Bu durum bu ara bendede oluyo, klozetten kalkmadan ah belim diye belimi oynatırsam kukuş kısmımda bi kafa hissediyorum hatta.[/QUOTE]Selam bacılarrr :)
Bu ablada hata var poposu ile memikleri ilk ay ile aynı büyüklükte :)
Canim.ani kalktığimda yada ters hareket ettiğimde oluyor bende
Hahah alemsin yemin ediyorum. Valla benim de zaten küçük değildi, gebelikten sonra aynada bakıyorum kendime faciayım resmen. Göz zevkine zarar!
Canım elinden dikiş işi biraz geliyorsa bunu kendin yapabilirsin basit yani bizde annmle beraber yaptık ben yuvarlak olanından yaptım
Dikiş bilirim biraz ama ya yapamazsan diye cok korkuyorum. Bunaldım bu işten. Butun gun bunu dusunup arastırıyorum. Sagol canım.
O nefes alamıyorum hissi cok kotu yaa. Arada yatarken falan bana da oluyo ölüm gibi.. Az kaldı direnelimmmmm bakalımKızlar dusa giremiyorummmNefes alamıyorum gibi geliyor ya ikinci de kabini ve kapıyı açtım yine yapamadım attım kendimi dısarı
Ne olacak bu halimiz...
Ayy kızlaarr acılar içinde kaldım:-( yarın doktora gitcem diye temizlenym ddim önce jiletle aldım artıl hiiiiç göremyrm göbeğimden sonrada altlara doğru ağda yapayım dedim off yapmaz olaydım çok hassaslaşmış ya kan revan içinde kaldım resmenkasılmalar nefes alamamalarda cabası off doğuma giderken napucam şaştım kaldım
![]()
Aynı dertten ben de muzdaribim canım. Sen yine cesaret edip agdayı vurmussun, benim hiç öyle bi tecrübem yok. Olsa inan hemen kuafore giderim. Bastan nasıl alıstırırsan öyle gidiyo.
Gobekten insan ne bişey görüyo ne bişey anlıyo. Nefes nefes kalıyorum. Bebege dikkat etmek zorundayız bir de..
Acele etmedeb yap hayatım. Dinlene dinlene. Bir de bu gilette'in bilmem kaç bıçaklıları varya ondan kullan kullanıyosan. Tabi kuafore agdaya gidebiliyosan en guzeli de..
Canım çok üzülüyorum sana yaa. Gecmis olsun tekrar. Bende de var hafif kaşıntı. Arada tutuyor sinir oluyorum. Allah yardımcıb olsun, bizi de haberdaar et doktordan dönünce.inşallah Carputim inşallah ..... bir an önce sabah olsa da gitsem....
ben yatmaya gidiyorum kızlar inşallah uykuya dalarım.........
görüşrüz
Güzel haberlerle gel inş canım.Kizlaaaaaar ben geldiiiim :) gece mesaisi basladi mı ??
Yaw bu arada ayiptir söylemesi canim acayip abur cubur istiyor Allah'tan evde yok ve market uzak. Yoksa hooop direk popoya...
Yarın da kontrol var. Immm heyecan var accuk...
İyi geceler kuzum.. Gaviscon olmadan geçmiyo valla benimki. Bi de bol su.İyi geceler kızlar bu gece bana da uyku yok midemde yangın var sanki![]()