2014 Kasım Anneleri

Selam bacılarrr :)

Bu ablada hata var poposu ile memikleri ilk ay ile aynı büyüklükte :)

Canim.ani kalktığimda yada ters hareket ettiğimde oluyor bende
Bu durum bu ara bendede oluyo, klozetten kalkmadan ah belim diye belimi oynatırsam kukuş kısmımda bi kafa hissediyorum hatta.[/QUOTE]

Hahah alemsin yemin ediyorum. Valla benim de zaten küçük değildi, gebelikten sonra aynada bakıyorum kendime faciayım resmen. Göz zevkine zarar! :eek:

Canım elinden dikiş işi biraz geliyorsa bunu kendin yapabilirsin basit yani bizde annmle beraber yaptık ben yuvarlak olanından yaptım

Dikiş bilirim biraz ama ya yapamazsan diye cok korkuyorum. Bunaldım bu işten. Butun gun bunu dusunup arastırıyorum. Sagol canım. :KK17:

Kızlar dusa giremiyorummm:KK23:Nefes alamıyorum gibi geliyor ya ikinci de kabini ve kapıyı açtım yine yapamadım attım kendimi dısarı:KK34:Ne olacak bu halimiz...
O nefes alamıyorum hissi cok kotu yaa. Arada yatarken falan bana da oluyo ölüm gibi.. Az kaldı direnelimmmmm bakalım :KK39:

Ayy kızlaarr acılar içinde kaldım:-( yarın doktora gitcem diye temizlenym ddim önce jiletle aldım artıl hiiiiç göremyrm göbeğimden sonrada altlara doğru ağda yapayım dedim off yapmaz olaydım çok hassaslaşmış ya kan revan içinde kaldım resmen:cry: kasılmalar nefes alamamalarda cabası off doğuma giderken napucam şaştım kaldım:KK42:

Aynı dertten ben de muzdaribim canım. Sen yine cesaret edip agdayı vurmussun, benim hiç öyle bi tecrübem yok. Olsa inan hemen kuafore giderim. Bastan nasıl alıstırırsan öyle gidiyo.
Gobekten insan ne bişey görüyo ne bişey anlıyo. Nefes nefes kalıyorum. Bebege dikkat etmek zorundayız bir de..
Acele etmedeb yap hayatım. Dinlene dinlene. Bir de bu gilette'in bilmem kaç bıçaklıları varya ondan kullan kullanıyosan. Tabi kuafore agdaya gidebiliyosan en guzeli de.. :KK22:

inşallah Carputim inşallah ..... bir an önce sabah olsa da gitsem....

ben yatmaya gidiyorum kızlar inşallah uykuya dalarım.........:KK43:

görüşrüz
Canım çok üzülüyorum sana yaa. Gecmis olsun tekrar. Bende de var hafif kaşıntı. Arada tutuyor sinir oluyorum. Allah yardımcıb olsun, bizi de haberdaar et doktordan dönünce. o_O

Kizlaaaaaar ben geldiiiim :) gece mesaisi basladi mı ??

Yaw bu arada ayiptir söylemesi canim acayip abur cubur istiyor Allah'tan evde yok ve market uzak. Yoksa hooop direk popoya...

Yarın da kontrol var. Immm heyecan var accuk...
Güzel haberlerle gel inş canım. :nazar:

İyi geceler kızlar bu gece bana da uyku yok midemde yangın var sanki:mad:
İyi geceler kuzum.. Gaviscon olmadan geçmiyo valla benimki. Bi de bol su. :KK51:

Kızlar bişey sorucam??? :110:

Eşiyle arada ayrı yatan var mı? Gece sık sık döndüğüm için eşim salonda uyumaya başladı. En ufak sese uyanıyor çünkü. Gündüz arabada uyukluyorum resmen dedi. Salondaki koltuk da çok rahatsız, üstüne de hiçbir şey almamış, içim parçalandı resmen. :KK61::KK61: Kendimi suçlu hissettim. Ben yatıyım burda sen git içeri diyorum hiçbir şekilde kabul etmiyo.
Sizde durumlar nasıl? :KK14::110:

Eşiyle arada ayrı yatan var mı? Gece sık sık döndüğüm için eşim salonda uyumaya başladı. En ufak sese uyanıyor çünkü. Gündüz arabada uyukluyorum resmen dedi. Salondaki koltuk da çok rahatsız, üstüne de hiçbir şey almamış, içim parçalandı resmen. :KK61::KK61: Kendimi suçlu hissettim. Ben yatıyım burda sen git içeri diyorum hiçbir şekilde kabul etmiyo.
Canim bence birak rahat ettigi gibi olsun. İşe gidiyor sonuçta Allah korusun uykusuzluk kötü bir olay doğurabilir.

Ben surekli yataktan kalkiorm. Agriim oluo wc ye gidiom vs. Ama uykusu agir uyanmio. Bazen ben koltuga yatiom bana deisiklik olsun die. Boyle suruo tatlim. Evde uykusu hafif olan benim::)))

Canım benim eşimde çok deli uyuyo biyerime vurcak diye çok korkuyordum dedim ayrı yatalım hiç bişekilde razı olmadı zaten bende ondan ayrı uyuyMazdım:-) yatağın en dibinde yatarım dokunmam sana demişti öylede yapıyo hehehe koca yatakta yuvRlanıp yatyrum:-) oda yazık kenarda sıkışıyo, ama senin eşinin mazaret varmış tabi oda haklı

Günaydın güzel annişler gerkes uykuda sanırım ne güzel, ben kaç gündür dert yanıyrm ama hep bişeyler çıkıyor:-( ya 9. Aya girdim nerdeyse doğurcam bulantılar geri geldi resmen bi kaç gündür hafifti ama bugun uyutmadı bile nerden çıktı şimdi bu 4 ay zatn çekmiştim çekceğimi :mad: Çok moralim bozuk resmen yataktan öğürerek kalktım:mad::mad:

Ayy kızlaarr acılar içinde kaldım:-( yarın doktora gitcem diye temizlenym ddim önce jiletle aldım artıl hiiiiç göremyrm göbeğimden sonrada altlara doğru ağda yapayım dedim off yapmaz olaydım çok hassaslaşmış ya kan revan içinde kaldım resmen:cry: kasılmalar nefes alamamalarda cabası off doğuma giderken napucam şaştım kaldım:KK42:
cnm o bendede oldu ben kuaföre aldırıyorum normalde hıc kanamaz ama bu sfer cok kanadı sanırım derımızde hassaslaştı artık

Selam bacılarrr :)

Bu ablada hata var poposu ile memikleri ilk ay ile aynı büyüklükte :)

Bu durum bu ara bendede oluyo, klozetten kalkmadan ah belim diye belimi oynatırsam kukuş kısmımda bi kafa hissediyorum hatta.

anuuuvv bidenemmm tosbağammm gelmişş..
kızz naptınn bakayım tatiş kuşuuu..
bir gittin pir gittin özledik seni yaaa...
bebiş nasıl bakalım..
sorma ya o kafamı ayakmı neyse onu bende hissediyorum son zamanlarda..

Daha bol su daha bol wc ziyareti olarak geri dönüyor bize tabi:KK48:
Hayırlı haberlerle gel yarın canım inş:KK15:

aynen yaa dün wc den çıkamadım..
en son eşim diyorki seyyar tuıvalet yaptırcam sana yanında taşıo bari diyee :-):-)

Benim eşim her halukarda uyuduğu için öyle bi ayrı yatmamız olmadı şimdiye kadar ama eşin uyku konusunda hassas ise yapacak bişey yok canım

canım kesinlikle varrr birisi benimm..
valla o kadar uyanıyorumki birde belim çok ağrıyor..
bazen oturma odasındaki köşeme bazen çalışma odasındaki kanepeye gidip yatıyorum..
eşim kızıyor gitme diye ama napayım ben ağrısından dolayı yatamıyorumm

günaydınn hatuınlarr..
gece nöbetçimiz çokmuş keşke bende gelseymişim uyuduğum saat 2 falandı..
wc ye çıkmaktan uyuyamadım yahuuu..
eşim resmen bebek sallar gibi salladı beni uyuyaım diyee..
bizim sıpanında o hoşuına gitti içerde pırr döndü valla :-):-)

Günaydın Günaydın Günaydın :)
Bugünn keyfim çok yerindee. Yarın doğum iznine ayrılıyorum inşallah.

kızlar ya salı randevum var ama aklıma takılıyor ben hiç kilo almadım bu ay acaba bebekmi gelişmedi diyorum içim çimi yiyor neden acaba aranızda böyle olan varmı
Ben hiç takmıyorum valla. 4 ya fa 5 kilo aldm. O illa ki kendini doyurur bence ;) doktorum da kilo almaktan korkma diyor ama benim midenin kapasitesi bu yani.

Günaydın Günaydın Günaydın :)
Bugünn keyfim çok yerindee. Yarın doğum iznine ayrılıyorum inşallah.

Ben hiç takmıyorum valla. 4 ya fa 5 kilo aldm. O illa ki kendini doyurur bence :KK66: doktorum da kilo almaktan korkma diyor ama benim midenin kapasitesi bu yani.
ya bende yiyom sürekli 53 ile hamile kaldım 60 ım daha yeni takmıyorum ben ayrıldım bile süperrr ohh

Günaydın kızlar nasılsınız hafta sonu bitti ve yine işteyim :(... bu hafta sonu hiç dinlenemedim cumartesi temizlik yaptım ama artık benden geçmiş akşama çok fenaydım ilerleyen zamanlarda nasıl olacak bu işler...Kızımın yatağını ve gardrobunu İkeadan almıştık dün de onları monte ettik eşimle tam 4 saat sürdü ama deydi yatak odamızın bir köşesine yerleştirdik o köşeyi ona göre tasarlayacağız inşallah güzel olacak...

Kocaman GÜNAYDINNNN HERKESEEEE....
Haftasonu gelemediğim için neler olmuş bitmiş hızlı göz atayım dedim ama tabi yarım yamalak çok bişi anlamadım :KK48:

Günaydın güzel annişler gerkes uykuda sanırım ne güzel, ben kaç gündür dert yanıyrm ama hep bişeyler çıkıyor:-( ya 9. Aya girdim nerdeyse doğurcam bulantılar geri geldi resmen bi kaç gündür hafifti ama bugun uyutmadı bile nerden çıktı şimdi bu 4 ay zatn çekmiştim çekceğimi :mad: Çok moralim bozuk resmen yataktan öğürerek kalktım:mad::mad:

Canım bende de 1 haftadır başladı bulantı... Şiddetli değil tabi ilk aylardaki gibi ama yemek yedikten sonra başlıyor zaten yanıyor bi de ağrı yapıyor sırtıma vuruyor korkuyorum... Hayırlısıyla bi doğurabilseydik :KK48:

Back
X