• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Eki Görüntüle 1244733 ben stylo bu sırt çantasından aldım canım.. daha kullanmadığımız için bilemicem ama şuanlık içime sindi kullanışlı gibi genişliği fln iyi..
çok güzelmiş csnım benim normal çantam var oğluşumda sldığım ama şimdi iki çocuk olunca omzumda durmaz o böyle bişey almayı düşünüyorum bebek arabamızında sepeti küçük çünki kaça aldın bu çantayı

kızlar bezi netten sipariş vereceğim de molfix göbek bağı oyuntulu ayrı mı satılıyor ki yoksa 1 numaraların hepsi öyle mi?
yok canım molfix hariç hiçbirinde göbek bağı ohuntusu yok ama onunda diğerlerinden bi farkı yok bence kullandım ben

çokk şirinler:d

Ayyy yerim ben minnoşu yaa kim bilir nasıl pamuk pamuk durucAk bunların içinde mis kokulu hepsi çok güzeller iyi günlerde giysin minik kuzu

güle güle giysin sıcacık uysun içlerinde çok güzeller..

Taytına bayıldım ayy çok şeker bunlar
ayyy çok saolun kızlar bende çok beğendim oğluşu gezdireyim hemde azcık yürüyüş olsun dedim bi baktım indirim diyo seç beğen 14.90 hemen aldım kaçar mı bde gözüm erkek bebeklerinkinde kaldı :KK70::KK70:

Canim mide yanmasina elma kurusu cok iyi gelio aninda kesiyo aktards bulabilirsin mutlaka kurusu olcak fakat miden yandikca ye hicbisey kalmiyo

bunu söylemen çok iyi oldu canım ben mide yanmasına çözüm olmadığına ikna olmuştum artık

Senin haftana gelince benimde fırlar o zaman.Relax oldum simdi :KK14:

galiba zayıflarda pörtlüyor göbek, kilolularda düzleşiyor, pörtleyecek birşey kalmadı bende

Kızlaar merhabaa aklıma takılan bikaç soru var
1-bebeğe emzik kullamalı mıyım kullanmamalı mıyım?
2-hangi bebek bezi daha iyi?
3-bebek bakım ürünleri hangi marka daha iyi?

emzik kullanılması gerekiyor canım, tabii ayına uygun, diş damak gelişimine paralel doğru emzik seçilerek
kesinlikle ultra prima premium care, 1 ve 3 numara aldım şimdilik, tene değen şeylerde seçici olmalıyız diye düşünüyorum
mustelanın en iyi olduğunu biliyorum ama ben chicco aldım, çünkü ben aşırı allerjik bir insanım, doğar doğmaz çok hassas ürünler kullanmasam daha iyi olur diye orta halli aldım

Canım bende neyle silsem şu park yatağı diyordum sen loc demişsin o nedir

loc amway çok amaçlı temizlik ürünü canım, her yere kullanıyorum, oldukça hafif ve doğal bir ürün

ayyy evet aynennn

Kızlar canım sıkkın :(
Dün kasık ve böbrek ağrısı ile doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu olmuşum :( ilaç kullanıyorum şuan da. Arkadaşımı sırf bu sebeple uzun süre enfeksiyon geçmeyince 37 haftasında sezeryana aldılar. Korkuyorum bende inşaallah atlatirim..

çok güzelmiş csnım benim normal çantam var oğluşumda sldığım ama şimdi iki çocuk olunca omzumda durmaz o böyle bişey almayı düşünüyorum bebek arabamızında sepeti küçük çünki kaça aldın bu çantayı

yok canım molfix hariç hiçbirinde göbek bağı ohuntusu yok ama onunda diğerlerinden bi farkı yok bence kullandım ben

ayyy çok saolun kızlar bende çok beğendim oğluşu gezdireyim hemde azcık yürüyüş olsun dedim bi baktım indirim diyo seç beğen 14.90 hemen aldım kaçar mı bde gözüm erkek bebeklerinkinde kaldı :KK70::KK70:
butikbebeden indirimdeyken 98e almıştım canım.. molfix için sormuştum canım molfix kullanmayı düşünüyorum da göbek oyuntulu ayrı mı satılıyor acaba dedim de.. aldıklarını da güzel günlerde giydir inşallah hepsi çok güzel..

butikbebeden indirimdeyken 98e almıştım canım.. molfix için sormuştum canım molfix kullanmayı düşünüyorum da göbek oyuntulu ayrı mı satılıyor acaba dedim de.. aldıklarını da güzel günlerde giydir inşallah hepsi çok güzel..
saol canım yok molfix in yeni.dpğanlarında var göbek bağı oyuntusu ama genede paketinde yazmasıgetekiyo bazen nette indirimde oluyo ama eski paketler göbek b. O. Olmayanlardan oluyo alırken oku üstünde yazmalı

Kızlar canım sıkkın :KK43:
Dün kasık ve böbrek ağrısı ile doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu olmuşum :KK43: ilaç kullanıyorum şuan da. Arkadaşımı sırf bu sebeple uzun süre enfeksiyon geçmeyince 37 haftasında sezeryana aldılar. Korkuyorum bende inşaallah atlatirim..
gerçekten mi canım ya :( bende iki aydır var iki kez antibiyotik kullandım doktor randevum haftaya salıya doktorum tekrar tahlil yaparız yine geçmemişse idrar kültürü isteyeceğim dedi.. bir sorun çıkarsa sezaryan mı olacak yani :(

saol canım yok molfix in yeni.dpğanlarında var göbek bağı oyuntusu ama genede paketinde yazmasıgetekiyo bazen nette indirimde oluyo ama eski paketler göbek b. O. Olmayanlardan oluyo alırken oku üstünde yazmalı
sağol canım sanırım nettekilerin üstünde yazmıyor marketlerde bakayım bi ne kadarmış..

Bebek bakım çantasında, tavsiye edilebileceğiniz bir çanta var mı? Stylo marka çantaların fiyatları uygun gibi arkadaşlar alan var mı? Termolu kısımları işe yarıyor mu ki?

ben kraft aldım canım, oldukça işlevsel termos bölümleri de var, uzun ömürlü birşey olduğunu gördüm alınca

güzel anneler merhaba öncelikle bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin Rabbim bi sorum olucaktı
saçını kestiren annemiz varmı aranızda ben çok kararsızım

ben kestirmedim canım, birşey olacağını düşünmüyorum açıkçası ama içimden de gelmedi kestirmek

Kızlar herkes hazır alışverişini.yapmışken size bi kaç sorum olucak bizim bebek arabamız bu
Wei-b-6060-Zwilling-Ikiz-Bebek-Arabasi-88340.webp
bunun içine uyabilecek puset istiyorum ben aslında oğlumun var ama hç memnun değilim sunyy baby künk gibi ağır bebeği koydum mu kaldıramıyorum şöyle alıpta memnun olduğunuz bi marka varmı hafif ve kibar çok büyük olmucak ki ben taşıyabileyim vede bebek arabasına sığsın bide canta iki bebeğin mazemelerini alabilecek kabiliyette bi çanta ama çok tuzlu fiyatıda olmucak:confused::KK52::KK48:

Kızlar canım sıkkın :KK43:
Dün kasık ve böbrek ağrısı ile doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu olmuşum :KK43: ilaç kullanıyorum şuan da. Arkadaşımı sırf bu sebeple uzun süre enfeksiyon geçmeyince 37 haftasında sezeryana aldılar. Korkuyorum bende inşaallah atlatirim..
çok geçmiş olsun arkadaşım.bendede çıktı son kontrolümde senin değeri kaç benim 10 doktor ilaç ve fitil verdi azcık yürüsem igneler saplanıyo içime deliniyomuş gibi ama bizim doktor hiç umursamıyo.gibi ayyy 33 haftalık oldum bende :KK17: inşallah seninde hemencik geçer

Ayyyyy çok güzeller bayıldımmmm güle güle giydirmek nasip olsun :nazar: :KK73:
çok saol zeynepcim amin hepimize inşallah:KK68:

Pembiş Pembiş ne güzel olacaklar bunları giyince eşim artık pembe bişeyler almamı yasakladı herseyi pembe oldu kızımı hello kıty e benzettin deyip duruyor
Ayyyyy ilahi güldürdün beni:KK70: bende almasaydım kızım kamyonlu arabalı sünger boblu şeylerle gezcekti oğlumdan çok kaldı herşey yepyeni fiye 3 tane hastane çıkışı 4 tanede tulum aldım daha başkada yoktu oğlumun mavi siyah yeşil ve sarı takımları ver hep:KK70::KK71:

Back
X