- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
cnm oglanında dudakları cok buyuk yahuheheh bizimde en son usg de burun kemiği eğri gibi görünüodu..eşiminde eğri hatta ameliyat oldu..
güldük bizde ahanda babanın kopyası diyee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm oglanında dudakları cok buyuk yahuheheh bizimde en son usg de burun kemiği eğri gibi görünüodu..eşiminde eğri hatta ameliyat oldu..
bizde tv siz kaldık canım uydu frekansları deişmiş bugun herkeste aynı sorun var tek tesellim tv idi oda gitti![]()
yaaa kıyamammm o minik burnunaheheh bizimde en son usg de burun kemiği eğri gibi görünüodu..eşiminde eğri hatta ameliyat oldu..
aminn canımm inşallah bakışlarımızda aşkımızda hiç değişmez artar artar artar...ayyyy ne güzelllbende ilk ultrason fotosunu aldığımda bizimkilere yoladım herkes babasına benzetti bizim orda eşine öyle bi aşkla bakmış ki bebek babaya benzemiş derler
RABBİM sağlıkla kucağımıza almayı nasip etmiş
![]()
nasıl ayarlanıyor peki canımhihiihhi ben ayarladım ama yağmurdan gitti bütün kanallar![]()
amin amin amin buda minik aşk olsun sevginizi pekiştirsin insallahaminn canımm inşallah bakışlarımızda aşkımızda hiç değişmez artar artar artar...![]()
iş yapan arkadaşlar yaşadılar akşama sızıp kalacaklar yorgunluktan
ben tembellikten kalkamadığım için yuvarlanıp duruyorum yorgunluk olmadığı için ban abu akşam da uyku haram![]()
hepimizinkini canımmmmmamin amin amin buda minik aşk olsun sevginizi pekiştirsin insallah![]()
du bi silmeye calısayım canım bakim becerebilecek miyim#sudecet canım kanalları silip tekrar yükleyebiliyormuşuz öyle duydum
bana da olmadı sanırım daha öyle bişey.. nasıl bişey merak ettimcnm yalancı sankı nasıl bırsey ne hıssedıyrsun neler oluyyor
canım çok güzel tam benim aradigim gibi gule gule kullan.nerden aldın ??canım ben bunu aldım 55 tl ye çarşıdan aldım..
içinde mama için folyosu falan var..
Eki Görüntüle 1246063
Allah bagıslasın 41 kere maşallah annesi
kuzu profilden poz vermişşş
nasıl ayarlanıyor peki canım![]()
cnm oglanında dudakları cok buyuk yahu![]()
yaaa kıyamammm o minik burnunayazık oo fotoda öyle çıkmıştır annesi
aa ne var ki bazen bizde fotolarda kötü çıkıyoruz kameranın azizliğine ugramıs miniğin yesinler onu
![]()
bende eve gidince deneyeceğim becerbilirsem babamıza nazlanırız artıkkkdu bi silmeye calısayım canım bakim becerebilecek miyim![]()
Allah bagıslasın 41 kere maşallah annesi![]()
kuzu profilden poz vermişşş![]()