- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
kızlar izleyin çok güzel bi video olmş çok anlamlı bayıldm benn![]()
Çok güzeldiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok şirin bir videoymuşşçok güzelmişşşşşşş
çok da belirli ağrım yok canım sadece sert taş gibi gazdan olsa gerek ne yapsam da gevşese hep yatıyorum ama
Hadi ya, suan gecti, cok sukur, doktorumla konuşacam bende ayın 1inde randevum var.. hangi durumlarda aramam lazim, dogum sancisi nasl anlasilir, nisan geldigi nasl belli olurr vs. Ben bise bilmiyorum.benim de senin haftalarda başlamıştı ağrılar. korktum doktora gittim hemen bişey çıkmadı. ablam rahim genişlediği için demişti aynen, bir de esnekleşiyormuşuz bel ağrıları da ondan. vücut doğuma hazırlıyormuş kendini
Oyy maş Allah. Ne güzel. Nasıl beslendin söyle de fikir olsun bize de?Bacılar günaydın. 2 hafta önce bebegimin kontrolde zayıf olduğunu yazmıştim. Bugün yani 15 gün sonra kontrole gittim. 1557 gr dan 2145 gr a çıkmış oğlum. Çok şükür kilo almış kuzum. Doktor çok iyi yakalamış dedi. Allah ima binlerce kez şükürler olsun.
Ne hamaratsınız. kışlıkları hazırladınız, misafirler için bir sürü şey yaptınız. Biz daha hiç bir şey yapmadık. İşten eve gidip yemek yapmak bile zor geliyorBu hafta sonu kardeşimle beraber yapayım bari, zaten dondurucuda az yer kaldı, birazda su böreği yapıp koyayım, geri kalan yerler kurban etlerine kalsın.
Valla her an her şeyi yapabilirim, şimdiye kadar iyi niyetle, empati yaparak, saygımı asla bozmadan, hatta her durumda sevdiğimi belirterek geldik buralara. Ama kimse kalkıpta benim ailemi kullanmaya kalkmasın. Benim annem ağzını açmaz, bakar ama neden kayınvalidem hayatını yaşarken benim annem belki de tatile bile çıkamayacak.Bir sürü dükkanı var, evi var kirada. Versin bir dükkanın kirasını bize, madem işin ucundan azcık tutmayack bari maddi desteği olsun, bende çıkayım işten evladıma bakayım.
loveren e bebekten hangi oyuncaklarıaldın ben çok kararsız kaldım da
Hadi ya, suan gecti, cok sukur, doktorumla konuşacam bende ayın 1inde randevum var.. hangi durumlarda aramam lazim, dogum sancisi nasl anlasilir, nisan geldigi nasl belli olurr vs. Ben bise bilmiyorum.
Ayy bende ağladımmAğladım resmen kendime inanamıyorum..
Hi mumy!!![]()
Burdan tanıdığım ve takip ettiğim kadarıyla pozitif birisin sen yazılarında hiç olumsuz düsünce görmedim umarım tek çocukla kalma isteğin kv nin tutumundan kaynaklı değildir.Kızını hayatta tek bırakmamanı öneririm.Nasıl ki su böreğini kardesinle yapmayı planlıyorsun simdi Melis'e de bunu yasama sansını vermek için düsün derim.Allah hepimize hayırlı ve de sağlıklı evlatlar nasip etsin.Bekleyip göreceğiz bakalım ilerleyen günleri, ama görünen köyde kılavuz istemez derler. Ücretsiz izin kullanacağım bir süre, sonrası Allah kerim. Evet canım, ilk ve tek torun. Allah bebeğime ömür versin tabiki de, başka da çocuk istemiyorum şu an için. Öylede kalacak yani.
Bildiklerimi yazıyım canım..
Suyun gelirse doğum başlamış oluyor yani 24 saat içinde (1 saatte olur 5 saatte 24 saatte) normal şartlarda bebeğin doğacak anlamına geliyor..suyunun geldiğini nasıl anlıyosun? Bacaklarının arasından sanki küçük tuvaletinmiş gibi su akıyor ama durduramıyosun..nişan da kan pıhtısı gibi bir şeymiş..
Suyun geldiği anda panik yapmıyosun çünkü bebek hemen o anda çıkmıyo daha vaktin var..açılmanın 8-10 cm civarında olması lazım bebeğin çıkabilmesi için...
Tabiki doktoruna da sor yine de burayada yaz bizimde bilgimiz olsun :)
Bende aynıyım yataktan hiç çıkmak istemiyorum ev işi yapmak bile istemiyorum zoraki bi yemek yapıyorum o kadar başkalarında başlarda uyku yapar benim şimdi uyku yapmaya başladıGünaydın arkadaşlar sürekli uykum var ve çok halsizim hiçbir şey yapmak istemiyorum hep yorgun gibiyim ben ne yapacagm uykusuz gecelerde acaba
Bende aynıyım yataktan hiç çıkmak istemiyorum ev işi yapmak bile istemiyorum zoraki bi yemek yapıyorum o kadar başkalarında başlarda uyku yapar benim şimdi uyku yapmaya başladı
Arkadaslar bu gün A101 'e termos gelecekmis içi çelik 750 ml. alanlar buraya yazsın lütfen fikirlerini ... içi cam olanlardan almayı düsünüyorum ama bu da iyi ve kaliteliyse alabilirim.Almak isteyenlerin de bilgisi olur böylece.
Annesi ne yerse ağzını açıyor ya süt banyosu falan çok hosuma gitti.Sende dün kısır mı yedirmistin?Kızlar napıyosunuz
Videoya bende bayıldımBende bebeğimi seviyorum elimi karnıma koyup, bebeğimde vuruyor o bebekte annesinin elini tutuyor gibi yapıyor ya orda koptum
![]()
Eveeet kısır yedi dün miniğimAnnesi ne yerse ağzını açıyor ya süt banyosu falan çok hosuma gitti.Sende dün kısır mı yedirmistin?