- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
Kızlar mrb nasılsınız çok sayfa birikmiş okuyamadım inşallah kötü haber yoktur aramızda. Beni sorarsanız suyuma en son dr nispeten az demişti doppler falan yapıldı çok şükür kordon akışı ve plasentadan kaynaklanan bişey yok ama bu su neden azaldı onuda bilen yokErtesi gün tekrar kalktım gittim bana idrar kültürü yapın dedim internette enfeksiyondanda olabileceği yazıyor suyuna o günde baktılar bir gün öncekinden biraz daha fazla çıktı dr bebek değerlendirmesi ve nst ye bağlı olarak 10 üzerinden 10 veriyorum bebeğine dedi bi dahaki kontrol 2 hafta sonra dedi ama ben bugün idrar sonucumu almaya gideceğim ve sonucu gösterirken tekrar suya bakılmasını isteyeceğim. Ne olur dua edin günlerdir zombi gibiydim insanın elinde olmuyor düşünmemek ya bebeğimin suyu aniden biterse diye korkmaya başladım dr iki hafta sonra rutin kontrole gel dedi ama ben bugün gösterip haftaya tekrar gidicem
Alakası yok deselerde bol bol su içtim, nette suyu hiç azalmadan 37lere 38 lere kadar gidenler var umarım bebeğim sağlıkla gelir ne olur dula edin. Birde şu ciğer geliştirici iğneye taktım onun konusunu açacağım dr a,niye önermedi acaba
![]()
canım benim çok samimi arkadaşımında 32. haftada suyu sınırın çok altında çıktı..
33 te ciğer geliştirici yaptılar..
34+1 de tekrar yapıldı ve 34+3 te bebek alındı..
5 gün küvezde kaldı ama sadece kontrol içindi..
şimdi tosun gibi..
kendini çok sıkma sıkarsan ve takarsan bebekle bağlantı daha çok kopuyor..
hepimizde bu riskler var canım..
sağlıkla gelsinlerde dünyaya geliş zamanları Rabbime bağlı..