Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür iyiyim bebekler az biraz daha (36+1 e kadar) sabrederlerse çok daha iyi olcam :)
Bende 5 yastıkla yatıyorum..az kaldı az sabır..
Zormus hamilelik oğlusum beni hiç üzmedi saolsun öyle bulantı kusma falan yasatmadı bana hamileliğin rutin zorlukları birde kist var bende uterusun altında kese baskı yaptıkça ağrım oluyor en çok bundan zorlanıyorum.Zeyy senin yerinde olsam hiç yerimden kalkamazdım sanırım Allah sabır versin hepimize.sen benden öncesin ben de kötü haldeyim senin haftana gelsem ne olacak bilmiyorum 5 yastıkla koltukta debeleniyorum
oysaki ne güzel mis gibi visco yatağım var yatak odamda ama orası hayal oldu düz yatınca nefes alamıyorum
İZle mutlaka canım pişman olmıcaksınAy canim ya cok Sağol :) bu gece senin sayende daha guzel
ama ben zaten listede vardımcanım ilk sayfadaki listeyi alıntılayarak gerekli bilgilerini (yaş şehir kaçıncı bebek cinsiyet falan) yazarsan birgen arkadaşımız seni de listeye ekler...
Yettim gardaşımBirazdan sudacet de gelir çis nöbeti baslar onun![]()
forum güncellenince listeyi yenilemistik sanırım ondan olmustur sen bir daha hatırlat birgene ekler canım.ama ben zaten listede vardım
neden silindim acaba![]()
Canım evin icinde tur at biraz suan nasılsınkarnım gerildi ne yatabiliyorum ne de oturabiliyorum gezinip gezinip mesajları okuyorum ayaklarım ağrısı gezmekten dolaşmaktan ya sabır ya selamet
teşekkürler :))forum güncellenince listeyi yenilemistik sanırım ondan olmustur sen bir daha hatırlat birgene ekler canım.
iyi insan lafının üstüne gelirmis bende tam seni diyordum baslamıssın nöbete.Yettim gardaşımAnam başladı oynamaya kasıkların orda birazdan git gel yapacam
![]()
buna da sükür ilerleyen zamanlarda nasıl olcaz acaba gece nöbetini mumla aramayız insallah...Iyi geceler nöbetci arkadaslarim keyifler nasil :)
Başladım valla canım bu gidişle doguma kadar gece nöbeti devam edecek gibiiyi insan lafının üstüne gelirmis bende tam seni diyordum baslamıssın nöbete.
Zeycim nasılsın minikler nasılSana eşlik edeyim o zaman maksat sen yanlız kalma![]()
Allah iyilik versin hepimize ve meleklerimizeIyi diyelim iyi olsun teyzesi bugecede uyku yok gibi sen nasılsın![]()
Düz yatma canım nefesimizi kesiyor çünküsen benden öncesin ben de kötü haldeyim senin haftana gelsem ne olacak bilmiyorum 5 yastıkla koltukta debeleniyorum
oysaki ne güzel mis gibi visco yatağım var yatak odamda ama orası hayal oldu düz yatınca nefes alamıyorum
Seninle aynıyım uykum var ama uyuyamıyorum wc bir yandan birde karnım geriliyor ki sorma gitsin kremimi sürdüm simdi kasınıyorda pifff hasta bezini denesek mi acaba wc olayı içinBaşladım valla canım bu gidişle doguma kadar gece nöbeti devam edecek gibiSen napıyorsun cano
![]()