• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Kizlar geceliklerinizi katlayip hastane cantasina nasil koydunuz?? Kirisir gibi gelio. En uste mi koysam bi iki katlayip??siz nasil yaptiniz???
Bebeğin ve kendinin bohçasını en üste koy tabi canım çokça sıkışık yapmazsan valizi o zaman bişey olmaz sanırım

Insallah canim. Ne guzel bir dilek bu. Ben siskoyum ama::KK43:(58den 73 e ciktim. 80i gorecegim kesin::KK43:((dogumdan sonra sut hormonum da guzel calisirsa kolay kilo verecegimi sanmiorm::KK43:((

valla bende 63le hamile kaldım 72ydim 2 hafta önce daha da tartılmadım:KK17:
ama iki bebekle güzel kilo veririz merak etme:KK19:

büyüsü bozulsun istemiyorum son dakika yapıcam hihihhii :KK48: sancım gelince atıcam valizi hole doldurcam :KK45: tamam tamam yarın hazırlıyorum artık eşime dedim beraber hazırlıcaz eşyaları yıkadık ütüledik bi ben sonradan gecelik aldım onu yıkıycam o kadar
Ha tamam o zaman sorun yok yarın son işlem bitsin artık:KK50:
Bende hafta içi bitiricem inş bakalım bende sana diyorum kendim hazır değilim:KK47:

geçen sizlerin kilo mevzularını okurken diyorum bu kızlar ne çok yiyor yaa.. sonra bi kendime baktım bi elimde kek bi elimde armut yanımda da yenmeye hazır bekleyen diğer yiyecekler :KK48:

Ha tamam o zaman sorun yok yarın son işlem bitsin artık:KK50:
Bende hafta içi bitiricem inş bakalım bende sana diyorum kendim hazır değilim:KK47:
bugün son iş günüm zaten doğum iznine ayrılıyorum evdeyim artık rahat rahat yaparım minik sürpriz yapıp erken gelmezse..

geçen sizlerin kilo mevzularını okurken diyorum bu kızlar ne çok yiyor yaa.. sonra bi kendime baktım bi elimde kek bi elimde armut yanımda da yenmeye hazır bekleyen diğer yiyecekler :KK48:

hahahah ben çoğu akşam kendime tepsi yapıyorum önce gözüm doysun diye sonra da canımın çektiklerini seçip yiyorum :KK72::KK22:

kızlar dr bana magnrzyum agrın olunca iç dedı

sız hergun ıcıyormusunuz??

ben her gün içiyorum içmeyince ağrım oluyor...

evet rahim kasılmalarını arttırıyor, erken doğum açısından sakıncalı yani canım. Kremi sürmeye başlamadım ben daha, ama göğüslerime ellemeye korkuyorum, nasıl süreceğim bakalımo_O

naber canım iyi misin?

ohh maşallah paşaya:nazar::nazar::nazar: kilon da gayet güzel:KK9::KK9:

İyiyim canım sen nasılsın?? Senin kontrolün bugün müydü? Yoksa benim gibi yarın mı? Ayy yoksa ben mi karıştırıyorum. Bu aralar hafıza kötü durumda

bak sen topiğin en hamaratısın bende bu tip şeyleri en iyi akılda tutanı bende bi nevi hizmet etmiş sayılıyorum ama dimi kişileri buluşturuyorum :KK48::KK19:
ben daha yıkamadım :eek:

Valla bravo, senin hafızana hayranım. Benim hafıza bugünlerde yerlerde sürünüyor. Anlattığım şeyi defalarca anlatmaya başladım. Bu seferde de, ilk kez anlattığım şeyi anlatırken acaba anlatmış mıydım tereddütü yaşıyorum, b12 vitamini bitti sanırım bende. Yarın doktora söyleyeceğim, tabi kızımı görüp herşeyi unutmazsam

Sende artık hazırlansan diyorum canım:KK48: Doğurmayacağım ben diyorsan orasını bilemem tabi:-)

hımm güzel bir tarif saol canım pazar sabahına yapayım bari
Çok güzel oluyor gerçekten, sirke kokusu asla olmuyor ve soğuduktan sonra bile çıtır çıtır. Buzluğa da pişirmeden koyabilirsin. Gayet güzel oluyor.:KK33:Bak benimde canım istedi, buzluktakileri kullanmamak için yufka alıp yapayım bu akşam pazar kahvaltısı için.

Nilcm bebislerimiz buyurken ben senden bol bol mama ve corba tarifi bekliorum::)))

O konu da da araştırmalarım var, bir kaç güzel tarif elde ettim. Bir de turkmax gurme'de pratik lezzetler kısmındaydı galiba, orada çocuklar ve bebekler için çok güzel atıştırmalıklar, çorbalar ve püreler yapılıyor. Her zaman olmasa da ara ara bebek-çocuk menüsü yapıyor.

Artık ağlayıp sızlamak yerine karar verdim kendi keyfime bakıcam umursamicam ben de onu.. Mesaj atım gerekeni.. Artık kendi halimeyim yiyip içip oturcam

Ohh çok şükür, takıl kafana göre...Bende dün akşam eşime sinirlendim, gece saat 3'te uyandım tavuk göğsü yiyordum, kalkmış bana diyor ki "sen ne yapıyorsun?" ; dedim ki "bana bak bu saatten sonra bana herşey serbest, her an herşeyi yapabilirim, dikkatli ol bence" dedim. Sabah kalkmış "gece chucky gibiydin, korktum" diyor :-)

Canimmmm supersin imdadima yetistinn

Rica ederim canım, afiyet olsun:KK33:

sana yazıcam bulamadım yazını benim 29. haftada 1009 gramdı bebek şimdi 34. haftada 2443 oldu kafana takma hiç..
Çok sağol canım anne yüreği :KK61::KK61:

Zeyy gayet iyisin bence iki bebişle.Bende 61 le hamile kaldım en son 70 ti

bugün son iş günüm zaten doğum iznine ayrılıyorum evdeyim artık rahat rahat yaparım minik sürpriz yapıp erken gelmezse..

Canım çalışabilir raporu aldın ya hani. Çalıştın artık ayrılacan birdaha mı rapor alıyorsun. Özeldemisin kamudamı farklımı oluyor

İyiyim canım sen nasılsın?? Senin kontrolün bugün müydü? Yoksa benim gibi yarın mı? Ayy yoksa ben mi karıştırıyorum. Bu aralar hafıza kötü durumda

Valla bravo, senin hafızana hayranım. Benim hafıza bugünlerde yerlerde sürünüyor. Anlattığım şeyi defalarca anlatmaya başladım. Bu seferde de, ilk kez anlattığım şeyi anlatırken acaba anlatmış mıydım tereddütü yaşıyorum, b12 vitamini bitti sanırım bende. Yarın doktora söyleyeceğim, tabi kızımı görüp herşeyi unutmazsam

Sende artık hazırlansan diyorum canım:KK48: Doğurmayacağım ben diyorsan orasını bilemem tabi:-)

Çok güzel oluyor gerçekten, sirke kokusu asla olmuyor ve soğuduktan sonra bile çıtır çıtır. Buzluğa da pişirmeden koyabilirsin. Gayet güzel oluyor.:KK33:Bak benimde canım istedi, buzluktakileri kullanmamak için yufka alıp yapayım bu akşam pazar kahvaltısı için.

O konu da da araştırmalarım var, bir kaç güzel tarif elde ettim. Bir de turkmax gurme'de pratik lezzetler kısmındaydı galiba, orada çocuklar ve bebekler için çok güzel atıştırmalıklar, çorbalar ve püreler yapılıyor. Her zaman olmasa da ara ara bebek-çocuk menüsü yapıyor.

Ohh çok şükür, takıl kafana göre...Bende dün akşam eşime sinirlendim, gece saat 3'te uyandım tavuk göğsü yiyordum, kalkmış bana diyor ki "sen ne yapıyorsun?" ; dedim ki "bana bak bu saatten sonra bana herşey serbest, her an herşeyi yapabilirim, dikkatli ol bence" dedim. Sabah kalkmış "gece chucky gibiydin, korktum" diyor :-)

Rica ederim canım, afiyet olsun:KK33:
yıkadım yaa eşyaları ütüledi eşimde bitek valize koycam diye diye yaptırdınız bana valla..:KK45:
türkmaxgurme de ece zaim var küçük mutfak sırları programı..kadının küçük oğlu var müthiş ek gıdalar hazırlıyor bende ondan kopya çekicem.. internette türkmaxgurme.com da tariflerini yayınlıyor..:KK58:

Çok sağol canım anne yüreği :KK61::KK61:

Zeyy gayet iyisin bence iki bebişle.Bende 61 le hamile kaldım en son 70 ti

Canım çalışabilir raporu aldın ya hani. Çalıştın artık ayrılacan birdaha mı rapor alıyorsun. Özeldemisin kamudamı farklımı oluyor
evet bi daha rapor alıyorsun ayrılırken öyle hadi ben kaçtım yok (kamu için diyorum özel de öyledir sanırım)

:KK43:Kızlar şimdiye kadar çok ağrım sızım olmadı ama bi haftadır sırtım ağrıyor kaburga kısmım otururken öEllikle sürekli de yatamıyoum ki bide midem çok yanıyor offfff:KK43::KK61:

Kızlar mrb:KK25: Biz geldik dr dan suyumuz cok normal cıktı o kadar mutluyum ki dr dan çıktığımdan beri bu moddayım:KK45: Doğumumuzu 15 ekim ile 30 ekim arası öngörüyormuş dr cok heyecanlandık :KK60: Artık iki haftada bir gidecekmişiz :KK49: Birde yaramaz kızım ters dönmüş 33. Haftanın sonuna kadar %97 si düzelirmiş bakalım :KK46:

:KK43:Kızlar şimdiye kadar çok ağrım sızım olmadı ama bi haftadır sırtım ağrıyor kaburga kısmım otururken öEllikle sürekli de yatamıyoum ki bide midem çok yanıyor offfff:KK43::KK61:
ben sırf bu yüzden 37. haftayı bekleyemedim bugün yani 35. haftada doğum iznine ayrılıyorum çok ciddi kaburga ağrım var oturunca fena oluyorum..

evet bi daha rapor alıyorsun ayrılırken öyle hadi ben kaçtım yok (kamu için diyorum özel de öyledir sanırım)
Anladım canım kamu için sormuştum

son zamanlarda öyle olduğunu duymuştum geçmiş olsun

Back
X