• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Hic tedirgin olma cnim baska yre git olmadi gel bana :) benim kendime faydam yok ama suadan sana olur :) :) birde agdaya gitmeden once mutlaka batikon sur cnim agda yapan kisinin elinden mikrop enfeksiyon kapmamak iicn eve gelince yikayiptekrar batikon sur bikini bolgenen ben musterilerime hep eldiven kullniyorum ama hekres kullanmio sonucta mikrop kapmak en kotusu sey su donemde ben sureklibusekilde yapiyorum musterimede uyguluyorum camasir biraz batikon olabilioama yikaninca cikio
Cook saoll canimcimm tavsiyelerin icin hakkaten cok faydali oldu:KK58::KK58:

Sağol canım ya valla aklıma yattı ama üzerindeki etiketleri nasıl yapcaksın
onları da yaptırıcam valla ınternetten zaten benım kolonya sısesı su sısesı etıketlerımde yapılcak afısde yaptırcam hepsını bı yere yaptırırım artık

kızlarr namazınızı nasıl kılıyosunuz ben 5 ay ayakta kıldım ama sonra gobegım çıkınca oturarak kılmaya başladım sandalyede kılmak caiz degılmıs onun yerıne oturarak kılmak daha hayırlıymış ama artık oturarakta kılamıyorum bacaklarım ve gobegım musade etmıyo sızler napıyosunuz?
Ben hala normal ayakta kiliyorum zarari var mi ki?

onları da yaptırıcam valla ınternetten zaten benım kolonya sısesı su sısesı etıketlerımde yapılcak afısde yaptırcam hepsını bı yere yaptırırım artık
Hmm varmı bunları yapan siteler canım ben hiç bilmiyorum da varsa verrmisin adresini bende yaptırayım

Kapi susu ve sabun kutumuz ayrica dpgum icin bu renkli kolonyalardan dusunuyorumEki Görüntüle 1245809 Eki Görüntüle 1245820

Bende benzer bir kapi susu begendim :)
P1130902.webp

Back
X