• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Kızlar dün eşimle gezmeye cıktık esofman altı istiyordum bakıyım dedim hemde hastaneye koymak icin veee denememde hamileler için bile degil pumanın s bedeni oldu hatta m yi denedim büyük geldi s bedeni aldım o kadar coookk sevindim ki hala s giyebiliyorum diye moral oldu bana kendimi kadir çöpdemir in kirli karakterindeki gibi hissediyordum hep göbeği yüzünden kıyafetlerinin göbeği açık kalıyodu ya valla süper moral olduu:KK71::rolleyes::KK70:

heheh bizimde en son usg de burun kemiği eğri gibi görünüodu..eşiminde eğri hatta ameliyat oldu..
güldük bizde ahanda babanın kopyası diyee
yaaa kıyamammm o minik burnuna:KK68: yazık oo fotoda öyle çıkmıştır annesi:KK48: aa ne var ki bazen bizde fotolarda kötü çıkıyoruz kameranın azizliğine ugramıs miniğin yesinler onu:KK53::nazar:

ayyyy ne güzelll:KK68: bende ilk ultrason fotosunu aldığımda bizimkilere yoladım herkes babasına benzetti bizim orda eşine öyle bi aşkla bakmış ki bebek babaya benzemiş derler:KK68::KK48: RABBİM sağlıkla kucağımıza almayı nasip etmiş:KK46:
aminn canımm inşallah bakışlarımızda aşkımızda hiç değişmez artar artar artar...:nazar::nazar:

#sudecet canım kanalları silip tekrar yükleyebiliyormuşuz öyle duydum

fotoğraf.webp

Eklentiler

• fotoğraf.webp
    fotoğraf.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 47
nasıl ayarlanıyor peki canım:oops:

valla bi 10 dk uğraştım ama yaptım..bizimki uydu olduğu için menüden kanal ayarlamaya girdim uydudan otomatik al gibi bi seçenek vardı..önceki tüm kanallar silinsin mi gibi bişey dedi silinsin dedim tekrar aradı buldu kendisi..yine de sonuç olarak yağmur yağdığından tv yok :KK14:

cnm oglanında dudakları cok buyuk yahu :KK19::KK46::-):-)

yya evet yaa bizimkide maşallah dolgun dudak..
benim dudaklarımda dolgun ama usg de hep bebeklerin dolgun çıkıo gibi..
yaaa kıyamammm o minik burnuna:KK68: yazık oo fotoda öyle çıkmıştır annesi:KK48: aa ne var ki bazen bizde fotolarda kötü çıkıyoruz kameranın azizliğine ugramıs miniğin yesinler onu:KK53::nazar:

yerimm ben onun burun kemiğini falan..eğri meğri sağlıklı olsunda 18 yaşında estetik yaptırırız ayıoll

Back
X