- 22 Mayıs 2014
- 1.290
- 1.621
- 178
canım arkadaım koydu pişirip sonra çıkarıp fırın tepsisinde ısıtıyorCanım şimdi pişiripte mi koyuyosunuz ve sonra nasıl ısıtıyosunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım arkadaım koydu pişirip sonra çıkarıp fırın tepsisinde ısıtıyorCanım şimdi pişiripte mi koyuyosunuz ve sonra nasıl ısıtıyosunuz
Tatlım suyun gelmemişse evet 5 dk ya düşene kadar hastanede yakınsa bekleyebilirsin ki ben öyle yaparım zaten 5 dk ya öyle pat diye düşmüyor 5-6 saat en az. Ama suyun gelirse dr 15 dk içinde hastanede olman gerek bilemezsin ne kadar geldiğini burda olman daha güvenli demişti. Eğer suyum gelmezse ben duşa girip çıktıktan sonra nefes teknikleriyle 10 dk ya düşene kadar evde olurumBen bir de şunu merak ediyorum..
Herkese bu sorum..
Dogum cantaniz hazir, dogumu bekliyorsunuz.
Sancilar geldi.. 5 dakikaya kadar düstü mesela, neler yapacaksiniz, duş falan alicak misiniz? Doktora 5dkya dusunce mi gidiliyor..
canım niye ki hata mı veriyo
Ben olsam gitmem suan 35. haftamdayım ve yakın mesafe de bile araba sarsıntısına dayanamıyorum karnım kaskatı kesiliyor,ağrım ve kasılmalarım oluyor kaldı ki sen 3 saatten bahsediyorsun.Gitmek zorundayım diye sartlandırma kendini keyfi bir durumun yok senin doktorun da riskli olduğunu söyledikten sonra isteyen kusuruna baksın eğer çekincen buysa...Ben bayramda esimin ailesine gidemicem 1 saatlik olmasına rağmen ama mahvoluyorum arabada.durumu onlara da izah ettim sonrasında kırılan darılan olmasın.Kızlarrrrrrrrrrrr....
Bayrama eşimin memleketine gideceğiz büyük ihtimalle... Otobüsle 3 saat gidiş 3 saat geliş... O gidip gelmelerde de giderken 35. haftam bitiyor olacak.. Sizce büyük risk olur mu ya korkuyorum... Doktoruma 15 gün önce sordum hangi haftadan sonra uygun değil sizce yolculuk dedim o da 35. haftadan sonra kesinlikle önermiyorum demişti... Ne yapmalıyım sizce? Geçen bayramda da kendi memleketimdeydim ya bu bayram gitmeliyim.. İnşallah sıkıntı olmaz.. Siz olsanız ne yapardınız?
Ben gitmezdim valla.Kızlarrrrrrrrrrrr....
Bayrama eşimin memleketine gideceğiz büyük ihtimalle... Otobüsle 3 saat gidiş 3 saat geliş... O gidip gelmelerde de giderken 35. haftam bitiyor olacak.. Sizce büyük risk olur mu ya korkuyorum... Doktoruma 15 gün önce sordum hangi haftadan sonra uygun değil sizce yolculuk dedim o da 35. haftadan sonra kesinlikle önermiyorum demişti... Ne yapmalıyım sizce? Geçen bayramda da kendi memleketimdeydim ya bu bayram gitmeliyim.. İnşallah sıkıntı olmaz.. Siz olsanız ne yapardınız?
Dimi cok seker duruyo eger oda yapsaydim uygulardim![]()
Bende yapayım bari yaa sezeryanlı olcam benim oğlanda secer pastayı böreği hiç olmazsa iyi kötü ısıtır koyarım önlerine inşallah becerebilirimcanım arkadaım koydu pişirip sonra çıkarıp fırın tepsisinde ısıtıyor
Ben gitmezdim canım benim dr umda son tremasterda yolculuğa izin vermiyor. Heleki en son kontrolümde dr artık yorulacağın herşey erken doğum tehtidi demişti dikkat etmekte fayda var benceKızlarrrrrrrrrrrr....
Ben olsam gitmem suan 35. haftamdayım ve yakın mesafe de bile araba sarsıntısına dayanamıyorum karnım kaskatı kesiliyor,ağrım ve kasılmalarım oluyor kaldı ki sen 3 saatten bahsediyorsun.Gitmek zorundayım diye sartlandırma kendini keyfi bir durumun yok senin doktorun da riskli olduğunu söyledikten sonra isteyen kusuruna baksın eğer çekincen buysa...Ben bayramda esimin ailesine gidemicem 1 saatlik olmasına rağmen ama mahvoluyorum arabada.durumu onlara da izah ettim sonrasında kırılan darılan olmasın.
Ben gitmezdim valla.
Ben gitmezdim canım benim dr umda son tremasterda yolculuğa izin vermiyor. Heleki en son kontrolümde dr artık yorulacağın herşey erken doğum tehtidi demişti dikkat etmekte fayda var bence
Pısir daha iyi isitmak daha kolay olur canim, bende pisirip koyacam.Bende yapayım bari yaa sezeryanlı olcam benim oğlanda secer pastayı böreği hiç olmazsa iyi kötü ısıtır koyarım önlerine inşallah becerebilirim![]()
Ay canım bu kadar net kesin bir cevap alacağımı hiç düşünmemiştim... Ben ne kadar safça düşünüyorum.. Haklısın.. Yani bu benim elimde olan bişi de değil sonuçta.. Olmazsa yarın kontrolümde doktoruma tekrar sorarım o da kesin gitme demiyor işte sıkıntı olmayınca... Yarın her şey de yolunda görünürse giderim sanırım eli mahkum ne dicem ki
Of çok arada kaldım canım
Ben gecenlerde 1saatlik bi yola gittm,kasiklarm bir agridi anlatamam, arabalar sarsiyor cnim..
Gidecegim kim olursa olsun gitmem, kemdi ailemde olsa, esine anlat durumu, hatta doktora beraber gidin bence.Bunu nasıl açıklayacağım ki eşime.. Yarın doktoruma tekrar bir sorayım siz çok riskli derseniz eşime söylemem gerekiyor felan derim artık açık açık napimm... Hiç "gidebilirim" diyen olmadı.. Kendimi tuhaf hisettim.. Allah korusun doktorumdan başka ve başka bi ilde doğurmak istemem![]()
bende faces te gördm çok hoşuma giti çk anlamlı güzel bi video yapmşlar gerçekten sizlerlr paylaşmak istdmçok güzel bir video, duygulandım valla. tam da gününde paylaşmışsın cnm. az önce eşofman almaya gittim malum kilolar bir tribe girdim anlatamambu videoyu izleyince biraz kızdım kendime şimdi daha iyiyim. teşekkürler
![]()
Tatlım suyun gelmemişse evet 5 dk ya düşene kadar hastanede yakınsa bekleyebilirsin ki ben öyle yaparım zaten 5 dk ya öyle pat diye düşmüyor 5-6 saat en az. Ama suyun gelirse dr 15 dk içinde hastanede olman gerek bilemezsin ne kadar geldiğini burda olman daha güvenli demişti. Eğer suyum gelmezse ben duşa girip çıktıktan sonra nefes teknikleriyle 10 dk ya düşene kadar evde olurum![]()
canım benim seninle aynıyız benim ailem 2 saat uzaklıkta kurbana oraya gideceğiz ama kendi arabamızla ben o yüzden gideceğim biz zaten kontrol için her ay 2 saatlik yola gidiyoruz çünkü köydeyiz o yüzden ben alışkınım doktorum uzaktan geldiğimi biliyor mecburen iniyorum ama sen yine de bebeğinin sağlığını düşün ben her ay indiğim için alışkınımBunu nasıl açıklayacağım ki eşime.. Yarın doktoruma tekrar bir sorayım siz çok riskli derseniz eşime söylemem gerekiyor felan derim artık açık açık napimm... Hiç "gidebilirim" diyen olmadı.. Kendimi tuhaf hisettim.. Allah korusun doktorumdan başka ve başka bi ilde doğurmak istemem![]()
Benimde geçenlerde aklıma geldi. Ben yapabiliyorum ama benim haftama göre çok normalkızlar ayak testi yapan var mı bak şimdi niye geldiyse aklıma üşendim şimdi kalkıp kendimi yerlere atmaya![]()
Bilgilendirme çok iyi olmuş. Şu nişan olayını bende bilmiyordum. Çok sağolasın zeyycim.Bildiklerimi yazıyım canım..
Suyun gelirse doğum başlamış oluyor yani 24 saat içinde (1 saatte olur 5 saatte 24 saatte) normal şartlarda bebeğin doğacak anlamına geliyor..suyunun geldiğini nasıl anlıyosun? Bacaklarının arasından sanki küçük tuvaletinmiş gibi su akıyor ama durduramıyosun..nişan da kan pıhtısı gibi bir şeymiş..
Suyun geldiği anda panik yapmıyosun çünkü bebek hemen o anda çıkmıyo daha vaktin var..açılmanın 8-10 cm civarında olması lazım bebeğin çıkabilmesi için...
Tabiki doktoruna da sor yine de burayada yaz bizimde bilgimiz olsun :)
Çok güzel bir fikir. Bayıldım. Yapabilirim ben belki.Eki Görüntüle 1252810 Bebişinin odasını boyamak isteyenlere fikir...