- 15 Nisan 2014
- 5.809
- 8.741
- 248
herkes mesleğiyle alakalı kısma takılıyor işte bak benim dikkatimi çekmemiştiAblacım ne yordun kendini o kadar esinden yardım isteseydin keske...Defter kitap kaplayan veli kaldımı ya sasırttın beni helal sana![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkes mesleğiyle alakalı kısma takılıyor işte bak benim dikkatimi çekmemiştiAblacım ne yordun kendini o kadar esinden yardım isteseydin keske...Defter kitap kaplayan veli kaldımı ya sasırttın beni helal sana![]()
çok güzelmiş csnım benim normal çantam var oğluşumda sldığım ama şimdi iki çocuk olunca omzumda durmaz o böyle bişey almayı düşünüyorum bebek arabamızında sepeti küçük çünki kaça aldın bu çantayıEki Görüntüle 1244733 ben stylo bu sırt çantasından aldım canım.. daha kullanmadığımız için bilemicem ama şuanlık içime sindi kullanışlı gibi genişliği fln iyi..
yok canım molfix hariç hiçbirinde göbek bağı ohuntusu yok ama onunda diğerlerinden bi farkı yok bence kullandım benkızlar bezi netten sipariş vereceğim de molfix göbek bağı oyuntulu ayrı mı satılıyor ki yoksa 1 numaraların hepsi öyle mi?
çokk şirinler:d
Ayyy yerim ben minnoşu yaa kim bilir nasıl pamuk pamuk durucAk bunların içinde mis kokulu hepsi çok güzeller iyi günlerde giysin minik kuzu
güle güle giysin sıcacık uysun içlerinde çok güzeller..
ayyy çok saolun kızlar bende çok beğendim oğluşu gezdireyim hemde azcık yürüyüş olsun dedim bi baktım indirim diyo seç beğen 14.90 hemen aldım kaçar mı bde gözüm erkek bebeklerinkinde kaldıTaytına bayıldım ayy çok şeker bunlar
Ben o kaplayanlardanım işte eşim mi ne sen sor ne de ben söyleyeyim teşekkür ederim canım iyi ki varsınız hep var olasınız sağlıcaklaAblacım ne yordun kendini o kadar esinden yardım isteseydin keske...Defter kitap kaplayan veli kaldımı ya sasırttın beni helal sana![]()
Aynen öyle nerdeyse her sektörden de varız dikkat ettiysen yelpazemiz baya genisherkes mesleğiyle alakalı kısma takılıyor işte bak benim dikkatimi çekmemişti![]()
canmm kız kardeşime sordumm..beyaz sabunu köpürtüp silmiş iyicede durulamışben kestirdim..
Canim mide yanmasina elma kurusu cok iyi gelio aninda kesiyo aktards bulabilirsin mutlaka kurusu olcak fakat miden yandikca ye hicbisey kalmiyo
Senin haftana gelince benimde fırlar o zaman.Relax oldum simdi![]()
Kızlaar merhabaa aklıma takılan bikaç soru var
1-bebeğe emzik kullamalı mıyım kullanmamalı mıyım?
2-hangi bebek bezi daha iyi?
3-bebek bakım ürünleri hangi marka daha iyi?
Canım bende neyle silsem şu park yatağı diyordum sen loc demişsin o nedir
teşekkürler bende öyle yapayım o zamancanmm kız kardeşime sordumm..beyaz sabunu köpürtüp silmiş iyicede durulamış
butikbebeden indirimdeyken 98e almıştım canım.. molfix için sormuştum canım molfix kullanmayı düşünüyorum da göbek oyuntulu ayrı mı satılıyor acaba dedim de.. aldıklarını da güzel günlerde giydir inşallah hepsi çok güzel..çok güzelmiş csnım benim normal çantam var oğluşumda sldığım ama şimdi iki çocuk olunca omzumda durmaz o böyle bişey almayı düşünüyorum bebek arabamızında sepeti küçük çünki kaça aldın bu çantayı
yok canım molfix hariç hiçbirinde göbek bağı ohuntusu yok ama onunda diğerlerinden bi farkı yok bence kullandım ben
ayyy çok saolun kızlar bende çok beğendim oğluşu gezdireyim hemde azcık yürüyüş olsun dedim bi baktım indirim diyo seç beğen 14.90 hemen aldım kaçar mı bde gözüm erkek bebeklerinkinde kaldı![]()
ayyy çok.saol vanım allah razı olsun hepimiz güzel.günlerde kullanalım cicilerimiziFevkaladenin fevkındepembe pamuk sekeri iyi günlerde kullansın
![]()
saol canım yok molfix in yeni.dpğanlarında var göbek bağı oyuntusu ama genede paketinde yazmasıgetekiyo bazen nette indirimde oluyo ama eski paketler göbek b. O. Olmayanlardan oluyo alırken oku üstünde yazmalıbutikbebeden indirimdeyken 98e almıştım canım.. molfix için sormuştum canım molfix kullanmayı düşünüyorum da göbek oyuntulu ayrı mı satılıyor acaba dedim de.. aldıklarını da güzel günlerde giydir inşallah hepsi çok güzel..
gerçekten mi canım yaKızlar canım sıkkın
Dün kasık ve böbrek ağrısı ile doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu olmuşumilaç kullanıyorum şuan da. Arkadaşımı sırf bu sebeple uzun süre enfeksiyon geçmeyince 37 haftasında sezeryana aldılar. Korkuyorum bende inşaallah atlatirim..
sağol canım sanırım nettekilerin üstünde yazmıyor marketlerde bakayım bi ne kadarmış..saol canım yok molfix in yeni.dpğanlarında var göbek bağı oyuntusu ama genede paketinde yazmasıgetekiyo bazen nette indirimde oluyo ama eski paketler göbek b. O. Olmayanlardan oluyo alırken oku üstünde yazmalı
Bebek bakım çantasında, tavsiye edilebileceğiniz bir çanta var mı? Stylo marka çantaların fiyatları uygun gibi arkadaşlar alan var mı? Termolu kısımları işe yarıyor mu ki?
güzel anneler merhaba öncelikle bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin Rabbim bi sorum olucaktı
saçını kestiren annemiz varmı aranızda ben çok kararsızım
Canım ben lanolin kullanıyorum başladım dr başla demişti geçen aygogus kremı doktor bana dogumdan sonra dedı ya, sız napıyorsunuz kullanıyor musunuz? ne yapayım ne dersınız?
Pembiş Pembiş ne güzel olacaklar bunları giyince eşim artık pembe bişeyler almamı yasakladı herseyi pembe oldu kızımı hello kıty e benzettin deyip duruyor
çok geçmiş olsun arkadaşım.bendede çıktı son kontrolümde senin değeri kaç benim 10 doktor ilaç ve fitil verdi azcık yürüsem igneler saplanıyo içime deliniyomuş gibi ama bizim doktor hiç umursamıyo.gibi ayyy 33 haftalık oldum bendeKızlar canım sıkkın
Dün kasık ve böbrek ağrısı ile doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu olmuşumilaç kullanıyorum şuan da. Arkadaşımı sırf bu sebeple uzun süre enfeksiyon geçmeyince 37 haftasında sezeryana aldılar. Korkuyorum bende inşaallah atlatirim..
çok saol zeynepcim amin hepimize inşallahAyyyyy çok güzeller bayıldımmmm güle güle giydirmek nasip olsun![]()
![]()
Ayyyyy ilahi güldürdün beniPembiş Pembiş ne güzel olacaklar bunları giyince eşim artık pembe bişeyler almamı yasakladı herseyi pembe oldu kızımı hello kıty e benzettin deyip duruyor