar!
💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım iyiysen sorun yok..
bende dün gittim hemen duşumu aldım..
ama kolum bugün berbat ağrıyor kaldıramıyorum bennn![]()
Ben hergün 3-4 kez duş alıyorum. Yoksa kendime gelemiyorum. Ama bir an panik oldum işte su değmez 2 gün denilince. Ağrı bende de var. Sanki darbe almışım gibi. Parol içebilirsin dediler ama ağrıyı çekerim daha iyi. İlaç içmeyi sevmiyorum.
💕💕💕
canım iyiysen sorun yok..
bende dün gittim hemen duşumu aldım..
ama kolum bugün berbat ağrıyor kaldıramıyorum bennn![]()
Ben hergün 3-4 kez duş alıyorum. Yoksa kendime gelemiyorum. Ama bir an panik oldum işte su değmez 2 gün denilince. Ağrı bende de var. Sanki darbe almışım gibi. Parol içebilirsin dediler ama ağrıyı çekerim daha iyi. İlaç içmeyi sevmiyorum.
💕💕💕
Günaydın herkese.
bana da hemşire bugün banyo yapma demişti ama ben pınarı tedirgin etmemek adına bir şey yazmadım dün. bir de benim ki de çok ağrımıştı 3 gün ama yine onu da burda daha aşısını yaptırmayanlar var, milleti korkutmayayım diye yazmamıştm :)
ve benim sızı daha ilk dakkadan başlamştı. ben aile hekiminden istirahat aldm o gün ve hemen eve gelip saatlerce buz uyguladm. iyi geldi.
işte öyle :)
💑💓
clexane kullaniyorum ben kan pihtilasmasini onlemek icin.yeni basladim ben.daha on gun oldu.sende mi bunu kullaniyorsun.
Canım düşündüğün için teşekkür ederim.
Aile hekimliğinin hem banyo yapma deyip hem de buz uygulaması yapılabilir demesi dün çelişkili geldi zaten bana.
Sonuçta o da su.
Benim aşı kartımda da yazıyor soğuk uygulama yapılabilir diye.
Neyse ki doktorlara sordum , rahatladım.
Benim gibi panik olanlar için buraya da yazmış olayım dedim :)
💕💕💕
clexane kullanan ne cok kısı olduk bende kullanıyorum doguma 24 sAAT kalaya kadarda kullanıcam artık gobusumde morarmayan yer kalmadı sııznde morarıyomu tenım okadar hassask ılac bırde damara denk gelırse delı gıbı yako benıama yapıcak bırsey yok dayanıcaz mecbur hersey onlar ıcın
Eki Görüntüle 1189304 Eki Görüntüle 1189305
KiZlar ogluusumun cicisi nasil dun aldim
Aziz bebe 40 lira indirimli
Gecmis olsun pinar
Sen baya alisveris yaptin
Fotolarini diger konuda paylasirmisin merak edyrm aldklarini zevkli kiZsin :)
Bende kullanıyorum iğne pıhtılaşma mewzusundan ama benimki oksapar 4000 mg karnımız genleşiyor we kan hacmımız arttığı için morarmalar başlıyor bebişşler için katlanıcaZ
💌💌💌